2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hayır canım hiçbi problem yok ben iğneleri yaptıktan bi kaç gün sonra başladı ve acayip bi akıntım vardı doktoruma sordum güzel yumurtladığın için demişti, seninde yumoşlarındandır kafayatakılcak bişey yok yani .. tedavin hayırlı olsun bol bol yumoşların olsun en sağlıklısı transfer olsun inşallah

Doktor dan biraz once geldim.rahim kalinligim 10 küsür. 9 Yumurta sayim istenilen boyutta. Gerisi de 4 yada5 tanesi kucuk bilmiyorum onlarda toplanıyor mu.e2 için aramaları nı bekliyorum. Bugün Çatlatma ignesi yapicam.cumartesi toplanacak ay böyle degisik hissediyorum ama en çok da korkuyorum.
Birde biraz ozel olacak ne olur kusura bakmayin ama baska kime sorayım. cinsel perhizle ilgili sorum olacak.cumartesi eşten sperm alınıyor ya.bunun icin sizler kaç günlük perhizle gittiniz.valla iğnelere basladigim gunden beri agrilarim var diye 15 _20 gündür birlikte olamadik.zeten her muayneden sonra kendime gelmem 2_3 günü buluyor. ..

Canim ,benim esimin toplamadan 4gun once bosalmasini istemisti dr.ama birlikte olmayin yumurtalar buyudugu icin agri ve baski olur demisti.ctesi toplama olacaksa en gec bugun bosalma olmasi gerekir diye dusunuyorum ama doktorunda soyler zaten

Canim ,benim esimin toplamadan 4gun once bosalmasini istemisti dr.ama birlikte olmayin yumurtalar buyudugu icin agri ve baski olur demisti.ctesi toplama olacaksa en gec bugun bosalma olmasi gerekir diye dusunuyorum ama doktorunda soyler zaten

Evet canim hemşire bugün birlikte olmayın ama eşinizin bugün boşalma si lazım dedi ama bir aksilik olmaz dimi yani cok erken degildir umarim ...:26:

Aminnnn inşallaah bende hep öylee okudum ama nasibimizde varsa tutucak işte ..
:) :) ben ki ne kadar dirayetliyim ama insanın elinde olmayınca olmuyo bir merakla belki çıkar ümidiyle :) sabahları 2 gndür hafif karnım ağrıyo eyvah diorum tutmadı mı...annem yanımda kalmasa heralde oynatmıştım daha çokk
Muhakkak hemşiren ya da doktorun bu konuda seni uyarır canım bana doktorum sölemişti eşinin bugün haletmesi lazım diye

dondurulmuşları ile hamile kalan bi tomar insan varken, ne demek umudum yok..... sakın şekerler, bakın daha ilk sayfalarda da demiştim.... beynimiz "ihtimal" olarak gördüğümüz şeyleri bile gerçekleştirmeye çabalar... sonu -se, -sa eki ile biten düşünceler için bile "bebeğim bana tutunmazSA" diyince mesela beyin bunu gerçekleştirmek için, onu vücuttan atmak için çabalarmış. aynı şey -CE, -CA ekleri içinde geçerliymiş. o yüzden de "tutununCA midem bulanacak, çok da hassas sayılmam zaten, amannnn bana bişeycikler olmaz." diye düşüncez şekerim.... yok öyle umudum yok falan. önce kendi kendimizi hazırlamamız lazım.

canım benim yaaa kıyamam sana dün bi aşure koşturmasındaydım hiç giremedim hemen listemizi toparlıyorum tatlım..

ohhhh Allah kabul etsin, afiyet bal şeker olsun canım benim

bizde seni seviyoruz tatlım, doktorunun tüm olumlu söylemlerini dinleeee.... her şey çok güzel olcak inşallah

