sımsıcak tut onları annesi :)
inşallah sağlıkla pozitif haberlerini alalım canım benim
hayırlı olsun, heyecan yapıyoruz ama abartmıyoruz ve pozitif düşünüyoruz, aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz tu kaka onlar
yelizcim şimdi kuyu kayısıyı hoşaf olarak değilde, iyice kaynat lapa gibi olsun ılıkken onu ye tatlım olurmu.... bide tuvaletini yapmak iyi bi şey sakın kasma kendini, bebişler tuvalet yaparken düşecek yerde değiller ama kabız olup ıkınırsan bu iyi olmaz tamam mı şekerim...
zor, hatta çok zor olduğunu biliyorum ama işlerine yoğunlaşmaya çalış. başka şeyler düşünmeye çalış... yüzünden tebessüm eksik olmasın...
haaaa bi de ben ilk denemem de; ikinci gün transferim yapıldığından olsa gerek biraz da kaliteleri süper olmadığından baştan yenik hissetmiştim kendimi. ama sürekli bebişimi bende hissetmeye çabaladım. ve de ona hayatın gerçeklerin bahsettim; ki bunu herkese tavsiye ediyorum... "kendine benden iyi anne bulamazsın" "bak bi gel, süper eğlencez beraber; burası çok eğlenceli" "seni her zaman, herşeyden koruyamam, ama kendini nası koruyacağını öğreteceğime yemin ederim. ders 1: anneye sıkı sıkı tutunmazsan, doğamazsın... ilk adım sıkıca tutun" "anneye tutunmak hayata tutunmaktır..." bayaaa bildiğin karnıyla konuşan bi hatun olmuştum ya ben
amannnn valla doktorum benim testimi 14. güne vermişti... 14 gün keyfini çıkardım, bebişimle sohbet ettim... artık hangi söylediğime alındıysa küstü gitti.... umarım kardeşi beni bırakmıycak
böyle böyle oynıcaz beraber