canım benim

biraz canını sıkacağım ama

ve tamammen kendi şahsi düşüncelerimi yazıyorum;
üçüz hamileyim kendi profum beni riskli çoğul gebelik profuna gönderdi 9.haftada doktorum bu bebeklerden 2sinde sorun var 12.haftaya kadar takip edelim sorunlu bebekleri sonlandıralım şoktayım çok basit kalbine bir iğne batırıp ilaç veriyorlarmış olup bitiyormuş 12.haftaya kadar ağla zırla dualar ettim eşimle kavga halindeyiz ben kabul etmiyorum Rabbim ne verdiyse kabülüm..neyse geldik 12.haftaya (profum bu arada 9.haftada cinsiyetlerini söyledi 2 erkek 1 kız )tekrar baktı erkeklerden birinde kistik higroma var onu sonlandıralım karnında ölür ya sen ölürsün yada bebekler 2.erkekdeki ense kalınlığı hala çok yüksek bebeği sonlandırırken bunun içinde amniyosentez yapalım dedi.ben hiç birini kabul etmedim prof bize 10 gün izin verdi düşünün gelin ben ne kadar istemesemde diğer bebeklerin iyiliği için ve başka doktorlardan aldığımız görüş üzerine rediksiyon denilen işlem yapıldı.sonuç 20 haftalıkken rahimin emeceği söylenen bebeğin suyu geldi sonra ölü bebeğin kendisi hastanede yatmaya başladım eşi beni zehirledi komaya girdim komadan çıkabilmem için diğer bebeklerimi suni sancıyla doğurdum ve elimde kocaman 0 var...amniyosentez sonucuda 2.erkekte bir şey yok olarak çıktı zaten doğduklarında hiçbir kusurları yoktu.bazen karar vermek gerekir ikili ve üçlü testlerin zeka ve down sendromu için yapıldığını biliyorum.Rabbim uçurumun ucunda bırakmasın testlerde ters giden birşey olursa yavrulardan vaz geçmek nebiliyim yaşadım ve soru işaretleri beni bırakmıyor

çok uzun oldu okuyan arkadaşlar sürçü lisan ettiysem afola