2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

gülüm sağlık bakanlığı özel hastaneler fiyatları %100 arttırabilir diye yasa çıkarınca hastaneler hemen artırdı fiyatları.seninkide değişmiştir.ben bu pazartesi 122 tl ödedim mesela :KK43:
kızlar siz hangi başkente gidiyosunuz ben de 122 ödedim.

acep tüp mü yaptırsam napsam kızlar sizde sorun neydi de tüp yapalım dedi dr larınız yoksa siz mi beklemek istemediniz
sorununuz ne cnm ve de kaç yıllık evlisin?

belli başlı bi sorun yok aslında canım ilk başta eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu hamile kaldım düştü bi süre sonra tekrardan hamile kaldım o da düştü onda da eşimin sperm yapısı bozuk çıktı ilaç falan kullandı düzene girdi geçenlerde benim triodim yüksek çıktı o da normal seviyelere indi şu an bekliyoruz yani

4senelik evliyim yaşım 24 canım

kızlar siz hangi başkente gidiyosunuz ben de 122 ]

Ankara baskent universite hastanesine gidiyorum ben. Hulusi bulent zeyneoglunun hastasiyim. Ve simdiye kadar gordugum doktorlarin en guveniliri. hastasiyla empati kurabilen hepsiyle ayni sicaklikla ilgilenen bir doktor.. Cumartesi kontrolum var en son e2 257 cikti. Pazartesi yumurta toplamam olur gibi geliyor :KK66: beklemedeyiz gonal f 187.5 be 75lik merionalle yola devam ediyorum.

Ankara baskent universite hastanesine gidiyorum ben. Hulusi bulent zeyneoglunun hastasiyim. Ve simdiye kadar gordugum doktorlarin en guveniliri. hastasiyla empati kurabilen hepsiyle ayni sicaklikla ilgilenen bir doktor.. Cumartesi kontrolum var en son e2 257 cikti. Pazartesi yumurta toplamam olur gibi geliyor :KK66: beklemedeyiz gonal f 187.5 be 75lik merionalle yola devam ediyorum.

bende göğşen beye gidiyorum :) aralıkta tüpe başlicaz doktorlarımız gerçekten maşallah çok iyiler :)

nihan ve yeliz nasılsınız bakalım....

bu arada daha önce böyle bi şey söyledim mi hatırlamıyorum ama şu an itibariyle teoride hamile olduğunuz için tüm hamile haklarına sahipsiniz, istediğiniz gibi kullanın, özellikle de eşlere karşı....:KK1: göbişte emriyo olmasının diğer anlamı hamilelik değil mi ayol:KK52:

bende göğşen beye gidiyorum :) aralıkta tüpe başlicaz doktorlarımız gerçekten maşallah çok iyiler :)

Gogsen beyede 2 kez muayene oldum. Hakikaten isini en iyi sekilde yapan doktorlar. Umarim guzel sekilde de sonuclanir hepimizin tedavisi.

bu arada daha önce böyle bi şey söyledim mi hatırlamıyorum ama şu an itibariyle teoride hamile olduğunuz için tüm hamile haklarına sahipsiniz, istediğiniz gibi kullanın, özellikle de eşlere karşı....:KK1: göbişte emriyo olmasının diğer anlamı hamilelik değil mi ayol:KK52:

Amaya supersinnn. Transfer olmadan da transfer oncesi naz yapayim bende bari mustakbel hamile sayilirim :KK66: moralim yerinde ama sinirlerim o kadar bozukki ignelerden sanirim ota çöpe agliyorum :KK66: sevgili esime gecsin nazim :KK66:

mrb kizlar herkese iyi aksamlar yarin saat 12 de transferim var inss basladigi gibi sonuda guzel biter bugun transfer olan arkadaslarimizin allah tamamina erdirsin inss
gülüm sağlık bakanlığı özel hastaneler fiyatları %100 arttırabilir diye yasa çıkarınca hastaneler hemen artırdı fiyatları.seninkide değişmiştir.ben bu pazartesi 122 tl ödedim mesela :KK43:
tamam cnm anladim demek kil payi kurtarmisiz sendemi cnm adana baskente gidiyordun cnm

Kızlar embriyologla görüştüm.
6 yumurtanın 5 i döllenmiş :KK9:
Yarın yine konuşcam transferim belli olcak,büyük ihtimal cumartesi günü...
Dua edin ölmesinler :18:
insss hepsi saglikli embiriyo olsun inss

cnm ben adana baskente gidiyorum sen

dogru söylüyorsun cnm tamamen katiliyorum sana

Ben de ankara başkente gidiyorum.bir kez 122 tl ödedim..göğşen bey doktorum.Allah ondan razı olsun..

