evet canım benimde cumartesi toplanacak yumurtalarım ve 3-4 gündür kasıklarımda batmalar ve ağrı hissediyorum. ben onunla alakalı olduğunu düşünüyorum...
Birsey sorcam bugün gezip tozma olayını abarttim galiba. Suanda evde resmen bebek adımlariyla yürüyorum. Yumurtalarimlami alakalı.
Kasiklarimda boyle batmalar vsr.sizdede toplamadan önce oldumu
herkese merhaba biriniz yardımcı olun lütfen 10.gün değerim 66 12.gün 142 14.gün 192 düşük değilmi tam iki kat olmamış sorunmu var
Sen bilgilerini ver ben ekleyeyim o zaman.
Bu arada dün yazamadım Hastaneye gittim. Kist varmış. Hormonlarıma baktılar. E2 e yüksekmiş. O yüzden tedaviye başlayamadık bu ay. İlaç verdiler gelecek ay bakacaklar. Bilmiyorum. Bu sefer de ya hiç başlayamazsam korkusu sardı beni.
Neyse bekleyelim bakalım bir ay. Sol yumurtalık pek yumurtlamıyor zaten benim. Sağda da kist olunca mecburen beklenecek kistin geçmesi. Hayılısı olsun ne diyeyim.
Bu e2 yüksekliği için yapılabilecek bir şey var mı acaba?
canım hayırlı olur tedavin insallah. Benım de ertlendi de... Ya bu E2 neyın degerını gosterıyor. Bi de tedavıye baslamak ıcın kac olması gerekıyo kı :S
az once 1 adet yasin okudum. bugun mubarek bir gun. tum dualar Kabul olur insallah. insallah hepimiz sene bitmeden hamile kaliriz:)
Agzınıza saglık canım hepinizin. Yaaaaa sene bıtmeden hamıle kalmakkk, cok heyecan verıcı... amın ınsallah :)
canım dıger arkadasların verdıgı cevaplara katılıyorum ve sunu eklemek ıstıyoruum, erkeklerın de sperm kalıtelerının ıyı olması ıcın ortalama 2 gunde bır bosalmaları gerekıyo. Yanı bız o ıgnelerı vurulurken onlar da bakcak basının caresıne (cunku yumurtalara zarar verır dıye cınsel ılıskı yasak).Doktor dan biraz once geldim.rahim kalinligim 10 küsür. 9 Yumurta sayim istenilen boyutta. Gerisi de 4 yada5 tanesi kucuk bilmiyorum onlarda toplanıyor mu.e2 için aramaları nı bekliyorum. Bugün Çatlatma ignesi yapicam.cumartesi toplanacak ay böyle degisik hissediyorum ama en çok da korkuyorum.
Birde biraz ozel olacak ne olur kusura bakmayin ama baska kime sorayım. cinsel perhizle ilgili sorum olacak.cumartesi eşten sperm alınıyor ya.bunun icin sizler kaç günlük perhizle gittiniz.valla iğnelere basladigim gunden beri agrilarim var diye 15 _20 gündür birlikte olamadik.zeten her muayneden sonra kendime gelmem 2_3 günü buluyor. ..
sürekli kuru kayısı hoşafı içiyom ama banamısın demedi yada çok aferdersiniz ben yapmaya korkuyom böle rahat bırakamıyom kendimi wc de ...beni stres bastı engel olmaya çalışıyorum buna ama bu seferde kalbimm gümm gümm atıyoo ağzımda atıyo sanki ...çalışmaya çalışıyorum kafamı veremiyorum sürekli buraya bakıyorum kızlar ne yazmış diye rahatlayım diye işte
çok mu abarttım ne :/
Kıyamam yaaa... canım ıcını ferah tut, az kaldı. Normal bu kadar heyecanlanman ama keyıf alacagın seylerle kafanı dagıt. Baby on board
Sağol canim mesajın için. bir duş aldım bende giydim yün çoraplarımi uzandim.senin kaç yumurtan oluşmuş. Insallah hayırlısı olur hakkımızda. ..öpüyorum seni
6 tane oluşmuş. iyi mi kötü mü bilmiyorum? senin kaç tane oluşmuş peki? inşallah kaliteli yumoşlarımız olur...
