2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

herkese günaydın kızlar :)
valla bu topik bana çok iyi geldi ya sabahı bunla açıp akşamı bunla kapatıyorum emeğine ,yüreğine ,ellerine sağlık amayaa :KK1:

emekse hepimizin, yürekse hepimizin yüreği cancağızım :KK1: demekki hepimizin ellerine sağlıkmış :)))

nası yaptım bilmiyorum ama tablo gitti ilk sayfadan :KK5: tablo olarak görünmüyo malesef, bi türlü de geri getiremedim. halbuki sadece bi ekleme yapmak istemiştim....

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonata1.denemeankara başkent üni. hastanesirezerv azlığı26
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.denemeankarapcos31
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.denemeemsey hastanesiendometrioma ve tüp tıkanıklığı25
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_841.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK29
41zelve1.denemeBornova Şifa Hastanesiyumurta rezerv azlığı
42emha1.denemeİstanbul cerrahisperm azlığı28
43cmas12.denemeataşehir memorialsebepsiz...43
44pers
45alpgulsun1.denemeİstanbul Avrupa Şafak hastanesimorfoloji %2 ve hareket sorunu30
46psikoyaman1.denemeizmir tavmergen klinik+ege üniendometriozis+azosperm28
47nihan_161.denemebursa art tüp bebek
48kalinkam3.denemeeurofertil istanbul.polikistik over
49ada672.denememaslak acıbademdeendometrıozıs363 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi
50didem_brs1.denemebursa jineplusazosperm24
51alfabe4.deneme ama 2. transferEge Üniversitesirezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var37
52Ozlem-ahmet1.denemebursa jinemed tbmmorfoloji+sperm hareketszlği21
53fundurtan1.denemeizmir özel ege tüp bebek merkezipko+morfoloji31
54cicibebe_3.denemebahçeci fulyaazosperm31
55s_akgun19823.denemeTaksim Alman HastanesiKan pırtılaşması31
56a_gurur3. denemeizmir eğe doğum hastanesitüp tıkalı+polikistik over 29
57bukezolsun1.deneme sebepsiz infertiliteankara başkent hulusi hoca
58binnuarezerv azlığı ve çik. kisti27

Nurdanur............1
güzbahar............3
kodal82..............1
caregiven...........1
kalinkam.............1
çileklimonata.....2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll.............2

allah kabul etsin inşallah....

canım merhaba

bende 1 yasin birde meryem suresi okudum allah kabul etsin inşallah bizlere şifalar versin rabbim.
bu arada okuyabilen arkadaşlar mümkünse meryem suresinide okusunlar çünkü meryem suresi çocuğu olmayanlar için çok güzel bir suredir. sizin için bazı ayetlerini alıntıladım .

5- “Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et.”

8- Dedi ki: “Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım.”

9- (Ona gelen melek:) “İşte böyle” dedi. “Rabbin dedi ki: Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım.”

19- Demişti ki: “Ben, yalnızca Rabbinden (gelen) bir elçiyim; sana tertemiz bir erkek çocuk armağan etmek için (buradayım).”

Aynı sıkıntılarla boğuşup inş en güzel haberleri alacağız. Sizin tedaviniz ne durumda yumurtalarınız toplandı mı?

ben aralık başında başlicam iğnelere.bu ay vitaminle başladık.yani ben daha başlamadım.önce senden güzel haber alalımda :)

Canim allahtan hayirlisini dile. Gec olsun guc olmasin. Her şerde bir hayir vardir derler. Allahim hayirlisiyla evladini kucagina almayi nasip etsin tez zamanda.

amin canım cümle isteyene nasip etsin inşallah... kucaklarımızı boş bırakmasın..

niye hemen bozuyosun ki moralini??? bak şimdi bizim işyeri, iş hanında ve dönerli merdiven var orta kısım boşluk yani. 5.katta çalışıyorum. ben o boşluktan aşağıya doğru salıyım kendimi o zaman kuzum yaaa....

benim dondurulmuş için transfere gittim merkezi, ki öncesinde de aramıştım herşey normaldi. gittim bölünmeyi durdurmuş ve bu yüzden transfer yapılmadı... benim aklıma ilk gelen noldu biliyomusun... "iyi bari en azından dışardayken durdu." çünkü tutunacak olsa, benim nasibim kaderim olsa ölmezdi. ve benim en korktuğum şey pozitif haberi aldıktan sonra başına bişe gelmesi, Allah korusun her hamilenin bebişini.... doktorlarda transfer yapabilirdi o halde olsa bile, yapmadılar, sağolsunlar. yapabilir ve 1500 tl alabilirlerdi. sonra da malesef tutmadı diyip geçerlerdi. zor değildi.

