2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bende 1 kasimda transfer yaptirdim esim azospermi ama cok sukur tese ameliyati ile sperm bulundu mersin tup bebek merkezi nde yaptirdim bakalim 12 kasimda kucuk melegim bizi sevindirecekmi ilk denemem 2 yillik evliyim

inşallah bizde de bulunur canım hayırlı olsun bebişin sevindiricektir sizi.tüp bebek sürecin nasıl geçti anlatırmısın biraz

kızlar muayene ücreti konusunda tüp bebekte 10 gün süresi yokki yada hastaneden hastaneye mi değişiyo acaba...ben bi kere muaynee ücreti verdim uzun protokol düşün ekimin 10undan beri bidaha her gittiğimde muayene parası vermedim..çünkü süreyi uzatan doktor ayrıca ilaç yazıyo ve takip aşamasında olduğun için süreyi doldurdun diye bişi yok diye biliyorum....

canım sanırım hastaneden hastaneye fark var.bizimki başkent hastanesi o yzden bir girişle 10 gün idare ediyor :)

geçen gün de yazmıştım canım. 1. sayfadaki tabloya ekler misin beni de
deneme:2
yer:ataşehir memorial
nedeni: yok

herkese sevgilerimle. İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz.

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonata1.denemeankara başkent üni. hastanesirezerv azlığı26
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.denemeemsey hastanesiendometrioma ve tüp tıkanıklığı25
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_841.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK29
41zelve1.denemeBornova Şifa Hastanesiyumurta rezerv azlığı
42emha1.denemeİstanbul cerrahisperm azlığı28
43cmas12.denemeataşehir memorialsebepsiz...43
44pers
45alpgulsun1.denemeİstanbul Avrupa Şafak hastanesimorfoloji %2 ve hareket sorunu30
46psikoyaman1.denemeizmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm28
47nihan_161.denemebursa art tüp bebek
48kalinkam3.denemeeurofertil istanbul.polikistik over
49ada671.denemebaşkent üni
50didem_brs1.denemebursa jineplusazosperm24

Bende varım arkadaşlar ,Allah'ın izniyle herşey gönlümüzce olur.Sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz💓💓

Cnm benim kalan bilgilerimide doldurabilirmisin 25 yaşındayım ilk tüp denemem emsey hastanesinde denicem endometrioma ve tüp tıkanıklığı

yer:ataşehir memorial
deneme:2

önümüzdeki hafta muhtemelen adet olup bende tüp bebeğe başlıyorum ilk denemem ve İstanbul Avrupa Şafak hastanesinde deneyeceğim yaşım 30 sorunumuz morfoloji %2 ve hareket sorunu allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlar. benim de dün 16.30 itibariyle tedavim başladı. bende tabloda kendimi görmek istiyorum. inşallah tablomuz pozitiflerle dolar. benim yaşım 28 ilk denemem olacak. izmir tavmergen klinik+ege üni de yapılacak. sebep:endometriozis+azosperm. rabbim hakkımızda hayırlısını versin... inşallah gönlümüze göre olur...

Arkadaslar bende varim.ilk tup bebek denemem.2 kez kendiliginden olan gebeligim var.birincisi 10 haftalik kalbi durdu.digeri kimyasal oldu.bursa art ye gidiyorum.cumartesi yumurtalar toplandi.persembe de transferim var hayirlisiyla.

topiğine girmek bugüne kısmet oldu bende bugün adet oldum ve kısmetse yarın ilk muaynem var dondurulmuş 2 bebişimizi alıcaz inşallah ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun beni tanımayan arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım

4.5 yıllık evliyim 1 kez normal yolla gebe kaldım ama malesef rahim içi gelişme geriliği oldu 28 haftalık sezeryanla doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.
doğum yapalı 2 yıl oldu normal yollardan ve bazı ilaç tedavilerinden sonuç alamayınca bu yıl haziran ayında tüpbebeğe başladık

sorun polikistik over merkez eurofertil istanbul.

1.deneme negatif....
2. deneme 1 adet dondurulmuş ile kimyasal gebelik...
3.denememiz için yarın ilk muaynem var inşallah 2 adet dondurulmuş blast embriyomuz var inşallah bebeişlerimiz bizimle kalırlar Allah'ın izniyle...