Bugün transferi olan arkadaşlar nasıl acaba..yatıp keyfini çıkarsınlar da tutunsun minikleri :KK16:

Amayaa çok güzel söylemişsin.hepimiz hamile sayılırız.tadaviye başlayan başlamayan hepimiz:KK8:
Ben 5 tane bebeğim var benim deyip duruyorum sabahtan beri :KK37: yavrularımm :KK53::KK49::KK34:

Herbirimiz,burda olan olmayan herkes dilediğine kavuşacak inşallah. .Allahın izniyle.....

mrb kizlar herkese iyi aksamlar yarin saat 12 de transferim var inss basladigi gibi sonuda guzel biter bugun transfer olan arkadaslarimizin allah tamamina erdirsin inss tamam cnm anladim demek kil payi kurtarmisiz sendemi cnm adana baskente gidiyordun cnm
iyi akşamlar canım :) transferin hayırlı olur inşallah.bu arada ben ankara başkent hastanesine gidiyorum:)

Ben de ankara başkente gidiyorum.bir kez 122 tl ödedim..göğşen bey doktorum.Allah ondan razı olsun..

Bugün transferi olan arkadaşlar nasıl acaba..yatıp keyfini çıkarsınlar da tutunsun minikleri :KK16:

Amayaa çok güzel söylemişsin.hepimiz hamile sayılırız.tadaviye başlayan başlamayan hepimiz:KK8:
Ben 5 tane bebeğim var benim deyip duruyorum sabahtan beri :KK37: yavrularımm :KK53::KK49::KK34:

Herbirimiz,burda olan olmayan herkes dilediğine kavuşacak inşallah. .Allahın izniyle.....

bende bugün gittim kist olduğu için bi iğne vurdu 500 liraydı iğne.bu ay yumurtalar baskılansın dinlensin diye dedi.psikoloğa yönlendirdi beni :KK43: aralıktada tüp bebeğe başlicaz dedi.umarım bebeklerin seninle olur :)))

bende bugün gittim kist olduğu için bi iğne vurdu 500 liraydı iğne.bu ay yumurtalar baskılansın dinlensin diye dedi.psikoloğa yönlendirdi beni :KK43: aralıktada tüp bebeğe başlicaz dedi.umarım bebeklerin seninle olur :)))

tatlım hayırlı olsun, psikolog bence iyi fikir o yüzden hiç asma mucurlarını(yüzünü asma anlamında)... güzel düşüncez güzel olcak inşallah :)

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,1,5yıllık evliyim,yumurta rezervinde azalma var bende..doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek önerisinde bulundu..eskişehirde yaşıyorum,doktorumun tavsiyesi ile ankara anatolia merkezinden randevu aldık yarın kısmetse orada olacağım ve çok tedirgin,endişeliyim beni ne süreçler bekliyor bilemiyorum,korkuyorum açıkcası..doktor muayenelerinde de oldukça zorluk çekiyorum..daha önce bu evrelerden geçen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..iğneler,hangi aralıklarla oluyor,kontrollere gidip gelmeyi düşünüyoruz eşimle..orada kalmak mı iyi yoksa eve gelip gitmek mi..ankara eskişehir arası şimdi çok yakın ama ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası..

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,1,5yıllık evliyim,yumurta rezervinde azalma var bende..doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek önerisinde bulundu..eskişehirde yaşıyorum,doktorumun tavsiyesi ile ankara anatolia merkezinden randevu aldık yarın kısmetse orada olacağım ve çok tedirgin,endişeliyim beni ne süreçler bekliyor bilemiyorum,korkuyorum açıkcası..doktor muayenelerinde de oldukça zorluk çekiyorum..daha önce bu evrelerden geçen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..iğneler,hangi aralıklarla oluyor,kontrollere gidip gelmeyi düşünüyoruz eşimle..orada kalmak mı iyi yoksa eve gelip gitmek mi..ankara eskişehir arası şimdi çok yakın ama ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası..

Hoşgeldin cnm bende eskisehir de oturuyorum bursaya gidiyoruz bizde tedaviye bnm yumurta takibim burda oldu yumurta topkamaya bursaya gittim bide inşallah transfere gitcez hiç korkma ignele cok kolay hic canin acimaz iki gunden sonra hemşire gibi olursun

canım ilk sayfalarda uzun uzadıya anlatmıştık bi göz at istersen...

Iyi aksamlar arkadaşlar bu arada transferi olanlara hayirli bolsun bebisleri sağ salim tutunsunlar inşallah yumurta toplama islemi olacaklar Allah rast getirsin bnm gibi tedavisi devam Edenler sabır az kaldı kızlar kisacasi Allah hepimizin yanında olsun :KK49: :KK9:

Canım merhaba.bende anatoli hakan hocanın hastasıyım. Bende yarin sabah orda olucam.kan ve ultrason için. Hakan hoca ve ekibine güveniyorum. Her daim haber veriyorlar herşeyinle ilgileniyorlar.zaten muayne oncesi hakan hoca ve yaninda mehtap hanim yada kubra hanim seni dinliyorlar(kadin doguncular).esin disarda beklerken sen hemen yan odaya ultrason icin hazırlanıyorsun.sana yardimci olan görevli cok tatlı bir hizmet li var içerde. Hakan hoca muayne konusunda hiç sorun yasatmadi bana.rahat olup kendini kasmassan iyi olur.bende her muaynede çok olmasada rahat olamıyorum. ..inşallah gönlünce olur herşey. ..

X