öyle düşünme arkadaşım.. Allah yazdıysa olur .. Ayrıca sen demedin mi moralini yüksek tut diye.. pes etmek yok.
İnşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın da bu günler senin için anı olur..
Yok canim aldirmadik kisti 2 cmdi birtane lucrin bende vurulmustum bu ay baktiginda kist yoktu lucrin seninkide iyice küçültürAminnn :)) cnm ben 2 ay aylik lucrin vuruldum, tam baslicaz derken doktor bi ay dinlensin yumurtaliklarin. Baskinin etkisi azalsin falan dedi. Aralik 2 yi bekliyorum simdide. kistimi aldirmadigim icin baskilamayla basladik anlayacagin. Sen de aldirmamistin dimi canim kisti
Yok canim aldirmadik kisti 2 cmdi birtane lucrin bende vurulmustum bu ay baktiginda kist yoktu lucrin seninkide iyice küçültür
arkadaşlar yasin kime okunuyo bende okuyorum isterseniz
eğer yanlış bilmiyosam burdaki herkes hepimiz için inşalahh oku tabii
Serenay doktorun ve embriyolog neden aynı düsüncede degil peki canım..ne olcak sanki neden izin vermezlerki sen razı olduktan sonra...Kizlarr moralim cok bozuk( 6.gun embriyosu olarak carsamba transferim yapilacak ins.Allaha cok sukur 4 tane cok iyi kalitede embriyom varmis.Ama ama amaaa drum onaylamasina ragmen embriyolog cift transfere izin vermiyor.Moralim altust oldu.Sonuclar bu kadar guzelken hersey yolundayken sansimin dusurulmesine tahammul edemiyorum.tamam biliyorum rabbim nasip etmezse ikisi de tutmaz ama boyle bir firsati neden degerlendiremiyorum.Sabahtan beri aglamaktan mahvoldum ki bu donemde stres ve uzuntu olmamasi lazim ben kendimi yedim bitirdim.bir turlu sakinlesemiyorum.Herkesin dru izin verirken benimi buldu diyorum.Offff sanirim benim psikolojim altust,napicam ben bu halde:'(
Slm canımm öncelikle moralini bozma dediğin gibi rabbim isterse 1 de olur istemesse 4 koysan ne olur ....bildiğim kadarıyla son kararı embriyo log değil dr karar verir ...benimde embrilog tek koyarız diyodu ama dr çift koydu gittiğin gün ilk dr yanına git ve ısrar et bişi kaybetmessin bence...allah yardım cın olsunKizlarr moralim cok bozuk( 6.gun embriyosu olarak carsamba transferim yapilacak ins.Allaha cok sukur 4 tane cok iyi kalitede embriyom varmis.Ama ama amaaa drum onaylamasina ragmen embriyolog cift transfere izin vermiyor.Moralim altust oldu.Sonuclar bu kadar guzelken hersey yolundayken sansimin dusurulmesine tahammul edemiyorum.tamam biliyorum rabbim nasip etmezse ikisi de tutmaz ama boyle bir firsati neden degerlendiremiyorum.Sabahtan beri aglamaktan mahvoldum ki bu donemde stres ve uzuntu olmamasi lazim ben kendimi yedim bitirdim.bir turlu sakinlesemiyorum.Herkesin dru izin verirken benimi buldu diyorum.Offff sanirim benim psikolojim altust,napicam ben bu halde:'(
Serenay doktorun ve embriyolog neden aynı düsüncede degil peki canım..ne olcak sanki neden izin vermezlerki sen razı olduktan sonra...
Doktorunla filan bir daha mı konuşsanki.bir daha yaptıramam maddi imkanım yok filan desen..
Hakkında hayırlısı kaç tane koyarlarsa koysunlar Allah yeterki nasip etsin can versin ruh versin..sen canını sıkma.dua et..iyi olman lazım bu süreçte..bak ne güzel 4 yumurta olmuş.onu düşün..
Allahım nasip etsin insallah muradını versin..çok içten diliyorum canım. .
