2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım öncelikle geçmiş olsun... Herkes için dua ediyorum ama senin için ayrıca ediyorum.. Inşallah bu durum tedavinde sıkıntı yaratmaz...

Hepiniz allaha emanet olun...

çok teşekkür edeirm. Eminim sizlerde hissediyorsunuzdur, hiç tanımadığınız birinin sizler için dua etmesi,gerçekten çok çok güzel. Allah yardımcımız olsun cümlemizin inşallah....

kızlar biraz önce doktordan geldim ilaçlarmı aldım yarın akşam başlıcam bana bu süreçte tavsiye edeceğiniz birşey olur mu yeme içme dikkat edilecek hususlar vs.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bize tüm tedavi ilaçlar dahil 5,5-6 bin civarı bi fiyat verdiler. rapor alırsak ne kadar düşer bir de genelde bu civarda mı oluyo merak ettim

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bize tüm tedavi ilaçlar dahil 5,5-6 bin civarı bi fiyat verdiler. rapor alırsak ne kadar düşer bir de genelde bu civarda mı oluyo merak ettim

mrb canım fiyatlar genelde o civarda ama rapor konusunu bilmiyorum. Bildiğim rapor almak için baya uğraşıyorsun. Tahlil vs. çok fazla.

mrb canım fiyatlar genelde o civarda ama rapor konusunu bilmiyorum. Bildiğim rapor almak için baya uğraşıyorsun. Tahlil vs. çok fazla.

teşekkür ederim canım bu rapor konusunu düşünmeye başladım şu ara da.

ben ankaradayım başkent hastanesi raporda yardımcı oluyor diyolar bileniniz var mı raporu mu veriyor yoksa nasıl yardımcı oluyor anlamadım özel hastane sonuçta?

rapor konusu şöyle oluyo, tedavi için ve ilaçlar için ayrı ayrı rapor alıyorsun bildiğim kadarıyla. ancak, bursa için söyleyeyim, sgk raporu çıkarmak için gidebileceğin tek yer var uludağ üniversitesi. orada da tek doktor var. doys açtırmak için bile aralık ta ara marta randevu verelim diyorlar. sıra artık ne zaman gelir belli değil. tabi bu arada her tahlil için ayrı ayrı birimlerinden alman lazım. dışarda yaptırdığın tahlilleri kabul etmiyorlar. çalışanlar için oldukça zor yani. bende çok isterdim rapor çıkarmayı, fiyat yarı yarıya fark ediyor çünkü. ama zamanım yok malesef anlaradakiler yardımcı olması ile ilgili de bi tahminde bulunayım, sen belgelerini bırakırsan senin adına koşturabilirler, bir de sürekli gidip geleceklerinden işleri senden benden hızlı ilerler diye düşünüyorum

anladım canım haklısın yardım o şekilde olur herhalde. kendimiz alırsak eger anlattıgın gibi uzun sürecekse benim bu tedaviye yetişmez
haberlerde de en son raporlu deneme hakkı 3e çıkacak diye duydum, eger olumsuz sonuç alırsam bidahaki sefere çıkarcaz artık yarıyarıya baya farkeder çünkü

Çok geçmiş olsun canım Allaha emanet

önümüzdeki hafta muhtemelen adet olup bende tüp bebeğe başlıyorum ilk denemem ve İstanbul Avrupa Şafak hastanesinde deneyeceğim yaşım 30 sorunumuz morfoloji %2 ve hareket sorunu allah hepimizin yardımcısı olsun.

mrb arkadaslar herkese iyi aksamlar cumaya allah izin verirse transferim olacak amaya cnm gecmis olsun cnm inss onemli bisey cikmiyacaktir ama bence bir dr git cnm ya hem bak tedavi arifesinde yinede sen bilirsin tekrar gecmis olsun cnm

slm kızlar. benim de dün 16.30 itibariyle tedavim başladı. bende tabloda kendimi görmek istiyorum. inşallah tablomuz pozitiflerle dolar. benim yaşım 28 ilk denemem olacak. izmir tavmergen klinik+ege üni de yapılacak. sebep:endometriozis+azosperm. rabbim hakkımızda hayırlısını versin... inşallah gönlümüze göre olur...

meraba kızlarrrr :) umarım herkes iyidir tadavileriniz iyi geçiyodur...

benim dün yumurtalarımı topladılar gerçekten çok korkmuştum anesteziden masaya yatırdılar ben korkuyom ben korkuyom derkennn bide baktım yatagımda yatıyom annem başımda ..ne oldu ne bitti hiç bişi anlamadım sadece dün sancı çektim akşama kadar bugün iyim hatta evi temizledim bidaha kalkamam yapamam diyee çünkü allahtan bişi çıkmassa perşembe gübü tranfersim olucak...
11 yumurta toplamışlardı 7 si döllenmiş bakalım çarşamba günüde en iyilerini seçicekler garip bişi şuanda 7 tane bebğimmi var yani :):)
herşey şaka gibi geliyo umarım sonu hayırlı ve güzel olur ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...

Arven bende baskent universite hastanesine gidiyorum. Rapor cikardik bizde. Bizim sperm sayisinda problemimiz var. Dolayisiyla erkek faktorlu rapor aldik.Rapor konusunda en az 15gunluk ara ile yapilmis 3 sperm analizi isteniyor yikamali. Evlilik cuzdani fotokopisi ve nufustan cocugun olmadigina dair belge. Fotograf vs. Kadin faktorlu olursa rahim filmi diger testler, asilama yapildiysa onlarin belgesi falan. ben 1 basarisiz asilama gecirdim yine baskentte. Bu rakamlarla bir daha asilama yapmam zaman kaybi olur dedi ve tup bebek tedavisine basladik. Raporlu 1670 sanirim. Raporsuz 2600tl. muayene ucreti de 122tl. Ben hastanemden doktorumdan cok memnunum umarim hayirli sonuc alirim. Hafta sonuna toplamam olabilir ya da pazartesi gibi. Heyecanla bekliyorum. Ilaclara da simdilik 580 verdim. Devami da gelecek sanirim.

Ayy geçmiş olsun arkadaşım atlattın ne güzel..
Darısı transferine insallah o da böyle kolay sorunsuz geçer.
7 tane bebekçok hoş!!

Yarın da benim yumurta toplama günüm. .heyecanlıyım biraZ korkuyorum da ama moral oldu yazdıkların

Amayaa ne yaptı acaba doktora gitcekti :26:

Kizlar bu arada biraz heyecanlıyım yarın napicam diye..
Mesela ne giymeliyim..bi de tamamen mi soyuyolar yoksa muayene gibi belden aşağısı mı sadece?nedense böyle ufak ayrıntıları merak ediyorum

kızlarr ya benim dr um perşembe toplarız demişti ama bugün gittim 1 gün daha iğne yapalım dedi.yumurtalar 18,17,16 ve dört tane falanda 15 var.istenilen boyuta gelmediler sanırım inş.bugün yapılan iğneyle 15lerim büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…