2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm bende başkent hastanesine gidiyorum 122 liramı oldu muayene ücreti (( bende göğşen beyin hastasıyım.aralıkta tüp bebek yaptrcam..

doktorun süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.inşallah hayırlısı olur :)

Allah razı olsun canım. bende haftaya doğru anca başlıycam gibi duruyo zaten, hemen hemen aynı zamanlarda başlıcaz gibi. aman diyelim tatlım, geç olsun da güç olmasın; tatlı tatlı rahat rahat geçirelim inşallah tedavi süresini de sonrasını da.... doğurganlık&gebe kalma rehberi :)))) mustafa bahçeci desteği ile türkiyede de yayınlanmış. ama gerçekten yararlı olabileceğini düşündüğüm bilgiler var içinde....

evet canım beraber başlıcaz inşallah güzel sonuçlar alırız :) buldum şimdi sipariş ettim gelir birkaç güne heralde.. Sen o gelene kadar önerilerin varsa kitaptan öğrendiğin bizimle paylaş lütfen çok sabırsızım ben :)

kızlar yaa umudum kırıldı birazz yarın transferim olucak ama benim embriyolar orta kalitedeymiş zaten sayısıda 4 e düştü 7 den
moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil kötü değil ama çok süper de değil dediler bu nedemek şimdi şansım azaldımı ki
ne düşüneceğimi şaşırdım

cnm bende başkent hastanesine gidiyorum 122 liramı oldu muayene ücreti (( bende göğşen beyin hastasıyım.aralıkta tüp bebek yaptrcam..

Evet canim saglik bakanliginin yaptigi yeni duzenleme ile 122tl olmus. 10gun icinde gidersen ucret almiyorlar.Tup bebek hastalarina cok yuk oldugu icin 2.kez geldiginde 60tl aliyorlar.sonraki 10gun yine ucretsiz 3. Gidisinde 122 60 oyle gidiyor

kızlarrr nerdesiniz tecrübelerinize ihtiyacım var

Canim henuz toplamam bile olmadi ama dusuk kalitede olupta hamile kalani cok okudum. Ol deyince olur. Sen gonlunu rahat tut. Allahin izniyle guzel haberlerini aliriz. Hayirlisiyla tutunsun sana. Kavus biran once yavruna. Onemli olan sayisi degil orta kalitede de olsa tutunabilmesi. Takma kafana...

hemen bebeğin doğunca beşiğini nereye koycan eşyaları nerde durcak onları düşünmeye başla..... umudunu yitirmek, kırmak diye bi şey yok. sen dört tane bebişin aynı anda mı olsun istiyosun? valla bana bi tane yeter gibi geliyo, yedekte kalması tabi ki daha güzel ama sakın ama sakın canını sıkma. hiç öyle umudun falan da kırılmasın. tekrarlıyorum, biz Rabbim'in "ol" demesini bekleyen anne adaylarıyız. kendini hamile hayal etmeye çalış, şansın azalmış falan değil. bazen çok iyi kalite olan emriyolar tutunamazsan orta kalite olanlar tutunabiliyor. sadece bol bol dua et. Rabbim sağlıklı, sıhatli, anne babasına ve vatanına hayırlı bi evlat nasip etsin.

bence en önemlisi verdiğine de vermediğine de şükredebilmek.... hep hayırlısını isteyelim diyoruz ama en ufak bi haberde hemen kırılıyo pozitif düşünce eşiğimiz....

ben diyemem ki sana kesin tutunur, yada tutunamaz... anne rahminde olanları hiç biz teknolojik gelişme izlemeye getemiyo bu tutunma konusunda. Rabbim sana sonuna kadar sağlıkla gidebileceğin bi gebelik nasip etsin kuzum. aklında güzel şeyler olsun.

