2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Günaydın iyi pazarlar melekler kodalcim Maşallah bebislerine bnm de belli oldu yarin 18.30 da transferim Allahda izin verirse duaniza ihtiyacim var yarin gitmeden yine haberlesiriz inşallah sizleri seviyom :KK16:

ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH yavruların seni bırakmayıp 9 ay sonra ınngaaaaa (merhaba) derler:KK16::KK16::KK16:

neden kıbrıs tedavi

Meraba araniza yeni katildim sorunum rezerv azligi bursa art de tedavi goruyorum persembe opum vsrdi 4 yumurtam toplandi 3 tanesi olgunlasti ve dollendi doktorum sali gunu yani 5. Gun transferi dedi son anda bi sorun olmaz dimi bu benim ilk denemem biraz endiseliyim yardimci olurmusunuz

kızlar merhaba

transfer dün oldu. pgt den gelen sağlıklı tek embriyo çıktı

sımsıkı tutunur anneciğine inşaALLAH hayırlı haberlerini alırız...:KK49:
Meraba araniza yeni katildim sorunum rezerv azligi bursa art de tedavi goruyorum persembe opum vsrdi 4 yumurtam toplandi 3 tanesi olgunlasti ve dollendi doktorum sali gunu yani 5. Gun transferi dedi son anda bi sorun olmaz dimi bu benim ilk denemem biraz endiseliyim yardimci olurmusunuz

canım inşaALLAH olmaz ama bunu zaman gösterecek şimdiden stres yapma:KK45: hayırlısı ile trasnferin olur hayırlı haberlerini alırız:KK49::KK34:

İnşallah olmaz cnm benimde ilk denemem olacağı için cok tecrubeli değilim Rabbim ne zaman ol derse o zaman kendini strese sokma onun için kalbini bozma

Kizlar yarin aksam bnm transferim varya bu kapsülü vajinal kullanıyorum bugun kahverengi akintim oldu biraz bide estrofem içiyorum iki ilacda günde 3 tane ters bise yoktur umarim :18: tedirginim oldum

Merhaba arkadaşlar,
Benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı her şey çok rahattı hiç bir şey hissetmedim. Sadece narkozu atarken küçük bir istifra ve kasıklarımda ağrı hissettim. yarım saat sonra tost ve çayı mideme gönderince tamamen kendime gelip evimize döndük. 6 tane yumurtam toplandı. Az önce 3 tanesinin döllendiği haberini aldım. Salı günü transferim yapılacak inş.

Kizlar yarin aksam bnm transferim varya bu kapsülü vajinal kullanıyorum bugun kahverengi akintim oldu biraz bide estrofem içiyorum iki ilacda günde 3 tane ters bise yoktur umarim :18: tedirginim oldum
Kapsülü bende kullanıyorum kahverengi akıntı normaldir bence yumurta toplama işleminden sonra olabilir diyorlardı. Endişelenmene gerek yok bence. Yarın sabah kullanmayacaksın demişlerdir sanada yanında götürüp transferden sonra sanırım kullandıracaklar.

Kapsülü bende kullanıyorum kahverengi akıntı normaldir bence yumurta toplama işleminden sonra olabilir diyorlardı. Endişelenmene gerek yok bence. Yarın sabah kullanmayacaksın demişlerdir sanada yanında götürüp transferden sonra sanırım kullandıracaklar.

Benim yumurtalar geçen ay toplandi cnm donmuş bnmkiler simdi onun icin dinlendi rahim bir ay bnm adete yakın öyle kahve akintim olur onun için korktum teşekkür ederim yardimci olduğun için senin de tedavin inşallah olmlu sonuclansin Allah rast getirsin canim :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı her şey çok rahattı hiç bir şey hissetmedim. Sadece narkozu atarken küçük bir istifra ve kasıklarımda ağrı hissettim. yarım saat sonra tost ve çayı mideme gönderince tamamen kendime gelip evimize döndük. 6 tane yumurtam toplandı. Az önce 3 tanesinin döllendiği haberini aldım. Salı günü transferim yapılacak inş.

