2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

selam kızlarrr :) veee sonunda lucrin beni yine stres topuna çevirmeyi başardı... aslında sorun belki de lucrin değil, anam ne gergin bi gündü yaaaa..... sonuç: dünyanın en huzurlu yeri goncamın omzu.... bide "kocanın iyisi olsa adına gonca derler" diyen atamız hangisiyse keşke benim kocacımla tanışmış olsalardı dimi ya :)

arkadaşım sen hepmizin moral kaynağısın.. bizlere moral verirken, anın güzelliklerini hatırlatırken sen nasıl stres topuna dönüşürsün... inşallah en yakın zamanda bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız. Bir de şöyle düşün en azından senin kocan her anlamda seni destekliyor... Ben her gün bir fasıl ağlıyorum.. çünkü hamile kalırsam kızımız (eşimin kızı) kıyameti koparacak ve belki bize bir ayrılık olacak... bunu hergün eşim hatırlatıyor.. beni nasıl birşeye bulaştırdın diyor bazen kafasına takılıyor söylenip duruyor... ona da birşey diyemiyorum ne yazıkkıi heç çok seviyorum hem de kızıyla benim aramda kaldı diye üzülüyorum...allah büyük ona sığınıyorum...

Kızlar benim sonuç yarın belli olacak lütfen bana dua edin:emir_bebek:

ahhh canim ne heyecanlisindir rabbim yar ve yardimcin dualarim seninle guzel hbrinle mutlu olalim ins[/QUOTE]

canım şu anda sonucun bellidir ya da belli olmak üzeredir allah senin için hayırlı olanı nasip etsin diye dua ediyorum...

aydın günlerimiz olsun inşallahhhh....

senin kocanın gonca olmasının sebebi senin bu tatlı dilliliğin olmasın şekerimm :KK66::KK66:
tedaviye başladığına sevindim canm gelişmelerden haber bekliyoruz topikçee
sevgilerrrrrrrr
yelizcim canım benim, o senin güzel gönüllülüğün.... daha yeni başladım işte 5. günden sonra alışmıştı benim bünye geçen sefer. bu defa 3. gün işte bi içerden içerden böööyyyleeee bi sinir topu gelip geçiyo, sonra da başıma gelenlere bakınca sinirlenmemek elde değil. sonra da amaaaannnnn diyorum yapcak bi şey yok, insanları değiştiremezsin, gül ve geç.... aynen de öyle yapıyorum valla.

iyi akşamlar canim.ayni dert bende de var.hangi igne yapiyor bilmiyorum ama patlamaya hazır volkan gibiyim,bir taraftan dokunsan ağlayacak haldeyim.ayrica vajinal bolgemde iğneler den galiba agrim var.aman bir dokun bin ah işit modundayim.esiminde umurunda değil yada bana öyle geliyor. ..

o volkan haline gelmeyi bende lucrin yapmıştı canım geçen defa, şimdi de bi onu ullandığımdan zanlı olarak onu görüyorum elbette :)

kızlar benim sonuç yarın belli olacak lütfen bana dua edin:emir_bebek:

hadi hayırlısı tatlım, pozitif haberlerle gel inşallah :)

yaa dışarı çıktın mı benimkiler nerdeyse oturmama bile izin vermiyolar eşimle annem .......evet ben sıkıldımm bugün onları dinlemedim ama işlerim vardı pc de onu yaptım biraz ...çok şükür işyerine gitmeden evde yapıp yollayabilme gibi bi şansım var vala işden kovulcam sizn yüzünüzden falan dedim napimm :):):) çalışıyorum hala arada sırada da buraya giriyom işte rahatladım birazz :):)

yaa bide benim kasıklarım ağrıyo hepp sanki adet olucakmışım gibi sende de var mı ??

o kasık ağrıları, adet olacakmış hissi çok doğal tatlım endişelenme sakın....

