2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

slm arkadaslar,bende bu ayki adetimle tedaviye başliyorum.bu 4.denemem olacak ikinci denememde ikiz gebeligim oldu ama devami gelmedi malesef.Rabbim hepimizin dualarini kabul edip yüzümüzü güldürür inşallah.

İnşallah canim amin :)

mrb cnm ben songul ben orda denedin 2 sefer 2.cisinde hamile kaldım ama kaybettim güzel hastane ama çok pahalı sölim

Tsk ederim cvp verdigin icin. İnsallah bir dahakine sagliklica devam eder hamileligin canim. Pahali derken digerlerine gore farkli mi fiyat? Ne kadar tuttu sizinki soyleyebilirmisin? Bir de hangi doktorunu onerirsin?

hayırlı olur uğurlu gelir bendegecen perşembe gitim bahçeci fulyaya görüşmeye başladık bakalım:18::18::18::18::18:

az once 1 adet yasin okudum. bugun mubarek bir gun. tum dualar Kabul olur insallah. insallah hepimiz sene bitmeden hamile kaliriz:)

Hayirli olsun canim.ayni gun olmUs transferimiz.yeliz arkadasimizda var.birlikte Bekliyecegiz test gununu.bir belirti var mi canim sende.bende yok da :-(

yok cnm .ama zaten belirti falan da olmuyo kafanı takma.benim ilk seferinde hiçbir belirti, yoktu hatta araştırmadığım yer kalmadı ve çok umutsuzluğa kapılmıştım.fakat pozitifti.o yüzden kafan rahat olsun hiçbir belirti olmuyo:) hangi gün yaptırıcaksın testi?

merhaba bende aranıza yeni katıldım ayın 21 tedaviye baslıyorummm ilk tedavim ve cok korkuyorummmm benide aranıza alırmısınız kızlar

Cayaz merhaba acaba hangi hastande pgt yaptirdiniz ilk deneminizmi bende ayni durumdayim fikir alis verisi yapmk istedim
Benim 3 gebelik kaybım var ama ilk tüp bebek denemem işallah son olur :) benim doktorum özel muayeneainde takibimi yaptı teksen camlıbel in çiftehavuzlar ordada toplama ve transferim gerçekleşti..tabi pgt de orda yapıldı canım

CNM TRANSFERDEN SONRAKİ 7.GÜNMÜ YOKSA YUMURTA TOPLANDIKTAN SONRAMI[/QUOTE]
Canımm transferden sonraki 7. Gün hatta bitti bugünde sabah 8. Günüm bir heyecanlı günü daha bitirdim allahın izniyle

Kizlar herkese merhaba, ben de aralik ayinda uzun protokolle tup bebege ikinci defa basliycam. Aranizda Memorial Sisli de tedavi goren var mi? Merak ediyorum nasil bi yer?
MUsmutlu ben önce orayla görüştüm hatta 2 kere ilkinde ön muayene bile yapmadılar ve üstüne üstlük daha yaşın çok genç burda nelerle uğraşıyorux gibilerinden konuştu bi bayan dr. İsmini hatırlamıorum şuan.ama orda bir dr. Var ki nur dokuzeylül inanılmaz biri...her anlamda beni aydınlattı ama ben anadolu yakasında otıruyorum ilk denemem ve tecrübesizlik heyecan ve stresten ben hergün nasıl gidip gelicem dedim ve vazgeçtim.. Gecen sene 2250 euro fiyatıydı pgt fiyatı d her embriyo başına 350 dolar fish 150 euroydu...

Sagol canim.simdi biraz kasik agrilarim basladi.sali gunu yaptiracagim testi.hayirlisiyla insallah guzel haberler veririz.

Allah yardımcın olsun canım... İnşallah bu kez bebeğine kavuşursun arkadaşım...

Kızlart benimde bugün transferimin 6. Günü günlrt geçmek bilmiyor resmen 5. Gün transferi oldum 1 embriyom pgt den saülıklı çıktı işaallah o da tutunmuşturr bana

inşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder... 5. gün transferlerinin tuttuğunu okudum hep... Allah yüzümüzü güldürür inşallah...

Bu arada kızlar herkese günaydın... işten kaçak göcek yazıyorum ne yapayım...

