2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder... 5. gün transferlerinin tuttuğunu okudum hep... Allah yüzümüzü güldürür inşallah...

Bu arada kızlar herkese günaydın... işten kaçak göcek yazıyorum ne yapayım...

günaydın şekerim.... 5. gün diyince aklıma geldi tatlım, oluşan emriyolar 5. ve 6. günler tutunma işlemlerinin %70 ini tamamlıyormuş. yani mesela 3. gün emriyosu transfer edildiyse, transferden 2-3 gün sonra tutunma işlemi büyük ölçüde tamamlanmış oluyor, 5. gün emriyosu transfer edildiyse transfer günü ve sonrası.... genelde bu yüzden 2-3 gün dinlenme uygun görülüyormuş,sonraki günler tutunduğu yeri sağlamlıyomuş diyim :KK34: diğer topiklerde konusu olmuştu da.... doğruluğundan emin değilim.

Ne demekmiş o öyle ya. Seninle evlenirken bilmiyor muymuş senin de çocuk isteyebileceğini. Canım inşallah hamile kalırsın. Senin de bebeklerin olur.Kusura bakma öyle yazıyorum bir cevap ama tam bilmeden konuyu. Ama korkma, kocan kızını ikna etmenin bir yolunu bulur, bulamazsa da kız kendi kaderini hazırlar. O kızı olacak da, senin karnındaki senin çocuğun mu olaca sadece. Sonuçta amile kalırsan o da onun çocuğu olacak. O yüzden hiiç takma kafana bence. Hele bi gelsin bebişlerin, nasipleriyle, mutluluklarıyla gelirler merak etme.

amin inşallah canım... biliyordu ama ... uzun hikaye olaya ikimizde farklı açılardan bakıyoruz... aslında o da istiyor ama öte yandan da korkuyor.. İstemezmiş gibi görünüp bebeğimize isim bile bulmuşşş.. allah büyük inşallah ol der ve bebeklerimiz olur...

Arkadaşlar bu arada ben bir şey sormak istiyorum.. Bugüne kadar 12 gonalf vurdum. Çatlatma iğnemi de bu akşam vuracağım... Ama akşamdan beri çok afedersiniz ama (yumurta akı gibi) akıntım var. Bel ağrısından da ölüyorum... bir problem mi var acaba.. Yumurta toplamam cumartesi sabahı inşallah.... ne olur yardım edin

tatlım bi doktorunu arayıp sorsana....akıntı normal diye biliyorum ama bel ağrısı duymamıştım daha önce

günaydın şekerim.... 5. gün diyince aklıma geldi tatlım, oluşan emriyolar 5. ve 6. günler tutunma işlemlerinin %70 ini tamamlıyormuş. yani mesela 3. gün emriyosu transfer edildiyse, transferden 2-3 gün sonra tutunma işlemi büyük ölçüde tamamlanmış oluyor, 5. gün emriyosu transfer edildiyse transfer günü ve sonrası.... genelde bu yüzden 2-3 gün dinlenme uygun görülüyormuş,sonraki günler tutunduğu yeri sağlamlıyomuş diyim :KK34: diğer topiklerde konusu olmuştu da.... doğruluğundan emin değilim.

Allah razı olsun arkadaşım...kafamda oturtamamıştım bu 3, 5 olayını.. şimdi biraz kafam da netleşti... Allah tutanacak embriyolar nasip etsin ve tutanacakları günde inşallahhh... çok teşekkür ederim vediğin bilgiler için amayaacım....

sorucammm ama sormaya korkuyorummmm arkadaşım ....

korkulcak bi şey yok tatlım.... ben pek dizi izlemem akşam ilk kez denk geldi. A.Ş.K diye bi dizi varmış. orda anladığım kadarıyla iki sevgili ölmek üzere olan zengin bi kızı kandırıyolar. yani erkek iki kızla birlikte gibi. asıl sevgilisi diyo ki, "sesi çok iyi geliyo, hayat dolu, sanki bikaç ay sonra ölmeyecek gibi" erkekte buna karşılık "hepimiz öyle yaşamıyo muyuz? belki de biz ondan önce ölcez" diyo...

korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum ben, hormonal ilaçlar biraz yumurtaların dengesini şaştırmıştır hepsi bu bence :)

Arkadaşlar bu arada ben bir şey sormak istiyorum.. Bugüne kadar 12 gonalf vurdum. Çatlatma iğnemi de bu akşam vuracağım... Ama akşamdan beri çok afedersiniz ama (yumurta akı gibi) akıntım var. Bel ağrısından da ölüyorum... bir problem mi var acaba.. Yumurta toplamam cumartesi sabahı inşallah.... ne olur yardım edin

Canim hic korkma cunku ayni seyi bende yasadim hatta cok korktum gecenin 12de drumu aradim oda bunun guzel bisiy oldugunu endiselenmemem gerektigini soyledi.ben toplamadan once yumurtalarim catladicdiye korkmustum belimde agrimisti.akinti yumurtalarin iyi bir buyuklukte oldugunu yada buyumeye devam ettigini gosterirmis genelde catlatma ignesine yakin zamanda yasanirmis bu durum.

selaaam
yarın tontişlerimi almaya gidicem.transfer var yani :))) holeeeeyyyy:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kız sen nerelerdesin bakiyimmmmm..... merak etmeye başladım artık ama :KK34:

kuzum bozma moralini, senin için iyi olan beklemekse varsın olsun, inşallah sonu pozitif olsun ve güzel bi hamilelik geçir :)))

Sagol canim ya. Ben de burda sizi takip ediyorum. Moralimi ve heyecanimi yuksek tutmaya calisiyorum. Tedavine baslamissin. Allah yuZunu guldursun insallah. Gece gece icime dogdu, biz senle bi gun gebelik topiginde yaziscaz. Laf olsun diye soylemiyom, bi his gelir ya boyle :)

anam ben bu mesajı nası atlamışım acaba????? senin o bal damlayan ağzını yirim ben yirimmmmm :21::21::21: Amin canım inşallah tez vakitte, sağlıklı sıhatli bi şekilde

nurdanur........ 1
gülbahar.........
kalinkam......... 1 okudu

Allah kabul etsin...

kız seni bulucam diye tiiiiii kaç sayfa gerilere geldim, ama olsun sonunda buldum işte. demekki bayaadır yazmıyosun...:KK23: yoksa sen artık bizi sevmiyo musun :KK14:

caregiver...1
Nihan_16....3
amayaa.....1

okudu şekerim. listenin son hali bu mu bilemediğimden ekleme yapmadım, sen bi el ataverirsin artık :KK54: :13:

normal canım onlar fazla yumurta olduğu için akıntı miktarı da artıyo. şimdiden hayırlı olsun

sorucammm ama sormaya korkuyorummmm arkadaşım ....

Canim hic korkma. Bende de akinti ve bel agrisi oldu. Agridan degil de akintidan korktum bende yumurtalarim catladi diye tedirgin oldum cok. Hic de bi sey olmadi :KK66: topladilar sali gunu. 4u dollendi buyumelerini bekliyorum. Yalniz toplamadan sonraki kullanmaya basladigim ilaclar bobreklerimi curutecek sanirim. Birde sag kasigim felaket agriyor. Sanki yumurta buyumeye calisiyormus gibi. Arkadasa sordum normal dedi. Islem yapildi istei istemez olur agri antibiyotigini mutlaka ic dedi. Zaten hepsini duzenli bir sekilde iciyorum. Allahim hepimizi mukafatlandirsin insallahhhh
.

selam kızlar;

temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.

kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım...

sayfamız olmuş 53.... şu listeyi bide buraya koyalım bakalım. her defasında bi öncekinden ilave etmek zor oluyo galiba...