Iyi aksamlar...benimde dün yumurta larim toplandı. Benimde salı transferim var.
inşallah güzel sonuçlar alırız :))

Kizlar embriyolog aradı biraz önce. 15 yumurta toplandı dün. 11'i iyimiş ama 8 tanesini döllenmis.yarina kadar takip edecekmis....yarın sabah tekrar arayacak bakalım. ...

kodalcım maşallah allah nazardan saklasın :nazar::nazar: ne güzel inş istediğin murada erersin arkadaşm keşke bende senin kadar yumurta verebilsem:KK50::KK50: benim anca 2 tane oluyo şanslısın arkadaşm rabbim yüreğine göre versin inş benim doktorum şimdi bana b12 balık yağı hapı ve biesteron verdi yumurtalarım ggüçlensin diye sen ek takviye bişe yaptınmı yumurtaların için

herkese iyi geceler... iyi pazarlar....

ya canım sana bayılıyorum hayata öyle bir gözle bakıyosunki okadar pozitifsinki ne mutlu sana güzel insan rabim kakında hayırlısını nasip etsin enkısa zamanda kavuş yavrularına çifter çifter olur inşallah
amin canım, inşallah. cümlemize gelsinler çifter çifter

Şekeriim msg atmıştımm sana onu silnediysen :)) ordaa yazıoo silindiyse bi haber etyy gene yazar yollarımmn
yeniden mesaj atarsan iyi olur canım ya, sildim ben mesaj kutum boş kalsın da gönderenler zorluk çekmesin diye...

amayacım çok geçmijavascript://ş olsun rabbim şifanı versin biran önce iyileş burdakilerin sana ve güzel mesajlarına ihtiyacı var :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sağol tatlım, buralardayım ya bi yerlere gitmiyorum. ufak bi mola veririm belki o kadar.

Kizlar embriyolog aradı biraz önce. 15 yumurta toplandı dün. 11'i iyimiş ama 8 tanesini döllenmis.yarina kadar takip edecekmis....yarın sabah tekrar arayacak bakalım. ...

maşallah şekerim, güzelce tutunsun inşallah sana....
amayaamm çok geçmiş olsun dediğin gibi geç olsun da güç olmasın canım önce kendimiz sağlıklı olucaz ki sağlıklı bebeler yapıcaz inşalahh..öpüyorummmmmmm :*
sağol tatlım benim... senin test günün salıydı dimi? bekliyorum merakla. bak kaçırdığım sonuçlar olabilir bu arada malum bikaç zaman bakamayabilirim nete, özelden mesaj atarsınız kızlar sonuçları olur muuuuuu

Günaydın iyi pazarlar melekler kodalcim Maşallah bebislerine bnm de belli oldu yarin 18.30 da transferim Allahda izin verirse duaniza ihtiyacim var yarin gitmeden yine haberlesiriz inşallah sizleri seviyom :KK16:

hadi hayırlısı olsun canım benimmmm, sıkı sıkı tutunsunlar anneyeeeee

KAhverengiler kırmızıya dönüşt
:KK43::KK43::KK43: inşallah kötü değildir diyesim var.....

yoktur tatlım dondurulmuş transfer olcaktı senin sanırım.... bende sen gibi kullanıyodum bana normal demişlerdi.

bu arada opusu ve transferi olan tüm arkadaşların Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah... bol ve kaliteli yumoşlar olsun, sıkı sıkı tutunsunlar sizlereeeee....

ben bide nası hayal ediyorum biliyomusunuz, dünyadaki tüm kadınlar hamilelik sırasına giriyolar, önümde de bi sürü kadın var, kim hamile kalırsa sıra bana doğru geliyo... o yüzden ne kadar çok hamile o kadar sıra bana yaklaşıyo:KK54: hepiniz gebe kalın inşallah :KK49::KK49::KK49: ki sıra bana gelsinnnn:KK52::KK52::KK52:

X