6. günümde bitmek üzere heycanlımıyım sinirlimiyimm ağlamak mı istiyom bilmiyom ölee garip garip bekliyom kendimi işime verdim
evden çalışıyorum gerçi daha hiç dışarı çıkmadım oyüzden sıkılıyom heralde
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI SONUÇLAR OLUR İNŞALAHHH :):)
mrb cnm ben songul ben orda denedin 2 sefer 2.cisinde hamile kaldım ama kaybettim güzel hastane ama çok pahalı sölim
arkadaşlarrr yarın saat 3 te bahçeci umutta süleyman beyle görüşmem var 12 ayda başlıcam inş bana dua edin bunagerçekten çok ihtiyacım var çok korkuyorum artık.............. bu arada transfer yapan arkadaşlarım rabbim sizlere güzel sonuçlar versin inş sağlıkla kucaklarınıza ve kuçaklarımıza almak nasip etsin amiinnn
Hayirli olsun canim.ayni gun olmUs transferimiz.yeliz arkadasimizda var.birlikte Bekliyecegiz test gununu.bir belirti var mi canim sende.bende yok da :-(
selam kızlar;
temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.
kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım...
sayfamız olmuş 53.... şu listeyi bide buraya koyalım bakalım. her defasında bi öncekinden ilave etmek zor oluyo galiba...
S.
NNİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin+sperm hareketsizliği 32 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite 7 cileklimonata 1.deneme ankara başkent üni. hastanesi rezerv azlığı 26 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis(Çik.Kisti.) 29 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 16 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 17 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 18 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko 19 merve_uk 1.deneme pko 25 20 kodal82 1.DENEME ANKARA ANATOLİA SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ 31 21 Msruya 1. deneme Gazi Çikolata Kisti 29 22 reyyan2013 2.deneme Ankara Zekai Tahir Sperm Azlığı ve Morfoloji 33 23 artemis-artemis 24 mrvst 1. deneme Başkent Üni. Hulusi Bey 25 NAZARBONCUK35 26 gogii 1. Deneme Morfoloji ve Kist (galiba :)) 27 krizantem00 2.deneme Bursa ART Tüp Bebek rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı 28 28 casmile 2.deneme 29 aysenuraydın88 1.deneme emsey hastanesi endometrioma ve tüp tıkanıklığı 25 30 llyelizll 1.deneme ankara sperm azlığı 34 31 nur8436 2.deneme sebepsiz infertilite 29 32 mira38 1.deneme Kayseri acıbadem sperm sayısı ve hareketliliği 28 33 iresistble 1.deneme İstanbul Tüp Bebek 34 arwen10_19 1.deneme özel ankara t.b.m sperm sayı+morfoloji 27 35 monicagaller 1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği 31 36 flyingmom 2.deneme Kadıköy Florence Nightingale endometriozis 26 37 guzbahar tek deneme anadolu sağlık merkezi yumurta azlığı sperm problemi 41 38 serenay83 istanbul feminen kadın sağlığı merkezi çikolata kisti 30 39 MaraDespina 1.deneme istanbul umut tüp bebek sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği 29 40 MELEK_84 1.deneme İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM TEKRARLAYAN DÜŞÜK 29 41 zelve 1.deneme Bornova Şifa Hastanesi yumurta rezerv azlığı 42 emha 1.deneme İstanbul cerrahi sperm azlığı 28 43 cmas1 2.deneme ataşehir memorial sebepsiz... 43 44 pers 45 alpgulsun 1.deneme İstanbul Avrupa Şafak hastanesi morfoloji %2 ve hareket sorunu 30 46 psikoyaman 1.deneme izmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm 28 47 nihan_16 1.deneme bursa art tüp bebek 48 kalinkam 3.deneme eurofertil istanbul. polikistik over 49 ada67 2.deneme maslak acıbademde endometrıozıs 36 3 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi 50 didem_brs 1.deneme bursa jineplus azosperm 24 52 cicibebe_ Bahçeci Ful Azosperm 21
ayrıca arkadaşlar burdan da belirtmek istedim, çünkü artık gerçekten benim için zor olmaya başladı. tabloya kendi kendinizi ilave edebilirsiniz, hemde çok basit bir şekilde, alıntı ile cevapla'yı tıkladıktan sonra önce
kızlar benim sonuç yarın belli olacak lütfen bana dua edin
Canım 52 ye cicibebeyi ekledim. 51 e de kendimi eklemiştim daha önce.
Benim 3 gebelik kaybım var ama ilk tüp bebek denemem işallah son olur :) benim doktorum özel muayeneainde takibimi yaptı teksen camlıbel in çiftehavuzlar ordada toplama ve transferim gerçekleşti..tabi pgt de orda yapıldı canımCayaz merhaba acaba hangi hastande pgt yaptirdiniz ilk deneminizmi bende ayni durumdayim fikir alis verisi yapmk istedim
Hayırlıı olsunn embriyolarınn mrvst inşşaalh büyür benim 8 tane toplandı pgt den 1 tane sağlıklı çıktı şindi karnımda inşallah tutunmuştur bugün 7. Günüm gerçi dayanamayıp test yaptım az evel ama çıkmadı ..bile bileee çıkmicağını ...