bana bu yüzden yaklaşık 2 ay daha beklemek hiç zor gelmedi canım. eğer ek bi tedavin gerekecekse buna üzülme, transfer olup umut edip negatif almaktansa, hatta çok çok daha kötüleri var neler okuyoruz burda; Rabbim hemen pozitif alacağın zamanda nasip etsin tedavini inşallah... ve sonrasında da güzel sağlıklı bi gebelik geçir....

ben 9 kez üst üste tüp deneyen bi arkadaşla tanıştım burda. ondan sonra taktım zaten pembe gözlükleri. 9. denemesinde + aldı... sonrasını bilmiyorum gelmiyor artık. 9 kez, hiç beklemeden.... düşünebiliyormusun psikolojik yorgunluğunu, maddi yükünü.... o yüzden şükret canım, teslim ol; vallahi böyle çok rahat kendimi sana bıraktım Rabbim elini üstümden çekme diyosun. yüreğin bi rahatlıyo ki sorma geç... ooohhhhhh mis

canım 2,5 yıl oldu bir arpa boyu yol alamamış gibi hissediyorum kendimi... bizim işimiz hep erteleniyor..bu iki buçuk yılda 2 yumurta takibi ve 1 aşı oldu birde hsg çekimi.. aralarda hep adeti getirmeye uğraştık.. yani sonuçta bu tüpün de birsürü takılma noktası var.. bende biliyorum herşey olabilir son dakka bişey çıkabilir.. benim üzüldüğüm şey zaten bişeylere baş-la-ya-ma-mak.. yani biz nezaman doktora bir planla gittiysek bişey oldu.. garip bi şekilde işimiz erteleniyor ... tabiki her şerde vardır bir hayır.. kaderde ne yazıldıysa o.. ne yaparsam olacakları değiştiremem.. sadece çaba gösterebilirim.. herşey Allahtan.. hayırlısını versin hepimize inşallah..

ya kızlar şey sorcam tüp bebek yapıldığı gün eve gittiniz ya hani.ne kadar yattınız yada yatılması gerekir.ben çalıştığım için sadece o gün izin alabilirim ertesi gün mecbur işe gelcemde :KK43:(( sizce zararı olurmu ?? birde yumurta narkoz altında toplandı diyelim o gün hastaneden işe gelip çalışabilirmiyim.işyerime izin konusunu söylicemde.yardımcı olurmusunuz.birincisi yumurta toplamada ikincisi tüp bebekte.bunlar :KK54:

ya kızlar şey sorcam tüp bebek yapıldığı gün eve gittiniz ya hani.ne kadar yattınız yada yatılması gerekir.ben çalıştığım için sadece o gün izin alabilirim ertesi gün mecbur işe gelcemde :KK43:(( sizce zararı olurmu ?? birde yumurta narkoz altında toplandı diyelim o gün hastaneden işe gelip çalışabilirmiyim.işyerime izin konusunu söylicemde.yardımcı olurmusunuz.birincisi yumurta toplamada ikincisi tüp bebekte.bunlar :KK54:

yerleştirmeden sonra 2-3 gün yatılıyor sanırım.. ama benim doktorum sadece aşırı hareketlerden kaçınmak yeterli demişti.. kadınlar 10 gün yatıyor sonra olmadığı vakit daha çok üzülüyorlar demişti.. nasipte varsa o gün yatmanda yeterlidir canım.. sadece aşırı hareketlerden kaçınmalısın.. OPU da anestezi sonrası ne olur bilmiyorum.. birisini hatırlıyorum birinci denememde akşama kadar doktordaydım ikincide 2 saatte çıktım demişti.. bünyeye ve ogün şartlarına bağlı değişiyor herhalde anestezi sonrası...

Canim yumurta toplandigi gun ise gitmen pek mumkun olmuyo zaten doktorlarda buna musade etmiyo narkozun etkisi ve agri oluyo o gun rapor verirler sana.transfer icin benim dr 7 gun rapor verdi.ertesi gun gitmekyerine en azindan 3gun rapor alsan daha iyi olur diye dusunuyorum bebegin sana tutunmaya calisirken yuruyus ve hareket pek onerilmiyor

canım yumurta toplama işleminde biraz ağrın oluyo yani adet sancısından biraz fazlaca olmuştu benim hadi o gün dayan çalış derim ama transfer sonrası en az 2 gün dinlenmen iyi olur işin nasıl bi iş bilemiyorum ama en iyi ihtimalle oturuyordursun ki o bile sıkıntı olabilir fakat şöyle birşeyde varki rabbim verdikten sonra nasip ettikden sonra hiç yerinden kalkmasanda hertürlü işine gücüne baksanda iş aynı herşey onun elinde bu arada dr bana sadece süpürgeyi yasaklladı diğer gündelik işlerinize 3 günden sonra devam edebilirsiniz dedi arkadaşlar ben daha öncesinde süpürge falan kullanıyordum aklınızda olsun diye söylim dedim .

Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?

canım bence şöyle yapabilirsin, işten kaçta çıkıyorsun bilmiyorum ama ya iş çıkış saatinde yada birkaç saat erken çıkabilirsen o şekilde yumurta toplama işlemini yaptır, böylece sonrasında eve gider yatarsın. transferden sonra yatmayanlar da keşke yatsaydım diyebiliyo, o yüzden 2-3 gün güzelce dinlensen iyi olur.

Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?B

Ben bugun aldım sonucumu,3.gün embriyosu 2 adet embriyo betahcg 304.Bu 3.tüp bebeğim ilki 5.gün embriyosuydu beta hcg 71.di.değer,m katlanarak devam etmişti.Ama 18.gün kaybettim. Belki kan sulandırıcı iğne kullanmadığımız için olmuştur dedi saolsun doktorum .Kısmet değilmiş.2.side 3.Gün embriyosuydu beta hcg 1076 idi.12 hafta redüksiyonla kaybettim.Bu sefer inşaalah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.Allah herkesin muradını verir.

Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?B

Ben bugun aldım sonucumu,3.gün embriyosu 2 adet embriyo betahcg 304.Bu 3.tüp bebeğim ilki 5.gün embriyosuydu beta hcg 71.di.değer,m katlanarak devam etmişti.Ama 18.gün kaybettim. Belki kan sulandırıcı iğne kullanmadığımız için olmuştur dedi saolsun doktorum .Kısmet değilmiş.2.side 3.Gün embriyosuydu beta hcg 1076 idi.12 hafta redüksiyonla kaybettim.Bu sefer inşaalah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.Allah herkesin muradını verir.

Cok sevindim caniiimmm allahim degerin katlanarak devamini nasip etsin evladini sana bagislasin bu sefer sag salim kucagina al insallah:) haydi hayirlisi ilk guzel haber senden devamida bizden olsun insallah:)

ya kızlar şey sorcam tüp bebek yapıldığı gün eve gittiniz ya hani.ne kadar yattınız yada yatılması gerekir.ben çalıştığım için sadece o gün izin alabilirim ertesi gün mecbur işe gelcemde :KK43:(( sizce zararı olurmu ?? birde yumurta narkoz altında toplandı diyelim o gün hastaneden işe gelip çalışabilirmiyim.işyerime izin konusunu söylicemde.yardımcı olurmusunuz.birincisi yumurta toplamada ikincisi tüp bebekte.bunlar :KK54:[/QUOTE

hatibulut' cum oncelikle seni çok iyi anlıyorum. İşyerleri bazen cok anlayış sız davranıyor. Bende izin sorunlarını cok yaşadım. Dusunebiliyormusun ben asilamaya giderken bile sabah once işe gittim ordan çıkıp klinige gittim giderken de patronun kızı bana (beş karış suratla,şimdi git ama bir daha olmasın diye azar çekti)bende tüp bebeğe başlamadan 1 ay once yani, işi bıraktım. Pismanlik varmı kesinlikle yok.
O yüzden senin durumunda olan bir çok kişi var.zaten maddi manevi zor bir süreç. Ama rabbim elbet bir çare verir. Sen gönlünü ferah tutup. Alabildigin kadar şartları zorlayip izin al.alamasanda rabbim onu sana yazdiysa zaten öyle yada böyle o zaten seninledir. Hakkinda hayırlı sı olsun.allah gönlünce olanı versin. ...

canım hayırlı olur tedavin insallah. Benım de ertlendi de... Ya bu E2 neyın degerını gosterıyor. Bi de tedavıye baslamak ıcın kac olması gerekıyo kı :S :
Bildiğim kadarıyla e2 yüksekliği daha baştan yumurta kalitesinin düşük olacağının belgesi oluyor anladığım kadarıyla. Mesela bu ay benim yumurtlamam zor gibi görünüyor. Çünkü e2 yüksek. Kist varlığında da yükseliyormuş bildiğim kadarıyla. Zaten gebelikte de yükselmesi gereken bir değermiş. Ama normal aralığı nedir bilmiyorum inan ki. FSH sordum kaçmış diye, fsh ölçülmemiş sanırım dedi hemşire.

su seklınde bir akıntı mı renkli akıntımı canım bende su gıbı renksiz ama her lavaboya ağzım yürekte gıdıyorum bırseyler düşerim diye öncekı denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı ondan tedirginim

benim de su gibi nurcum..
Allah korusun bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah,kalbini ferah tut

X