2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Çilekliimonata nasıl gidiyor her şey yolunda mı ))

İyidir yelizcim çok şükür. .yatıyorum kalkıyorum vakit geçiyo..bu aksam ayaklandım.sinemaya bile gittim
Yarın daha normale dönerim artık..beklemek zor olcak biseyler yapmazsam :18:
Sen nasılsın,yemek filan yapıyo musun

Zorlayabildigin kadar zorla canım. .kısmetten öte yol yok ama bi yandan da verilmiş emek var..
Tamam kanun var ama esneklik de yapabiliyolar.seninkiler sert çıkmış..
Varsa nasibinde onlar istedigi kadar koysun olacak olan olur..sen olacağına inan..
Dua edelim inanalım..olacak bu is

Bu arada 26 yaşındayım ama bana bile 2embriyo konuldu.ben bu konuyu hiç konusmamıstım.nasılsa bir tane koycaklar diye..
Masaya yattıgımda embriyolog söyledi. Bir an kaldım.ben iki tane istemiyorum filan dedim ama olmaz şansın düşer dedi..
Çünkü benim rezervim az
Allah hayırlısını versin bakalım neler olcak

yaa dışarı çıktın mı benimkiler nerdeyse oturmama bile izin vermiyolar eşimle annem .......evet ben sıkıldımm bugün onları dinlemedim ama işlerim vardı pc de onu yaptım biraz ...çok şükür işyerine gitmeden evde yapıp yollayabilme gibi bi şansım var vala işden kovulcam sizn yüzünüzden falan dedim napimm :):):) çalışıyorum hala arada sırada da buraya giriyom işte rahatladım birazz :):)

yaa bide benim kasıklarım ağrıyo hepp sanki adet olucakmışım gibi sende de var mı ??

Son düzenleme:

Transfer edilen embriyolarin kaliteleri nasildi canm 8hucreli en iyisi oluyomus dimi?

Allah razı olsun kalbimdesin..
Sen ne durumdasın hatırlayamadım kusuruma bakma ama senin de tedavin hayırlı ve olumlu olsun inşallah

sağol canım,benim civcivler buzlukta kuluçka için adet olmayı bekliyorum.ne kusuru canım yaaaa hepimizin sonu böyle olsun inşaALLAH.....

kasimci arkadaslarim ii geceler :) bu saatte pek aktifsiniz maasallah.. :) benim de yakinda yumilerim toplancak ignekere devam ediyorum..

Kızlar........
Perşembe bekliyordum kırmızıları. Bugün geldi. Yarın başlıyorum tedaviye. Bakalım artık ne olacak. Bu sefer kimselere haber vermedim. İzmir'de de kalmayacağım, git gel yapmayı düşünüyorum. Bakalım artık nasıl olur. Başladı gene aynı stres, ilkinde yumoşlar erken çatladı, ikincide yumoş toplandı ama döllenmedi, 3.de yumoş toplandı, döllendi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. O yüzden her seferinde önce yumoşlar büyüyecek mi endişesi, sonra toplanacak mı, sonrasında ya döllenmezse korkusu, bakalım bu sefer neler yaşayacağız. Umarım kollarıma alabileceğim bebişlerle sonuçlanır bu seferki maceram. Dua edin benim için. Sabahın dördünde servisim var. 5 te otobüs. Hayırlısı olsun hepimiz için. Bu arada yarın sonuç alacak arkadaşımıza hayırlı bebiş haberleri diliyorum.

merhaba kızlar...bende 2. tüp bebek imi yaptırdım.7 kasımda.aslında ilki de tutmuştu ama gelişim srunu yüzünden kaybettim bebeiğimi maalesef şimdi ikinci transferim yapıldı ve yine bekleyiş başladı.listeye beni de ekleyin lütfen:)sonucu paylaşıcam:)

kızlar herkesin günü aydın olsun... Allah güzel mutluluk verici haberler almamızı nasip etsin inşallah...

Amayaa tedavin başlamış hayırlı olsun canım,sorunsuzca bebeğini kucağına alırsın inşallah... Bu konuyu açıp bizi burada topladığın ve birbirimizden haberdar ederek bir sinerji oluşturduğun içinde allah razı olsun senden...

herkesi öpüyorum...........

İnşallah arkadaşım gönlünden geçen bu hediyeyi yılbaşında kocana verirsin... allah büyük ol dediği an herşey olur.

kesinlikle burası hepimizin terapi alanı... girebilmek için bazen kırk takla atıyorum ama olmuyor o zaman da kahroluyorum...

Allah kabul etsin canım nekadar güzel listeye ekliyorum seni okudukça sayı olarak haber verirsin ağzına yüreğine sağlık.tedavinin hangi aşamasındasın peki

Canıım allah hepimizden razı olsun... Ben hergün okuyorum canım.. senin listeyi yapmanda beri sanırım 3 yasin oldu... Bugün dördüncüsü olacak... Çalışmasam daha çok okurum ama eve gel yemek yap, diğer süreleri de oku vakit bitiyor.

Ben bu gün son gonalf yi yaptıracağım. Yarın akşam allah nasip ederse çatlatma iğnemi olacağım... ve allah nasip ederse cuma günü de yumoşlarımı toplatacağım... Yumurta sayım ise 2 tane.. allah onlara can versin inşallah.. ve hepimizin yumoşlarına... dualarınızdan eksik etmeyin ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…