Hadi Bismillah ozaman. Inan yediğim ictigime bende dikkat ediyorum. Zaten eti pek sevmem.ispanak kereviz semizotu bol Yeşilli salatalar.ev yapımı corbalar ve sebze yemekleri.kuruyemis ve kefir içiyorum ve dogurganligi artiriyormus nar yiyorum yürüyüş yapamiyorum fazla.gezio tozmak sayilirmi bilemem ama :))kızlaarrrr ben geldim şimdi girdim eve bahçecide süleyman beyle görüştüm muayne etti beni kistim çıktı bi tane2 tane şu an yumurtam varmış senle uğraşmaya değer dedi çok güler yüzlüydü şimdi bana yumurtalarımı destekleyici ilaçlar verdi 12 aya kadar kullanıcam adetimle gidicem eğer beni tedaviye hazır görürse başlıcaz görmezse 1 aya atıck ozamana kadar çk iyi beslenmen lazım dedi kırmızı etten uzak dur bol bol sebze tüket ve yürüyüş yap dedi 12 aya seni çok iyi hazılanmış görmek istiyorum dedi
Mrvst gözün aydınnn işallah pozitif sonuçç alır bebeğine kavuşursunnnYarin transferim varrr
aminmm melitenn kaçıncı günün bugün ???Merhabalar kızlar bende beklemedeyim inşaalllahhhh hepimizin duası kabul olur
aminmm melitenn kaçıncı günün bugün ???
Hadi Bismillah ozaman. Inan yediğim ictigime bende dikkat ediyorum. Zaten eti pek sevmem.ispanak kereviz semizotu bol Yeşilli salatalar.ev yapımı corbalar ve sebze yemekleri.kuruyemis ve kefir içiyorum ve dogurganligi artiriyormus nar yiyorum yürüyüş yapamiyorum fazla.gezio tozmak sayilirmi bilemem ama :))
Ben 5. Gündeyim nur..artık devamlı yatmıyorum.gündelik işlerimi yapıyorum..ama sık sık dinleniyorum.ya sırtüstü yatarak ya da uzun oturuş...yan dönersem de cenin pozisyonunda yatıyorum. .Hayırlı aksamlar arkadaslar Transferi olup bekleyen arkadaslar nasıl dınlenıyorsunuz devamlı sırt üstü mu uzanıyorsunuz ben oturmaya dahi korkuyorum yatınca bile yan dönmemeye çalışıyorum birde alıntısı olan varnı
Yarin transferim varrr
kızlaarrrr ben geldim şimdi girdim eve bahçecide süleyman beyle görüştüm muayne etti beni kistim çıktı bi tane2 tane şu an yumurtam varmış senle uğraşmaya değer dedi çok güler yüzlüydü şimdi bana yumurtalarımı destekleyici ilaçlar verdi 12 aya kadar kullanıcam adetimle gidicem eğer beni tedaviye hazır görürse başlıcaz görmezse 1 aya atıck ozamana kadar çk iyi beslenmen lazım dedi kırmızı etten uzak dur bol bol sebze tüket ve yürüyüş yap dedi 12 aya seni çok iyi hazılanmış görmek istiyorum dedi
su seklınde bir akıntı mı renkli akıntımı canım bende su gıbı renksiz ama her lavaboya ağzım yürekte gıdıyorum bırseyler düşerim diye öncekı denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı ondan tedirginimBen 5. Gündeyim nur..artık devamlı yatmıyorum.gündelik işlerimi yapıyorum..ama sık sık dinleniyorum.ya sırtüstü yatarak ya da uzun oturuş...yan dönersem de cenin pozisyonunda yatıyorum. .
Akıntı var..afedersin ama altıma yapmış gibi oluyorum sürekli :26: