merhabalar arkadaşlar bende allah nasip ederse 10 sonra dondurulmuşlarımla deniycem
merhaba....ben de turan çetin tüp bebek merkezinde dün tüp bebek tedavisine başladım.bana gonal f verildi...akşam aynı saattte vurulursun dendi.siz her akşam saat kaçta vuruluyorsunuz..ben dün ilk olarak 22:30 da vuruldum..sonrasında dünden beri çok çok çok tedirginim acaba çok geç saatte mi vuruldum diye...ama bana hiç kimse şu saatte vurulacaksın dememişti..sizler saat kaç aralığında vuruluyorsunuz....
evet canim adını duymuştum doktorun. Benim tedavim şuan başka doktora kayacak durumda degil.rabbim yüzüme güler de başka doktor aramak zorunda kalmam inşallah. Klinikten de ekipten de hocamda da şuanda memnunum. Bakalım neler olcak. ..
Hakan yaraliya gidiyorsun sanirim canim sende. Insallah bundan sonra gebelik takibi icin gideriz doktorlarimiza. Allah yuzumuze gulsun insallah. Evlat isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin.
Yokk kan sulandırıdan bahsetmiyoz biz seninki doğru diğer yumurta geliştirme ve yumurta baskılayıcı iğmeler dolağta saklanması gerek raat ol senBenim oda sicakliginda duruyor kan sulandirici ignem.bisey demediler bana.doktorda normal dolaptan aldi ve vurdurdu bana.simdi siz oyle deyince kafam karisti.
selaaam
yarın tontişlerimi almaya gidicem.transfer var yani :))) holeeeeyyyy
merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum benimde tedavim 19 kasım adetimle bahçeci fulyada başlıycak hayırlısıysa banada dua edin
Arkadaşlar merhaba bi aksilik çıkmazsa bende Aralık ayında tüp yaptırıcam Fransa'da yaşıorum yaklaşık 1 yıldır tüp bebek için bekliyorum prosedur çok farklı burda eken menepoZ riski var bende amh degerım çok düşük çok yakında randevum var tarıh almak için sizlerle beraber takip yapmak istiyorum bende şimdilik bu kadar tedavim başladığında daha çok bilgiler paylaşırım inşallah
selaaam
tontişlerin sıkı sıkı tutunsun inşlahheline ilk resimlerini verdiklerinde gerçekten duygulanıyosun çok güzel bi hiss ..sonra beklemek sıkıcı ama güzel sonuçlar almak nasip olur inşlhhh hepimiz içinn
ay inss tontislerini al ve aramiza katil sende bekleyenler kervanina inss hepimiz icin sonu guzel bitsin bu yolculugunselaaam
merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum benimde tedavim 19 kasım adetimle bahçeci fulyada başlıycak hayırlısıysa banada dua edin
hosgeldiniz arkadaşlar tedaviniz hayirli olsun inssMerhaba arkadaşlar;
Benim ikinci tüp bebek denemem, maalesef ilki dış gebelikle sonuçlandı. Yaklaşık 1 yıl kadar ara vermiş olduk ve dün akşam ilk iğnemi yaptık. Salı günü kontrolüm var, bir aksilik çıkmazsa sanırım önümüzdeki hafta opu olucak. Herşeyin hayırlısı öncelikle, ilki kadar heyecanlı tabii. Hepimizin pozitif sonuçlar alması dileğiyle
amayaaaaaaaa nerelerdesin merak ediyom artık senii
stresten uzak rahat olmaya çalışşş doktoruna güven bool bool su iç...rabbim e dua et ...bana hep böle diyolar :)))
bende trasferin 3.günündeyim meraktan heycanda ne yapıcağımı bile bilmiyomm ama dua edip rahat olmaya çaşıyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olsunn :))
Merhaba arkadaşlar;
Benim ikinci tüp bebek denemem, maalesef ilki dış gebelikle sonuçlandı. Yaklaşık 1 yıl kadar ara vermiş olduk ve dün akşam ilk iğnemi yaptık. Salı günü kontrolüm var, bir aksilik çıkmazsa sanırım önümüzdeki hafta opu olucak. Herşeyin hayırlısı öncelikle, ilki kadar heyecanlı tabii. Hepimizin pozitif sonuçlar alması dileğiyle
selaaam