2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydın canım benim :)) nasılsın nasıl hissediyosun kendini?? test günü yaklaştı sanırım dimi?? çok yazmasamda hepinizi takip ediyorum dualarımda sizinle Rabbim hapimizin yardımcısı olsun...

sanada günaydın canım duygularım çok karışık22 şubat test günüm.inşaALLAH bu sefer herşey güzel olurALLAH C.C razı olsun canımdualar karşılıklı

tünaydın canlar,,,,

bugün içim bi tuhaf...

yeliz, canım Rabbim tez zamanda toplanmana yardım etsin inşallahhh.... haberlerini bekliyoruz tatlım....

güzbahar, canım mutlu mutlu yılların olsun, yeni yaşında gebelik haberini alasın, bir sonraki yaşına karnı burnunda giresin inşallahhhhhh

ssofya, canım hakkatten erkek yılı oldu galiba, yada bizim topik erkek bebek topiği olarak yoluna devam edecek zannımca... Rabbim sağlıkla kucağına aldığını da göstersin....

çileklimonatanın cinsiyetler belli olmadı mı ki acep? merak ediyorum onu da.....

nihan, kalbimdesin sizler nasılsınız kızlar, topiğimizin kuluçka dönemini geçiren, gebişliğe en yakın en taze anne adayları.....

monica, neşe sizler neler yapıyosunuz bu ara, nası geçiyor günleriniz.....

hatinin nicki pasif olmuş, noldu acabaaaa

selencim canım benim, inşallah tedaviye gerek kalmadan gebe kalır ve sonuna kadar sağlıkla gidersin, sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii....

unbelivable tatlımmmm, şalgam konusunu da hallettiğine göre sıra bebişteeeee pek güldürdünüz beni, Rabbim de sizleri güldürsün emiii.....

binnua, nazarboncuk, kodal,mira... diğer tüm gebişlerimiz Allahıma emanetsiniz, hepinizi seviyor, özlüyor, dua ediyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarınız olsun, bebeklik dönemlerinde uyku gaz problemi çekmesin, sizleri uykusuz bırakmasınlar, ergenliklerini kolay atlatsın uç noktalarda olmasınlar ömrü billah....

canım daha çıkmaz çok erken ben 14 haftalığım benim azcık o da giysiden felan anlaşılmıyo çıplak baktığımda sadece anlaşılıyo yani dışardan yine de anlaşılmıyo. 16. haftadan sonra belli olmaya başlıyomuş genelde ama o da tabii kiminin daha geçte olabilir. ama ben artık eski kıyafetlerimi giyemiyorum yani pantolonları hep elbise giyebiliyorum. diğerleri kapanmıyo önden...

dogru soyluyorsun cnm bidahakine eve stok yaparim esimde diyorki e ben senin iyiligin icin yaptim ama ben kabul etmiyorum zaten

Cnm cok gcmis olsun ohh cok sukur bebislerin iyiymis masallah

tşk ederim cnm allah razı olsun rükür yaradana paşalarım iyiydi rabbim bozmasın

saol bitanem efet 3 yasında bir cimcimem var güzel dilelerin için çok tşk ederim cnm rabbim seninde kucagnı doldursun inş
gozun aydin canim harika bir haber..Allah bebeislerini sana bagislasin sag salim kavusun ...
saol tatlım çok tşk ederimm
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine maşallah paşalarına
cicibebem çok saol bu güzel günleri rabbim sanada yaşatacak iinşseninde güzel haberlerini almayı rabbim naşi etsin inş önce kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet ve sonra büyük buluşmaa.)))))))9allahın izniyle

amayam cnm arkadaşım uğurlu topiğin her kese maşallahh uğurlu geldii benim emriyolok bana hep erkek dedi bir cicegin var sana iki böcek yolluyorum eger tutarlarsa dedi ama ben hep biri kızdır dıe umut ettım neyse sağlıklı olsunlarda artık yaacak bir şey yokkk darısı sizin başınıza innşş cnm

Son düzenleme:
kızlar dr benden kan saymı testı istedi birde iki tane tes daha istedi birisi 3 milyarmış diğeri 1.500 şaşrdm kaldım imkanım hiç yok naıcaz bilmiyorum eşim başka yerlerde sracak fiyatnı ama çok zor teslerin ismini hatırlamyorum test kâğıtları eşimde çok önemli dedi dr

devlet hastanelerinde yapılmıyormuymuş? o ne öyle yaaaa

Coook tesekkur ederim. Umarim bi sikinti olmaz. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim.

