2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ne güzel Allah içindeki mucizeye can versin canim agrilarinda gecer inşallah canim allah korusun darisi da bana cok su icin diyolar yaa ben su icmeyi sevmem midem bulanir 2 litre nadil olacak bakalım :18:

amiin sahracım sağolasın..
transfer gününden bahsediyosun herhalde??
ben de su içmeyi sevmem :KK50: o gün hastaneye sıkışık gittim,ve beni söyledikleri saatte almadılar..hemşireye söyledim dayanamıyorum diye,git boşalt dedi...4 kez gittim wc ye:26: mide bulantısı da cabası tabii...ayy valla moral bozmak gibi olmasın ama şu tüp bebek sürecimin en zor kısmıydı idrara sıkışık olmak !!
bir daha su içmem sanıyodum :KK9: :KK9:

arkadaşlarıımmm transferi olanlar,yumurtası toplanacaklar hepinize sabır ve sonunda mutluluk diliyorum.Ben hala hastalanmayı bekliyorum doğum kontrol hapına başlamak için uzun protokol olcak açıkcası iğneler beni korkutuyoo çok canım yancakmııı kızlaar ?..

Hayırlı olur inşallah tedavin cnm ignelerin ucu kil kadar hic acimiyor gobegine yaparken iki parmağınin arasina alip nefes alıp ya allah diyip kendine gaz verip yapiyorsun bitti :) yani ben öyle yapiyordum sonra hemen evden cikip yürüyüse gidiyordum kafamda dagiliyordu Allah rast getirsin hepimizin tedavisini inşallah :KK49:

amiin sahracım sağolasın..
transfer gününden bahsediyosun herhalde??
ben de su içmeyi sevmem :KK50: o gün hastaneye sıkışık gittim,ve beni söyledikleri saatte almadılar..hemşireye söyledim dayanamıyorum diye,git boşalt dedi...4 kez gittim wc ye:26: mide bulantısı da cabası tabii...ayy valla moral bozmak gibi olmasın ama şu tüp bebek sürecimin en zor kısmıydı idrara sıkışık olmak !!
bir daha su içmem sanıyodum :KK9: :KK9:

Ayyy bide benim merkez sehir disinda oraya gidince su icerim bide yolda sıkışirsam düşünemiyorum bekleme surecini :KK52: bakslim yasayip gorecez hersey minikler icin :emir_bebek:

Ayyy bide benim merkez sehir disinda oraya gidince su icerim bide yolda sıkışirsam düşünemiyorum bekleme surecini :KK52: bakslim yasayip gorecez hersey minikler icin :emir_bebek:

o halde sen evden çıkarken sıkışık olma..yolda sıkış..zaten öyle deliler gibi sıkışmaya gerek yokmuş..ama ben biraz sorunluyum,zaten çok sıkışık bir tipim normalde de :KK52::KK52:
bir de heyecan faktörü var,heyecandan da sıkışırsın zaten..hadi rasgele :KK55::KK55:

o halde sen evden çıkarken sıkışık olma..yolda sıkış..zaten öyle deliler gibi sıkışmaya gerek yokmuş..ama ben biraz sorunluyum,zaten çok sıkışık bir tipim normalde de :KK52::KK52:
bir de heyecan faktörü var,heyecandan da sıkışırsın zaten..hadi rasgele :KK55::KK55:

Iyi o zaman tatlim sagol cnm bende bir yerlere giderken olmadik yerlerde gelir tuvalet ihtiyacım :KK17: eşim de bıktım der her seferinde :)

Hayırlı olur inşallah tedavin cnm ignelerin ucu kil kadar hic acimiyor gobegine yaparken iki parmağınin arasina alip nefes alıp ya allah diyip kendine gaz verip yapiyorsun bitti :) yani ben öyle yapiyordum sonra hemen evden cikip yürüyüse gidiyordum kafamda dagiliyordu Allah rast getirsin hepimizin tedavisini inşallah :KK49:

amin canım inşallahh..rahatladım biraz ben zaten kendime yapamam ki kuzum yaaa ebe var burda bi tane ona yaptırcam canım çok az benim:KK43: yürüyüş fikri süpermiş aslında şimdi başlasam daha iyi olur eşimde tese amliyatında sperm buluncakmı bulunmıcakmı diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :S

amin canım inşallahh..rahatladım biraz ben zaten kendime yapamam ki kuzum yaaa ebe var burda bi tane ona yaptırcam canım çok az benim:KK43: yürüyüş fikri süpermiş aslında şimdi başlasam daha iyi olur eşimde tese amliyatında sperm buluncakmı bulunmıcakmı diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :S

Allah yar ve yardımcınız olsun canim ben böyle olumsuza düşünce Hersey yolunda gidecek hepsi geçecek deyip azcik rahatlamaya çalışıyorum Herseyin hayırlısı olsun sizin için

Kasım ayında ikinci tüp denememi yapacaktım ama daha henüz regl olmadım. Reglim gecikince doktorum bana tarlusal verdi. tarlusalın 2. günündeyim. haplarım bitince regl olacam. sonra 3.günü doktora gidecem.

