2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar bu arada ben bir şey sormak istiyorum.. Bugüne kadar 12 gonalf vurdum. Çatlatma iğnemi de bu akşam vuracağım... Ama akşamdan beri çok afedersiniz ama (yumurta akı gibi) akıntım var. Bel ağrısından da ölüyorum... bir problem mi var acaba.. Yumurta toplamam cumartesi sabahı inşallah.... ne olur yardım edin

Hayır canım hiçbi problem yok ben iğneleri yaptıktan bi kaç gün sonra başladı ve acayip bi akıntım vardı doktoruma sordum güzel yumurtladığın için demişti, seninde yumoşlarındandır kafayatakılcak bişey yok yani .. tedavin hayırlı olsun bol bol yumoşların olsun en sağlıklısı transfer olsun inşallah

Doktor dan biraz once geldim.rahim kalinligim 10 küsür. 9 Yumurta sayim istenilen boyutta. Gerisi de 4 yada5 tanesi kucuk bilmiyorum onlarda toplanıyor mu.e2 için aramaları nı bekliyorum. Bugün Çatlatma ignesi yapicam.cumartesi toplanacak ay böyle degisik hissediyorum ama en çok da korkuyorum.
Birde biraz ozel olacak ne olur kusura bakmayin ama baska kime sorayım. cinsel perhizle ilgili sorum olacak.cumartesi eşten sperm alınıyor ya.bunun icin sizler kaç günlük perhizle gittiniz.valla iğnelere basladigim gunden beri agrilarim var diye 15 _20 gündür birlikte olamadik.zeten her muayneden sonra kendime gelmem 2_3 günü buluyor. ..

Doktor dan biraz once geldim.rahim kalinligim 10 küsür. 9 Yumurta sayim istenilen boyutta. Gerisi de 4 yada5 tanesi kucuk bilmiyorum onlarda toplanıyor mu.e2 için aramaları nı bekliyorum. Bugün Çatlatma ignesi yapicam.cumartesi toplanacak ay böyle degisik hissediyorum ama en çok da korkuyorum.
Birde biraz ozel olacak ne olur kusura bakmayin ama baska kime sorayım. cinsel perhizle ilgili sorum olacak.cumartesi eşten sperm alınıyor ya.bunun icin sizler kaç günlük perhizle gittiniz.valla iğnelere basladigim gunden beri agrilarim var diye 15 _20 gündür birlikte olamadik.zeten her muayneden sonra kendime gelmem 2_3 günü buluyor. ..

Canim ,benim esimin toplamadan 4gun once bosalmasini istemisti dr.ama birlikte olmayin yumurtalar buyudugu icin agri ve baski olur demisti.ctesi toplama olacaksa en gec bugun bosalma olmasi gerekir diye dusunuyorum ama doktorunda soyler zaten

Canim ,benim esimin toplamadan 4gun once bosalmasini istemisti dr.ama birlikte olmayin yumurtalar buyudugu icin agri ve baski olur demisti.ctesi toplama olacaksa en gec bugun bosalma olmasi gerekir diye dusunuyorum ama doktorunda soyler zaten

Evet canim hemşire bugün birlikte olmayın ama eşinizin bugün boşalma si lazım dedi ama bir aksilik olmaz dimi yani cok erken degildir umarim ...:26:

inşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder... 5. gün transferlerinin tuttuğunu okudum hep... Allah yüzümüzü güldürür inşallah...

Bu arada kızlar herkese günaydın... işten kaçak göcek yazıyorum ne yapayım...
Aminnnn inşallaah bende hep öylee okudum ama nasibimizde varsa tutucak işte ..
öncelikle herkese günaydınnnn... uzun zamandır yazamıyorum, içimde kaldı valla...bu sabah işe gömülmeden önce yazayımmm dedim kızlar. bekleyenler; opu için bekleyenler, transfer için bekleyenler, veeee daha da güzeli bebek için bekleyenler, hepimiz bizler :) şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah rabbim her birimizin kucaklarını doldursun inşallah......

çok geçmiş olsun tatlım. miyom ameliyatı hakkında sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok basit bir operasyon olarak görüyor ve rahme bi zararı genelde dokunmuyor diye biliyorum. ablamda oldu miyomlarından. ancak ablam bekar o yüzden de gebeliğe etkisi varmı yok mu bilemiyorum.

hayırlı uğurlu olsun canımmmmm

ayrıca serenay ve melek, sizler için de hayırlı olsun. hadi bakalım, bekleyenler kervanına katıldını böylece.... darısı başımıza inşallah :)

:KK20: aaaa kızıcam ama, daha kaçıncı gün, idrarda erkenden çıkmaz zaten, bile bile yapıyosunuz sonra da ister istemez üzülüyosunuz... aman diyim arkadaşlar uslu kız olun ve gününüzde kan testi yaptırın lütfen.

