2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlart benimde bugün transferimin 6. Günü günlrt geçmek bilmiyor resmen 5. Gün transferi oldum 1 embriyom pgt den saülıklı çıktı işaallah o da tutunmuşturr bana

merhaba canım ben ekleyemedim kendimi nasıl ekliyosun

Cnım arkadaşın mesajını alıntıyla cevaplıyorsun önce. Sora en altta TD TD TD yazan yerler var. Bir de alt alta ikitane TR var. TR nin alındaki ilk TD den sırasıyla bilgilerini yazıyorsun. Üstteki örneklerine bakarak yaptım ben de. Baktım ki olmuş.

Kızlart benimde bugün transferimin 6. Günü günlrt geçmek bilmiyor resmen 5. Gün transferi oldum 1 embriyom pgt den saülıklı çıktı işaallah o da tutunmuşturr bana

allah tamamına erdirsin bebişn sana sımsıkı tutunsun inşallah canm ne zamn yapıyo kan testi

mrb arkadaslar herkese iyi aksamlar benimde bugun 5. gun transferimin beklemek isin en zor yani inss hepimiz icin guzel sonuclanir

benimde iğnlerim başladı arkadaşlar çok heyecanlıyım...en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum anestezisiz yaptıran var mı ?

mrb arkadaslar herkese iyi aksamlar benimde bugun 5. gun transferimin beklemek isin en zor yani inss hepimiz icin guzel sonuclanir
,
merahaba nesee benimde 5nündeyim biliyosun aynı gidiyoduk...senin kasıkların ve belin de ağrıyomu bide ayaktamısın bidee akıntı leke oldumu bende hiç bişi olmadı yaa meraklar içindeyim :):)):):

Canim benimde cik kisti. Seeninkinin boyutu ne ameliyat oldun mu hic? Daha once sorduysam kusura bakma cnm ama konusmamistik galiba senle. İnsallah yuUn guler bize de umut olursun :)

Canim 3,5 cm civarlarinda ameliyat olmadim hic onermediler kucuk oldugu icin.4kez asilama denedim psikolojik olarak cok yiprandim tek umudum tup bebek ins nasip olur bu sefer:)

Canim keyfini iyi tut, gecti bitti artik onlar. Yeni bi sayfa actik artik. Ben de 2 kez asilama denedim. Zaten asilamanin sansi dusuk biliyosun. Bizi en iyi tup paklar :) benim kistimin boyutu da ayni, solda hatta. Bizde sperm sayisi da sinirda malesef. Sana uzun protokol mu uygulandi?

,
merahaba nesee benimde 5nündeyim biliyosun aynı gidiyoduk...senin kasıkların ve belin de ağrıyomu bide ayaktamısın bidee akıntı leke oldumu bende hiç bişi olmadı yaa meraklar içindeyim :):)):):

mrb cnmkasiklarimda biraz agri var belim agrimiyor ben yanimda kimse olmadigi icin ilk uc gun yattim ama ozaman bile ufuktan gezindim bugunde hafif isler yaptim akinti arada cogaliyor ama leke yok cnm ama bilmiyorum cnm yaa kisiye gore degisiyor bu belirtiler inss hepimiz guzel sonuclarimizi yazacagiz cnm senin test tarihin ne zaman cnm benim18

benimde iğnlerim başladı arkadaşlar çok heyecanlıyım...en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum anestezisiz yaptıran var mı ?

cnm hayirli olsun tedavin bence anesteziyle yaptirman senin icin daha iyi hem dr lar genelde anestezili yapiyorlar ve cok rahat oluyor gözunu actiginda hersey tamam oluyor ve korkulacak bisey degil cnm

allah tamamına erdirsin bebişn sana sımsıkı tutunsun inşallah canm ne zamn yapıyo kan testi
Saoll canımm işaallahh tutunsunn benin gibi bekleyen herkesee ...doktorum 19 unda yap dedi ama o zaman 13 gün oluyo..büyük ihtimalle ben 8. Günden itibaren evde test yapmaya başlarım gibüne geliyor :) beklemek cok zor... Çok heyecanlı ..4 senedir bir umut bekledim 3 bebeğimü kaybettim..şinmdi bebeciğin tutunması için dua ediyorum her dakika..

