2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım sağol, inşallah herşey yolunda gidecek.

aylardn kasım olsa da sen nickindeki bahar gibi düşün, 3 güzel tomurcuğun, 3 güzel çiçek olsun sana, baharı müjdelesin

amayaa ne kadar güzel sözler bulup iyi dilekler iletiyosun hayranım sana doğrusu allah gönlündekini de sana güzel eylesin inaşalahhh :):)))

amayaa ne kadar güzel sözler bulup iyi dilekler iletiyosun hayranım sana doğrusu allah gönlündekini de sana güzel eylesin inaşalahhh :):)))
bak bi sürü kez utandırdın ama beni... kalbin kalbe karşı olma durumu canım benimmmm... güzel şeyler alıyorum demekki sizlerden, ki güzel dileklerle geri dönüyo :)

Yelizcim benimde transferim yarin.benimde 6 yumurta toplandi dordu dollendi.ama embriyolar hakkinda bilgi verilmiyor.yarin belli olacak diyor doktor.hakkimizda hayirlisi olsun canim.

Iyi aksamlar canlar dondurulmus tedavisinde adet olduktan sonra nekadar sure ilac kullaniyoruz acaba??

mrb cnm ben de şuan dondurulmuş tedavisindeyim adetin ucuncu gunu gitmistim ogu estrofem ve folik asit verdiler sonra 10 . gün gittigimde vajinal jel verdiler ve bu ilaclari sonuc alana kadar kullanmami soylediler bu cumada inss transferim var cnm

ben soruyu yanlış anladım galiba, transfer ne zaman yapılır diye sordu sandım ya ben

Sağol guzbahar Allah razı olsun..insallah tutunur da o mutlulugu yasarız..
Allah senin de tedavini olumlu sonuclandırsın..bu forumların internetin bana da öyle katkısı oldukii..hele burda aynı seyleri yasadıgımız insanlarla paylaşım yapmak çok güzel. .
Birbirimizi tanımasak da duamızın bir olması........

Son düzenleme:

Teskkur ederim canim .yani dondurulmusta yaklasik 15 gun sonrami transfer yapiliyor acaba? Dogrumu anlamisim.yoksa her bunyede farklimi?
Amayaa teskk edrrim.dondurulmus icin transfer suresine kadr gecn sureyi sormustum.cunku adetim 2hafta sonra 2haftada ilac kullansam ancak aralik ayinda transferimi olacagim galiba.. oda olursa tabi;((( izin icin daha cok vaktim var anlasilan....cokmus ya bende dobdurulmusta sure daha kisa zannediyordum

evet cnm genelde 14 17 gün arasi oluyor transfer

Yelizcim benimde transferim yarin.benimde 6 yumurta toplandi dordu dollendi.ama embriyolar hakkinda bilgi verilmiyor.yarin belli olacak diyor doktor.hakkimizda hayirlisi olsun canim.

ölemii inşalahh ikimiz ve tüm isteyenler için hakkımızda hayırlısı neyse o olur ..beraber bekleriz artık test gününü

günaydınnnnnnn;

nihan_16 ve llyelizll bugün transfer olacaklar galiba....nihan sen osman develioğlunun hastası mısın? kendi merkezimden memnun olmasam oraya gidecektim, çok methini duydum buralarda....

her ikinize de söyleyebileceğim.... transferde de acı hissi pek yok, zaten anestezi de yok. o anların tadını çıkarın, bu tedavinin en keyifli yerindesiniz kızlar... ben transferden çıktığımda eşime "ışığımı aldım" demiştim. "ışık?" demişti eşimde.... bir su damlasının bi pipedin ucundan damlamasını düşünün, şimdiden o damlanın bi ışık damlası olduğunu düşünün.... çok güzel bi his... ışığınız hep sizlerle kalsın inşallah....

gülüm sağlık bakanlığı özel hastaneler fiyatları %100 arttırabilir diye yasa çıkarınca hastaneler hemen artırdı fiyatları.seninkide değişmiştir.ben bu pazartesi 122 tl ödedim mesela

Amayaa saglik sorunun olmadigina cok sevindim. Yeliz ve nihan bol sans ssss

merhaba arkadaşlar benimde toplama günüde belli oldu yumurta büyüklikleri iyi nasipse cumartesi sabahı benimde toplama olacak. Rabbim hepimize hayırlı güzel pozitif sonuçlar nasip etsin inş.

Evet canim bugun transfer olacak.ne kadar guzel seyler soyluyorsun cok guzel moral oluyorsun.cok sagol.osman hocaya gidiyorum cok arastirdim hep olumlu seyler duydum.baska bir yere gitmeyi hic dusunmedim.

Kızlar embriyologla görüştüm.
6 yumurtanın 5 i döllenmiş
Yarın yine konuşcam transferim belli olcak,büyük ihtimal cumartesi günü...
Dua edin ölmesinler :18:

Dokuzuncu maddeti biraz acar mısın canim.neden varia corabi ve ne zaman giyilecek

Dokuzuncu maddeti biraz acar mısın canim.neden varia corabi ve ne zaman giyilecek

Valla bu liste Murat Bey'in listesine benziyor. Gordum bunu biryerlerde bende. Ben acikcasi boyle seylere inanmiyorum. Ozellikle protein gerekirken ot cople beslenmesi bana mantiksiz geliyor. Ben arastirdim CD56 ve kan pihtilasmasi icin her doktor ayri soyluyor. Nufusun cogunda bu sorunlar zaten varmis. Hamile kalan nasil kaliyor diyorum bu durumda ben. Insanlari duygularini kullaniyorlar. Olacagi varsa oluyor zaten. Ben baska bir doktora sordugumda oda ne kendinizi kasiyorsunuz. Abartmadan herseyi yiyin icin dedi. Birde vay onu yedim vay bunu yeseydim diye kendimizi strese sokuyoruz. Cidden bu isler kismet meselesi. Organik seyler yedikden sonra bence hersey guzel. Ona bakarsan bende bir yerde okudum salata yeme diyor. Mevye suyu icme. Bu isin sonu yok.

acep tüp mü yaptırsam napsam kızlar sizde sorun neydi de tüp yapalım dedi dr larınız yoksa siz mi beklemek istemediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…