Kızlar........
Perşembe bekliyordum kırmızıları. Bugün geldi. Yarın başlıyorum tedaviye. Bakalım artık ne olacak. Bu sefer kimselere haber vermedim. İzmir'de de kalmayacağım, git gel yapmayı düşünüyorum. Bakalım artık nasıl olur. Başladı gene aynı stres, ilkinde yumoşlar erken çatladı, ikincide yumoş toplandı ama döllenmedi, 3.de yumoş toplandı, döllendi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. O yüzden her seferinde önce yumoşlar büyüyecek mi endişesi, sonra toplanacak mı, sonrasında ya döllenmezse korkusu, bakalım bu sefer neler yaşayacağız. Umarım kollarıma alabileceğim bebişlerle sonuçlanır bu seferki maceram. Dua edin benim için. Sabahın dördünde servisim var. 5 te otobüs. Hayırlısı olsun hepimiz için. Bu arada yarın sonuç alacak arkadaşımıza hayırlı bebiş haberleri diliyorum.

hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah pozitifle sonuçlansın ve sağlıkla kucağına almak nasip olsunnnnn....

merhaba canım ben ekleyemedim kendimi nasıl ekliyosun

merhaba kızlar...bende 2. tüp bebek imi yaptırdım.7 kasımda.aslında ilki de tutmuştu ama gelişim srunu yüzünden kaybettim bebeiğimi maalesef:KK43: şimdi ikinci transferim yapıldı ve yine bekleyiş başladı.listeye beni de ekleyin lütfen:)sonucu paylaşıcam:)

kızlar bana özel mesaj atın tüm bilgilerinizi. ben eklerim sizi de tabloya:KK34:

kızlar herkesin günü aydın olsun... Allah güzel mutluluk verici haberler almamızı nasip etsin inşallah...

Amayaa tedavin başlamış hayırlı olsun canım,sorunsuzca bebeğini kucağına alırsın inşallah... Bu konuyu açıp bizi burada topladığın ve birbirimizden haberdar ederek bir sinerji oluşturduğun içinde allah razı olsun senden...

herkesi öpüyorum...........

arkadaşım sen hepmizin moral kaynağısın.. bizlere moral verirken, anın güzelliklerini hatırlatırken sen nasıl stres topuna dönüşürsün... inşallah en yakın zamanda bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız. Bir de şöyle düşün en azından senin kocan her anlamda seni destekliyor... Ben her gün bir fasıl ağlıyorum.. çünkü hamile kalırsam kızımız (eşimin kızı) kıyameti koparacak ve belki bize bir ayrılık olacak... bunu hergün eşim hatırlatıyor.. beni nasıl birşeye bulaştırdın diyor bazen kafasına takılıyor söylenip duruyor... ona da birşey diyemiyorum ne yazıkkıi hem çok seviyorum hem de kızıyla benim aramda kaldı diye üzülüyorum...allah büyük ona sığınıyorum...

Allah cümlemizden razı olsun canlar.... benim sinirlenmem anlık oluyo ya, Allahtan kolay geçiyo yoksa nası dayanırım. pek alışkın değil bünye biliyonmu :KK34: valla canım benim inşallah bebeğine kavuşursun, o zaman ben inanıyorum ki eşin de kızında gayet güzel bi şekilde kabullenecekler durumu. kocaman bi sevgi yumağına dönüşüvereceksiniz inşallah :)

kızlar hayırlı sabahlar herkese..bugün bende doktora gittim.yumurtalar tüp öncesi kaliteli olsun diye vitamin verdi bıosteron adında 99 tl :KK25: resmen borç içinde yüzüyorum :KK25: rabbim inşallah olsunda feda olsun :KK25::KK25: aralık başı adetin 2.günü tüp bebeğe başliyoruz inşallah.kaliteli olsunda bir tane olsun önemli değil şansın zaten %50 dedi doktorm.psikolog eşliğinde hazırlanıyoruz tüp bebeğe.size sorum şu kaç embriyo konulabilir yada koyuyorlar tüp bebek için?? yaşım 30 çikolata kisti hastasıyım ilk tüp denemem..

BUGÜN GÜNE ÇOK GÜZEL BİR SÖZÜ OKUYARAK BAŞLADIM,TAM BİZLİKMİŞ :)

"Nakşediyor yüreğime İlahi bir kudret,
Diyor ki;

Ey kulum bu senin imtihanın, Rabbin için sabret !"