Bende çok korkarak gitmiştim hatta ağlamak üzereydim ama opu ya gitmeden sakinleştirici yaptılar hafiften asansöre bindirdiklerini Hatırlıyorum ,bide odada anne karnım ağrıyo dediğimi :) inan korkucağın gibi deil...anestesisiz olma bence çünkü hareket etmemen gerekiyor hiç...
neşe benimde 6. Günüm bitio hayırlısıyla kafanı dağatmaya calış yanında hep birilerini bulundurmaya çalış ki kafana dağıt çok zor biliyorum ama bizde mükafatlandırılıcaz inşallah

Bende çok korkarak gitmiştim hatta ağlamak üzereydim ama opu ya gitmeden sakinleştirici yaptılar hafiften asansöre bindirdiklerini Hatırlıyorum ,bide odada anne karnım ağrıyo dediğimi :) inan korkucağın gibi deil...anestesisiz olma bence çünkü hareket etmemen gerekiyor hiç...

neşe benimde 6. Günüm bitio hayırlısıyla kafanı dağatmaya calış yanında hep birilerini bulundurmaya çalış ki kafana dağıt çok zor biliyorum ama bizde mükafatlandırılıcaz inşallah

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn cnm

Merhaba canim hayırlı olsun tedavin.benim de sali kontrolüm var
aynı baslayacagiz galiba seninle. ..

Merhaba, evet bugün kontrolüm vardı ve 13 yumoş gelişmiş :) cuma tekrar kontrolüm var, o gün belli olacak opu günü.
(Cumartesi akşam iğnelere başlamıştım. )
Senın nasıl geçti kontrolün, gelişme var mı?

canm ben istanbul süleymaniye kadın doğumda görüyorum imi
dr sabit tek bi drla muhattab oluyosun asistanı hemşireleri var tabi ben biraz sallayarak hazırladım evraklarımı ondan 4 5 ay sürdü zaten belli bi süre ara vermem gerekiyordu çünkü mayıs ayında gelişmeyen fetüs sebebiyle gebeliğim kürtajla sonlanmıştı . evrak tamamlamak senin hızına kalmış tabi bazı test sonuçları biraz geç çıkıyor amh falan mesela ama hepsi topu topu 1.5 2 ayda çıkar raporun tedavi sürecindede tabi bugün git yarın gel olmak durumunda oluyo çünkü hergün kontrol altında oluyosun hergün kan değerlerine bakılıyo vs. hakkında hayırlısı olsun derim istersen bi git görüş zeytinburnunda yeri.

bilgi verdiğin için teşekkürler ederim

Canim keyfini iyi tut, gecti bitti artik onlar. Yeni bi sayfa actik artik. Ben de 2 kez asilama denedim. Zaten asilamanin sansi dusuk biliyosun. Bizi en iyi tup paklar :) benim kistimin boyutu da ayni, solda hatta. Bizde sperm sayisi da sinirda malesef. Sana uzun protokol mu uygulandi?

Yok canim kisa protokol.transferime saatler kaldi uyuyamiyorum dusunmekten:) bu arada kasik sancisi bel agrisi gogusler dersen sisti doldu fuze gibi :) transferim olmus olsaydi dicem kesin hamileyim demekki hicbir belirtiye takilmamk lazim inanmamk lazim bu ilaclardan kaynaklaniyo butun bunlar

mrb arkadaşım jinemedte sgk geçerli değilmi ayrıca benim bi arkadaşm orda yaptırda ve hamile kaldı darısı başına inş :nazar:

arkadaşlarrr yarın saat 3 te bahçeci umutta süleyman beyle görüşmem var 12 ayda başlıcam inş bana dua edin bunagerçekten çok ihtiyacım var çok korkuyorum artık.............. bu arada transfer yapan arkadaşlarım rabbim sizlere güzel sonuçlar versin inş sağlıkla kucaklarınıza ve kuçaklarımıza almak nasip etsin amiinnn :nazar::nazar: :KK16::KK16:

X