- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
ALLAH kabul etsin aşuranı.dualarına bende amiiinnnn diyorun
tsk ederim cnm allah hepimizin gonlune gore versin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH kabul etsin aşuranı.dualarına bende amiiinnnn diyorun
Günaydın iyi pazarlar melekler kodalcim Maşallah bebislerine bnm de belli oldu yarin 18.30 da transferim Allahda izin verirse duaniza ihtiyacim var yarin gitmeden yine haberlesiriz inşallah sizleri seviyom
neden kıbrıs tedavi
KAhverengiler kırmızıya dönüşt
ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH yavruların seni bırakmayıp 9 ay sonra ınngaaaaa (merhaba) derler
kızlar merhaba
transfer dün oldu. pgt den gelen sağlıklı tek embriyo çıktı
Meraba araniza yeni katildim sorunum rezerv azligi bursa art de tedavi goruyorum persembe opum vsrdi 4 yumurtam toplandi 3 tanesi olgunlasti ve dollendi doktorum sali gunu yani 5. Gun transferi dedi son anda bi sorun olmaz dimi bu benim ilk denemem biraz endiseliyim yardimci olurmusunuz
Meraba araniza yeni katildim sorunum rezerv azligi bursa art de tedavi goruyorum persembe opum vsrdi 4 yumurtam toplandi 3 tanesi olgunlasti ve dollendi doktorum sali gunu yani 5. Gun transferi dedi son anda bi sorun olmaz dimi bu benim ilk denemem biraz endiseliyim yardimci olurmusunuz
Kapsülü bende kullanıyorum kahverengi akıntı normaldir bence yumurta toplama işleminden sonra olabilir diyorlardı. Endişelenmene gerek yok bence. Yarın sabah kullanmayacaksın demişlerdir sanada yanında götürüp transferden sonra sanırım kullandıracaklar.Kizlar yarin aksam bnm transferim varya bu kapsülü vajinal kullanıyorum bugun kahverengi akintim oldu biraz bide estrofem içiyorum iki ilacda günde 3 tane ters bise yoktur umarim :18: tedirginim oldum
Kapsülü bende kullanıyorum kahverengi akıntı normaldir bence yumurta toplama işleminden sonra olabilir diyorlardı. Endişelenmene gerek yok bence. Yarın sabah kullanmayacaksın demişlerdir sanada yanında götürüp transferden sonra sanırım kullandıracaklar.
Merhaba arkadaşlar,
Benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı her şey çok rahattı hiç bir şey hissetmedim. Sadece narkozu atarken küçük bir istifra ve kasıklarımda ağrı hissettim. yarım saat sonra tost ve çayı mideme gönderince tamamen kendime gelip evimize döndük. 6 tane yumurtam toplandı. Az önce 3 tanesinin döllendiği haberini aldım. Salı günü transferim yapılacak inş.
KAhverengiler kırmızıya dönüşt
kızlar merhaba
transfer dün oldu. pgt den gelen sağlıklı tek embriyo çıktı
Kizlar embriyolog aradı biraz önce. 15 yumurta toplandı dün. 11'i iyimiş ama 8 tanesini döllenmis.yarina kadar takip edecekmis....yarın sabah tekrar arayacak bakalım. ...
amin canım, inşallah. cümlemize gelsinler çifter çifterya canım sana bayılıyorum hayata öyle bir gözle bakıyosunki okadar pozitifsinki ne mutlu sana güzel insan rabim kakında hayırlısını nasip etsin enkısa zamanda kavuş yavrularına çifter çifter olur inşallah
yeniden mesaj atarsan iyi olur canım ya, sildim ben mesaj kutum boş kalsın da gönderenler zorluk çekmesin diye...Şekeriim msg atmıştımm sana onu silnediysen :)) ordaa yazıoo silindiyse bi haber etyy gene yazar yollarımmn
amayacım çok geçmijavascript://ş olsun rabbim şifanı versin biran önce iyileş burdakilerin sana ve güzel mesajlarına ihtiyacı var
Kizlar embriyolog aradı biraz önce. 15 yumurta toplandı dün. 11'i iyimiş ama 8 tanesini döllenmis.yarina kadar takip edecekmis....yarın sabah tekrar arayacak bakalım. ...
sağol tatlım benim... senin test günün salıydı dimi? bekliyorum merakla. bak kaçırdığım sonuçlar olabilir bu arada malum bikaç zaman bakamayabilirim nete, özelden mesaj atarsınız kızlar sonuçları olur muuuuuuamayaamm çok geçmiş olsun dediğin gibi geç olsun da güç olmasın canım önce kendimiz sağlıklı olucaz ki sağlıklı bebeler yapıcaz inşalahh..öpüyorummmmmmm :*
Günaydın iyi pazarlar melekler kodalcim Maşallah bebislerine bnm de belli oldu yarin 18.30 da transferim Allahda izin verirse duaniza ihtiyacim var yarin gitmeden yine haberlesiriz inşallah sizleri seviyom
inşallah kötü değildir diyesim var.....KAhverengiler kırmızıya dönüşt
Kizlar yarin aksam bnm transferim varya bu kapsülü vajinal kullanıyorum bugun kahverengi akintim oldu biraz bide estrofem içiyorum iki ilacda günde 3 tane ters bise yoktur umarim :18: tedirginim oldum
senin içinde inşaallah hayırlı olur...sen istanbuldamı tedavi görüyrsun canım