Kizlar embriyolog aradı biraz önce. 15 yumurta toplandı dün. 11'i iyimiş ama 8 tanesini döllenmis.yarina kadar takip edecekmis....yarın sabah tekrar arayacak bakalım. ...
amayaamm çok geçmiş olsun dediğin gibi geç olsun da güç olmasın canım önce kendimiz sağlıklı olucaz ki sağlıklı bebeler yapıcaz inşalahh..öpüyorummmmmmm :*veeee gelelim bana. bugün kontrolüm vardı. benim bi tanecik miyomum var küçücük bi şeydi. hatta tedavi öncesinde de kontrolü yapıldı, rahim dışında ve rahime baskı yapmıyodu. ama canı sıkılmış, ben eksik kalmıyım demiş olmalı ki rahime baskı yapmaya başlamı, çarşamba günü ameliyat olcam kızlar... sonrasında da muhtemelen vücut dinlensin kendini toparlasın falan derler yani sözün özü görünen o ki benim iş yılbaşından sonraya kalcak gibi duruyo... ben ilkinden önce de alalım demiştim ama doktorum şu an etkisi yok vücudu boşa yormayalım demişti... şimdi zamanı gelmiş. geç olsun güç olmasın inşallah. dualarınız da beni unutmayın şekerler, öporum hepinizi kocamannnn... haaaa unutmadan bu arada anılarınıza kopmaktan beter oldum. süpersiniz hatun kişiler
geçmiş olsun canımm bu damar yolu olayı bendede var çok inceymiş o kadarki damar yolumu elimin üstünden açtılar kolda bulamıyınca ::) can yakıcı bişi ...hayırlı transferlerin olsun inşlahhhhhhhKizlar biliyorsunuz bugün opu vardi.saat 10 da aldılar beni içeriye. Once damar yolumu bulamadı hemşire (damarlarim çok ince).neyse girdik ameliyathaneye anestezi uzmanı arayıp zar zor buldu damari.gerisi gözümü bir açtım Ağlıyorum ve yatıyorum yatakta.
Nasıl bir agri,şişkinlik. Kipirdayamiyorum yani.hemsire geldi damar yolundan agri kesici yapti.sonra tost ve meyve suyu getirdiler ye diye soyle hafif yastığa yaslanayim dogrulayim dedim. Tansiyon gitti(gözler karardır,kulaklar uguldadi ) ne mümkün kalkamiyorum ki.tuzlu ayran di ,hemşire,anestezi uzmanı,hatta kadin dogumcu ve hatta hoca geldi.sonunda baktik kalktigim her seferinde pat baygınlık. Serum dediler ama damar yolumuda cikarmislardi.hayda tekrar damar aranıyor ama yok elim kolum delik deşik oldu.annem kadın nasil telaşlandi .
sonrami serumu yedim kendime geldim. Eve geldim ama hala kivraniyorum.
Sonuç 15 yumurta toplandı,9u gayet iyimiş. Salı transfer var. 3.gün embriyosu olacak yani...
kalitesi değil tutunması önemli allah yardımcın olsun tek yumurtadan yüzünü güldürsün.. zaten hepimize lazım olan o tek yumurta kaç tane olursa olsun teki yeterli allahın izniyle inşalahh...arkadaşlar bugün opum vardı ama sadece 2 yumurta almışlar onunda 1 tanesi kullanmışlar yani tek yumurtam var ve o da ikinci kalite hiç umutlu konuşmadılar kahroldum
allah yardımcın olsun sağlıklı yumoşların olsun inşalahhhKizlar embriyolog aradı biraz önce. 15 yumurta toplandı dün. 11'i iyimiş ama 8 tanesini döllenmis.yarina kadar takip edecekmis....yarın sabah tekrar arayacak bakalım. ...
hadi bakalım hayırlısı olsun... bu arada günlere çok takılma. benimki ilki 3. gün embriyosuydu tutmuştu. 2. i 5. gün embriyosuydu tutmadıRabbim hayırlısını versin canım..
Kizlar embriyolog aradı biraz önce. 15 yumurta toplandı dün. 11'i iyimiş ama 8 tanesini döllenmis.yarina kadar takip edecekmis....yarın sabah tekrar arayacak bakalım. ...
Canim gozun aydin. Masallahhh. Cektigin acilara degmis bak. Allahim tamamina erdirsin insallah.
Canımn ultrasonda doktorun baktıgında kaç yumurtan gözüküyordu ?? Benim ilk tedavimde 4 yumurta gözüküyordu 1 tane olgundu.. Orgalutran fln da vurumdum ama tedavimi yarı da kesti doktorum... Adet gördüm ve tekrar başladım.. Sen dua et o iyi çıksın ve tutunsun sana.. Benim bu tedavimde 12 yumurta gözüküyodu 8 tane topladılar 5 pgt ye gitti 1 tane sağlam buldular o da tutundumuu bilmiyorumm bekliyorımm.. Ben burda şifa duası yazMıştım geçmiş sayfalara bak bul kensine oku bol bolll işallah iyi sonuçlar alırsınnn
4 yumurta var iki tanesi iyi demişti ama bugün 1e düştü o da 2.kaliteymiş fsh da çok yüksek değildi niye böyle oldu bilmiyorum böyle bişey beklemiyordum büyük yıkım oldu benim için
KAhverengiler kırmızıya dönüşt
KAhverengiler kırmızıya dönüşt
mrb kizlar herkese iyi pazarlar ben bugun aşuremi yaptim komsulara dagittim simdi yatip dinleniyorum sizlerde iyisinizdir inss transferi olacak arkadaslarimizin da hayirli olsun benim gibi bekliyenlerinde sonucu guzel bitsin inss