canım dediğin fetal dna testi mi acaba çok pahalı o var çünkü. amerikaya gidiyo kanın sonuç ordan geliyo. ben kanamam olunca yaptırdım doktorun önerisi ile. çok faydalı 1 test ama maalsef henüz türkiyede yapılmadığı için biraz pahalı.

cnm iki tane bu testler valla ismini hatırlamıyorum ne kadara yatırdın cnm senn

cnm iki tane bu testler valla ismini hatırlamıyorum ne kadara yatırdın cnm senn

cannım ben 8. haftamda kanama yaşadım ilk 3 ay bebekte bir sorun varsa düşük oluyomuş ya doktor da dediki bunu yaptıralım bunun sonuçları çok güvenilir benim kıyıda birikmiş az param vardı doğum parası diye saklıyodum artık onu verdik canım ne yapalım çok şükür sonuçlar iyi geldi oğluşum iyimiş rabbime şükürler olsun. biz 1100 dolar verdik canım. ve dolar olarak aldı doktor. fetal dna testleri diye geçiyo canım anne kanından bebeğin dnasına bakıyolar. benim yaptırdığım panaroma test idi ama o ikizlere yapılmıyo sanırım harmony olabilir seninki

Bugun doktora gittim 5. Tüp bebek tedavimde negatif olunca doktorun aciklamasi şöyleydi::yumurta rezerviniz az dedi yumurtalarin kaliteside iyi degil dedi tavsiyem paranizi bosa gitmesin dedi ,son kez baska hastahaneye yonlendirecem sizi dedi gobekten bakilacak eger o hastahane bu doktora umut verirse devam et derse devam edecek yoksa hersey biter diyor cok kötüyum bu durumda olupta hamile kalan varmi allahim sen büyüksün yarrabbim (((

cnm gercekten pahaliymis ya inss bir olurunu bulursunuz peki illaki satrmi cnm bu testler allah kolaylik versin cnm

amayacim mrb cnm ben de safak sayiyorum cnm tedavi icin allah izin verirse gelecek ay baslicaz simdi arkadaslarimin mutlu haberleriyle mutlu uzucu haberlerinede cok uzuluyorum elimden geldigincede destek olmaya calisiyorum inss allah hepimizin islerini rast getirsin cnm
Sende kurlerine baslamissin sifa olsun inss sanada cnm

Cnm bence kadinda yumurta erkektede sperm oldugu surece olmaz diye bisey yok bence dr hemen kestirip atiyorlar allah ol dedikten sonra gerisi teferruat cnm inss gidecegin dr simdiki dr gibi konusmaz cnm biraz bitkisel destek uygulasan yumi kaliteni yukseltecek ondan sonra yeni texaviye baslasan cnm inss hakkinda hayirlisi sun cnm

erken başlamışım canım, o yüzden bi tek pazartesi içtim ve bıraktım.... regl bittikten 2 gün sonra başlayacakmışım, en erken... bugün yarın biter zaten.... cumartesi-pazar en geç pazartesi başlarım gibi inşallah şifa olacaklardır..... kocamcıma da her gün sabah akşam keçi boynuzu suyu içiriyorum yüzü değişiyo içerken ama içiyooo yarime de şifa olsun inşallahhhhh

canım benim tek tedavim oldu onda da 3 yumurta toplanabildi sadece ve bunun 2si döllenebildi, orta kalitedeydiler, yani iyi değildiler... ben devlet hastanesinden rapor çıkarmaya uğraşıyorum bi yandan, bi yandan da bitkisel kürler kullanacağım. saraçoğluna ulaştım, onun gönderdiği talimatlar ve kürler var, onları yapacağım. senin fsh ve amh kaçtı tatlımmm????

bir de ben burda ilk tedavi öncesi biriyle konuşmuştum. doktorlar ona tüp bebek tedavisi dahi uygulayamayacaklarını söylemişler, fsh ı çok yüksekmiş. ama o aldırmamış, bitkisel kürler kullanmış, hamile kalmadan önceki ay fshı 14 müş... ve dediğim gibi doğal yoldan hamile kalmış.... Rabbim nasip etmişse, zamanı gelmişse sen hoplasan zıplasan yuvarlansan da olur canım benim; aynı şekilde de nasip değilse Rabbim bize anne olmayı nasip etmemişse ve de bu bizim sınavımızsa elimizden sadece dua etmek gelir, zamanı gelmeden başımıza gelmez canımmmm

Son düzenleme:

İnsss yarasin cnm esinede sanada ben cok inaniyorum inss hakkinda hayirlisi olacak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…