Evet canim hemşire bugün birlikte olmayın ama eşinizin bugün boşalma si lazım dedi ama bir aksilik olmaz dimi yani cok erken degildir umarim ...:26:

bazı doktorlar küçükleri de topluyor, bazıları toplamıyor.... 9 yumurta da gayet iyi bir rakam, sakın canını sıkma... cinsel perhizle ilgili olarak da doktorum bana 2-3 gün önce boşalması gerek demişti. ve çatlatma iğnesinden sonra seks yok.... valla şekerim bende yumurta az olduğundan muhtemelen, hiç ağrım sızım hiç bi şeyim olmuyo, hissetmiyorum bile. o yüzden de cinsel hayatımız pek etkilenmiyo bu süreçte.hatta hiçç.... sadece işte çatlatmadan sonra yasak. hatta emriyolog transferden sonra da hiç bi sakıncası olmadığını, daha da ilginci yapılan son araştırmaların transferden sonra birlikte olmanın olumlu sonuca etkisi olduğunu söyledi ama "ılık duş" alabilirsin diyince ben hiiiççç riske atlamıştım ve ilk hafta birlikte olmadık, gerçi dayanamayıp duş almıştım

Son düzenleme:
Kodalcım bugun olması lazım..2 günlük olur böylece..
Yani bizim de öyle olmustu..

kızlar kendimi eklemeye çalışm ama telefondan giriyorum yanlış yapmış olabilirimmm
canım eklemişsin ama diğer bilgilerini de ver, hepsini birden gireyim olurmu, siz ekleyince ben ilk sayfada da görünmesi için, ilk sayfadaki listeyi yeniden güncelliyorum da şekerler

Kızlar ara ara adet agrısı giriyor kasıklarıma..benim adetim cok sancılı olur tanıyorum bu ağrıyı..korkuyorum..bi yandan da iyi biseydir belki diyorum..
Bir fikriniz var mı güzeller?

NURDANUR............1
GÜZBAHAR............3
KODAL82..............1
CAREGİVEN...........1
KALİNKAM.............1
ÇİLEKLİMONATA.....2
NİHAN..................3
AMAYAA...............1

ARKADAŞLAR AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH ENGÜZEL İSİMLERİNİN ENGÜZEL AYETLERİNİN KUR-AN IN KALBİ OLAN YASİN'İ ŞERİFİN EN SEVDİĞİ SEVGİLİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN (S.A.S) YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE İSTEYEN HER KADINA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH...

İNŞALLAH ATLADIĞIM OLMAMIŞTIR VARSA MUTLAKA İLETİN..Allah kabul etsin inşallah...

Kodalcım bugun olması lazım..2 günlük olur böylece..
Yani bizim de öyle olmustu..

Cevaplar için vok sağolun. İyiki varsınız. Seviyorum sizleri

Kızlar ara ara adet agrısı giriyor kasıklarıma..benim adetim cok sancılı olur tanıyorum bu ağrıyı..korkuyorum..bi yandan da iyi biseydir belki diyorum..

Allah yardimcin olsun tatlim.boyle belirtiler normal diye biliyorum ama.kendini oyalamaya çalış diyeceğim yine.valla herkeste belirtilerfarklı galiba.senin bebisinde boyledir belki nazı...

Canım kafam dalgın bu aralar senın yumurta top işlemin mi oldu transfer yapıldı mı ?

tedaviye başlamaya hazırlanan.yumoşlarının büyümesini bekleyen,yumurtalarını toplatıp transfer bekleyen.transferi yapılıp sonuç bekleyen tüm arkadaşlar bu tedavinin her aşaması çok zor biliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inaşallah...
benimde yarın kontrolum var transfer günüm belli olucak bi aksilik olmazsa haftafa cumartesi ayın 23 ü büyük bi ihtimalle inşallah donmuş ikizlerimizi alıp ısıtıcam kısmetse...

Amin inşallah canım bende pazartesi transferim var :)

Allah yardimcin olsun tatlim.boyle belirtiler normal diye biliyorum ama.kendini oyalamaya çalış diyeceğim yine.valla herkeste belirtilerfarklı galiba.senin bebisinde boyledir belki nazı...
Sagol canım bbilemedimben de belirti mi yoksa ignelerin ilacların oyunu mu..her neyse artık.kendimi dinlemiyorum da,öyle bir saplanıyokiii neyse hayırlısı artık. .

Canım kafam dalgın bu aralar senın yumurta top işlemin mi oldu transfer yapıldı mı ?

Transfer oldu sahracım.
5. Gün bugün..:119:

aynenn bende öleyimmmm ve ben kabız da oldum korkuyorum

BENİ DE EKLEYİN 2 TANE ....ALLAH KABUL ETSİN

Allah razı olsun kalinkam..
Sana da kolaylıklar diliyorum..buz bebeklerine sağ salim kavuş kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…