2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayy kabız olma yeliiiz..
Sabahları kuru kayısı ye ılık su iç bi de..
Gün içinde de yap bunu..bol su iç meyve ye..dikkat etmemiz lazım

sürekli kuru kayısı hoşafı içiyom ama banamısın demedi yada çok aferdersiniz ben yapmaya korkuyom böle rahat bırakamıyom kendimi wc de ...beni stres bastı engel olmaya çalışıyorum buna ama bu seferde kalbimm gümm gümm atıyoo ağzımda atıyo sanki ...çalışmaya çalışıyorum kafamı veremiyorum sürekli buraya bakıyorum kızlar ne yazmış diye rahatlayım diye işte
çok mu abarttım ne :/

demekki sen kendini rahat bırakmıyosun,yoksa o kadar hoşaf içince ne olurdun
bak kaç gün oldu artık biraz rahatla bence..ben de rahat değilim,eğilip kalkarken,yürürken,dışarı çıkınca var ya apartmanın kapısı ağır diye ben açmıyo eşimin açmasını bekliyorum

biraz daha rahat olmakta fayda var,kafamız ve bedenimiz rahat olsun..onu biz değil,Allah koruyacak,biz sadece abartılı hareketlerden kaçınalım yeterli..nasibimizde varsa bu yavrucaklar amuda da kalksak bizi bırakmazlar

merhaba kızlar,

bugün iğnelerimin 6. günü.. sabah yeni bir iğne oldum çatlamasınlar diyeymiş.. birde testlerimden 2 tanesi eksik olmuş toxo IgM ve PTZ onları yaptırmam gerekiyormuş.. akşama doktorda randevu var bakalım yumoş sayısı felan belli olurmu ki acaba aşağı yukarı bugün transferi olan yada OPU su olanlara bol şans diliyorum.. İnşallah hepimiz çok güzel hayırlı sonuçlar alırız ..

Arkadaşlar listeye benide ekleyin ilk deneme sebebsiz ankara baskent hulusi hoca lucrinin ikinci gujundeyim

Merhabalar. Ben de aralikta uzun protokolle basliycam insallah. Uzun protokol icin adet zamaninda mi gittin yoksa adet oncesi veya sonrasi mi? Ben sehirdisindan istanbula gidicem, simdiden ayarlamak istiyorum da

sımsıcak tut onları annesi :) inşallah sağlıkla pozitif haberlerini alalım canım benim

Amin inşallah canım bende pazartesi transferim var :)

hayırlı olsun, heyecan yapıyoruz ama abartmıyoruz ve pozitif düşünüyoruz, aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz tu kaka onlar

aynenn bende öleyimmmm ve ben kabız da oldum korkuyorum

BENİ DE EKLEYİN 2 TANE ....ALLAH KABUL ETSİN

yelizcim şimdi kuyu kayısıyı hoşaf olarak değilde, iyice kaynat lapa gibi olsun ılıkken onu ye tatlım olurmu.... bide tuvaletini yapmak iyi bi şey sakın kasma kendini, bebişler tuvalet yaparken düşecek yerde değiller ama kabız olup ıkınırsan bu iyi olmaz tamam mı şekerim...

zor, hatta çok zor olduğunu biliyorum ama işlerine yoğunlaşmaya çalış. başka şeyler düşünmeye çalış... yüzünden tebessüm eksik olmasın...

haaaa bi de ben ilk denemem de; ikinci gün transferim yapıldığından olsa gerek biraz da kaliteleri süper olmadığından baştan yenik hissetmiştim kendimi. ama sürekli bebişimi bende hissetmeye çabaladım. ve de ona hayatın gerçeklerin bahsettim; ki bunu herkese tavsiye ediyorum... "kendine benden iyi anne bulamazsın" "bak bi gel, süper eğlencez beraber; burası çok eğlenceli" "seni her zaman, herşeyden koruyamam, ama kendini nası koruyacağını öğreteceğime yemin ederim. ders 1: anneye sıkı sıkı tutunmazsan, doğamazsın... ilk adım sıkıca tutun" "anneye tutunmak hayata tutunmaktır..." bayaaa bildiğin karnıyla konuşan bi hatun olmuştum ya ben amannnn valla doktorum benim testimi 14. güne vermişti... 14 gün keyfini çıkardım, bebişimle sohbet ettim... artık hangi söylediğime alındıysa küstü gitti.... umarım kardeşi beni bırakmıycak böyle böyle oynıcaz beraber