kızlar hayırlı sabahlar herkese..bugün bende doktora gittim.yumurtalar tüp öncesi kaliteli olsun diye vitamin verdi bıosteron adında 99 tl :KK25: resmen borç içinde yüzüyorum :KK25: rabbim inşallah olsunda feda olsun :KK25::KK25: aralık başı adetin 2.günü tüp bebeğe başliyoruz inşallah.kaliteli olsunda bir tane olsun önemli değil şansın zaten %50 dedi doktorm.psikolog eşliğinde hazırlanıyoruz tüp bebeğe.size sorum şu kaç embriyo konulabilir yada koyuyorlar tüp bebek için?? yaşım 30 çikolata kisti hastasıyım ilk tüp denemem..
kanunlar derki, sebebi hiç farketmez 35 yaşından gün almamış olan kadınlara tek emriyo transferi, eğer 3 kez başarısız sonuç alındıysa 2 emriyo transferi olabilir. 35 yaşın üzerindeyse ilk deneme de dahi 2 emriyo transferi yapılabilir.

Son düzenleme:

Tedavin hayirli olsun canim bende 30yasinayim ve bende de cikolata kisti var yarin transferim olcak cok istememe ragmen cift embriyo yerlestirmiyolar yasakmis yani sadece iclerinden en iyi olan 1 embriyo yerlestiroyolar.sansin da %50e dusuyor hal boyle olunca.

kanunlar derki, sebebi hiç farketmez 35 yaşından gün almamış olan kadınlara tek emriyo transferi, eğer 3 kez başarısız sonuç alındıysa 2 emriyo transferi olabilir. 35 yaşın üzerindeyse ilk deneme de dahi 2 emriyo transferi yapılabilir.

amayaa teşekkür ederim canım :)))

Tedavin hayirli olsun canim bende 30yasinayim ve bende de cikolata kisti var yarin transferim olcak cok istememe ragmen cift embriyo yerlestirmiyolar yasakmis yani sadece iclerinden en iyi olan 1 embriyo yerlestiroyolar.sansin da %50e dusuyor hal boyle olunca.

canım aynıymışız.ne zamandır olmuyo sizin biz 17 aydır deniyoruz yani 1.5 senedir olmuyor :KK43:(( yarın transferin varmış ne güzel :))) ilk tüp bebekmi ay biraz anlatırmısın çok merak ediyorumda.inşallah seninki tutar çok dua et olurmu

31 yasindayim ve esimde sperm giderek azaliyor .aynı klinikte bir asilamam ve bir ohss var.Valla bende doktoruma 2 embriyo transferini söyledim. Boyle eliyle sus işareti yaptı.suanda yumurta takibindeyim daha hocayla konusamadim . Ama yüzyüze geldiğim ilk firsatta tekrar baskı yapıcam. Yinede herseyin hayırlı sı tatlım. ..

31 yasindayim ve esimde sperm giderek azaliyor .aynı klinikte bir asilamam ve bir ohss var.valla bende doktoruma 2 embriyo transferini söyledim. Boyle eliyle sus işareti yaptı.suanda yumurta takibindeyim daha hocayla konusamadim . Ama yüzyüze geldiğim ilk firsatta tekrar baskı yapıcam. Yinede herseyin hayırlı sı tatlım. ..
iyide arkadaşlar birşey merak ediyorum 1 embriyo transferiyle millet nasıl ikiz hamile kalıyo anlayamıyorum ya

Kızlar merhaba

yumurtası toplanan arkadaşlara bir sorum olcak benim
göbeğimin altında rahmin hemen üstünde benim bi kaç gündür (yumurtalar toplandıktan sonra ) bi baskı acı var sanki ameliyat olmuşum gibi eğilik kalkarken bile acıyı hissedebiliyorum acaba normalmi sizdede oldumu böyle ?

yaa dışarı çıktın mı benimkiler nerdeyse oturmama bile izin vermiyolar eşimle annem .......evet ben sıkıldımm bugün onları dinlemedim ama işlerim vardı pc de onu yaptım biraz ...çok şükür işyerine gitmeden evde yapıp yollayabilme gibi bi şansım var vala işden kovulcam sizn yüzünüzden falan dedim napimm :):):) çalışıyorum hala arada sırada da buraya giriyom işte rahatladım birazz :):)

yaa bide benim kasıklarım ağrıyo hepp sanki adet olucakmışım gibi sende de var mı ??
Bence artık biraz hareketlenebilirsin.mesela pcden işini yapman iyi olmuş..hasta gibi hissettim iyice pijamalarla 3 gündür :KK9:
Kasıklarım ağrıyo benim de..hele bu sabah adet oluyorum dedim kendi kendime :KK50:

X