2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inş bi gün gelicek hepimiz burda bu mutluluğu paylaşıcaz inş hepimiz kocaman göbişlerle gezcez

Yok canim aldirmadik kisti 2 cmdi birtane lucrin bende vurulmustum bu ay baktiginda kist yoktu lucrin seninkide iyice küçültür

Kizlarr moralim cok bozuk( 6.gun embriyosu olarak carsamba transferim yapilacak ins.Allaha cok sukur 4 tane cok iyi kalitede embriyom varmis.Ama ama amaaa drum onaylamasina ragmen embriyolog cift transfere izin vermiyor.Moralim altust oldu.Sonuclar bu kadar guzelken hersey yolundayken sansimin dusurulmesine tahammul edemiyorum.tamam biliyorum rabbim nasip etmezse ikisi de tutmaz ama boyle bir firsati neden degerlendiremiyorum.Sabahtan beri aglamaktan mahvoldum ki bu donemde stres ve uzuntu olmamasi lazim ben kendimi yedim bitirdim.bir turlu sakinlesemiyorum.Herkesin dru izin verirken benimi buldu diyorum.Offff sanirim benim psikolojim altust,napicam ben bu halde:'(

NİCK:a_gurur DENEMESAYISI:3 MERKEZ ADI:izmir eğe doğum hastanesi SEBEP:tüp tıkalı+polikistik over YAŞ:29 SONUÇ :
[
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayrıca arkadaşlar burdan da belirtmek istedim, çünkü artık gerçekten benim için zor olmaya başladı. tabloya kendi kendinizi ilave edebilirsiniz, hemde çok basit bir şekilde, alıntı ile cevapla'yı tıkladıktan sonra önce

Serenay doktorun ve embriyolog neden aynı düsüncede degil peki canım..ne olcak sanki neden izin vermezlerki sen razı olduktan sonra...
Doktorunla filan bir daha mı konuşsanki.bir daha yaptıramam maddi imkanım yok filan desen..
Hakkında hayırlısı kaç tane koyarlarsa koysunlar Allah yeterki nasip etsin can versin ruh versin..sen canını sıkma.dua et..iyi olman lazım bu süreçte..bak ne güzel 4 yumurta olmuş.onu düşün..
Allahım nasip etsin insallah muradını versin..çok içten diliyorum canım. .

Son düzenleme:
Slm canımm öncelikle moralini bozma dediğin gibi rabbim isterse 1 de olur istemesse 4 koysan ne olur ....bildiğim kadarıyla son kararı embriyo log değil dr karar verir ...benimde embrilog tek koyarız diyodu ama dr çift koydu gittiğin gün ilk dr yanına git ve ısrar et bişi kaybetmessin bence...allah yardım cın olsun

Dr tek basima karar veremem demisti ama benden yana bir sikinti yok demisti.bugun bilgi almak icin embriyologu aradigimda "mumkun degil" diyip kestirip atmasi beni cildirtti.adam hicbir acik kapi birakmadi.Carsamba gittigimde drumla tekrar konuscam elimden geleni yapicam hatta gitmeden arayip konussam mi diyorum ? Allah hepimizin gonlune gore versin bu sikintili gunleri unutalim insallah.

Sagolasin canim bakalim sansimi sonuna kadar zorlicam ins.olur.Allah hepimizin yardimcisi olsun

selam kızlarrr :) veee sonunda lucrin beni yine stres topuna çevirmeyi başardı... aslında sorun belki de lucrin değil, anam ne gergin bi gündü yaaaa..... sonuç: dünyanın en huzurlu yeri goncamın omzu.... bide "kocanın iyisi olsa adına gonca derler" diyen atamız hangisiyse keşke benim kocacımla tanışmış olsalardı dimi ya :)

Son düzenleme:
Sagolasin canim bakalim sansimi sonuna kadar zorlicam ins.olur.Allah hepimizin yardimcisi olsun
ah canım ya, ben de gıcık oluyorum bu duruma, yaşım 35 olmadı diye niye şansım azaltılıyor? hm biçok merkez buna göz yumarken ben nasılda tam kanuncusuna çattım bilemiyorum

ah canım ya, ben de gıcık oluyorum bu duruma, yaşım 35 olmadı diye niye şansım azaltılıyor? hm biçok merkez buna göz yumarken ben nasılda tam kanuncusuna çattım bilemiyorum

Ben ayni seyi dusunup durdum sabahtan beri herkes yaparken drum onaylarken embriyolog nasil boyle kestirip atabiliyor anlamiyorum.herseyin hayirlisi deyip gecemiyorum ben.. bu kadar zahmet bu kadar sikinti maddi olanaksizlar ne zorluklarla harcanan onca para yazik gunah..

senin kocanın gonca olmasının sebebi senin bu tatlı dilliliğin olmasın şekerimm
tedaviye başladığına sevindim canm gelişmelerden haber bekliyoruz topikçee
sevgilerrrrrrrr

iyi akşamlar canim.ayni dert bende de var.hangi igne yapiyor bilmiyorum ama patlamaya hazır volkan gibiyim,bir taraftan dokunsan ağlayacak haldeyim.ayrica vajinal bolgemde iğneler den galiba agrim var.aman bir dokun bin ah işit modundayim.esiminde umurunda değil yada bana öyle geliyor. ..

Kızlar benim sonuç yarın belli olacak lütfen bana dua edin[/QUOTE]

ahhh canim ne heyecanlisindir rabbim yar ve yardimcin dualarim seninle guzel hbrinle mutlu olalim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…