- 9 Ekim 2012
- 5.540
- 96
kızlar siz hangi başkente gidiyosunuz ben de 122 ödedim.gülüm sağlık bakanlığı özel hastaneler fiyatları %100 arttırabilir diye yasa çıkarınca hastaneler hemen artırdı fiyatları.seninkide değişmiştir.ben bu pazartesi 122 tl ödedim mesela
sorununuz ne cnm ve de kaç yıllık evlisin?acep tüp mü yaptırsam napsam kızlar sizde sorun neydi de tüp yapalım dedi dr larınız yoksa siz mi beklemek istemediniz
kızlar siz hangi başkente gidiyosunuz ben de 122 ödedim.
sorununuz ne cnm ve de kaç yıllık evlisin?
kızlar siz hangi başkente gidiyosunuz ben de 122 ]
Ankara baskent universite hastanesine gidiyorum ben. Hulusi bulent zeyneoglunun hastasiyim. Ve simdiye kadar gordugum doktorlarin en guveniliri. hastasiyla empati kurabilen hepsiyle ayni sicaklikla ilgilenen bir doktor.. Cumartesi kontrolum var en son e2 257 cikti. Pazartesi yumurta toplamam olur gibi geliyorbeklemedeyiz gonal f 187.5 be 75lik merionalle yola devam ediyorum.
cnm ben ankara başkente gidiyorum maltepedekikızlar siz hangi başkente gidiyosunuz ben de 122 ödedim.
Ankara baskent universite hastanesine gidiyorum ben. Hulusi bulent zeyneoglunun hastasiyim. Ve simdiye kadar gordugum doktorlarin en guveniliri. hastasiyla empati kurabilen hepsiyle ayni sicaklikla ilgilenen bir doktor.. Cumartesi kontrolum var en son e2 257 cikti. Pazartesi yumurta toplamam olur gibi geliyorbeklemedeyiz gonal f 187.5 be 75lik merionalle yola devam ediyorum.
maşallah canım hepsi yaşar inş. :)Kızlar embriyologla görüştüm.
6 yumurtanın 5 i döllenmiş
Yarın yine konuşcam transferim belli olcak,büyük ihtimal cumartesi günü...
Dua edin ölmesinler :18:
bende göğşen beye gidiyorum :) aralıkta tüpe başlicaz doktorlarımız gerçekten maşallah çok iyiler :)
nihan ve yeliz nasılsınız bakalım....
bu arada daha önce böyle bi şey söyledim mi hatırlamıyorum ama şu an itibariyle teoride hamile olduğunuz için tüm hamile haklarına sahipsiniz, istediğiniz gibi kullanın, özellikle de eşlere karşı....göbişte emriyo olmasının diğer anlamı hamilelik değil mi ayol
tamam cnm anladim demek kil payi kurtarmisiz sendemi cnm adana baskente gidiyordun cnmgülüm sağlık bakanlığı özel hastaneler fiyatları %100 arttırabilir diye yasa çıkarınca hastaneler hemen artırdı fiyatları.seninkide değişmiştir.ben bu pazartesi 122 tl ödedim mesela
insss hepsi saglikli embiriyo olsun inssKızlar embriyologla görüştüm.
6 yumurtanın 5 i döllenmiş
Yarın yine konuşcam transferim belli olcak,büyük ihtimal cumartesi günü...
Dua edin ölmesinler :18:
cnm ben adana baskente gidiyorum senkızlar siz hangi başkente gidiyosunuz ben de 122 ödedim.
sorununuz ne cnm ve de kaç yıllık evlisin?
dogru söylüyorsun cnm tamamen katiliyorum sananihan ve yeliz nasılsınız bakalım....
bu arada daha önce böyle bi şey söyledim mi hatırlamıyorum ama şu an itibariyle teoride hamile olduğunuz için tüm hamile haklarına sahipsiniz, istediğiniz gibi kullanın, özellikle de eşlere karşı....göbişte emriyo olmasının diğer anlamı hamilelik değil mi ayol
iyi akşamlar canım :) transferin hayırlı olur inşallah.bu arada ben ankara başkent hastanesine gidiyorum:)mrb kizlar herkese iyi aksamlar yarin saat 12 de transferim var inss basladigi gibi sonuda guzel biter bugun transfer olan arkadaslarimizin allah tamamina erdirsin inss tamam cnm anladim demek kil payi kurtarmisiz sendemi cnm adana baskente gidiyordun cnm
Ben de ankara başkente gidiyorum.bir kez 122 tl ödedim..göğşen bey doktorum.Allah ondan razı olsun..
