canım öncelikle geçmiş olsun... Herkes için dua ediyorum ama senin için ayrıca ediyorum.. Inşallah bu durum tedavinde sıkıntı yaratmaz...
Hepiniz allaha emanet olun...
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bize tüm tedavi ilaçlar dahil 5,5-6 bin civarı bi fiyat verdiler. rapor alırsak ne kadar düşer bir de genelde bu civarda mı oluyo merak ettim
mrb canım fiyatlar genelde o civarda ama rapor konusunu bilmiyorum. Bildiğim rapor almak için baya uğraşıyorsun. Tahlil vs. çok fazla.
rapor konusu şöyle oluyo, tedavi için ve ilaçlar için ayrı ayrı rapor alıyorsun bildiğim kadarıyla. ancak, bursa için söyleyeyim, sgk raporu çıkarmak için gidebileceğin tek yer var uludağ üniversitesi. orada da tek doktor var. doys açtırmak için bile aralık ta ara marta randevu verelim diyorlar. sıra artık ne zaman gelir belli değil. tabi bu arada her tahlil için ayrı ayrı birimlerinden alman lazım. dışarda yaptırdığın tahlilleri kabul etmiyorlar. çalışanlar için oldukça zor yani. bende çok isterdim rapor çıkarmayı, fiyat yarı yarıya fark ediyor çünkü. ama zamanım yok malesefmerhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bize tüm tedavi ilaçlar dahil 5,5-6 bin civarı bi fiyat verdiler. rapor alırsak ne kadar düşer bir de genelde bu civarda mı oluyo merak ettim
rapor konusu şöyle oluyo, tedavi için ve ilaçlar için ayrı ayrı rapor alıyorsun bildiğim kadarıyla. ancak, bursa için söyleyeyim, sgk raporu çıkarmak için gidebileceğin tek yer var uludağ üniversitesi. orada da tek doktor var. doys açtırmak için bile aralık ta ara marta randevu verelim diyorlar. sıra artık ne zaman gelir belli değil. tabi bu arada her tahlil için ayrı ayrı birimlerinden alman lazım. dışarda yaptırdığın tahlilleri kabul etmiyorlar. çalışanlar için oldukça zor yani. bende çok isterdim rapor çıkarmayı, fiyat yarı yarıya fark ediyor çünkü. ama zamanım yok malesefanlaradakiler yardımcı olması ile ilgili de bi tahminde bulunayım, sen belgelerini bırakırsan senin adına koşturabilirler, bir de sürekli gidip geleceklerinden işleri senden benden hızlı ilerler diye düşünüyorum
burda böyle fink attığıma bakma şekerim, işlerim çok aslında. o yüzden bugün gidicem saat 5 te. oradan da en yakın arkadaşıma yemeğe gidicez. sonrasında çok geç olmazsa gece dönünce yazarım. kanamam devam ediyo hala. gece 4-5 kez tuvalete kalktım. ama hiç de wc ye gitmek istemiyorum. ve sanki gaz sancısına benzer bi sancıyla uyanıyorum. çok kötü. ama tüm bunlara rağmen, evet bence de biraz fazla rahatım ben. yani şimdiye 5 kere gitmiş olmam gerekirdi... ya nette baktım azcık. şimdi bu kanama regl mi yoksa idrarda kan mı onu anlamadım. eğer idrarda kan şeklindeyse, idrar yolları iltahabı gibi basit bi sebep olabileceği gibi rahim kanseri bile olabilirmiş. bilmiyorum bakalım bugün öğrencez. ha dersen ki nası bu kadar rahatsız, ben birazcık kaderciyim şekerim. yapcak bi şey yok, 32 yıllık hayatımda öğrendiğim en temel kural bu: sen dön debelen dur, hayat bildiğini okuyo. ve sen ona ayak uyduruyosun. acaba noldu niye böyle oldu diye kendimi yesem de bi şey değişmiycek.
teşekkür ederim canım bu rapor konusunu düşünmeye başladım şu ara da.
ben ankaradayım başkent hastanesi raporda yardımcı oluyor diyolar bileniniz var mı raporu mu veriyor yoksa nasıl yardımcı oluyor anlamadım özel hastane sonuçta?
Ayy geçmiş olsun arkadaşım atlattın ne güzel..meraba kızlarrrr :) umarım herkes iyidir tadavileriniz iyi geçiyodur...
benim dün yumurtalarımı topladılar gerçekten çok korkmuştum anesteziden masaya yatırdılar ben korkuyom ben korkuyom derkennn bide baktım yatagımda yatıyom annem başımda ..ne oldu ne bitti hiç bişi anlamadım sadece dün sancı çektim akşama kadar bugün iyim hatta evi temizledim bidaha kalkamam yapamam diyee çünkü allahtan bişi çıkmassa perşembe gübü tranfersim olucak...
