ya kızlar şey sorcam tüp bebek yapıldığı gün eve gittiniz ya hani.ne kadar yattınız yada yatılması gerekir.ben çalıştığım için sadece o gün izin alabilirim ertesi gün mecbur işe gelcemde
(( sizce zararı olurmu ?? birde yumurta narkoz altında toplandı diyelim o gün hastaneden işe gelip çalışabilirmiyim.işyerime izin konusunu söylicemde.yardımcı olurmusunuz.birincisi yumurta toplamada ikincisi tüp bebekte.bunlar
[/QUOTE
hatibulut' cum oncelikle seni çok iyi anlıyorum. İşyerleri bazen cok anlayış sız davranıyor. Bende izin sorunlarını cok yaşadım. Dusunebiliyormusun ben asilamaya giderken bile sabah once işe gittim ordan çıkıp klinige gittim giderken de patronun kızı bana (beş karış suratla,şimdi git ama bir daha olmasın diye azar çekti)bende tüp bebeğe başlamadan 1 ay once yani, işi bıraktım. Pismanlik varmı kesinlikle yok.
O yüzden senin durumunda olan bir çok kişi var.zaten maddi manevi zor bir süreç. Ama rabbim elbet bir çare verir. Sen gönlünü ferah tutup. Alabildigin kadar şartları zorlayip izin al.alamasanda rabbim onu sana yazdiysa zaten öyle yada böyle o zaten seninledir. Hakkinda hayırlı sı olsun.allah gönlünce olanı versin. ...