Birsey sorcam bugün gezip tozma olayını abarttim galiba. Suanda evde resmen bebek adımlariyla yürüyorum. Yumurtalarimlami alakalı.
Kasiklarimda boyle batmalar vsr.sizdede toplamadan önce oldumu

sımsıcak tut onları annesi :):21::21::21::21: inşallah sağlıkla pozitif haberlerini alalım canım benim

hayırlı olsun, heyecan yapıyoruz ama abartmıyoruz ve pozitif düşünüyoruz, aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz tu kaka onlar :KK54:

yelizcim şimdi kuyu kayısıyı hoşaf olarak değilde, iyice kaynat lapa gibi olsun ılıkken onu ye tatlım olurmu.... bide tuvaletini yapmak iyi bi şey sakın kasma kendini, bebişler tuvalet yaparken düşecek yerde değiller ama kabız olup ıkınırsan bu iyi olmaz tamam mı şekerim...

zor, hatta çok zor olduğunu biliyorum ama işlerine yoğunlaşmaya çalış. başka şeyler düşünmeye çalış... yüzünden tebessüm eksik olmasın...

haaaa bi de ben ilk denemem de; ikinci gün transferim yapıldığından olsa gerek biraz da kaliteleri süper olmadığından baştan yenik hissetmiştim kendimi. ama sürekli bebişimi bende hissetmeye çabaladım. ve de ona hayatın gerçeklerin bahsettim; ki bunu herkese tavsiye ediyorum... "kendine benden iyi anne bulamazsın" "bak bi gel, süper eğlencez beraber; burası çok eğlenceli" "seni her zaman, herşeyden koruyamam, ama kendini nası koruyacağını öğreteceğime yemin ederim. ders 1: anneye sıkı sıkı tutunmazsan, doğamazsın... ilk adım sıkıca tutun" "anneye tutunmak hayata tutunmaktır..." bayaaa bildiğin karnıyla konuşan bi hatun olmuştum ya ben :KK1: amannnn valla doktorum benim testimi 14. güne vermişti... 14 gün keyfini çıkardım, bebişimle sohbet ettim... artık hangi söylediğime alındıysa küstü gitti.... umarım kardeşi beni bırakmıycak :KK76::KK76::KK76::21::21: böyle böyle oynıcaz beraber

Amayaa sen ne tatlı bir kadınsın, ne güzel bir yüreksin. Yine ağlatacaksın beni. Umarım kardeşi sımsıkı sarılır sana, hiç bırakmaz seni. Çok iyi bir anne olacağına eminim, Allah gönlündekini hayırlı kılsın, hayırlısını versin. Hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olsun, hatta buluşalım sonra arkadaş olsunlar... bu günleri gülümseyerek hatırlayalım hep beraber inşallah. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

kızlar moralim okadar bozulduki anlatamam :KK14: e2 değerim 4. gün 147 iken bugün 6. gün 122 ye düştü.. biraz araştırdım ve muhtemelen tedavim iptal olucakmış.. zaten bu 100 lü değerlerde çok düşükmüş gördüğüm kadarıyla.. millet 500 -1000 lerden bahsediyor.. akşama doktor randevumuz vardı.. herşey ortaya çıkar.. Allahım tüpü bile yapamıyoz ne bahtsızım yaa :KK14::KK14::KK14:

Birsey sorcam bugün gezip tozma olayını abarttim galiba. Suanda evde resmen bebek adımlariyla yürüyorum. Yumurtalarimlami alakalı.
Kasiklarimda boyle batmalar vsr.sizdede toplamadan önce oldumu

evet canım benimde cumartesi toplanacak yumurtalarım ve 3-4 gündür kasıklarımda batmalar ve ağrı hissediyorum. ben onunla alakalı olduğunu düşünüyorum...

