- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.710
MERHABA ARKADAŞLAR ,
BUGÜN BENİMDE TRANSFERİM GERÇÇEKLEŞTİ İNŞALLAH RABBİM TAMAMINA ERDİRİR KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER. ŞİMDİ HEYCANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI
Seninde hayırlı olsun olumlu sonuclansin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABA ARKADAŞLAR ,
BUGÜN BENİMDE TRANSFERİM GERÇÇEKLEŞTİ İNŞALLAH RABBİM TAMAMINA ERDİRİR KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER. ŞİMDİ HEYCANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI
Kizlar dun yumurtalarim toplandi. 7 yumurta toplanmis 4u dollenmis. Yarin embriyologla gorusecegim durumlari hakkinda. Hayirlisiyla hepsi buyur insallah. Dua edin lutfen. Sizde benim dualarimdasiniz.
sessiz bekleyiş ...
olmuyo canımya yeni üyeyim ondan herhelde
Sen bilgilerini ver ben ekleyeyim o zaman.
Bu arada dün yazamadım Hastaneye gittim. Kist varmış. Hormonlarıma baktılar. E2 e yüksekmiş. O yüzden tedaviye başlayamadık bu ay. İlaç verdiler gelecek ay bakacaklar. Bilmiyorum. Bu sefer de ya hiç başlayamazsam korkusu sardı beni.
Neyse bekleyelim bakalım bir ay. Sol yumurtalık pek yumurtlamıyor zaten benim. Sağda da kist olunca mecburen beklenecek kistin geçmesi. Hayılısı olsun ne diyeyim.
Bu e2 yüksekliği için yapılabilecek bir şey var mı acaba?
arkadaşım sen hepmizin moral kaynağısın.. bizlere moral verirken, anın güzelliklerini hatırlatırken sen nasıl stres topuna dönüşürsün... inşallah en yakın zamanda bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız. Bir de şöyle düşün en azından senin kocan her anlamda seni destekliyor... Ben her gün bir fasıl ağlıyorum.. çünkü hamile kalırsam kızımız (eşimin kızı) kıyameti koparacak ve belki bize bir ayrılık olacak... bunu hergün eşim hatırlatıyor.. beni nasıl birşeye bulaştırdın diyor bazen kafasına takılıyor söylenip duruyor... ona da birşey diyemiyorum ne yazıkkıi heç çok seviyorum hem de kızıyla benim aramda kaldı diye üzülüyorum...allah büyük ona sığınıyorum...
Şimdiden hayırlı olsun.İnşallah Allah gönlüne, gönlümüze göre versin.
benim de pazartesi günü yumurtalarım toplandı haber bekliyorum transfer için.muhtemelen cuma günü olacak.
canın çok yandı mı? ne kadar sürdü işlem? cevaplarsan sevinirim
MERHABA ARKADAŞLAR ,
Kaderdaslarim bugun embriyo transferim gerceklesti allah bekleyen herkese nasip etsin sonrasinda da mutlu haberler insallah.
Kaderdaslarim bugun embriyo transferim gerceklesti allah bekleyen herkese nasip etsin sonrasinda da mutlu haberler insallah.
MERHABA ARKADAŞLAR ,
Nasil gidiyor bekleyis kaçıncı gundesin cnm sag selamet olumlu sonuçlanır inşallah
Sen bilgilerini ver ben ekleyeyim o zaman.
Bu arada dün yazamadım Hastaneye gittim. Kist varmış. Hormonlarıma baktılar. E2 e yüksekmiş. O yüzden tedaviye başlayamadık bu ay. İlaç verdiler gelecek ay bakacaklar. Bilmiyorum. Bu sefer de ya hiç başlayamazsam korkusu sardı beni.
Neyse bekleyelim bakalım bir ay. Sol yumurtalık pek yumurtlamıyor zaten benim. Sağda da kist olunca mecburen beklenecek kistin geçmesi. Hayılısı olsun ne diyeyim.
Bu e2 yüksekliği için yapılabilecek bir şey var mı acaba?
canım öncekikle çooook geçmiş olsun korkma dua et rabbim büyük benim üçüncü denemem yaşım 31 sorun azosperm bahçeci ful
cnm hayirli olsun tedavin bence anesteziyle yaptirman senin icin daha iyi hem dr lar genelde anestezili yapiyorlar ve cok rahat oluyor gözunu actiginda hersey tamam oluyor ve korkulacak bisey degil cnm
merhaba canım benim debi arkadaşım orda tedavi oldu şu anda beşbuçuk aylık hamile ikiz bende oraya gitmeyi düşündüm eşim bahçeci diye ısrar etti hakımızda hayırlısı bakalım
Kizlar herkese merhaba, ben de aralik ayinda uzun protokolle tup bebege ikinci defa basliycam. Aranizda Memorial Sisli de tedavi goren var mi? Merak ediyorum nasil bi yer?