MUsmutlu ben önce orayla görüştüm hatta 2 kere ilkinde ön muayene bile yapmadılar ve üstüne üstlük daha yaşın çok genç burda nelerle uğraşıyorux gibilerinden konuştu bi bayan dr. İsmini hatırlamıorum şuan.ama orda bir dr. Var ki nur dokuzeylül inanılmaz biri...her anlamda beni aydınlattı ama ben anadolu yakasında otıruyorum ilk denemem ve tecrübesizlik heyecan ve stresten ben hergün nasıl gidip gelicem dedim ve vazgeçtim.. Gecen sene 2250 euro fiyatıydı pgt fiyatı d her embriyo başına 350 dolar fish 150 euroydu...Kizlar herkese merhaba, ben de aralik ayinda uzun protokolle tup bebege ikinci defa basliycam. Aranizda Memorial Sisli de tedavi goren var mi? Merak ediyorum nasil bi yer?
yok cnm .ama zaten belirti falan da olmuyo kafanı takma.benim ilk seferinde hiçbir belirti, yoktu hatta araştırmadığım yer kalmadı ve çok umutsuzluğa kapılmıştım.fakat pozitifti.o yüzden kafan rahat olsun hiçbir belirti olmuyo:) hangi gün yaptırıcaksın testi?
merhaba arkadaşlar. benim de dün yani 11 kasımda yumurta toplama işlemim yapıldı. en geç cuma günü transfer yapılacak inşelleh.
bende pco sendromu var malesef. 2 aşılamam 1 tüp bebek denemem oldu ama sonuç olumsuz oldu malesef. bu ikinci tüp bebek denemem olacak kısmetse.
Allah kimseyi o kapılarda gözü yaşlı bırakmasın inşallah.
Kızlart benimde bugün transferimin 6. Günü günlrt geçmek bilmiyor resmen 5. Gün transferi oldum 1 embriyom pgt den saülıklı çıktı işaallah o da tutunmuşturr bana
çok geçmiş olsun tatlım. miyom ameliyatı hakkında sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok basit bir operasyon olarak görüyor ve rahme bi zararı genelde dokunmuyor diye biliyorum. ablamda oldu miyomlarından. ancak ablam bekar o yüzden de gebeliğe etkisi varmı yok mu bilemiyorum.meraba kızlar, nasılsınız? kasım ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk, listede ismimde vardı. ama bana ameliyat yolu gözüktü, ne yapacağıma hala karar veremedim.
6,5 cm'lik bi miyomum var, birde sağ tüpte perde var dediler ultrasonda baktılar, ayrıca küçük boyutlarda 3-4 tane daha miyom var. ama büyük olanının mutlaka alınması gerekiyormuş, hsg çekilmedi henüz. hsg'ye de gerek yok, miyom için ameliyat olman gerekiyor, ameliyat sırasında tüplerini de kontrol ederiz, açık ameliyat olacaksın diye söylediler.
bana yardımcı olurmusunuz lütfen ? ameliyat olmalı mıyım, çevrenizde bu şekilde ameliyat geçiren varmı? riskleri hakkında bilginiz varmı?
Arkadaşlar merhaba.. benim de bu ay 2. denemem ve yarın embriyo transferim olacak. :)
yani ilk defa döllenme gerçekleşti.
izmir kent hastanesinde gerçekleşecek. sizinle paylaşmak istedim.
serenay inşallah iyi sonuçlar alırsın ilk iki gün dinlen ondan sonra dolaşmaya başla ev içinde ve sonrada dışarı çıkmaya başla inşallah iyi haberlerr alırsı.nnn
melekk inşallahh sendee güzelll sonuçlar alırsınnnn
Hayırlıı olsunn embriyolarınn mrvst inşşaalh büyür benim 8 tane toplandı pgt den 1 tane sağlıklı çıktı şindi karnımda inşallah tutunmuştur bugün 7. Günüm gerçi dayanamayıp test yaptım az evel ama çıkmadı ..bile bileee çıkmicağını ...
geldi mi kız zaman.... hadi bakalım :) herkesi tek tek göndercem galiba böyle opuya sonra transfere, ayyy sizlerle gün saymaya başladım resmen.İnşallah canim güzel güzel gelissinbebeklerin benim de pazartesi gunu olacak transferim :)
kızlar cuma günü OPUm var. benim için dua edin de sağlıklı yumurtalar ve embriyolar olsun....Allaha emanet olun.
az once 1 adet yasin okudum. bugun mubarek bir gun. tum dualar Kabul olur insallah. insallah hepimiz sene bitmeden hamile kaliriz:)
3 yasinde benden.rabbim bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin.amin.
Canım 52 ye cicibebeyi ekledim. 51 e de kendimi eklemiştim daha önce.
mrb arkadaslar herkese iyi aksamlar benimde bugun 5. gun transferimin beklemek isin en zor yani inss hepimiz icin guzel sonuclanir
Kaderdaslarim bugun embriyo transferim gerceklesti allah bekleyen herkese nasip etsin sonrasinda da mutlu haberler insallah.
MERHABA ARKADAŞLAR ,
BUGÜN BENİMDE TRANSFERİM GERÇÇEKLEŞTİ İNŞALLAH RABBİM TAMAMINA ERDİRİR KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER. ŞİMDİ HEYCANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI
Kizlar dun yumurtalarim toplandi. 7 yumurta toplanmis 4u dollenmis. Yarin embriyologla gorusecegim durumlari hakkinda. Hayirlisiyla hepsi buyur insallah. Dua edin lutfen. Sizde benim dualarimdasiniz.