- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende dün gittim histereskopimi oldum çok şükür bir sorun çıkmadı her şey normal dedi dr.birde haşimato için tahlil yapalım dedi kan aldılar sonuç onda da bişey yok yani tutunmaması için herhangi bir sebep bulamadı.nasip değilmiş demek şimde gelecek adette ilaçlara başlayıp dondurulmuşları deneyeceğiz büyük ihtimal aralık gibi olur hayırlısı olsun inş hepimiz içinde hayırlısını dilek lazım...işte canım benim böyle.dün operasyon geçirmiş halimle bir gezmişim ki sorma anatolium ikea girmediğim mağaza kalmadı hala bile yorgunluğumu atamadım
Slm canım eşim pc ye oturmama izin vwrmediği için telefondan arada giriyom buraya ...vala dünden beri hiç yorumunu görmeyin ce mrak ettim) umarım iyi sindir ....ya doktor bana 2gün sonra normal hayatına dön dedi ama eşimle annem den kurtulamıyom ...çok sıkıldımm bişi yapmamaktan ama eşim sonrdan dikkat etmedin demesin bendw vicdanım rahat olsun diyee hala istirahat ediyom...bakalımm hayırlısııanlaşılan yalnız kalmışım, neyse o zaman yarın görüşürüz kızlar.... tedaviye yeni başlayacaklar, iğne ilaç aşamasında olanlar, yumurta toplatanlar, transfer günü bekleyenler; kısaca cümlemizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun....
Slm canım eşim pc ye oturmama izin vwrmediği için telefondan arada giriyom buraya ...vala dünden beri hiç yorumunu görmeyin ce mrak ettim) umarım iyi sindir ....ya doktor bana 2gün sonra normal hayatına dön dedi ama eşimle annem den kurtulamıyom ...çok sıkıldımm bişi yapmamaktan ama eşim sonrdan dikkat etmedin demesin bendw vicdanım rahat olsun diyee hala istirahat ediyom...bakalımm hayırlısıı
hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun canım. ..
cicibebe_ ben songül bende burda yeniyim 12 aydadaben umut tüpte yaptırcam bahçeci rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş bebişini alırsın kucağna amiiinnnnnnnnnnnnnn
öncelikle arkadaşlar merhaba ilk tüp bebek deneyimi ekim ayında yaşadım ve sonuç hüsranla sonuçlandı ve halada kendimi toparlayamıyorum ve kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum kimsenin beni anlamadığını düşündüm noktada bu sayfada umut buldum kafamda çok soru işaretleri var dondurulmuş embriyoda şans çok az diye duydum vede bunu denemeye gücümde varmı bilmiyorum artık aralık ayında dondurulmuşlar konulcak sürekli aklıma gelince bunu düşünmemeye çalışıyorum ...........
Ben smryna ilk görüşmeye gittim gitmeden önce internetten araştırdım çok güzel yorumlar yazıyodu oraya giitiğimiz ilk dosya açılana kadar çok ilgililer falan her gitiğimde ilgileniyolar taki paranın tamamını alana kadar transfer günü 7 kişi arka arkaya transfere girdik dr funda hnm sadece ultrasona bakıyo transfere gırmıyo suhendan hnm transfere gırdı aradan 10 gün geçti sonucu öğrenmeye gittik kimse yüzümüze bakmıyo kan tahlil sonucu öğleden sonrayı buldu dr sühenda hnm yanına gırdık eşimle nasılsınız dedı hem heyecanlı hem de gergınım dedım bana dedıkı heyecanlısınız ama dedı sonuç negatif ne oldumu bilemedık ve odadan çıktık merkez olarak yardımcı tek bir söz duymadık şimdi 2 embrıyom var dondurulmuş nasıl umudum olsunki yapılan yorumlarla alakası yok arkadaşlar sakın gitmeyin...........
merhaba kizlar bende dün aksam ilk iğnemi oldum..ilk tüp bebek denemem.. Pko ve morfoloji sorunumuz var 31 yasindayim ve izmir özel ege tüp bebekte yaptiriyoruz.. Inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Emeklerimiz bosa cikmasin insallah...
canim umutsuzluğa kapilma arkadasimin 2 negatif tupten sonra dondurulmusla oldu.. Bu tamamen nasip isi.. Hic belli olmaz.. Insallah seninde dondurulmusun tutar..smyrna icinde bi arkadasim orda ilk denemesinde tuttu .. Memnunda kaldi ama bisey diyemicem sana ters denk gelmis ona iyi demekki .. Eski yasadiklarini unut kafani bosalt ve sonra yeni baslangic icin dua et canim.. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah...