öncelikle herkese günaydınnnn... uzun zamandır yazamıyorum, içimde kaldı valla...bu sabah işe gömülmeden önce yazayımmm dedim kızlar. bekleyenler; opu için bekleyenler, transfer için bekleyenler, veeee daha da güzeli bebek için bekleyenler, hepimiz bizler :) şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah rabbim her birimizin kucaklarını doldursun inşallah......

çok geçmiş olsun tatlım. miyom ameliyatı hakkında sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok basit bir operasyon olarak görüyor ve rahme bi zararı genelde dokunmuyor diye biliyorum. ablamda oldu miyomlarından. ancak ablam bekar o yüzden de gebeliğe etkisi varmı yok mu bilemiyorum.

Arkadaşlar merhaba.. benim de bu ay 2. denemem ve yarın embriyo transferim olacak. :)
yani ilk defa döllenme gerçekleşti.
izmir kent hastanesinde gerçekleşecek. sizinle paylaşmak istedim.

hayırlı uğurlu olsun canımmmmm

ayrıca serenay ve melek, sizler için de hayırlı olsun. hadi bakalım, bekleyenler kervanına katıldını böylece.... darısı başımıza inşallah :)

aaaa kızıcam ama, daha kaçıncı gün, idrarda erkenden çıkmaz zaten, bile bile yapıyosunuz sonra da ister istemez üzülüyosunuz... aman diyim arkadaşlar uslu kız olun ve gününüzde kan testi yaptırın lütfen.

İnşallah canim güzel güzel gelissin bebeklerin benim de pazartesi gunu olacak transferim :)
geldi mi kız zaman.... hadi bakalım :) herkesi tek tek göndercem galiba böyle opuya sonra transfere, ayyy sizlerle gün saymaya başladım resmen.

kızlar cuma günü OPUm var. benim için dua edin de sağlıklı yumurtalar ve embriyolar olsun....Allaha emanet olun.

canımmmm benimmmm. hadi bakalım, dualarım seninle tatlım. inşallah herşey bu defa çok güzel olur.

az once 1 adet yasin okudum. bugun mubarek bir gun. tum dualar Kabul olur insallah. insallah hepimiz sene bitmeden hamile kaliriz:)

3 yasinde benden.rabbim bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin.amin.

bende bir yasin okudum ama galiba kalinkam tutuyo listeyi ona bi iletmek lazım. onun mesajını alıntılasak iyi olcaktı gaiba

Canım 52 ye cicibebeyi ekledim. 51 e de kendimi eklemiştim daha önce.

canım ben cicibebeyi eklemiştim zaten, 1. sayfadaki listeye bakın, ve onu alıntılayın ki tek listemiz olsun.siz alıntıladıktan sonra ben ilk sayfada yer alması için yeniden düzenliyorum zaten. bikaç zamandır işlerim o kadar yoğun ki, buraya yazamıyorum ama sessiz sedasız okuyorum yazdıklarınızı, o arada cicibebenin yazısını da görüp listeyi güncellemiştim ben :) ama yine de tekrarlıyorum; bana özel mesaj atarlarsa(yeni üye olmanız buna engel değil,nickimin üzerine gelip bir kez sol tık yaparsanız oraya çıkıyo özel mesaj diye bi bölüm, onu tıklayıp yazıyosunuz) listeye eklenmek isteyenler, daha kolay olur, atladığım olabilir. ve lütfen tüm bilgilerinizi de yazın....

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada ben bir şey sormak istiyorum.. Bugüne kadar 12 gonalf vurdum. Çatlatma iğnemi de bu akşam vuracağım... Ama akşamdan beri çok afedersiniz ama (yumurta akı gibi) akıntım var. Bel ağrısından da ölüyorum... bir problem mi var acaba.. Yumurta toplamam cumartesi sabahı inşallah.... ne olur yardım edin

Kizlar dun yumurtalarim toplandi. 7 yumurta toplanmis 4u dollenmis. Yarin embriyologla gorusecegim durumlari hakkinda. Hayirlisiyla hepsi buyur insallah. Dua edin lutfen. Sizde benim dualarimdasiniz.

Aminnn canım.. benim de cumartesi yumurta toplamam var.. 2 yumurta 17, bir yumurta 12 lik. sanırım 12lik olanı büyütmeye çalıştılar bu yüzden akşama da gonal-f oldum bu akşam çatlatmam var.. ama çok bel ağrım var... korkuyoruuuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…