kuzum bozma moralini, senin için iyi olan beklemekse varsın olsun, inşallah sonu pozitif olsun ve güzel bi hamilelik geçir :)))
Sagol canim ya. Ben de burda sizi takip ediyorum. Moralimi ve heyecanimi yuksek tutmaya calisiyorum. Tedavine baslamissin. Allah yuZunu guldursun insallah. Gece gece icime dogdu, biz senle bi gun gebelik topiginde yaziscaz. Laf olsun diye soylemiyom, bi his gelir ya boyle :)
herkeze mutlu pazarlar eyll75 transferin ne zaman ben songül aranızda yeniyim 12 ayda bende bahçeçide denicem nasipse inş
Günaydın evet canim lucrin kendim yapiyorum(diger iki iğneyi de)...evet alim ayağım dolaniyo ama yapıyorum işte.
Ultrason vajinal(yumurta takibi için)..
merhaba canım,yapa yapa alışacağız demekki bu iğneleri,herşey mutlu sona kavuşmak için..verdiğin bilgiler için çok sağol,bana çok yardımcı oldun..umarım gönlünce olur herşey..güzel haberlerini buradan öğreniriz inşallah..
günaydınnnn kızlarrrrrrr....
herkese iyi haftalar olsun
Günaydın ve iyi haftalar sanada. ...
teşekkürler. Nasıl iğnelerle aran... Benim üçüncü günüm sadece lucrin vuruyorum ama insanın kendine iğne yapması hala çok enteresan geliyor bana
vala bende şimdi senin yazdıklarını okurken gözlerim doldu hepimiz çok hassasız vala ..dualarım seninle canım rabbim yumoşlarını can versinyelizcim okurken beni de ağlattın arkadaşım... allah iki yumuoşunu iki bebişe dönüştürsün inşallah.. dondum kaldım ne yazacağımı şaşırdım allah mutluluğunu daim etsin....
bu arada siteye çok fazla giremiyorum işten girmek yasak. eşimde girdiğimi bilmiyor (bazı şeyleri kabul etmek istemese de en azından artık bebeğimizi istemeye başladı...) o yüzden evden de çok sık giremiyorum bazen girsem de zaman kaybetmemek için yazamıyorum... çünkü sadece yalnızken girebiliyorum.. ama her mesajı okuduğumda o arkadaşım için ve hepimiz için dua ediyorum ... sizlerde ne olur dualarınızdan beni eksik etmeyin.. 2 yumoşum var ve çok yavaş büyüyorlar yarın tekrar doktoro gideceğim inşallah.
o his benim içinde gelsinnnnnnnnn :):) bende hamilelik topiğinde olmak istiyommkuzum bozma moralini, senin için iyi olan beklemekse varsın olsun, inşallah sonu pozitif olsun ve güzel bi hamilelik geçir :)))
Sagol canim ya. Ben de burda sizi takip ediyorum. Moralimi ve heyecanimi yuksek tutmaya calisiyorum. Tedavine baslamissin. Allah yuZunu guldursun insallah. Gece gece icime dogdu, biz senle bi gun gebelik topiginde yaziscaz. Laf olsun diye soylemiyom, bi his gelir ya boyle :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnYatagima girdim, topigimi okudum, simdi de basimi yastiga koyup hepimize dua edicem kizlar. Allah yardimcimiz olsun...
günaydınnnnnnnnnn bu hafta herkes için iyi olsun inşalahhhgünaydınnnn kızlarrrrrrr....
teşekkürler. nasıl iğnelerle aran... benim üçüncü günüm sadece lucrin vuruyorum ama insanın kendine iğne yapması hala çok enteresan geliyor bana
evet çevrenkiler banada hayretle bakıyo nasıl yapıyon kendine iğne diye ama insan herşeye katlanıyo işte
günaydınlar herkeseen iyisi boşver yaaaa....gez toz.... valla yakın zamanda bugünlerimizi arayabiliriz, geçen gece kv nin evinden görümcemle geliyoruz yaklaşık 15 dk yürüme mesafesi, bi oğlu var, kapıdan çıkarken bir ağlamaya başladı benim evin önünde devam ediyodudaha onların yolu da vardı.... üstelik ortada bi sebepte yok... bağırdı durdu, inanamazsın yaaaa.... annesinin sınırını çok zorluyo ve annesine yapıyo sadece, kızdırmak için....sen şimdi öyle gezdim tozdum diyince; birden aklıma geldi.
canım merhaba bende seninle aynı durumdayım ekimde ilk tüp denememde olumsuz sonuç aldım ilk zamanlar ağladım üzüldüm ama ben çabuk atlattım napalım kısmet değilmiş dedik üzülmekle ağlamakla kendini harap etme sonuç değişmiyor nasıl olsa sende çok fazla kafana takma bence aralık ayında benimde 2 dondurulmuşum var onları transfer edicekler şans azmış falan bunları düşünme ilkinde olmayıp dondurulmuşlarlaöncelikle arkadaşlar merhaba ilk tüp bebek deneyimi ekim ayında yaşadım ve sonuç hüsranla sonuçlandı ve halada kendimi toparlayamıyorum ve kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum kimsenin beni anlamadığını düşündüm noktada bu sayfada umut buldum kafamda çok soru işaretleri var dondurulmuş embriyoda şans çok az diye duydum vede bunu denemeye gücümde varmı bilmiyorum artıkaralık ayında dondurulmuşlar konulcak sürekli aklıma gelince bunu düşünmemeye çalışıyorum ...........