geldi mi kız zaman.... hadi bakalım :) herkesi tek tek göndercem galiba böyle opuya sonra transfere, ayyy sizlerle gün saymaya başladım resmen.

canımmmm benimmmm. hadi bakalım, dualarım seninle tatlım. inşallah herşey bu defa çok güzel olur.

bende bir yasin okudum ama galiba kalinkam tutuyo listeyi ona bi iletmek lazım. onun mesajını alıntılasak iyi olcaktı gaiba :KK1:

canım ben cicibebeyi eklemiştim zaten, 1. sayfadaki listeye bakın, ve onu alıntılayın ki tek listemiz olsun.siz alıntıladıktan sonra ben ilk sayfada yer alması için yeniden düzenliyorum zaten.:KK34: bikaç zamandır işlerim o kadar yoğun ki, buraya yazamıyorum ama sessiz sedasız okuyorum yazdıklarınızı, o arada cicibebenin yazısını da görüp listeyi güncellemiştim ben :) ama yine de tekrarlıyorum; bana özel mesaj atarlarsa(yeni üye olmanız buna engel değil,nickimin üzerine gelip bir kez sol tık yaparsanız oraya çıkıyo özel mesaj diye bi bölüm, onu tıklayıp yazıyosunuz) listeye eklenmek isteyenler, daha kolay olur, atladığım olabilir. ve lütfen tüm bilgilerinizi de yazın....
:) :) ben ki ne kadar dirayetliyim ama insanın elinde olmayınca olmuyo bir merakla belki çıkar ümidiyle :) sabahları 2 gndür hafif karnım ağrıyo eyvah diorum tutmadı mı...annem yanımda kalmasa heralde oynatmıştım daha çokk
Muhakkak hemşiren ya da doktorun bu konuda seni uyarır canım bana doktorum sölemişti eşinin bugün haletmesi lazım diye

selam kızlar;

temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.

kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım...

sayfamız olmuş 53.... şu listeyi bide buraya koyalım bakalım. her defasında bi öncekinden ilave etmek zor oluyo galiba...

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonata1.denemeankara başkent üni. hastanesirezerv azlığı26
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.denemeankarapcos31
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.denemeemsey hastanesiendometrioma ve tüp tıkanıklığı25
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_841.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK29
41zelve1.denemeBornova Şifa Hastanesiyumurta rezerv azlığı
42emha1.denemeİstanbul cerrahisperm azlığı28
43cmas12.denemeataşehir memorialsebepsiz...43
44pers
45alpgulsun1.denemeİstanbul Avrupa Şafak hastanesimorfoloji %2 ve hareket sorunu30
46psikoyaman1.denemeizmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm28
47nihan_161.denemebursa art tüp bebek
48kalinkam3.denemeeurofertil istanbul.polikistik over
49ada672.denememaslak acıbademde endometrıozıs363 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi
50didem_brs1.denemebursa jineplusazosperm24
51alfabe4.deneme ama 2. transferEge Üniversitesirezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var37
52Ozlem-ahmet1.denemebursa jinemed tbmmorfoloji+sperm hareketszlği21
53fundurtan1.denemeizmir özel ege tüp bebek merkezipko+morfoloji31
54cicibebe_3.denemebahçeci fulyaazosperm31
55s_akgun19823.denemeTaksim Alman HastanesiKan pırtılaşması31
56a_gurur3. denemeizmir eğe doğum hastanesitüp tıkalı+polikistik over 29
57cayaz1.deneme

canım sebepleri ve yeri de ekledim baştaki listeye :)) bu arada iyi dileklerin için çoook sağol arkadaşım
Kızlar kendimi eklemeye çalışm ama telefondan giriyorum yanlış yapmış olabilirimmm

Merhabalar arkadaşlar bende sanırım aralıkta başlıcam ikinciye. İlk denemem negatif oldu yazın iki tane dondurulmuşum var Eskişehir acıbademde tedavi görüyorum. İlk denemeden sonra birkaç ay ara verdim. Regl oldum haftaya histereskopi yapılacak rahime bakmak istedi dr. Bir de birkaç çizik atıcam dedi tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Sonra 21. günü reglimin, yumurtalama baskılayıcı ilaçlar kullanıcam regl olunca da yeni tedavi başlayacak tabii daha kolay olacak toplama yok öncesinde iğneler yok hap filan olacak sanırım iğneler transferden sonra başlar bilmiyorum umudum yok ama yine de Allahtan umut kesilmez.

