2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tedavin hayırlı olsun canım. Ben gnolf 19:00 da yapiyorum.sen gönlü nü ferah tut aynı saat te yap.ama rahat edeceksen sabah kliniği ara sor...

Hakan yaraliya gidiyorsun sanirim canim sende. Insallah bundan sonra gebelik takibi icin gideriz doktorlarimiza. Allah yuzumuze gulsun insallah. Evlat isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin.

Hakan yaraliya gidiyorsun sanirim canim sende. Insallah bundan sonra gebelik takibi icin gideriz doktorlarimiza. Allah yuzumuze gulsun insallah. Evlat isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin.

amin canım inşallah. Evet hakan hocaya gidiyorum. ..sizdeki sorun nedir??

Son düzenleme:
Benim oda sicakliginda duruyor kan sulandirici ignem.bisey demediler bana.doktorda normal dolaptan aldi ve vurdurdu bana.simdi siz oyle deyince kafam karisti.
Yokk kan sulandırıdan bahsetmiyoz biz seninki doğru diğer yumurta geliştirme ve yumurta baskılayıcı iğmeler dolağta saklanması gerek raat ol sen )

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum benimde tedavim 19 kasım adetimle bahçeci fulyada başlıycak hayırlısıysa banada dua edin

Merhaba arkadaşlar;
Benim ikinci tüp bebek denemem, maalesef ilki dış gebelikle sonuçlandı. Yaklaşık 1 yıl kadar ara vermiş olduk ve dün akşam ilk iğnemi yaptık. Salı günü kontrolüm var, bir aksilik çıkmazsa sanırım önümüzdeki hafta opu olucak. Herşeyin hayırlısı öncelikle, ilki kadar heyecanlı tabii. Hepimizin pozitif sonuçlar alması dileğiyle

merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum benimde tedavim 19 kasım adetimle bahçeci fulyada başlıycak hayırlısıysa banada dua edin

cicibebe_ ben songül bende burda yeniyim 12 aydadaben umut tüpte yaptırcam bahçeci rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş bebişini alırsın kucağna amiiinnnnnnnnnnnnnn

mrb arkadaşm ben songül aynı sorunu paylaşıyoruz benimde amh 0.03 nerdeyse erken menopoza girmek üzereyim vakit kaybetme bence ben 8 ve 10 ayda tüp bebek denedin ilkinde yumurtam boş çıktı 2 denememde 4 yumurtam oldu 1 tanesi döllendi transfer oldum tutmadı şimdi 12 ayda bahçeçide denicem nasipse rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu tattırsn inş boynu bükük bırakmasın hakkında hayırlısı olsun arkadaşm

selaaam
yarın tontişlerimi almaya gidicem.transfer var yani :))) holeeeeyyyy

tontişlerin sıkı sıkı tutunsun inşlahh eline ilk resimlerini verdiklerinde gerçekten duygulanıyosun çok güzel bi hiss ..sonra beklemek sıkıcı ama güzel sonuçlar almak nasip olur inşlhhh hepimiz içinn

aminn çok sağol. arkandan geliyorum:)) iyi haberler almak üzere innnşşşşaaaallllaaaahhh

selaaam
yarın tontişlerimi almaya gidicem.transfer var yani :))) holeeeeyyyy
ay inss tontislerini al ve aramiza katil sende bekleyenler kervanina inss hepimiz icin sonu guzel bitsin bu yolculugun

hosgeldiniz arkadaşlar tedaviniz hayirli olsun inss

çok teşekkür ederim canım, hayırlı cumalar cümlemize.... Aminnnn diyebiliyorum sadece. Sen ne alemdesin, neler yapıyorsun?

canım bende dün gittim histereskopimi oldum çok şükür bir sorun çıkmadı her şey normal dedi dr.birde haşimato için tahlil yapalım dedi kan aldılar sonuç onda da bişey yok yani tutunmaması için herhangi bir sebep bulamadı.nasip değilmiş demek şimde gelecek adette ilaçlara başlayıp dondurulmuşları deneyeceğiz büyük ihtimal aralık gibi olur hayırlısı olsun inş hepimiz içinde hayırlısını dilek lazım...işte canım benim böyle.dün operasyon geçirmiş halimle bir gezmişim ki sorma anatolium ikea girmediğim mağaza kalmadı hala bile yorgunluğumu atamadım

huuu huuuuuu.... ben geldimmmm kimseler yok muuuu :))))

amayaaaaaaaa nerelerdesin merak ediyom artık senii

ben burdayım sen nerdesin

afferimmm kızımaaaa :) nasılda güzel güzel bekliyomuş pozitif haberleriniiiii.....

geçmişi de okudum hızlıca.... yasin okuyalım demiş kalinkam ama devamı gelmemiş zannımca. isterseniz şöyle yapalım. herkes okusun, kaç tane okuduysa söylesin birimizde bunları yazıp listelesin. ne dersiniz??? benim aklımda salat-ı tefriciye vardı ama siz bilirsiniz diyince kavga çıkmazmışşşş.... hepinizi öporum göbeklerinizden kızlar. bebişlerinizi güzelce şımartınnn... yine betoka'yı anıcam "Anneye tutunmak, hayata tutunmaktır!" diyin yavrucuklara

Merhaba canim hayırlı olsun tedavin.benim de sali kontrolüm var
aynı baslayacagiz galiba seninle. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…