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...

selam bende eylul ayından berı baslayamadım tedavıye once hsg yaptırdık ertesı ay kıst cıktı sonrakı ay folıkulun bırı cok büyüdügü icin ertelendı..ınsallah kasım adetımle baslıycaz beklemek cok zor zaten bırde boyle sureklı ıptal olması can sıkıcı....bu arada dr um bulent tıras....ınsallah aralık ayında mujdelerım hamıle oldugumu....

merhaba arkadaşlar.. 1.5 yıldır evliyiz 24 yaşındayım hiç korunmadık bebeğimiz olmayınca eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tüp bebek önerildi.geçen hafta bursa jineplus doç.dr.murat arslan'a gittik.şimdi ilk adetimle doğum kontrol hapına başlıyoruz kısmetse aralık ayında iğnelere eşimde tese ile sperm bulunursa transferimizde olur inşallah.. ama ben çok korkuyorum :KK43:(

Bende 1 kasimda transfer yaptirdim esim azospermi ama cok sukur tese ameliyati ile sperm bulundu mersin tup bebek merkezi nde yaptirdim bakalim 12 kasimda kucuk melegim bizi sevindirecekmi ilk denemem 2 yillik evliyim

sizlerin nezninde şunu söyleyebilirmiyim bi kez daha burdan, ben her mesajı okumaya çalışıyorum evet ama atladıklarım olabilir, bundan keza çalışıyorum ben, yani tüm gün sadece burada değilim, bi ordan bi ordan al ekle benim için böyle çok güç oluyo. bundan sonra ya kendi kendinizi eklemeniz lazım, diğer sayfalarda defalarca kez nasıl yapılacağını anlattım, yada ÖZELDEN MESAJ ATIN Kİ BENİM İŞİM KOLAYLAŞSIN. ben kimseyi kırmak istemiyorum. ama böyle de devam edemiyorum, kusuruma bakmayın.

ve lütfen TÜM BİLGİLERİNİZİ yazın, yada yazmıyorsanız sonradan ilave yaptırmayın...

arkadaslar 2 gun once tesadufen kipa alışveriş merkezinde kitaplık bölümünde bu kitabı gördüm ve almaya karar verdim. fiyatı da 4 tl:) o yuzden herkese tavsiye ederim:) kitabı bir çırpıda bitirdim ve grupta vakti olmayanlar-calısanlar vs için aldıgım notları aşağıda paylaşıyorum. umarım işinize yarar. kitabı yazan sn saba hanıma sonsuz tşk ler...

1. kaliteli yumurta için sebze,meyve yenecek. hayvansal gıdalardaki dioksin maddesi -suni yem- hem gebe kalmayı hem de gebeliği zorlaştırır. yumurta üretimine engeldir.

2. tuzsuz soya sosu da faydalıdır.

3. civan perçemi,hayıt,aslan pençesi,melisa,yeşil çay içilmeli siyah çay
ve kahveden kesinlikle uzak durulmalıdır. bu bitkiler yumurta kalitesinin artması,strese karşı ve metabolizma hızlandırıcı ozelliğe sahip.

4. omega 3 hapı mutlaka alınmalı. fish body oil yazanlardan. 2000 mg. bebek yeni doğdugunda omega 3 sayesinde başını ayakta tutabiliyormus, geri kalan faydalarını siz düşünün artık.

5. folik asit. erkekte sperm sorunu varsa o da mutlaka almalı.

6. resvaratrol gibi bir antioksidan alınmalı.

7. e2 ve fsh yumurta kalitesi ve rezervi hakkında bilgi verir.

8. cd56 bağışıklık testidir. gebelik ilk 3 ayında 14 ün altında olmalıdır.

9. kaliteli yumurta oluşumu için 6 saat varis corabı giyilmelidir.

10. kanda pıhtılaşma var mı kontrol edilmelidir.

11. transfer sonrası ayak altına yastık koyup oyle dinlenilmeli, rahme oksijen gidiyormus.

not: saba hn bahcecıye gıtmıs dr halıt bey ve dr murat beymıs. sanırım sımdı ozel muayenelerı var. bilginize...