merhaba arkadaşlar.. 1.5 yıldır evliyiz 24 yaşındayım hiç korunmadık bebeğimiz olmayınca eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tüp bebek önerildi.geçen hafta bursa jineplus doç.dr.murat arslan'a gittik.şimdi ilk adetimle doğum kontrol hapına başlıyoruz kısmetse aralık ayında iğnelere eşimde tese ile sperm bulunursa transferimizde olur inşallah.. ama ben çok korkuyorum (

çok teşşkür ederim canım hepimize hayırlısı neyse o nasip etsin rabbim

saol canım inan birilerinden bişiler duymaya ihtiyacım var sanki böle bi garip oldum ..evet bize 2 tane yeter transfer için haklısın oda olmassa 1 tane önemli olan tutunması tamm iyi düşünüyorum iyi olsun hepimiz için herşey iyi olsun

"""" rabbim sen yoktan var edensin sen ol dersen olur hakkımızda hayırlısı neyse o nasip et""""

"gönlümdekini hayırlı kılıp nasip et" bence daha güzel, sonra olmayınca da isyanlara giriyoruz, hem hayırlısı neyse onu nasip et diyip hem işimize gelmeyen sonuca üzülmek yok o zaman :)))))

canım benim hiç bozma moralini 2 normal kalite yumurtayla hamile kalanlar oldu. Ve sadece 2 yumurta toplandı düşenebiliyormusun . Kaliteleride çok iyi değil. ama nasip olunca oluyor inş. Moral çok önemli kötü düşünme

Evet canim saglik bakanliginin yaptigi yeni duzenleme ile 122tl olmus. 10gun icinde gidersen ucret almiyorlar.Tup bebek hastalarina cok yuk oldugu icin 2.kez geldiginde 60tl aliyorlar.sonraki 10gun yine ucretsiz 3. Gidisinde 122 60 oyle gidiyor

tüh ya 55 iyiydi :))) ama zaten bi girişte 10 gün takip yapabiliyoruz sonuçta oda güzelmiş.bebeklerimiz için değer beeeeeeeee :))))

canım neler okuyorum burda varya bi görsen neleri olmayanlara bebek nasip etmiş rabbim.çok şükür tıpta türkiye çok ileri seviyede.sabırla duayla uğraş rabbm yardıncın olsn:)

geçen gün de yazmıştım canım. 1. sayfadaki tabloya ekler misin beni de
deneme:2
yer:ataşehir memorial
nedeni: yok

herkese sevgilerimle. İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz.

Bende 1 kasimda transfer yaptirdim esim azospermi ama cok sukur tese ameliyati ile sperm bulundu mersin tup bebek merkezi nde yaptirdim bakalim 12 kasimda kucuk melegim bizi sevindirecekmi ilk denemem 2 yillik evliyim

saol canım çok tşk ederim iyi dilekleriniz için....

"gönlümdekini hayırlı kılıp nasip et" bence daha güzel, sonra olmayınca da isyanlara giriyoruz, hem hayırlısı neyse onu nasip et diyip hem işimize gelmeyen sonuca üzülmek yok o zaman :)))))
üzülmek yok :):):)

tüh ya 55 iyiydi :))) ama zaten bi girişte 10 gün takip yapabiliyoruz sonuçta oda güzelmiş.bebeklerimiz için değer beeeeeeeee :))))
kızlar muayene ücreti konusunda tüp bebekte 10 gün süresi yokki yada hastaneden hastaneye mi değişiyo acaba...ben bi kere muaynee ücreti verdim uzun protokol düşün ekimin 10undan beri bidaha her gittiğimde muayene parası vermedim..çünkü süreyi uzatan doktor ayrıca ilaç yazıyo ve takip aşamasında olduğun için süreyi doldurdun diye bişi yok diye biliyorum....

allah yardımcın olsun canım benimde eşime şiddetli spem azlığı var dediler ...sayısı o kadar az ki aşılamayı bile önermediler TESE diye bişi var çok şükür azospermde başarı elde edilen bi yöntem umarım sizin içinde herşey iyi olur ...gönlümüz ferah tutalım hep beraberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…