canım sağol, inşallah herşey yolunda gidecek.
aylardn kasım olsa da sen nickindeki bahar gibi düşün, 3 güzel tomurcuğun, 3 güzel çiçek olsun sana, baharı müjdelesin
amayaa ne kadar güzel sözler bulup iyi dilekler iletiyosun hayranım sana doğrusu allah gönlündekini de sana güzel eylesin inaşalahhh :):)))
kızlar yaa umudum kırıldı birazz yarın transferim olucak ama benim embriyolar orta kalitedeymiş zaten sayısıda 4 e düştü 7 den
moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil kötü değil ama çok süper de değil dediler bu nedemek şimdi şansım azaldımı ki
ne düşüneceğimi şaşırdım
Iyi aksamlar canlar dondurulmus tedavisinde adet olduktan sonra nekadar sure ilac kullaniyoruz acaba??
ben soruyu yanlış anladım galiba, transfer ne zaman yapılır diye sordu sandım ya benmrb cnm ben de şuan dondurulmuş tedavisindeyim adetin ucuncu gunu gitmistim ogu estrofem ve folik asit verdiler sonra 10 . gün gittigimde vajinal jel verdiler ve bu ilaclari sonuc alana kadar kullanmami soylediler bu cumada inss transferim var cnm
Sağol guzbahar Allah razı olsun..insallah tutunur da o mutlulugu yasarız..canım, yolu yarıladın desene...inşallah çok sağlıklı embriyoların olur ve annelerine tutunmak için mücadele ederler... :))))) Rabbim ol derse herşey olur, inşşallah bizim içinde ol anı gelmiştir.
Benim toplama işlemimde gelecek hafta.. sayenizde o kadar çok şey öğrendim ki.. Yaş 41 de olsa etrafta kimseyle konuşamıyosun iyi ki internet ve bu forum var... vallahi her şeyi burdan öğrendim..
mrb cnm ben de şuan dondurulmuş tedavisindeyim adetin ucuncu gunu gitmistim ogu estrofem ve folik asit verdiler sonra 10 . gün gittigimde vajinal jel verdiler ve bu ilaclari sonuc alana kadar kullanmami soylediler bu cumada inss transferim var cnm
evet cnm genelde 14 17 gün arasi oluyor transferTeskkur ederim canim .yani dondurulmusta yaklasik 15 gun sonrami transfer yapiliyor acaba? Dogrumu anlamisim.yoksa her bunyede farklimi?
Amayaa teskk edrrim.dondurulmus icin transfer suresine kadr gecn sureyi sormustum.cunku adetim 2hafta sonra 2haftada ilac kullansam ancak aralik ayinda transferimi olacagim galiba.. oda olursa tabi;((( izin icin daha cok vaktim var anlasilan....cokmus ya bende dobdurulmusta sure daha kisa zannediyordum
Yelizcim benimde transferim yarin.benimde 6 yumurta toplandi dordu dollendi.ama embriyolar hakkinda bilgi verilmiyor.yarin belli olacak diyor doktor.hakkimizda hayirlisi olsun canim.
mrb arkadaslar herkese iyi aksamlar dunden bu saate kadar olan mesajlari tek tek okudum alinti yapmadan yazmak istedim oncelikle amayacim rahatsizliginin onemsizolmasina sevindim cnm gecmis olsun yumurtalari toplanan arkadaslar olmus inss hepsi dolu olsun ve döllensinler inss haa bide kizlar bence cikan yumi sayisina takilmayin onemli olan cikanlarin dollenmesidir sizinkilerinde inss hepsi dollensin cok bereketli bir tablomuz var inss hepimizden guzel haberler aliriz
1 altina dusmedikce amh de bence korkulacak yok kizlar icinizi ferah tutun ve degere takilmayin
bide baskent hast bahsetmissiniz acaba farkli sehirlerdeki baskent hast fiyati degisiyormu ve bide 20 gun gecerli bizim burda dr ucreti biz 10 gun once 56 tl odemistik bu yeni fiyat ne zaman belli oldu acaba
günaydınnnnnnn;
nihan_16 ve llyelizll bugün transfer olacaklar galiba....nihan sen osman develioğlunun hastası mısın? kendi merkezimden memnun olmasam oraya gidecektim, çok methini duydum buralarda....