Arkadaşlar ım bugun yumurtalar toplandı..
Sabah heyecanla gittim..bir odaya aldılar.orda soyundum.atlet sütyen kaldı. Merakım geçti :KK9:
Sonra işlemin yapılacagı yere geçtim.hemşireler baya muhabbet etti benle..daha sonra da ilaç verdi,hadi iyi uykulaaar dedi :KK9: ötesini hatırlamıyorum
Arada sesler duyuyodum ama algılayadım
Uyandıgımda dinlenme odasındaydım,eşim başımda :KK16:

Biraz kasık ağrısı,azcık kanamam oldu..
Mide bulantım çok oldu baş ağrısı da..
Anesteziyi tamamen atarsam cok daha iyi olucam..yoksa hicbir ağrım sikayetim yok cok şükür korkulacak bişey değilmiş.

6 tane yumurta toplanmış..bana az geldi ama doktor 1 tane yetecek bize dedi..
Durum bu kizlar..yatiyorum geldiğimden beri..kafam yerine gelsin ayaklanıcam..

Amayaa sana sevindim sorun yokmuş..yumurtla bakalım bol bol..

Llyelizll sen de kalbini ferah tut.bak benim de yumurtam cok değil..ama Allah yazdıysa olacaktır.iyi düşünelim iyi olsun..

Simdilik bu kadar arkadaslarım.bu halimle baya yazmısım yine..
Sevgiyle ve duayla kalın. ..

Son düzenleme:
kızlar acil yardım amh sonucum 1.8 çıkmış sizce ne durumda ne demek bu :KK43:

Sabah heyecanla gittim..bir odaya aldılar.orda soyundum.atlet sütyen kaldı. Merakım geçti :KK9:
Sonra işlemin yapılacagı yere geçtim.hemşireler baya muhabbet etti benle..daha sonra da ilaç verdi,hadi iyi uykulaaar dedi :KK9: ötesini hatırlamıyorum

Anesteziyi tamamen atarsam cok daha iyi olucam..yoksa hicbir ağrım sikayetim yok cok şükür korkulacak bişey değilmiş.

Llyelizll sen de kalbini ferah tut.bak benim de yumurtam cok değil..ama Allah yazdıysa olacaktır.iyi düşünelim iyi olsun..

canımmmmmmmmmmmmmm çok sevindim inşallah teki bile yeter başkasına gerek kalmaz rabbim inşallahhhhhhh

kızlar acil yardım amh sonucum 1.8 çıkmış sizce ne durumda ne demek bu :KK43:

Benim de 1.3 haticim..yani malesef senin de rezervin az..yaşıtlarımıza göre dah az yani..sıkma canını..ben bu yönde tedavi görüyorum işte. .iyiki tüpe karar verdin bak,çünkü bu durumda vakit kaybetmemek lazım

Benim de 1.3 haticim..yani malesef senin de rezervin az..yaşıtlarımıza göre dah az yani..sıkma canını..ben bu yönde tedavi görüyorum işte. .iyiki tüpe karar verdin bak,çünkü bu durumda vakit kaybetmemek lazım

canım teşekkr ederm bunada şükür 1 in altında çıkmadı çok şükür.inşallah önce senden güzel haber alırım sonra benden :)))

mrb arkadaslar herkese iyi aksamlar dunden bu saate kadar olan mesajlari tek tek okudum alinti yapmadan yazmak istedim oncelikle amayacim rahatsizliginin onemsizolmasina sevindim cnm gecmis olsun yumurtalari toplanan arkadaslar olmus inss hepsi dolu olsun ve döllensinler inss haa bide kizlar bence cikan yumi sayisina takilmayin onemli olan cikanlarin dollenmesidir sizinkilerinde inss hepsi dollensin cok bereketli bir tablomuz var inss hepimizden guzel haberler aliriz
1 altina dusmedikce amh de bence korkulacak yok kizlar icinizi ferah tutun ve degere takilmayin
bide baskent hast bahsetmissiniz acaba farkli sehirlerdeki baskent hast fiyati degisiyormu ve bide 20 gun gecerli bizim burda dr ucreti biz 10 gun once 56 tl odemistik bu yeni fiyat ne zaman belli oldu acaba

geçmişolsun zor kısmını atlatmışın ben eve gelince hemen istifra etmiştim o yüzden hemen rahatlamıştı midemm :) darısı transferin başına umarım yumoşların çok çook iyi olur ..benimde yarın tranfer olucak hakkmızda hayırlısı artık dua edicez bol boll

geçmişolsun zor kısmını atlatmışın ben eve gelince hemen istifra etmiştim o yüzden hemen rahatlamıştı midemm :) darısı transferin başına umarım yumoşların çok çook iyi olur ..benimde yarın tranfer olucak hakkmızda hayırlısı artık dua edicez bol boll
Ben de hastanede istifra ettim baya rahatladım aslında..Şimdi biraz karnım şiş..
Yarın için Allahım kolaylık versin.hayırlı birsekilde olsun ve gebe kal insallah.ve sonra da kucagına al tabii miniğini

