- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh amaaycımmm burdan hemen yazıcam son durumu bu arada listeye eklenmemiş ismimmm :)))
Zaten ayagım havada ytıyorum gerci bugüne kdrda hiç iş yapmadım yemek bile yapmadım saolsun annem opudan itibaren bende kalıor ...inşallah rabbim izin verirde tutunuverir tomurcuğumm annesine
Canımm aynı şey bana da oldu ..herkes kanımı alamaz benim hele ki acil personeli delik deşik eder bütün heryerimi....
Opu da girdi ince damara zar zor sonrası vay halime bi buscopan yapmaya kalktı kıyameti kopardım ...sonra kolumm mosmor cürüdü ..sargı beziyle sardık 2 gün...vee halaa da geçmedi morluklarımmm ...nerde tedavi gördün bu arada merak ettim ????
Ve inşallah iyi yumurtaların olur bebeklerinn büyür tutunurr sana
yüreği kocaman güzbaharım benim.... bende senin için hep dua ediyorum tatlım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat/evlatlar nasip etsin sana, yelize, çileklimonataya,sahraya, bana, herkeseeeee inşallahhhhh :)))))
Amin amayaacim Amin Allahim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah :) Bu arada cok geçmiş olsun sondan basa doğru okuyorum Vardir bir hayir kuzum Allah seni ve sevdicegini başka biseyden koruyordur Allah esirgesin canim dua ile ...
Kizlar biliyorsunuz bugün opu vardi.saat 10 da aldılar beni içeriye. Once damar yolumu bulamadı hemşire (damarlarim çok ince).neyse girdik ameliyathaneye anestezi uzmanı arayıp zar zor buldu damari.gerisi gözümü bir açtım Ağlıyorum ve yatıyorum yatakta.
Nasıl bir agri,şişkinlik. Kipirdayamiyorum yani.hemsire geldi damar yolundan agri kesici yapti.sonra tost ve meyve suyu getirdiler ye diye soyle hafif yastığa yaslanayim dogrulayim dedim. Tansiyon gitti(gözler karardır,kulaklar uguldadi ) ne mümkün kalkamiyorum ki.tuzlu ayran di ,hemşire,anestezi uzmanı,hatta kadin dogumcu ve hatta hoca geldi.sonunda baktik kalktigim her seferinde pat baygınlık. Serum dediler ama damar yolumuda cikarmislardi.hayda tekrar damar aranıyor ama yok elim kolum delik deşik oldu.annem kadın nasil telaşlandi .
sonrami serumu yedim kendime geldim. Eve geldim ama hala kivraniyorum.
Sonuç 15 yumurta toplandı,9u gayet iyimiş. Salı transfer var. 3.gün embriyosu olacak yani...
Güzel arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar. .mısır patlatıp film izlicez beyimle
Dikkat etsin herkesler kendine..
İyiki varsınız....
Sabah kalktıgımda günlük pede sarı -kahverengi akıntı gelmiş kızlar wc ye girip çıkınca da geliyor sildikçe o da her defasında diill ..doktorumu aradım bu hiç bişey teşkil etmez test gününü beklicez dedi ayaklarımı kaldırdım yatıyorum öyle..karnımdan az ara ara ağrımda oluyor..bugün transfer günün saymazsak 9.günüm bi el atın bu işe canım sıkıldı hiç böyle olan varmı aranızda duydunuzmu hiç ya da ???
Çok geçmiş olsun canim Allahim can versin bebeklerine inşallah
Güzel arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar. .mısır patlatıp film izlicez beyimle
Dikkat etsin herkesler kendine..
İyiki varsınız....
arkadaşlar bugün opum vardı ama sadece 2 yumurta almışlar onunda 1 tanesi kullanmışlar yani tek yumurtam var ve o da ikinci kalite hiç umutlu konuşmadılar kahroldum
canlarım, güzel arkadaşlarım benimmmm.... çok teşekkür ederim. evet canım ya biraz nazlılar napcan anne böyle deli olunca yola getirmeye çalışıyolar şimdiden, kendileri gelmeden.... Meylam eyler, neylerse güzel eyler. elbette ki vardır bi hayrı. zaten benim hayatla ilgili çok öyle planlarım yoktur, sen ne plan yaparsan yap, hayat bildiğini ouyo ve sen ona ayak uyduruyosun çünkü, ben öğrendim bunu. o yüzden gayet relaksım, ne yazılmışsa onu yaşıycaz mecburrrrr bebişlerim gelir mi gelmez mi bilemem ama ben gelsinler diye elimden geleni yaptığıma emin olmalıyım, yapmaya çalışıyorum şimdilik. Rabbimin "Ol!" demesini bekleyenleriz demiştim, aynen öyle.... elim ayağım sağlam, süper bi goncam, yarim canım, dünyanın en bana göre adamı var başımda, yanımda yöremde, süper bi aileye sahibim, ki eşimin ailesi de öyle... ben dünyanın şanslı azınlığında yer aldığımı hissediyorum. çok istiyorum bi çocuğum olsun ama onu da Rabbim bilir.... verdiğine de vermediğine de şükürler olsun....
Şekeriim msg atmıştımm sana onu silnediysen :)) ordaa yazıoo silindiyse bi haber etyy gene yazar yollarımmnayyyy sorma kız tablo silindi ya cuma günü.... oturdum yeniden yazdım, atlamış olabilirim çünkü iş arası boş kaldıkça yazıyodum.... sen yaz bilgilerini ben tamamlıyım
Ayy ağzınnndan ball damlıyorrrr canınmmmmn beniiimmmm inşşallahhhhh öleyimmdirCanim bence hamilesin,benimde oyle olmustu ilk tup bebegimde❤️❤️
arkadaşlar bugün opum vardı ama sadece 2 yumurta almışlar onunda 1 tanesi kullanmışlar yani tek yumurtam var ve o da ikinci kalite hiç umutlu konuşmadılar kahroldum
kızlar çok güldüm valla sabah sabah:)son 2 günüm kaldı test günüme ve stresim inanılmaz arttı:ama paylaştıklarınızı okuyunca az da olsa kafam dağıldı.allah hepimizin yüzünü hep böyle güldürsün:)
bu arada cayazcım geçmiş olsun, inşallah yerleşme kanamasıdır. pazartesi bence de durmazsın sen? merakla bekliyorum tatlım sonucunu
cnm inss o bitane embiriyon yuzunu guldursun kaliteye takilma sen inss nasibinde varsa olur cnm