tünaydın canlar,,,,
bugün içim bi tuhaf...
yeliz, canım Rabbim tez zamanda toplanmana yardım etsin inşallahhh.... haberlerini bekliyoruz tatlım....
güzbahar, canım mutlu mutlu yılların olsun, yeni yaşında gebelik haberini alasın, bir sonraki yaşına karnı burnunda giresin inşallahhhhhh

ssofya, canım hakkatten erkek yılı oldu galiba, yada bizim topik erkek bebek topiği olarak yoluna devam edecek zannımca... Rabbim sağlıkla kucağına aldığını da göstersin....
çileklimonatanın cinsiyetler belli olmadı mı ki acep? merak ediyorum onu da.....
nihan,
kalbimdesin sizler nasılsınız kızlar, topiğimizin kuluçka dönemini geçiren, gebişliğe en yakın en taze anne adayları.....
monica, neşe sizler neler yapıyosunuz bu ara, nası geçiyor günleriniz.....
hatinin nicki pasif olmuş, noldu acabaaaa
selencim canım benim, inşallah tedaviye gerek kalmadan gebe kalır ve sonuna kadar sağlıkla gidersin, sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii....
unbelivable tatlımmmm, şalgam konusunu da hallettiğine göre sıra bebişteeeee

pek güldürdünüz beni, Rabbim de sizleri güldürsün emiii.....
binnua, nazarboncuk, kodal,mira... diğer tüm gebişlerimiz Allahıma emanetsiniz, hepinizi seviyor, özlüyor, dua ediyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarınız olsun, bebeklik dönemlerinde uyku gaz problemi çekmesin, sizleri uykusuz bırakmasınlar, ergenliklerini kolay atlatsın uç noktalarda olmasınlar ömrü billah....