Merhabalar. Ben de aralikta uzun protokolle basliycam insallah. Uzun protokol icin adet zamaninda mi gittin yoksa adet oncesi veya sonrasi mi? Ben sehirdisindan istanbula gidicem, simdiden ayarlamak istiyorum da
tatlım benimde uzun protokol, ilki de öyleydi. adetin 2. günü gidip hem muayenemihem de kan testlerini yaptırmıştım. dahaa sonra 14. gün tekrar gidip ilaçlara başlamıştık. ikinci denememde adetten 2 hafta sonra gittim. hem hap şeklinde ilaçlara başladık, hemde kontrolümü oldum ve 21. gün tekrar gidip iğnelere başladık....

Anladim canim cok sagol. Ben en iyisi aralik adetinde gidip goruseyim, ocakta da ignelere basliyim. Sen nerde basladin bu arada? Ben memorialda basliycam insallah.

arkadaşlar 2 tane 4.gün embriyoları transferimin 10.günü daha fazla dayanamdım az önce test yaptırdım 0.92 (( benim gibi önce negatif sonra pozitif gören varmı daha sonra yükselirmi acaba (((

arkadaşlar 2 tane 4.gün embriyoları transferimin 10.günü daha fazla dayanamdım az önce test yaptırdım 0.92 (( benim gibi önce negatif sonra pozitif gören varmı daha sonra yükselirmi acaba (((
10. gün bence çok erken tatlım. sen bilirisin tabi ama 2 gün sonra tekrarlasan.... yani tabi 10. günde de çıkanlar var, ama çıkmayanlarda var. sen dediğim gibi gününde yapmalısın bence

Son düzenleme:
Nurdanur............1
güzbahar............3
kodal82..............1
caregiven...........1
kalinkam.............1
çileklimonata.....2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll.............2

allah kabul etsin inşallah....

10. gün bence çok erken tatlım. sen bilirisin tabi ama 2 gün sonra tekrarlasan.... yani tabi 10. günde de çıkanlar var, ama çıkmayanlarda var. sen dediğim gibi gününde yapmalısın bence

( az önce doktoruma email attım cumaretsi yükselebilir mi diye biraz zor ama imkansız değil yazmış o bile zor diyo (

arkadaşlarıımmm transferi olanlar,yumurtası toplanacaklar hepinize sabır ve sonunda mutluluk diliyorum.Ben hala hastalanmayı bekliyorum doğum kontrol hapına başlamak için uzun protokol olcak açıkcası iğneler beni korkutuyoo çok canım yancakmııı kızlaar ?..

hiç sıkıntı etme şimdiden didem,korkulacak bişey yok gerçekten

( az önce doktoruma email attım cumaretsi yükselebilir mi diye biraz zor ama imkansız değil yazmış o bile zor diyo (

ama "imkansız değil" de diyor! yani umutsuz olma arkadaşım..
inşallah nasip olmuştur,inşallah pozitife döner..
hayırlısı olsun,kanda çıkan sonuca güvenmek lazım ama öte yandan,2-3 gün sonra daha güvenilir de olabilir..
ben bilemiyorum..sadece umutsuz olma demek istiyorum...

Ne güzel Allah içindeki mucizeye can versin canim agrilarinda gecer inşallah canim allah korusun darisi da bana cok su icin diyolar yaa ben su icmeyi sevmem midem bulanir 2 litre nadil olacak bakalım :18:

inşallah canım sağolasın rabbim isteyen herkese içindede bana nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…