Slm canımm öncelikle moralini bozma dediğin gibi rabbim isterse 1 de olur istemesse 4 koysan ne olur ....bildiğim kadarıyla son kararı embriyo log değil dr karar verir ...benimde embrilog tek koyarız diyodu ama dr çift koydu gittiğin gün ilk dr yanına git ve ısrar et bişi kaybetmessin bence...allah yardım cın olsun
ah canım ya, ben de gıcık oluyorum bu duruma, yaşım 35 olmadı diye niye şansım azaltılıyor? hm biçok merkez buna göz yumarken ben nasılda tam kanuncusuna çattım bilemiyorumSagolasin canim bakalim sansimi sonuna kadar zorlicam ins.olur.Allah hepimizin yardimcisi olsun
ah canım ya, ben de gıcık oluyorum bu duruma, yaşım 35 olmadı diye niye şansım azaltılıyor? hm biçok merkez buna göz yumarken ben nasılda tam kanuncusuna çattım bilemiyorum
nurdanur........ 1
gülbahar.........
kalinkam......... 1 okudu
Allah kabul etsin...
selam kızlarrr :) veee sonunda lucrin beni yine stres topuna çevirmeyi başardı... aslında sorun belki de lucrin değil, anam ne gergin bi gündü yaaaa..... sonuç: dünyanın en huzurlu yeri goncamın omzu.... bide "kocanın iyisi olsa adına gonca derler" diyen atamız hangisiyse keşke benim kocacımla tanışmış olsalardı dimi ya :)
selam kızlarrr :) veee sonunda lucrin beni yine stres topuna çevirmeyi başardı... aslında sorun belki de lucrin değil, anam ne gergin bi gündü yaaaa..... sonuç: dünyanın en huzurlu yeri goncamın omzu.... bide "kocanın iyisi olsa adına gonca derler" diyen atamız hangisiyse keşke benim kocacımla tanışmış olsalardı dimi ya :)
selam kızlar;
temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.
kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım...
sayfamız olmuş 53.... şu listeyi bide buraya koyalım bakalım. her defasında bi öncekinden ilave etmek zor oluyo galiba...
S.
NNİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin+sperm hareketsizliği 32 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite 7 cileklimonata 1.deneme ankara başkent üni. hastanesi rezerv azlığı 26 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis(Çik.Kisti.) 29 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 16 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 17 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 18 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko 19 merve_uk 1.deneme pko 25 20 kodal82 1.DENEME ANKARA ANATOLİA SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ 31 21 Msruya 1. deneme Gazi Çikolata Kisti 29 22 reyyan2013 2.deneme Ankara Zekai Tahir Sperm Azlığı ve Morfoloji 33 23 artemis-artemis 24 mrvst 1. deneme Başkent Üni. Hulusi Bey 25 NAZARBONCUK35 26 gogii 1. Deneme Morfoloji ve Kist (galiba :)) 27 krizantem00 2.deneme Bursa ART Tüp Bebek rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı 28 28 casmile 2.deneme 29 aysenuraydın88 1.deneme emsey hastanesi endometrioma ve tüp tıkanıklığı 25 30 llyelizll 1.deneme ankara sperm azlığı 34 31 nur8436 2.deneme sebepsiz infertilite 29 32 mira38 1.deneme Kayseri acıbadem sperm sayısı ve hareketliliği 28 33 iresistble 1.deneme İstanbul Tüp Bebek 34 arwen10_19 1.deneme özel ankara t.b.m sperm sayı+morfoloji 27 35 monicagaller 1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği 31 36 flyingmom 2.deneme Kadıköy Florence Nightingale endometriozis 26 37 guzbahar tek deneme anadolu sağlık merkezi yumurta azlığı sperm problemi 41 38 serenay83 istanbul feminen kadın sağlığı merkezi çikolata kisti 30 39 MaraDespina 1.deneme istanbul umut tüp bebek sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği 29 40 MELEK_84 1.deneme İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM TEKRARLAYAN DÜŞÜK 29 41 zelve 1.deneme Bornova Şifa Hastanesi yumurta rezerv azlığı 42 emha 1.deneme İstanbul cerrahi sperm azlığı 28 43 cmas1 2.deneme ataşehir memorial sebepsiz... 43 44 pers 45 alpgulsun 1.deneme İstanbul Avrupa Şafak hastanesi morfoloji %2 ve hareket sorunu 30 46 psikoyaman 1.deneme izmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm 28 47 nihan_16 1.deneme bursa art tüp bebek 48 kalinkam 3.deneme eurofertil istanbul. polikistik over 49 ada67 2.deneme maslak acıbademde endometrıozıs 36 3 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi 50 didem_brs 1.deneme bursa jineplus azosperm 24
ayrıca arkadaşlar burdan da belirtmek istedim, çünkü artık gerçekten benim için zor olmaya başladı. tabloya kendi kendinizi ilave edebilirsiniz, hemde çok basit bir şekilde, alıntı ile cevapla'yı tıkladıktan sonra öncekızlar benim sonuç yarın belli olacak lütfen bana dua edin