2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba canım amin inşaALLAH bu güzel haberi vermeyi Mevlam hepimize nasip eder
amin cnm inss tum kalbimle diliyorum

An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun

Olmadı 2.35:...................
yelizcim cok uzuldum cnm ne diyecegimi bilemedim allah sabir versin cnm inss yeni tedavi icin hem maddi hem manevi guc versin cnm

cnm dogum gunun mutlu kutlu olsun nice senelere bebisinle insss cnm benim :16

yanıma şalgam da ne giderdi üffff beeee

hemde acılı allahhhhhhhhh

neeee birileri salgam suyumu dediii ayiptir yaaaaa biz yurt disinda
olan arkadaslarida dusunun lutfenn
Kizlar salgamlar benden olson salgam bizim isimiz neticede mersinliyim bizim burda yaz kis iceriz valla bununla ilgili anim bile var ben ogluma hamileyken cnm salgam istemisti birgun oncede baya icmistim ama yine istemisti hemde nasil bendede kansizlik oldugu icin dr cok icmemi yasaklamisti dusuk olabilir diye esimde bunu bildigi icin inat etti almiyor avcunu yala diyor bende inat ettim yalamadim sag ayagimin kenarini parmagimla elledim oglum dogdugunda ayni yerde ve ayni ayakta elledigim iz kadar lekesi vardi kipkirmzi esim gorunce bak senin yuzunden coukta leke oldu demisti ama butun suc onun bana salgam almamisti ama neyse ki uc yasindan sonra leke kendiliginden gecmisti buda bende ani olarak kaldi kizlar

canım doğum günün kutlu olsun iyki doğurmuş anan seni inşallah sende senin gibi güzel evlatlar doğurursun nice mutlu senelere

Kizlar salgamlar benden olson salgam bizim isimiz neticede mersinliyim bizim burda yaz kis iceriz valla bununla ilgili anim bile var ben ogluma hamileyken cnm salgam istemisti birgun oncede baya icmistim ama yine istemisti hemde nasil bendede kansizlik oldugu icin dr cok icmemi yasaklamisti dusuk olabilir diye esimde bunu bildigi icin inat etti almiyor avcunu yala diyor bende inat ettim yalamadim sag ayagimin kenarini parmagimla elledim oglum dogdugunda ayni yerde ve ayni ayakta elledigim iz kadar lekesi vardi kipkirmzi esim gorunce bak senin yuzunden coukta leke oldu demisti ama butun suc onun bana salgam almamisti ama neyse ki uc yasindan sonra leke kendiliginden gecmisti buda bende ani olarak kaldi kizlar[/QUOTE]

iyice agzim sulandi saol Nese iyiki hamile degilim diyesim geliyor ama dilim varmiyor

iyice agzim sulandi saol Nese iyiki hamile degilim diyesim geliyor ama dilim varmiyor[/QUOTE]cnm sen hamile olda inss as erersen kargoyla gonderirim ben cnm benim

Son düzenleme:

Neşecim ben de şalgam delisiyimbi dahaki sefere ne yapıyoruz şalgamları alıp eve stok yapıyoruz zararlı olmayacak şekilde yavaş yavaş tüketiyoruz.asıl enişte yüzünden oğlun lekeli doğmuş ona ders olsun.Neşe hamileyken ne isterse alınacak o kadar

iyice agzim sulandi saol Nese iyiki hamile degilim diyesim geliyor ama dilim varmiyor

canım Neşe haklı sen hamilelikte şalgam suyu aşerersen hemen msj yazıyorsun sana şalgamı kargo ile yolluyoruz ...gerçi Amerikaya şalgamın normal içecek olduğunu nasıl kanıtlayıp göndeririz:44::44: oda var da:44: neyse gönüller bir olsun elbet bir yolu bulunur

slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı çok şükür bebeklerim iyi her şey yolunda maşallahhama tansiyonum 16 ya 10çıktı yükse zaten bayılmışım daha yeni kendime geldi biraz uyudum düşmüş şuan inş bir daha yükselmezzz kendimi çok yorgun hissediyorum bebeklrimin cinsiyetini öğrendik ikiside erkek bu senee erkek senesi sanırım saglıkl olsunlarda gerisi önemli değil bizden haberler bu kadar size haber vermek için girdim ama gerckten şuan halsizim dinlenmeye gidiyorum heinizi çok öpüyorum

dogru soyluyorsun cnm bidahakine eve stok yaparim esimde diyorki e ben senin iyiligin icin yaptim ama ben kabul etmiyorum zaten

cnm sen hamile olda inss as erersen kargoyla gonderirim ben cnm benim

saol canim benim insallah bu bahar hepimize ugurlu gelecek..[/QUOTE]amin cnm inss o bebisler bu gobislere gelecekler inss

Biz bi yolunu buluruz cnm bi sekilde gondeririz yeterki hamis kalalim kim durur onumuzde heyt
Cnm cok gcmis olsun ohh cok sukur bebislerin iyiymis masallah

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşaALLAH kısa sürede toparlanırsıngözün aydın paşalar çoğalarak geliyor maşaALLAHRabbim analı babalı büyütsün.evde de kızın vardı yanlış hatırlamıyorsamALLAH C.C sizi birbirinize bağışlasın

cok sagolun canlarim sanirim internetten bulabilecegim:)) cok sukur bu sorunda cozuldu bi bebisin gelmesi kaldi artik:)))))))
hepimiz anne olalaim bu seneeeeeee lutfennnnnnnnnn Allahimmm

gozun aydin canim harika bir haber..Allah bebeislerini sana bagislasin sag salim kavusun ...

Yelizcim Allah sabir versin inanki okuyunca cok üzüldüm Insallah melegin kendiliğinden gelir tedaviye gerek kalmadan Allahım gönlüne gore versin kuzum Allaha emanet ol tatlım

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine maşallah paşalarına

Kizlar dun transferim yapildi. İlk denemem ve tek embriyo transfer edildi. Bugun kendimi cok halsiz hissediyorum. Kafami bile kaldiramadim. Simdi daha iyiyim ama aksama kadar uyudum. Sizce bu normal mi? Bir de tavsiyeleriniz nedir bu surecte.

Yaklasik 10haftalik hamileym blenler bliyodur ztn :) bu hafada karin cikar mi sizcee ? Benm karnim cikti yani dar bisey gydgim zamn belli oluyor bol gysem belli dgl tabi , gaz desem oyle bi rahtszlik yok gobek desem hamilelgmde 52 , smdi 48 acaba vucud yapisyla mi alakali cikmasi mumknmudur

Kizlar dun transferim yapildi. İlk denemem ve tek embriyo transfer edildi. Bugun kendimi cok halsiz hissediyorum. Kafami bile kaldiramadim. Simdi daha iyiyim ama aksama kadar uyudum. Sizce bu normal mi? Bir de tavsiyeleriniz nedir bu surecte.

canım transferin hayırlı olsun.opu olduğumda uyuma hissi ilk gün bende de oluyordu ama transfer sonrası hiç olmadı.belki sen çok yorulmuştun kafanıda çok meşgul etmişti tedavi sürecim.transfer olunca ooohhh bebiş göbüşte diyip rahatlamışsındır.önceki uykusuz gecelerinin acısını çıkartmışsındır yada kullandığın ilaçların yan etkilerine bak onlarda sebep olmuş olabilir.bana merkezden ilk 3 gün kendini yorma yemek ve wc için kalk dediler sonraki günlerde ağır işler olmamak üzere günlük hayatına dön dediler.hakkıda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…