Rabbim umutlarımızı mutlulukla sonuçlandırsın bir kere yaşadım ben o heyecanı çok güzel bir duygu allah tamamına erdirsin işallah..........
canım benim ilk gebeliğimde rahim içi gelişme geriliği olduğu için ben tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım o tahlilleri çok şükür temiz çıktı ama doktor tahliller temiz çıkmış olsada gebelik oluştuğu andan itibaren yinede pıhtılaşmayı önleyici iğne kullanacağımı söyledi kanı sulandırmak içinde bebe aspirinine başladım şimdiden sonuç pozitif olursa pıhtı önleyici iğneyede başlıycam yani inşallah.benimle aynı sorunları yaşamış bir arkadaşım vardı hastanede birlikte yatmıştık oda testleri temiz çıkmasına rağmen ikinci gebeliğinde iğneyide bebe aspirininide kullandı çok şükür bebeği sağlıkla dünyaya geldi.bazı testleri neden baştan istemedikleri konusuna gelince bende merak edip emre bey'e sormuştum oda bana teste yolladığımız 100 hastadan en fazla 10 tanesinde sorun çıkıyo maliyetleri devlete çok pahalıya geldiği için devlette en az iki düşük veya başarısız denemeden sonra bu testleri istemelerini söylüyo muş sebebi buymuş yani olan bize oluyo tabi peki sen iğneye gebelik oluşmadan hemen başlıycak mısın... bide bundan önceki denemede Alev hanım bebe aspirininide gebelik oluştuktan sonra vereceğini söylemişti bu sefer hemen başlattı bi anları bi anlarını tutmuyo çok ilginç... canım soğan kürünüde mutlaka yap hormonları düzenleyip rahmi temizliyo kist oluşumunu engelleyip versa yok ediyo bu ay günümde adet olduğuma inanamadım insan çok mutlu oluyo gecen denememde 2 ay adet olamadım ilaç kullanarak oldum üstüne bide kist olmuştu sen tahminen ne zaman başlıyosun tedavine şimdiden hayırlı uğurlu olsun ikimiz içinde bu sefer iki bebiş alabileceğim içinde çok heyecanlıyım RABBİM yüzümüzü güldürsün inşallah canım dualarda buluşalım...
Slm kızlarr herkes iyidir umarım amayaaa ii dileklerin için çok teşekkür canımm aağzından bal damlamış hwrzaöanki gibi....dün tranfers oldum hayırlısıyla ...çok hwycanlıydım ekrada o ışığı gördüm emriyoları koyarlaeken geçtiği yyl ışık yoluydu hakatten...sonra elime ultrospn resmini verincw ben gittimm başım aşşağıda ayaklar yularda ben hüngür hüngür ağlyom...iki yumoşumun karnımda olduğunu hissetmek bile çok güzell...rabbim inialahh sonumuz güzeş olur bana tutunular sıkıca....transfer olucaklara yumoşları toplancaklara yumoş büyütenlere herkese sevgilerimlee...hakkımda hayılısı neyse o olsunn
Hayırlı olsun kızlar inşallah hepbir ağızdan bir an önce okuruz Rabbimde kabul eder inşallah:))
nurdanur........1
okumak isteyenler okuyanlar haber versin ben listeyi tutarım bende 2 güne temizlenip okumaya başlıycam kısmetse inşallah dualarla buluşalım inşallah...
mrb arkadalar herkese iyi aksamlar bebislerimi aldim geldim çok şükür insss allah tamamina erdirir kizlar
Mrb bugun transfer 9.gunundeyim sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba hamilelik belirtisi olabilirmi
Merhabalar hanımlar
Bugün transferim oldu..
Doktorum güzel geçti dedi..
Heyecanlı birseydi
Tek sorun sıkışık olmaktı.transferden önce tam 4 kez wcye gittim buna rağmen bitmedi :26:
Yatıyorum geldigimden beri..dinlenme moduna geçtim..
Hayırlısı artık..hepimize bebekli göbekler dilerim kaderdaşlarım