Hamile olan arkadaslar acaba 10 ve 12. Test gunlerinizde sonuclariniz nasildi ozellikle ikizlere hamile olanlata sormak istiyorum
cnm ben bir kez tes yatım oda onuncu gündü değeri soruyorsun sanırım 492 çıkmıştı ikizlere hamileyim şuan
yok canım bunlar fetal dna testleri. türkiyede yapılmıyor. kanın alınıyo amerikaya gidiyo. sonuçlar 10 gün içinde geliyo. benim yaptırdığım şu linkte http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1
Hamile olan arkadaslar acaba 10 ve 12. Test gunlerinizde sonuclariniz nasildi ozellikle ikizlere hamile olanlata sormak istiyorum
merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor..tüm tedavılere ragmen..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım:26:
merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor..tüm tedavılere ragmen..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım:26:
canım benim 14 gün test sonucum 2767 di büyük ihtimal ikiz dide dr cuma öğrenicez bakalım inşallah
canim ya ne zor gunler yasamissin Allah kimseye yasatmasin seninde yuzunu guldursun o gunleri unuttursun saglikli bebislerle insallahh
aminio dna tesleri miş birisi adam taksit taksit söylüyor daha eve gelmedi delircem yaaaa umrunda değil sanki ense kalınlıkları gayet iyi maşallah dedi ama tetbir amaçlı yaalm diyor şu kocam olacak sorumsuz eve bir gelşrse arıycam dr tekrar offf dünden bu tarafa beynım suland resmen bana veren onları yaradan nasıl olurlarsa olsunlar asla ne aldrırım ne de başka bir şey yaptırırım rabbim ne olur sağlık sorunu yaşamasınlarrr dualarım onlarlaa
cnm benim yasadiklarin cok zor seyler inss allah bidaha yasatmasin ins allah kimseyi evladiyla sinamasin inss
canmm allah bıdaha göstermesin o günleri hayatım allah kımseyı dogum yapıpda kucagı boş çevırmesın o acıyı bende yasadm bnm sütümde geldı dunyam yıkldı bılıyorm nedemek oldugnu allah sabrımızı arrtısın emeklermız boşa çıkmasın arkadasm
evet canlarım yaşanılanlar zor ama zamanla kendini avutmayı öğreniyorsun.ben bu gebelik takibinde yapılan testlerin eğer sorun çıktığında bebeğini sonlandırma düşüncen yoksa boşuna yapıldığını düşünüyorum.yazdıklarımda anlatmak istediğim tema; bebeğim sonlandırılmasa idi benim ve sağlıklı bebeklerimin ölme riski vardı.sağlıksız bebeğim sonlandırıldı ve ben ölümden döndüm ama bebeklerim öldü.hepinize ayrı ayrı sarılıp öpüyorumRabbim kimseye böyle seçimler yapmak zorunda bırakmasın dualarınızın duacısıyım
Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın, nasip etsin canım arkadaşım... gerçekten okuması bile bu kadar zor gelirken yaşamışsın.... Rabbim mükafatını gecikmeden göndersin, sonuna kadar sende kalsın bebişin inşallahhhh....
cnm şimdi dr konuştum hani öyle para yiyen bir dr degil benim 3 yaşında kızım var onuda bu dr yaptıı ben arayınca bana beni arayacagını biliyordum dedi yapmayalım testleri senin kafana takıldıgın biliyorum tedbir amaçlı dedi zaten yatırmıycaktım bebeklerimi verene kurban olurum benn kıyamam onlara ama nazarboncugunun yaptgı testi istedi bakalım olursa onu yaptrcam inş
sumeyye sen ne durumdasın hatırladm senı nıcknden sende hatırladnmı bnı eskı topgden
Canim ben okurum Allah izin verirse hangi topikte daha cok yaziyorsun yani ben burda basladim burdaki arkadaslarimi da cok Sevdim( kasim aralık topigi ) sana ulaşıp okudum bi tane canim derim yarin ya da cuma günü Allah yar ve yardımcın olsun.
canım ALLAH gönlüne göre versin 3 tane alıyorum yasinden Rabbim dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?