11 yumurta toplamışlardı 7 si döllenmiş bakalım çarşamba günüde en iyilerini seçicekler garip bişi şuanda 7 tane bebğimmi var yani :):)
herşey şaka gibi geliyo umarım sonu hayırlı ve güzel olur ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...
ben de az önce yaptım iğneleri..
hadi hayırlısı arkadaşım,yarın için allah yardımcın olsun,bizle de paylaş sonra neler olduğunu,heyecan yaptım!!
Allah rast getirsin
Sağol canım, merhabalar
eveeet bugün saat 11 gibi yumurtalar toplandı. İlk defa yaptıracaklar için şunları söyleyebilirim. İçeriye almadan önce hazırlıyor hemşireler.işte sadece üst çamaşırın kalacak şekilde bir önlük veriyorlar.sonra ben sıra bekledim.bekleme yerine aldılar içeri bir girdim kurbanlık koyun gibi hanımlar bekliyorlar:) bende aralarına katıldım. ne hikayeler dinledim. Allah hepsinin yardımcısı olsun.daha sonra işlemin yapılacağı yere aldılar.sedyeye uzandım. damar yolu açıldı ve uyutuldum. uyandığımda oda bomboştu ve ağrım vardı.hemşireye söyledim ağrı kesici iğne yaptılar.10 dk kadar sonra ağrı hafiflemeye başladı.yaklaşık 1 saat yatakta kaldım çünkü başım dönüyordu. birşeyler yiyebilirsiniz dedi hemşire hanım (baktı kalkacağım yok belki bişeyler yerse kendine gelir mi dedi acaba:))) bişeyler atıştırdım baş dönmelerimde geçti. yavaş yavaş ilaçlarımı öğrenip eve geldim. gelir gelmez hemen uyudum. şuan hala ağrım var çok çok az da kanamam var. Bir an önce toparlanıp yarın okula bile gitmeyi düşünüyorumkorkulacak hiçbir şey yok, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın güzel şeyler düşünün.nasıl olduğunu anlamıyorsunuz bile. Allah kolaylık versin hepinize inşallah.
Ben de seni merak ediyodum canım..geçmiş olsun insallah sonu güzel olsun..ben de az önce yaptım iğneleri..
hadi hayırlısı arkadaşım,yarın için allah yardımcın olsun,bizle de paylaş sonra neler olduğunu,heyecan yaptım!!
Allah rast getirsin
Sağol canım, merhabalar
eveeet bugün saat 11 gibi yumurtalar toplandı. İlk defa yaptıracaklar için şunları söyleyebilirim. İçeriye almadan önce hazırlıyor hemşireler.işte sadece üst çamaşırın kalacak şekilde bir önlük veriyorlar.sonra ben sıra bekledim.bekleme yerine aldılar içeri bir girdim kurbanlık koyun gibi hanımlar bekliyorlar:) bende aralarına katıldım. ne hikayeler dinledim. Allah hepsinin yardımcısı olsun.daha sonra işlemin yapılacağı yere aldılar.sedyeye uzandım. damar yolu açıldı ve uyutuldum. uyandığımda oda bomboştu ve ağrım vardı.hemşireye söyledim ağrı kesici iğne yaptılar.10 dk kadar sonra ağrı hafiflemeye başladı.yaklaşık 1 saat yatakta kaldım çünkü başım dönüyordu. birşeyler yiyebilirsiniz dedi hemşire hanım (baktı kalkacağım yok belki bişeyler yerse kendine gelir mi dedi acaba:))) bişeyler atıştırdım baş dönmelerimde geçti. yavaş yavaş ilaçlarımı öğrenip eve geldim. gelir gelmez hemen uyudum. şuan hala ağrım var çok çok az da kanamam var. Bir an önce toparlanıp yarın okula bile gitmeyi düşünüyorumkorkulacak hiçbir şey yok, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın güzel şeyler düşünün.nasıl olduğunu anlamıyorsunuz bile. Allah kolaylık versin hepinize inşallah.
Merakım bira daha gitti.yazdıkların sayesinde..taze taze dinleyince iyi oldu
Kendini cok yorma yine de..insallah güzel haberlerini bekliyorum..
Yarın ben neler yaşıcam bakalım. .
Ben de seni merak ediyodum canım..geçmiş olsun insallah sonu güzel olsun..
Merakım bira daha gitti.yazdıkların sayesinde..taze taze dinleyince iyi oldu
Kendini cok yorma yine de..insallah güzel haberlerini bekliyorum..
Yarın ben neler yaşıcam bakalım. .
sende yaz merak ettirme kendini. inşallah herşey güzel olacak, ben inanıyorum