Ben smryna ilk görüşmeye gittim gitmeden önce internetten araştırdım çok güzel yorumlar yazıyodu oraya giitiğimiz ilk dosya açılana kadar çok ilgililer falan her gitiğimde ilgileniyolar taki paranın tamamını alana kadar transfer günü 7 kişi arka arkaya transfere girdik dr funda hnm sadece ultrasona bakıyo transfere gırmıyo suhendan hnm transfere gırdı aradan 10 gün geçti sonucu öğrenmeye gittik kimse yüzümüze bakmıyo kan tahlil sonucu öğleden sonrayı buldu dr sühenda hnm yanına gırdık eşimle nasılsınız dedı hem heyecanlı hem de gergınım dedım bana dedıkı heyecanlısınız ama dedı sonuç negatif ne oldumu bilemedık ve odadan çıktık merkez olarak yardımcı tek bir söz duymadık şimdi 2 embrıyom var dondurulmuş nasıl umudum olsunki yapılan yorumlarla alakası yok arkadaşlar sakın gitmeyin...........
Merhaba üzülme herşey allahtan bak hwmen sana yazmak istedim...benim kuzenimde kürtaj olmak zorunda kalmıştı doktor kürtaj yaparken meğer rahim duvarını çok inceltmiş daha sonra cocuk istediklerinde nie olmuyo diye baska bi dr a gidince öğreniyo sonra tüplerinde yapışıklık olmuş falan filan hiçç umudu yoktu hem rezerv sorunu hem eşindede sperm azlığı neyseee uzatmıyım şimdi 7 aylık hamile ilk tüp demesinden hemde...umutsuzluğa kapılma diye anlattımSelam..
Ben Haziran ayında 2 aylık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.. ama sıkıntılı bir kürtaj işlemi oldu ve hala yapışıklıkla uğraşıyorum. Bu arada dr um benden tahliller istedi. yaş:32 fsh:6,5 AMH:0,2
Rezervlerim çok azalmış bu halimle tüp bebek bile çok zor değil mi? Dr umla telde görüştüm yüzyüze görüşelim dedi. 2 gün 2 gecedir ağlıyorum. Nolur bişeyler söyleyin bana..
Merhaba üzülme herşey allahtan bak hwmen sana yazmak istedim...benim kuzenimde kürtaj olmak zorunda kalmıştı doktor kürtaj yaparken meğer rahim duvarını çok inceltmiş daha sonra cocuk istediklerinde nie olmuyo diye baska bi dr a gidince öğreniyo sonra tüplerinde yapışıklık olmuş falan filan hiçç umudu yoktu hem rezerv sorunu hem eşindede sperm azlığı neyseee uzatmıyım şimdi 7 aylık hamile ilk tüp demesinden hemde...umutsuzluğa kapılma diye anlattım)) rabbim yardımcı olsun
günaydınnnn kızlarrrrrrr....
teşekkürler. nasıl iğnelerle aran... benim üçüncü günüm sadece lucrin vuruyorum ama insanın kendine iğne yapması hala çok enteresan geliyor bana
selam..
Ben haziran ayında 2 aylık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.. Ama sıkıntılı bir kürtaj işlemi oldu ve hala yapışıklıkla uğraşıyorum. Bu arada dr um benden tahliller istedi. Yaş:32 fsh:6,5 amh:0,2
rezervlerim çok azalmış bu halimle tüp bebek bile çok zor değil mi? Dr umla telde görüştüm yüzyüze görüşelim dedi. 2 gün 2 gecedir ağlıyorum. Nolur bişeyler söyleyin bana..
sağol canım umut oldu bu yazdıkların. Dediğin gibi herşey allah'tan... Atrık duadan başka bişey gelmiyo elimden. Aylardır bu yapışıklıkla uğraşıyorum. Bi sorun çözülsün hamile kalayım derken tokat gibi geldi amh sonucu. Erken meopoz diye okudum ben hep. Annem hala adet oluyo ben ondan önce giricem galiba menopoza(
canım öncelikle geçmiş olsun... Benimde yumurta rezervim az. Benim fsh değerim 19,04 misal... Oldukça tehlikelirabbim yar ve yardmcımız olsun canım tatlım.