2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba hanımlar bende bugün merkez ile görüştüm, ilacımı öğrendim 29 kasımda Decapeptyl 0.1mg iğne ile başlıyorum tedavime uzun Protokol'ü uygun gördüler hayırlısı inşallah tüm tedaviler olumlu sonuçlanır da hepimiz gönlümüzdekine kavuşuruz.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin .. hepimiz için

canım benım yakın bi arkadasım aynı seylerı yasadı. hem kendı rezervı cok dusuktu, hem de esının morfolojı sorunu vardı. Ona olursa mucize olur demisler. tedavıye oyle basladı. ve ılk denemesınde gebe kaldı Allah umudumuzu almasın, umutlarımız bizi yasatıyo. O cok iyi bi merkez ve iyi bi doktor sectı, ayrıca cok pozıtıf oldu, kendını Allaha bıraktı. Tedavı surecını de dualar ederek, kendını mutlu eden seylerı yaparak ve pozıtıf dusunerek gecırdı. Tabi yemesine içmesine de çok dikkat ederek. Rezervi dusuk olan butun arkadaslara moral olsun dıye yazıyorum (ki benım de oyle). Basımıza gelenlerı kabullenerek kendimizi Allaha bırakırsak belki biraz daha az stres yaşayabılırız. biliyosunuz stres de bizim için iyi degıl. Dile kolay biliyorum ama, ben oyle yapınca daha iyi hissetmeye basladım

Sağol tatlım..Daha 2 gün önce öğrendim bu durumu. açıkçası dr la da yüzyüze görüşmedim. en azından dr bana bi yol çizerse ben de ona göre kendimi hazırlarım diye düşünüyorum.. Stres en kötü faktör biliyorum ama insan nasıl sakin kalır sonuçta hayatını etkileyecek çok önemli bir olay bu.. Hepimiz aynı durumdayız sizin yorumlarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım. Güzel şeyler duydum umut oldu bana.. Desteğin için çok teşekkürler arkadaşım.

Merhaba arkadaşlar buraya yazamasamda hergün okudum sizi bu aralar zor geçiyor bnm için rahim duvari kalinlasin diye bir hormon ilacini günde üç kere içiyorum başımı çok agritiyor cok halsizim Allahim hepimize güç versin yarin kontrolüm var adetin 10. gunu olacak ne kadar kaldi acaba transferime hem cok heyecanlıyım hem de korkuyorum herşey o minik kalpler atsin diye icimizde :) Allah hepimizin evini neşe ile doldursun inşallah

Ne demek canım. Burası hepimizin terapi alanı :) Hazmetmesi kolay seyler degıl, ne oldugumu ben de anlayamamıstım basta. Uzuntunu cabuk atlatırsın ınsallah, kafanı dagıtmaya calıs. En azından tedavın baslayana kadar. Allah hepimize güzel günler göstersın ınsallah burada

canım bı sıkıntıların sonrası güzel olucak ınsallah. Bak seni ayrı bi ilgiyle takip ediyorum ona gore :) çıkolata kıstlı bir gariban olarak :) sen dondurulmusları transfer ettırıcektın dımı

inşallah canım.. Allah herkese sağlıklı bebişler versin.

canım bı sıkıntıların sonrası güzel olucak ınsallah. Bak seni ayrı bi ilgiyle takip ediyorum ona gore :) çıkolata kıstlı bir gariban olarak :) sen dondurulmusları transfer ettırıcektın dımı

Estağfurullah canim güldürdün beni Allah da seni güldürdursun :) evet dondurulmuşlari denicem kismet olursa elinden geldigince yazıyorum yarin kobtrolden sonrada yazarim umarim asagi yukari belli olur tarih annem şehir dışından gelecek bende yarini bekliyorum işte sen hangi asamadasin tedavinde

Allah kabul etsin canım nekadar güzel listeye ekliyorum seni okudukça sayı olarak haber verirsin ağzına yüreğine sağlık.tedavinin hangi aşamasındasın peki

hayırlı olsun canım tedavin inşallah herşey yolunda gider bebişini kucağına alırsın...

nurdanur........ 1
gülbahar.........
kalinkam......... 1 okudu

Allah kabul etsin...

cnm arkadaşm yine senin durumun benden çok iyi benim şuan 4 tüp eşimin dondurulmuş dokusu var onları bahçeci kliniğinde denicem oldu oldu olmadı artık daha uğraşmıcam adamı devamlı kestirmek acı vermek istemiyorum artık acı çekiyo ama bana belli etmiyo garibim sen iste ben devamlı ameliyat olurum diyo senin böle bi sıkıntın yok sonuçta senin olurda ben biraz şüpeli be arkaşm

Aminnn :)) cnm ben 2 ay aylik lucrin vuruldum, tam baslicaz derken doktor bi ay dinlensin yumurtaliklarin. Baskinin etkisi azalsin falan dedi. Aralik 2 yi bekliyorum simdide. kistimi aldirmadigim icin baskilamayla basladik anlayacagin. Sen de aldirmamistin dimi canim kisti

öyle düşünme arkadaşım.. Allah yazdıysa olur .. Ayrıca sen demedin mi moralini yüksek tut diye.. pes etmek yok.
İnşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın da bu günler senin için anı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…