2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Güzel arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar. .mısır patlatıp film izlicez beyimle
Dikkat etsin herkesler kendine..
İyiki varsınız....

ayyyy sorma kız tablo silindi ya cuma günü.... oturdum yeniden yazdım, atlamış olabilirim çünkü iş arası boş kaldıkça yazıyodum.... sen yaz bilgilerini ben tamamlıyım

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canim Allahim can versin bebeklerine inşallah

Güzel arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar. .mısır patlatıp film izlicez beyimle
Dikkat etsin herkesler kendine..
İyiki varsınız....

Bende otel odasinda pinekliyorum. Kocacim film falan alacak cikti. Ne izlesek bilemedik. Ya kaldik biz Ankara da. Eve donecektik ama 3 4 gun kalin yerlesmeye calisiyor embriyo tehlikeye atmayin yola cikmayin demis hulusi hoca. 10gunlukte rapor veriyor. Dinlensin yormasin kendini ise gitmesin demis. Totom ağrıdı yatmaktan.

Canim bence hamilesin,benimde oyle olmustu ilk tup bebegimde❤️❤️

Canımm aynı şey bana da oldu ..herkes kanımı alamaz benim hele ki acil personeli delik deşik eder bütün heryerimi....
Opu da girdi ince damara zar zor sonrası vay halime bi buscopan yapmaya kalktı kıyameti kopardım ...sonra kolumm mosmor cürüdü ..sargı beziyle sardık 2 gün...vee halaa da geçmedi morluklarımmm ...nerde tedavi gördün bu arada merak ettim ????
Ve inşallah iyi yumurtaların olur bebeklerinn büyür tutunurr sana[/QUOTE]

Sanada geçmiş olsun canim. Ankara'da anatoli tüp bebek merkezinde. ..

Canim bana da 1 yasin ekler misin. Allahim dualarimizi kabul etsin. Hayirlar yagsin ustumuze..

arkadaşlar bugün opum vardı ama sadece 2 yumurta almışlar onunda 1 tanesi kullanmışlar yani tek yumurtam var ve o da ikinci kalite hiç umutlu konuşmadılar kahroldum

arkadaşlar bugün opum vardı ama sadece 2 yumurta almışlar onunda 1 tanesi kullanmışlar yani tek yumurtam var ve o da ikinci kalite hiç umutlu konuşmadılar kahroldum

cnm inss o bitane embiriyon yuzunu guldursun kaliteye takilma sen inss nasibinde varsa olur cnm

ya canım sana bayılıyorum hayata öyle bir gözle bakıyosunki okadar pozitifsinki ne mutlu sana güzel insan rabim kakında hayırlısını nasip etsin enkısa zamanda kavuş yavrularına çifter çifter olur inşallah

ayyyy sorma kız tablo silindi ya cuma günü.... oturdum yeniden yazdım, atlamış olabilirim çünkü iş arası boş kaldıkça yazıyodum.... sen yaz bilgilerini ben tamamlıyım
Şekeriim msg atmıştımm sana onu silnediysen :)) ordaa yazıoo silindiyse bi haber etyy gene yazar yollarımmn
Canim bence hamilesin,benimde oyle olmustu ilk tup bebegimde❤️❤️
Ayy ağzınnndan ball damlıyorrrr canınmmmmn beniiimmmm inşşallahhhhh öleyimmdir

Canımn ultrasonda doktorun baktıgında kaç yumurtan gözüküyordu ?? Benim ilk tedavimde 4 yumurta gözüküyordu 1 tane olgundu.. Orgalutran fln da vurumdum ama tedavimi yarı da kesti doktorum... Adet gördüm ve tekrar başladım.. Sen dua et o iyi çıksın ve tutunsun sana.. Benim bu tedavimde 12 yumurta gözüküyodu 8 tane topladılar 5 pgt ye gitti 1 tane sağlam buldular o da tutundumuu bilmiyorumm bekliyorımm.. Ben burda şifa duası yazMıştım geçmiş sayfalara bak bul kensine oku bol bolll işallah iyi sonuçlar alırsınnn

Canım böle sildikçe sarı-kahverengi alıntı oluyo bide progestan fitil attıktan sonra onunla birlikte geliyo hafif yani öyle kum gibi dökülme fln yok sildikçe gelen ..hani adetün biter sona bi anda bi parça silersin akıntı gibi olur ya öyle... Acaba sende de öylemiydi annatırmıaın bana ?? Bide ilk tüp bebeğimde demişssin doğdumu bebeğinnn???

amiiiinnnnnn cnmmmmm moral verdiysek ne mutlu bize bizde yatınca sende bize olursunn

bu arada cayazcım geçmiş olsun, inşallah yerleşme kanamasıdır. pazartesi bence de durmazsın sen? merakla bekliyorum tatlım sonucunu

amayacım çok geçmijavascript://ş olsun rabbim şifanı versin biran önce iyileş burdakilerin sana ve güzel mesajlarına ihtiyacı var

cnm inss o bitane embiriyon yuzunu guldursun kaliteye takilma sen inss nasibinde varsa olur cnm

canım sağol iyi dileklerin için ağlamaktan şiştim valla yapmadığım kalmadı bi yavrm olsun diye en son çare elimizde avcumuzda ne varsa gittik tüp bebeğe ne bileyim tutunacak dalım kalmadı

Canımn ultrasonda doktorun baktıgında kaç yumurtan gözüküyordu ?? Benim ilk tedavimde 4 yumurta gözüküyordu 1 tane olgundu.. Orgalutran fln da vurumdum ama tedavimi yarı da kesti doktorum... Adet gördüm ve tekrar başladım.. Sen dua et o iyi çıksın ve tutunsun sana.. Benim bu tedavimde 12 yumurta gözüküyodu 8 tane topladılar 5 pgt ye gitti 1 tane sağlam buldular o da tutundumuu bilmiyorumm bekliyorımm.. Ben burda şifa duası yazMıştım geçmiş sayfalara bak bul kensine oku bol bolll işallah iyi sonuçlar alırsınnn[/QUOTE]

4 yumurta var iki tanesi iyi demişti ama bugün 1e düştü o da 2.kaliteymiş fsh da çok yüksek değildi niye böyle oldu bilmiyorum böyle bişey beklemiyordum büyük yıkım oldu benim için

Canım benim ne olur üzülme. ..herşey takdiri ilahî. ...ben senin mesajı ni aldıktan sonra anladım ki herşey için sukretmek lazim. Sende sukret ya o 1 yumurta da olmasaydı. ..
Biliyorum maddî manevi zor bir süreç sma bizlerde bu sınavda inşallah muvaffak olucaz...arkadaşın birisi şifa duası yazmış ti onceki sayfalarda var. Onuda oku.opuyorum seni....Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…