2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aynen canim ya.bugun icin bir igne verdi doktor bana sanada verdimi.6.gun vurulunacakmis.igneden de cok korkuyorum ama yapcak bisi yok.is cikisi yaptiracagim.

ala ala ne iğnesi ki acaba benim yokk...ya benim doktorum da bana hiç mi bişi vermedi gibi geliyo böle duyunca yada benden farklı ilaçlar alan olunca :/

ala ala ne iğnesi ki acaba benim yokk...ya benim doktorum da bana hiç mi bişi vermedi gibi geliyo böle duyunca yada benden farklı ilaçlar alan olunca :/

Canim doktoruna sen guven.benim iki tane gelismeyen gebeligim var.düsük riskini önlemek icin verdi sanirim bana.nerde oturuyordun sen.ben bursadayim.

Canim doktoruna sen guven.benim iki tane gelismeyen gebeligim var.düsük riskini önlemek icin verdi sanirim bana.nerde oturuyordun sen.ben bursadayim.

ankaradayım ben de...güveniyorum çok araştırıp gittim kendisine ama dediğin gibi ozman benim hiç düşük yada başka bişi geçmişimde yok diye ozman bitakım ilaçları bana vermedi....ben sadece progestan fitil olarak alıyom bide ostrejen bant şeklinde bide claxan iğne bide folik asit işte az geliyo bana ..folik midemi delmek üzere bu arada çok dokunuyo hatta normal fabliol alerji yaptı oyüzden bitkisel bi ürün kullanıyom folik olarak nutrway in hem demir hem folik içeren bişi oda midemi mahvediyo galiba aşırı yanma var hep
neyseee hayırlısıı işte .....

meraba kızlar, nasılsınız? kasım ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk, listede ismimde vardı. ama bana ameliyat yolu gözüktü, ne yapacağıma hala karar veremedim.
6,5 cm'lik bi miyomum var, birde sağ tüpte perde var dediler ultrasonda baktılar, ayrıca küçük boyutlarda 3-4 tane daha miyom var. ama büyük olanının mutlaka alınması gerekiyormuş, hsg çekilmedi henüz. hsg'ye de gerek yok, miyom için ameliyat olman gerekiyor, ameliyat sırasında tüplerini de kontrol ederiz, açık ameliyat olacaksın diye söylediler.
bana yardımcı olurmusunuz lütfen ? ameliyat olmalı mıyım, çevrenizde bu şekilde ameliyat geçiren varmı? riskleri hakkında bilginiz varmı?

Canim cok gecmis olsun.bu konuda sana yardimci olamayacagim.hicbir bilgim yok malesef.hakkinda hayirlisi olsun.en kisa zamanda tedavini olur bebisine kavusursun ins.

geçmiş olsun ..allah yardımcın olsun...bu konuda benimde fikrim yok ama tedaviler okdar ilerlediki eminmki sende sağlığına ve inşalahh bebeğine kavuşursun tez zamanda....önce sağlık sevgilerrr

Arkadaşlar merhaba.. benim de bu ay 2. denemem ve yarın embriyo transferim olacak. :)
yani ilk defa döllenme gerçekleşti.
izmir kent hastanesinde gerçekleşecek. sizinle paylaşmak istedim.

Kaderdaslarim bugun embriyo transferim gerceklesti allah bekleyen herkese nasip etsin sonrasinda da mutlu haberler insallah.

MERHABA ARKADAŞLAR ,

BUGÜN BENİMDE TRANSFERİM GERÇÇEKLEŞTİ İNŞALLAH RABBİM TAMAMINA ERDİRİR KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER. ŞİMDİ HEYCANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI

mrb arkadaşım jinemedte sgk geçerli değilmi ayrıca benim bi arkadaşm orda yaptırda ve hamile kaldı darısı başına inş

merhaba canım benim debi arkadaşım orda tedavi oldu şu anda beşbuçuk aylık hamile ikiz bende oraya gitmeyi düşündüm eşim bahçeci diye ısrar etti hakımızda hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Kizlar dun yumurtalarim toplandi. 7 yumurta toplanmis 4u dollenmis. Yarin embriyologla gorusecegim durumlari hakkinda. Hayirlisiyla hepsi buyur insallah. Dua edin lutfen. Sizde benim dualarimdasiniz.

Kaderdaslarim bugun embriyo transferim gerceklesti allah bekleyen herkese nasip etsin sonrasinda da mutlu haberler insallah.
serenay inşallah iyi sonuçlar alırsın ilk iki gün dinlen ondan sonra dolaşmaya başla ev içinde ve sonrada dışarı çıkmaya başla inşallah iyi haberlerr alırsı.nnn

MERHABA ARKADAŞLAR ,

BUGÜN BENİMDE TRANSFERİM GERÇÇEKLEŞTİ İNŞALLAH RABBİM TAMAMINA ERDİRİR KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER. ŞİMDİ HEYCANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI
melekk inşallahh sendee güzelll sonuçlar alırsınnnn

Kizlar dun yumurtalarim toplandi. 7 yumurta toplanmis 4u dollenmis. Yarin embriyologla gorusecegim durumlari hakkinda. Hayirlisiyla hepsi buyur insallah. Dua edin lutfen. Sizde benim dualarimdasiniz.
Hayırlıı olsunn embriyolarınn mrvst inşşaalh büyür benim 8 tane toplandı pgt den 1 tane sağlıklı çıktı şindi karnımda inşallah tutunmuştur bugün 7. Günüm gerçi dayanamayıp test yaptım az evel ama çıkmadı ..bile bileee çıkmicağını ...

Şimdiden hayırlı olsun.İnşallah Allah gönlüne, gönlümüze göre versin.

benim de pazartesi günü yumurtalarım toplandı haber bekliyorum transfer için.muhtemelen cuma günü olacak.
canın çok yandı mı? ne kadar sürdü işlem? cevaplarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…