Amayaa sen ne tatlı bir kadınsın, ne güzel bir yüreksin. Yine ağlatacaksın beni. Umarım kardeşi sımsıkı sarılır sana, hiç bırakmaz seni. Çok iyi bir anne olacağına eminim, Allah gönlündekini hayırlı kılsın, hayırlısını versin. Hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olsun, hatta buluşalım sonra arkadaş olsunlar... bu günleri gülümseyerek hatırlayalım hep beraber inşallah. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Amin canım inşallah her emriyo annesine sıkıca tutunsun, sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar. iki cihanda da yüzümüze yere eğdirmesin, "seni doğurcağıma taş doğursaydım" dedirtmesinler inşallah. anne baba kıymeti bilsinler vatanlarına hayırlı evlatlar olsunlar.... sonrada belki bigün burda bizleri çekiştirsinler.... hatta tabi dediğin gibi buluşsak nede güzel olur :) ayrıca güzel sözlerin için teşekkür ederim :KK17: siz böyle diiyince ben böyle kulaklarıma kadar kızarıyom ama yaaaa.... veeee mesaimiziii nadide bi parçayla bitiriyoruz;

ağlamak yo ooo ooo oookkkk gülmek vaaaarrrrrr:21::21::21:

kızlar moralim okadar bozulduki anlatamam :KK14: e2 değerim 4. gün 147 iken bugün 6. gün 122 ye düştü.. biraz araştırdım ve muhtemelen tedavim iptal olucakmış.. zaten bu 100 lü değerlerde çok düşükmüş gördüğüm kadarıyla.. millet 500 -1000 lerden bahsediyor.. akşama doktor randevumuz vardı.. herşey ortaya çıkar.. Allahım tüpü bile yapamıyoz ne bahtsızım yaa :KK14::KK14::KK14:

Canim allahtan hayirlisini dile. Gec olsun guc olmasin. Her şerde bir hayir vardir derler. Allahim hayirlisiyla evladini kucagina almayi nasip etsin tez zamanda.

niye hemen bozuyosun ki moralini??? bak şimdi bizim işyeri, iş hanında ve dönerli merdiven var orta kısım boşluk yani. 5.katta çalışıyorum. ben o boşluktan aşağıya doğru salıyım kendimi o zaman kuzum yaaa....

benim dondurulmuş için transfere gittim merkezi, ki öncesinde de aramıştım herşey normaldi. gittim bölünmeyi durdurmuş ve bu yüzden transfer yapılmadı... benim aklıma ilk gelen noldu biliyomusun... "iyi bari en azından dışardayken durdu." çünkü tutunacak olsa, benim nasibim kaderim olsa ölmezdi. ve benim en korktuğum şey pozitif haberi aldıktan sonra başına bişe gelmesi, Allah korusun her hamilenin bebişini.... doktorlarda transfer yapabilirdi o halde olsa bile, yapmadılar, sağolsunlar. yapabilir ve 1500 tl alabilirlerdi. sonra da malesef tutmadı diyip geçerlerdi. zor değildi.

bana bu yüzden yaklaşık 2 ay daha beklemek hiç zor gelmedi canım. eğer ek bi tedavin gerekecekse buna üzülme, transfer olup umut edip negatif almaktansa, hatta çok çok daha kötüleri var neler okuyoruz burda; Rabbim hemen pozitif alacağın zamanda nasip etsin tedavini inşallah... ve sonrasında da güzel sağlıklı bi gebelik geçir....

ben 9 kez üst üste tüp deneyen bi arkadaşla tanıştım burda. ondan sonra taktım zaten pembe gözlükleri. 9. denemesinde + aldı... sonrasını bilmiyorum gelmiyor artık. 9 kez, hiç beklemeden.... düşünebiliyormusun psikolojik yorgunluğunu, maddi yükünü.... o yüzden şükret canım, teslim ol; vallahi böyle çok rahat kendimi sana bıraktım Rabbim elini üstümden çekme diyosun. yüreğin bi rahatlıyo ki sorma geç... ooohhhhhh mis

Kızlar ara ara adet agrısı giriyor kasıklarıma..benim adetim cok sancılı olur tanıyorum bu ağrıyı..korkuyorum..bi yandan da iyi biseydir belki diyorum..
Bir fikriniz var mı güzeller?
o bendede var ve bende korkuyoorumm malesef

Nurdanur............1
güzbahar............3
kodal82..............1
caregiven...........1
kalinkam.............1
çileklimonata.....2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll.............2

allah kabul etsin inşallah....

Beni de ekleyin 1 yasin 2 amme suresi okudum

canımmm bende varım arkadaşım nasip olursa aralıkda dondurulumuşlarımla devam edicem :) bizim merkez de mi devam ediceksin kuzum?? Rabbim yardımcımız olsun....

herkese merhaba biriniz yardımcı olun lütfen 10.gün değerim 66 12.gün 142 14.gün 192 düşük değilmi tam iki kat olmamış sorunmu var

X