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonata1.denemeankara başkent üni. hastanesirezerv azlığı26
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.denemeankarapcos31
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.denemeemsey hastanesiendometrioma ve tüp tıkanıklığı25
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_841.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK29
41zelve1.denemeBornova Şifa Hastanesiyumurta rezerv azlığı
42emha1.denemeİstanbul cerrahisperm azlığı28
43cmas12.denemeataşehir memorialsebepsiz...43
44pers
45alpgulsun1.denemeİstanbul Avrupa Şafak hastanesimorfoloji %2 ve hareket sorunu30
46psikoyaman1.denemeizmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm28
47nihan_161.denemebursa art tüp bebek
48kalinkam3.denemeeurofertil istanbul.polikistik over
49ada672.denememaslak acıbademde endometrıozıs363 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi
50didem_brs1.denemebursa jineplusazosperm24
51alfabe4.deneme ama 2. transferEge Üniversitesirezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var37
52Ozlem-ahmet1.denemebursa jinemed tbmmorfoloji+sperm hareketszlği21
53fundurtan1.denemeizmir özel ege tüp bebek merkezipko+morfoloji31
54cicibebe_3.denemebahçeci fulyaazosperm31
55s_akgun19823.denemeTaksim Alman HastanesiKan pırtılaşması31
56a_gurur3. denemeizmir eğe doğum hastanesitüp tıkalı+polikistik over 29

canım sebepleri ve yeri de ekledim baştaki listeye :)) bu arada iyi dileklerin için çoook sağol arkadaşım

Merhabalar arkadaşlar bende sanırım aralıkta başlıcam ikinciye. İlk denemem negatif oldu yazın iki tane dondurulmuşum var Eskişehir acıbademde tedavi görüyorum. İlk denemeden sonra birkaç ay ara verdim. Regl oldum haftaya histereskopi yapılacak rahime bakmak istedi dr. Bir de birkaç çizik atıcam dedi tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Sonra 21. günü reglimin, yumurtalama baskılayıcı ilaçlar kullanıcam regl olunca da yeni tedavi başlayacak tabii daha kolay olacak toplama yok öncesinde iğneler yok hap filan olacak sanırım iğneler transferden sonra başlar bilmiyorum umudum yok ama yine de Allahtan umut kesilmez.

kız seni bulucam diye tiiiiii kaç sayfa gerilere geldim, ama olsun sonunda buldum işte. demekki bayaadır yazmıyosun...:KK23: yoksa sen artık bizi sevmiyo musun :KK14:

caregiver...1
Nihan_16....3
amayaa.....1

okudu şekerim. listenin son hali bu mu bilemediğimden ekleme yapmadım, sen bi el ataverirsin artık :KK54: :13:

canım benim yaaa kıyamam sana dün bi aşure koşturmasındaydım hiç giremedim hemen listemizi toparlıyorum tatlım..

Tsk ederim cvp verdigin icin. İnsallah bir dahakine sagliklica devam eder hamileligin canim. Pahali derken digerlerine gore farkli mi fiyat? Ne kadar tuttu sizinki soyleyebilirmisin? Bir de hangi doktorunu onerirsin?

cnm ben 2009 gitmiştim oraya 2 denememde 30 binlrayı buldu eşim tesede olmuştu ilaçlar çok pahalı sigorta geçmiyo orda türkiyenin önde gelen hastanelerinden biri yani ben semra kahramana gidiyodum başka doktorlarda var amamuayene üçretleri değişiyo semra hanımın o zamanki ücreti 200 tl di şimdi nedeir bi bilgim yok cnm ya allah gönlüne göre versin bahçecide çok güzel bi merkez ben bügün hatta oraya gidicem görüşmeye

canım benim yasin-i bizler için Rabbimden hayırlı sağlıklı çocuklar istemek için okuyoruz okursan mutlaka haber ver...

cnm benim ben şimdi 2 dkkalına girdim nete şimdi hazırlanıp bahçeciye gidicem süleyman beyle görüşmem var gelince hemen okurum yazarım arkadaşım......... ayrıca bütün kader arkadaşlarım bana dua edin çok korkuyorummm :18::18::18: hepinizi çookkkkkkkkkkkkkk seviyoruuuummmmmmmm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Günaydın canim.benden de akinti var.yumurtlama guerimde de olurdu benim.ama bu sefer biraz fazla.bel ağrım yok ama kasik agrim var cok az. Bende bu akşam da catlatma ignesi olcam e cumartesi yoplayacagiz inşallah. Kaç gane yumurta büyümüş sende.

X