:KK20: dondurulmuşları ile hamile kalan bi tomar insan varken, ne demek umudum yok..... sakın şekerler, bakın daha ilk sayfalarda da demiştim.... beynimiz "ihtimal" olarak gördüğümüz şeyleri bile gerçekleştirmeye çabalar... sonu -se, -sa eki ile biten düşünceler için bile "bebeğim bana tutunmazSA" diyince mesela beyin bunu gerçekleştirmek için, onu vücuttan atmak için çabalarmış. aynı şey -CE, -CA ekleri içinde geçerliymiş. o yüzden de "tutununCA midem bulanacak, çok da hassas sayılmam zaten, amannnn bana bişeycikler olmaz." diye düşüncez şekerim.... yok öyle umudum yok falan. önce kendi kendimizi hazırlamamız lazım.

canım benim yaaa kıyamam sana dün bi aşure koşturmasındaydım hiç giremedim hemen listemizi toparlıyorum tatlım..

ohhhh Allah kabul etsin, afiyet bal şeker olsun canım benim

cnm benim ben şimdi 2 dkkalına girdim nete şimdi hazırlanıp bahçeciye gidicem süleyman beyle görüşmem var gelince hemen okurum yazarım arkadaşım......... ayrıca bütün kader arkadaşlarım bana dua edin çok korkuyorummm :18::18::18: hepinizi çookkkkkkkkkkkkkk seviyoruuuummmmmmmm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bizde seni seviyoruz tatlım, doktorunun tüm olumlu söylemlerini dinleeee.... her şey çok güzel olcak inşallah

Evet canim hemşire bugün birlikte olmayın ama eşinizin bugün boşalma si lazım dedi ama bir aksilik olmaz dimi yani cok erken degildir umarim ...:26:

bazı doktorlar küçükleri de topluyor, bazıları toplamıyor.... 9 yumurta da gayet iyi bir rakam, sakın canını sıkma... cinsel perhizle ilgili olarak da doktorum bana 2-3 gün önce boşalması gerek demişti. ve çatlatma iğnesinden sonra seks yok.... valla şekerim bende yumurta az olduğundan muhtemelen, hiç ağrım sızım hiç bi şeyim olmuyo, hissetmiyorum bile. o yüzden de cinsel hayatımız pek etkilenmiyo bu süreçte.hatta hiçç.... sadece işte çatlatmadan sonra yasak. hatta emriyolog transferden sonra da hiç bi sakıncası olmadığını, daha da ilginci yapılan son araştırmaların transferden sonra birlikte olmanın olumlu sonuca etkisi olduğunu söyledi ama "ılık duş" alabilirsin diyince ben hiiiççç riske atlamıştım ve ilk hafta birlikte olmadık, gerçi dayanamayıp duş almıştım :KK1:

Son düzenleme:
Kodalcım bugun olması lazım..2 günlük olur böylece..
Yani bizim de öyle olmustu..

kızlar kendimi eklemeye çalışm ama telefondan giriyorum yanlış yapmış olabilirimmm
canım eklemişsin ama diğer bilgilerini de ver, hepsini birden gireyim olurmu, siz ekleyince ben ilk sayfada da görünmesi için, ilk sayfadaki listeyi yeniden güncelliyorum da şekerler:KK54:

Kızlar ara ara adet agrısı giriyor kasıklarıma..benim adetim cok sancılı olur tanıyorum bu ağrıyı..korkuyorum..bi yandan da iyi biseydir belki diyorum..
Bir fikriniz var mı güzeller?

NURDANUR............1
GÜZBAHAR............3
KODAL82..............1
CAREGİVEN...........1
KALİNKAM.............1
ÇİLEKLİMONATA.....2
NİHAN..................3
AMAYAA...............1

ARKADAŞLAR AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH ENGÜZEL İSİMLERİNİN ENGÜZEL AYETLERİNİN KUR-AN IN KALBİ OLAN YASİN'İ ŞERİFİN EN SEVDİĞİ SEVGİLİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN (S.A.S) YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE İSTEYEN HER KADINA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH...

İNŞALLAH ATLADIĞIM OLMAMIŞTIR VARSA MUTLAKA İLETİN..Allah kabul etsin inşallah...

En Büyük KK
:KK20: dondurulmuşları ile hamile kalan bi tomar insan varken, ne demek umudum yok..... sakın şekerler, bakın daha ilk sayfalarda da demiştim.... beynimiz "ihtimal" olarak gördüğümüz şeyleri bile gerçekleştirmeye çabalar... sonu -se, -sa eki ile biten düşünceler için bile "bebeğim bana tutunmazSA" diyince mesela beyin bunu gerçekleştirmek için, onu vücuttan atmak için çabalarmış. aynı şey -CE, -CA ekleri içinde geçerliymiş. o yüzden de "tutununCA midem bulanacak, çok da hassas sayılmam zaten, amannnn bana bişeycikler olmaz." diye düşüncez şekerim.... yok öyle umudum yok falan. önce kendi kendimizi hazırlamamız lazım.