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnnn... öncelikle ben buralarda yokken beni merak edip soran herkese teşekkürler, iyiki varsınız :))) endişe edecek hiç bi şey yok kızlar, sadece yumurtluyomuşum :))) bazı kadınlarda böyle olabiliyomuş. tabi bende ender, nadide bi parça olduğumdan, bundan da kusur kalmıyım diye düşünmüş olmalıyım :KK66: ama farkında değildim....daha önce demiştim benim bünye bi parça komünist.... primolut diye bi hap verdi doktorcum, ctesi yeniden görüşücez.

Amayaacım gözün aydın canım...tedavine başlayabileceğin için çok sevindim...inşallah bundan sonra başka sıkıntılarla karşılaşmazsın. Dualarım hepinizle birlikte şu anda da bir yandan yazıyorum bir yandan meryem süresini dinliyorum..ve dua ediyorum.

bu arada bugün kontrolüm vardı ve 3 yumurtam olduğunu öğrendik, boyutları 2si normal ve 10 lu bir şey, biri 5li.. Eşimde sperm oranı çok düşük ve hareket durumu sıfır.. cuma günü bir daha kontrole gideceğim inşallah...

kızlar yaa umudum kırıldı birazz yarın transferim olucak ama benim embriyolar orta kalitedeymiş zaten sayısıda 4 e düştü 7 den :KK43::KK43:
moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil kötü değil ama çok süper de değil dediler bu nedemek şimdi şansım azaldımı ki
ne düşüneceğimi şaşırdım :KK43::KK43:

Ilyelizll ne olur moralini bozma, embriyolara can verecek olan Allah... inşallah yarın güzel haberlerini alırız..

Amayaacım gözün aydın canım...tedavine başlayabileceğin için çok sevindim...inşallah bundan sonra başka sıkıntılarla karşılaşmazsın. Dualarım hepinizle birlikte şu anda da bir yandan yazıyorum bir yandan meryem süresini dinliyorum..ve dua ediyorum.

bu arada bugün kontrolüm vardı ve 3 yumurtam olduğunu öğrendik, boyutları 2si normal ve 10 lu bir şey, biri 5li.. Eşimde sperm oranı çok düşük ve hareket durumu sıfır.. cuma günü bir daha kontrole gideceğim inşallah...

canım sağol, inşallah herşey yolunda gidecek.

aylardn kasım olsa da sen nickindeki bahar gibi düşün, 3 güzel tomurcuğun, 3 güzel çiçek olsun sana, baharı müjdelesin :KK54:

Iyi aksamlar canlar dondurulmus tedavisinde adet olduktan sonra nekadar sure ilac kullaniyoruz acaba??

canım, yolu yarıladın desene...inşallah çok sağlıklı embriyoların olur ve annelerine tutunmak için mücadele ederler... :))))) Rabbim ol derse herşey olur, inşşallah bizim içinde ol anı gelmiştir.
Benim toplama işlemimde gelecek hafta.. sayenizde o kadar çok şey öğrendim ki.. Yaş 41 de olsa etrafta kimseyle konuşamıyosun iyi ki internet ve bu forum var... vallahi her şeyi burdan öğrendim..

canım sağol, inşallah herşey yolunda gidecek.

aylardn kasım olsa da sen nickindeki bahar gibi düşün, 3 güzel tomurcuğun, 3 güzel çiçek olsun sana, baharı müjdelesin :KK54:

Allah razı olsun canım... söylediklerin dua olsun inşallah rabbim de işitsin ve ol desin... ama yalnız bana değil... buradaki herkese ve tüm evlat hasreti çekenlere...:)))

Allah razı olsun canım... söylediklerin dua olsun inşallah rabbim de işitsin ve ol desin... ama yalnız bana değil... buradaki herkese ve tüm evlat hasreti çekenlere...:)))
amin canım inşallah :) kışın ortasında açan kardelenler gibi bu aylarda annelere tutunarak onlara baharı yaşatsınlar, kasımda, aralıkta; ve sonrasında....

X