Bugün transferi olan arkadaşlar nasıl acaba..yatıp keyfini çıkarsınlar da tutunsun minikleri
Amayaa çok güzel söylemişsin.hepimiz hamile sayılırız.tadaviye başlayan başlamayan hepimiz
Ben 5 tane bebeğim var benim deyip duruyorum sabahtan beriyavrularımm
Herbirimiz,burda olan olmayan herkes dilediğine kavuşacak inşallah. .Allahın izniyle.....
bende bugün gittim kist olduğu için bi iğne vurdu 500 liraydı iğne.bu ay yumurtalar baskılansın dinlensin diye dedi.psikoloğa yönlendirdi beniaralıktada tüp bebeğe başlicaz dedi.umarım bebeklerin seninle olur :)))
selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,1,5yıllık evliyim,yumurta rezervinde azalma var bende..doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek önerisinde bulundu..eskişehirde yaşıyorum,doktorumun tavsiyesi ile ankara anatolia merkezinden randevu aldık yarın kısmetse orada olacağım ve çok tedirgin,endişeliyim beni ne süreçler bekliyor bilemiyorum,korkuyorum açıkcası..doktor muayenelerinde de oldukça zorluk çekiyorum..daha önce bu evrelerden geçen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..iğneler,hangi aralıklarla oluyor,kontrollere gidip gelmeyi düşünüyoruz eşimle..orada kalmak mı iyi yoksa eve gelip gitmek mi..ankara eskişehir arası şimdi çok yakın ama ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası..
canım ilk sayfalarda uzun uzadıya anlatmıştık bi göz at istersen...selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,1,5yıllık evliyim,yumurta rezervinde azalma var bende..doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek önerisinde bulundu..eskişehirde yaşıyorum,doktorumun tavsiyesi ile ankara anatolia merkezinden randevu aldık yarın kısmetse orada olacağım ve çok tedirgin,endişeliyim beni ne süreçler bekliyor bilemiyorum,korkuyorum açıkcası..doktor muayenelerinde de oldukça zorluk çekiyorum..daha önce bu evrelerden geçen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..iğneler,hangi aralıklarla oluyor,kontrollere gidip gelmeyi düşünüyoruz eşimle..orada kalmak mı iyi yoksa eve gelip gitmek mi..ankara eskişehir arası şimdi çok yakın ama ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası..
iyi akşamlar canım :) transferin hayırlı olur inşallah.bu arada ben ankara başkent hastanesine gidiyorum:)
Canım merhaba.bende anatoli hakan hocanın hastasıyım. Bende yarin sabah orda olucam.kan ve ultrason için. Hakan hoca ve ekibine güveniyorum. Her daim haber veriyorlar herşeyinle ilgileniyorlar.zaten muayne oncesi hakan hoca ve yaninda mehtap hanim yada kubra hanim seni dinliyorlar(kadin doguncular).esin disarda beklerken sen hemen yan odaya ultrason icin hazırlanıyorsun.sana yardimci olan görevli cok tatlı bir hizmet li var içerde. Hakan hoca muayne konusunda hiç sorun yasatmadi bana.rahat olup kendini kasmassan iyi olur.bende her muaynede çok olmasada rahat olamıyorum. ..inşallah gönlünce olur herşey. ..selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,1,5yıllık evliyim,yumurta rezervinde azalma var bende..doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek önerisinde bulundu..eskişehirde yaşıyorum,doktorumun tavsiyesi ile ankara anatolia merkezinden randevu aldık yarın kısmetse orada olacağım ve çok tedirgin,endişeliyim beni ne süreçler bekliyor bilemiyorum,korkuyorum açıkcası..doktor muayenelerinde de oldukça zorluk çekiyorum..daha önce bu evrelerden geçen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..iğneler,hangi aralıklarla oluyor,kontrollere gidip gelmeyi düşünüyoruz eşimle..orada kalmak mı iyi yoksa eve gelip gitmek mi..ankara eskişehir arası şimdi çok yakın ama ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası..