- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 123
- 46
günaydın canım benim :)) nasılsın nasıl hissediyosun kendini?? test günü yaklaştı sanırım dimi?? çok yazmasamda hepinizi takip ediyorum dualarımda sizinle Rabbim hapimizin yardımcısı olsun...
Selencim sen hep dogal yolla hamile kalip bebisini kucagina alacaksin gibi geliyor bana
Ay keşke :) İnşallah dediğin gibi olur canım. Allahım yardım et bizlere
Olmadı 2.35:...................
Yaklasik 10haftalik hamileym blenler bliyodur ztn :) bu hafada karin cikar mi sizcee ? Benm karnim cikti yani dar bisey gydgim zamn belli oluyor bol gysem belli dgl tabi , gaz desem oyle bi rahtszlik yok gobek desem hamilelgmde 52 , smdi 48 acaba vucud yapisyla mi alakali cikmasi mumknmudur
dogru soyluyorsun cnm bidahakine eve stok yaparim esimde diyorki e ben senin iyiligin icin yaptim ama ben kabul etmiyorum zaten
Cnm cok gcmis olsun ohh cok sukur bebislerin iyiymis masallah
saol bitanem efet 3 yasında bir cimcimem var güzel dilelerin için çok tşk ederim cnm rabbim seninde kucagnı doldursun inşcanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşaALLAH kısa sürede toparlanırsıngözün aydın paşalar çoğalarak geliyor maşaALLAH Rabbim analı babalı büyütsün.evde de kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam ALLAH C.C sizi birbirinize bağışlasın
saol tatlım çok tşk ederimmgozun aydin canim harika bir haber..Allah bebeislerini sana bagislasin sag salim kavusun ...
cicibebem çok saol bu güzel günleri rabbim sanada yaşatacak iinşseninde güzel haberlerini almayı rabbim naşi etsin inş önce kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet ve sonra büyük buluşmaa.)))))))9canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine maşallah paşalarına
tünaydın canlar,,,,
bugün içim bi tuhaf...
yeliz, canım Rabbim tez zamanda toplanmana yardım etsin inşallahhh.... haberlerini bekliyoruz tatlım....
güzbahar, canım mutlu mutlu yılların olsun, yeni yaşında gebelik haberini alasın, bir sonraki yaşına karnı burnunda giresin inşallahhhhhh
ssofya, canım hakkatten erkek yılı oldu galiba, yada bizim topik erkek bebek topiği olarak yoluna devam edecek zannımca... Rabbim sağlıkla kucağına aldığını da göstersin....
çileklimonatanın cinsiyetler belli olmadı mı ki acep? merak ediyorum onu da.....
nihan, kalbimdesin sizler nasılsınız kızlar, topiğimizin kuluçka dönemini geçiren, gebişliğe en yakın en taze anne adayları.....
monica, neşe sizler neler yapıyosunuz bu ara, nası geçiyor günleriniz.....
hatinin nicki pasif olmuş, noldu acabaaaa
selencim canım benim, inşallah tedaviye gerek kalmadan gebe kalır ve sonuna kadar sağlıkla gidersin, sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii....
unbelivable tatlımmmm, şalgam konusunu da hallettiğine göre sıra bebişteeeeepek güldürdünüz beni, Rabbim de sizleri güldürsün emiii.....
binnua, nazarboncuk, kodal,mira... diğer tüm gebişlerimiz Allahıma emanetsiniz, hepinizi seviyor, özlüyor, dua ediyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarınız olsun, bebeklik dönemlerinde uyku gaz problemi çekmesin, sizleri uykusuz bırakmasınlar, ergenliklerini kolay atlatsın uç noktalarda olmasınlar ömrü billah....
kızlar dr benden kan saymı testı istedi birde iki tane tes daha istedi birisi 3 milyarmış diğeri 1.500 şaşrdm kaldım imkanım hiç yok naıcaz bilmiyorum eşim başka yerlerde sracak fiyatnı ama çok zor teslerin ismini hatırlamyorum test kâğıtları eşimde çok önemli dedi dr
devlet hastanelerinde yapılmıyormuymuş? o ne öyle yaaaa
canım transferin hayırlı olsun.opu olduğumda uyuma hissi ilk gün bende de oluyordu ama transfer sonrası hiç olmadı.belki sen çok yorulmuştun kafanıda çok meşgul etmişti tedavi sürecim.transfer olunca ooohhh bebiş göbüşte diyip rahatlamışsındır.önceki uykusuz gecelerinin acısını çıkartmışsındır yada kullandığın ilaçların yan etkilerine bak onlarda sebep olmuş olabilir.bana merkezden ilk 3 gün kendini yorma yemek ve wc için kalk dediler sonraki günlerde ağır işler olmamak üzere günlük hayatına dön dediler.hakkıda hayırlısı canım
kızlar dr benden kan saymı testı istedi birde iki tane tes daha istedi birisi 3 milyarmış diğeri 1.500 şaşrdm kaldım imkanım hiç yok naıcaz bilmiyorum eşim başka yerlerde sracak fiyatnı ama çok zor teslerin ismini hatırlamyorum test kâğıtları eşimde çok önemli dedi dr
canım dediğin fetal dna testi mi acaba çok pahalı o var çünkü. amerikaya gidiyo kanın sonuç ordan geliyo. ben kanamam olunca yaptırdım doktorun önerisi ile. çok faydalı 1 test ama maalsef henüz türkiyede yapılmadığı için biraz pahalı.
cnm iki tane bu testler valla ismini hatırlamıyorum ne kadara yatırdın cnm senn
cnm gercekten pahaliymis ya inss bir olurunu bulursunuz peki illaki satrmi cnm bu testler allah kolaylik versin cnmkızlar dr benden kan saymı testı istedi birde iki tane tes daha istedi birisi 3 milyarmış diğeri 1.500 şaşrdm kaldım imkanım hiç yok naıcaz bilmiyorum eşim başka yerlerde sracak fiyatnı ama çok zor teslerin ismini hatırlamyorum test kâğıtları eşimde çok önemli dedi dr
amayacim mrb cnm ben de safak sayiyorum cnm tedavi icin allah izin verirse gelecek ay baslicaz simdi arkadaslarimin mutlu haberleriyle mutlu uzucu haberlerinede cok uzuluyorum elimden geldigincede destek olmaya calisiyorum inss allah hepimizin islerini rast getirsin cnmtünaydın canlar,,,,
bugün içim bi tuhaf...
yeliz, canım Rabbim tez zamanda toplanmana yardım etsin inşallahhh.... haberlerini bekliyoruz tatlım....
güzbahar, canım mutlu mutlu yılların olsun, yeni yaşında gebelik haberini alasın, bir sonraki yaşına karnı burnunda giresin inşallahhhhhh
:16
ssofya, canım hakkatten erkek yılı oldu galiba, yada bizim topik erkek bebek topiği olarak yoluna devam edecek zannımca... Rabbim sağlıkla kucağına aldığını da
göstersin....
çileklimonatanın cinsiyetler belli olmadı mı ki acep? merak ediyorum onu da.....
nihan, kalbimdesin sizler nasılsınız kızlar, topiğimizin kuluçka dönemini geçiren, gebişliğe en yakın en taze anne adayları.....
monica, neşe sizler neler yapıyosunuz bu ara, nası geçiyor günleriniz.....
hatinin nicki pasif olmuş, noldu acabaaaa
selencim canım benim, inşallah tedaviye gerek kalmadan gebe kalır ve sonuna kadar sağlıkla gidersin, sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii....
unbelivable tatlımmmm, şalgam konusunu da hallettiğine göre sıra bebişteeeeepek güldürdünüz beni, Rabbim de sizleri güldürsün emiii.....
binnua, nazarboncuk, kodal,mira... diğer tüm gebişlerimiz Allahıma emanetsiniz, hepinizi seviyor, özlüyor, dua ediyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarınız olsun, bebeklik dönemlerinde uyku gaz problemi çekmesin, sizleri uykusuz bırakmasınlar, ergenliklerini kolay atlatsın uç noktalarda olmasınlar ömrü billah....
Bugun doktora gittim 5. Tüp bebek tedavimde negatif olunca doktorun aciklamasi şöyleydi::yumurta rezerviniz az dedi yumurtalarin kaliteside iyi degil dedi tavsiyem paranizi bosa gitmesin dedi ,son kez baska hastahaneye yonlendirecem sizi dedi gobekten bakilacak eger o hastahane bu doktora umut verirse devam et derse devam edecek yoksa hersey biter diyor cok kötüyum bu durumda olupta hamile kalan varmi allahim sen büyüksün yarrabbim(((
erken başlamışım canım, o yüzden bi tek pazartesi içtim ve bıraktım.... regl bittikten 2 gün sonra başlayacakmışım, en erken... bugün yarın biter zaten.... cumartesi-pazar en geç pazartesi başlarım gibicnm gercekten pahaliymis ya inss bir olurunu bulursunuz peki illaki satrmi cnm bu testler allah kolaylik versin cnm
amayacim mrb cnm ben de safak sayiyorum cnm tedavi icin allah izin verirse gelecek ay baslicaz simdi arkadaslarimin mutlu haberleriyle mutlu uzucu haberlerinede cok uzuluyorum elimden geldigincede destek olmaya calisiyorum inss allah hepimizin islerini rast getirsin cnm
Sende kurlerine baslamissin sifa olsun inss sanada cnm
canım benim tek tedavim oldu onda da 3 yumurta toplanabildi sadece ve bunun 2si döllenebildi, orta kalitedeydiler, yani iyi değildiler... ben devlet hastanesinden rapor çıkarmaya uğraşıyorum bi yandan, bi yandan da bitkisel kürler kullanacağım. saraçoğluna ulaştım, onun gönderdiği talimatlar ve kürler var, onları yapacağım. senin fsh ve amh kaçtı tatlımmm????Bugun doktora gittim 5. Tüp bebek tedavimde negatif olunca doktorun aciklamasi şöyleydi::yumurta rezerviniz az dedi yumurtalarin kaliteside iyi degil dedi tavsiyem paranizi bosa gitmesin dedi ,son kez baska hastahaneye yonlendirecem sizi dedi gobekten bakilacak eger o hastahane bu doktora umut verirse devam et derse devam edecek yoksa hersey biter diyor cok kötüyum bu durumda olupta hamile kalan varmi allahim sen büyüksün yarrabbim(((
erken başlamışım canım, o yüzden bi tek pazartesi içtim ve bıraktım.... regl bittikten 2 gün sonra başlayacakmışım, en erken... bugün yarın biter zaten.... cumartesi-pazar en geç pazartesi başlarım gibiinşallah şifa olacaklardır..... kocamcıma da her gün sabah akşam keçi boynuzu suyu içiriyorum yüzü değişiyo içerken ama içiyooo yarime de şifa olsun inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?