her ikinize de söyleyebileceğim.... transferde de acı hissi pek yok, zaten anestezi de yok. o anların tadını çıkarın, bu tedavinin en keyifli yerindesiniz kızlar... ben transferden çıktığımda eşime "ışığımı aldım" demiştim. "ışık?" demişti eşimde.... bir su damlasının bi pipedin ucundan damlamasını düşünün, şimdiden o damlanın bi ışık damlası olduğunu düşünün.... çok güzel bi his... ışığınız hep sizlerle kalsın inşallah....
ölemii inşalahh ikimiz ve tüm isteyenler için hakkımızda hayırlısı neyse o olur ..beraber bekleriz artık test gününü
günaydınnnnnnn;
nihan_16 ve llyelizll bugün transfer olacaklar galiba....nihan sen osman develioğlunun hastası mısın? kendi merkezimden memnun olmasam oraya gidecektim, çok methini duydum buralarda....
her ikinize de söyleyebileceğim.... transferde de acı hissi pek yok, zaten anestezi de yok. o anların tadını çıkarın, bu tedavinin en keyifli yerindesiniz kızlar... ben transferden çıktığımda eşime "ışığımı aldım" demiştim. "ışık?" demişti eşimde.... bir su damlasının bi pipedin ucundan damlamasını düşünün, şimdiden o damlanın bi ışık damlası olduğunu düşünün.... çok güzel bi his... ışığınız hep sizlerle kalsın inşallah....
arkadaslar 2 gun once tesadufen kipa alışveriş merkezinde kitaplık bölümünde bu kitabı gördüm ve almaya karar verdim. fiyatı da 4 tl:) o yuzden herkese tavsiye ederim:) kitabı bir çırpıda bitirdim ve grupta vakti olmayanlar-calısanlar vs için aldıgım notları aşağıda paylaşıyorum. umarım işinize yarar. kitabı yazan sn saba hanıma sonsuz tşk ler...
1. kaliteli yumurta için sebze,meyve yenecek. hayvansal gıdalardaki dioksin maddesi -suni yem- hem gebe kalmayı hem de gebeliği zorlaştırır. yumurta üretimine engeldir.
2. tuzsuz soya sosu da faydalıdır.
3. civan perçemi,hayıt,aslan pençesi,melisa,yeşil çay içilmeli siyah çay
ve kahveden kesinlikle uzak durulmalıdır. bu bitkiler yumurta kalitesinin artması,strese karşı ve metabolizma hızlandırıcı ozelliğe sahip.
4. omega 3 hapı mutlaka alınmalı. fish body oil yazanlardan. 2000 mg. bebek yeni doğdugunda omega 3 sayesinde başını ayakta tutabiliyormus, geri kalan faydalarını siz düşünün artık.
5. folik asit. erkekte sperm sorunu varsa o da mutlaka almalı.
6. resvaratrol gibi bir antioksidan alınmalı.
7. e2 ve fsh yumurta kalitesi ve rezervi hakkında bilgi verir.
8. cd56 bağışıklık testidir. gebelik ilk 3 ayında 14 ün altında olmalıdır.
9. kaliteli yumurta oluşumu için 6 saat varis corabı giyilmelidir.
10. kanda pıhtılaşma var mı kontrol edilmelidir.
11. transfer sonrası ayak altına yastık koyup oyle dinlenilmeli, rahme oksijen gidiyormus.
not: saba hn bahcecıye gıtmıs dr halıt bey ve dr murat beymıs. sanırım sımdı ozel muayenelerı var. bilginize...
Dokuzuncu maddeti biraz acar mısın canim.neden varia corabi ve ne zaman giyilecek