ohhhh Allah kabul etsin, afiyet bal şeker olsun canım benim

bizde seni seviyoruz tatlım, doktorunun tüm olumlu söylemlerini dinleeee.... her şey çok güzel olcak inşallah

bazı doktorlar küçükleri de topluyor, bazıları toplamıyor.... 9 yumurta da gayet iyi bir rakam, sakın canını sıkma... cinsel perhizle ilgili olarak da doktorum bana 2-3 gün önce boşalması gerek demişti. ve çatlatma iğnesinden sonra seks yok.... valla şekerim bende yumurta az olduğundan muhtemelen, hiç ağrım sızım hiç bi şeyim olmuyo, hissetmiyorum bile. o yüzden de cinsel hayatımız pek etkilenmiyo bu süreçte.hatta hiçç.... sadece işte çatlatmadan sonra yasak. hatta emriyolog transferden sonra da hiç bi sakıncası olmadığını, daha da ilginci yapılan son araştırmaların transferden sonra birlikte olmanın olumlu sonuca etkisi olduğunu söyledi ama "ılık duş" alabilirsin diyince ben hiiiççç riske atlamıştım ve ilk hafta birlikte olmadık, gerçi dayanamayıp duş almıştım :KK1:

Kodalcım bugun olması lazım..2 günlük olur böylece..
Yani bizim de öyle olmustu..

Cevaplar için vok sağolun. İyiki varsınız. Seviyorum sizleri

Kızlar ara ara adet agrısı giriyor kasıklarıma..benim adetim cok sancılı olur tanıyorum bu ağrıyı..korkuyorum..bi yandan da iyi biseydir belki diyorum..

Allah yardimcin olsun tatlim.boyle belirtiler normal diye biliyorum ama.kendini oyalamaya çalış diyeceğim yine.valla herkeste belirtilerfarklı galiba.senin bebisinde boyledir belki nazı...

Canım kafam dalgın bu aralar senın yumurta top işlemin mi oldu transfer yapıldı mı ?

tedaviye başlamaya hazırlanan.yumoşlarının büyümesini bekleyen,yumurtalarını toplatıp transfer bekleyen.transferi yapılıp sonuç bekleyen tüm arkadaşlar bu tedavinin her aşaması çok zor biliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inaşallah...
benimde yarın kontrolum var transfer günüm belli olucak bi aksilik olmazsa haftafa cumartesi ayın 23 ü büyük bi ihtimalle inşallah donmuş ikizlerimizi alıp ısıtıcam kısmetse...

tedaviye başlamaya hazırlanan.yumoşlarının büyümesini bekleyen,yumurtalarını toplatıp transfer bekleyen.transferi yapılıp sonuç bekleyen tüm arkadaşlar bu tedavinin her aşaması çok zor biliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inaşallah...
benimde yarın kontrolum var transfer günüm belli olucak bi aksilik olmazsa haftafa cumartesi ayın 23 ü büyük bi ihtimalle inşallah donmuş ikizlerimizi alıp ısıtıcam kısmetse...

Amin inşallah canım bende pazartesi transferim var :)

Allah yardimcin olsun tatlim.boyle belirtiler normal diye biliyorum ama.kendini oyalamaya çalış diyeceğim yine.valla herkeste belirtilerfarklı galiba.senin bebisinde boyledir belki nazı...
Sagol canım bbilemedimben de belirti mi yoksa ignelerin ilacların oyunu mu..her neyse artık.kendimi dinlemiyorum da,öyle bir saplanıyokiii :KK9: neyse hayırlısı artık. .

Canım kafam dalgın bu aralar senın yumurta top işlemin mi oldu transfer yapıldı mı ?

Transfer oldu sahracım.
5. Gün bugün..:119:

aynenn bende öleyimmmm :KK43::KK43: ve ben kabız da oldum korkuyorum

NURDANUR............1
GÜZBAHAR............3
KODAL82..............1
CAREGİVEN...........1
KALİNKAM.............1
ÇİLEKLİMONATA.....2
NİHAN..................3
AMAYAA...............1

ARKADAŞLAR AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH ENGÜZEL İSİMLERİNİN ENGÜZEL AYETLERİNİN KUR-AN IN KALBİ OLAN YASİN'İ ŞERİFİN EN SEVDİĞİ SEVGİLİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN (S.A.S) YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE İSTEYEN HER KADINA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH...

İNŞALLAH ATLADIĞIM OLMAMIŞTIR VARSA MUTLAKA İLETİN..Allah kabul etsin inşallah...

BENİ DE EKLEYİN 2 TANE ....ALLAH KABUL ETSİN

Allah razı olsun kalinkam..
Sana da kolaylıklar diliyorum..buz bebeklerine:KK9: sağ salim kavuş kucağına al inşallah :KK16:

X