2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaslar bende varim.ilk tup bebek denemem.2 kez kendiliginden olan gebeligim var.birincisi 10 haftalik kalbi durdu.digeri kimyasal oldu.bursa art ye gidiyorum.cumartesi yumurtalar toplandi.persembe de transferim var hayirlisiyla.

Bende cok merak ediyorum detaylari cileklimonata.ama yumurta toplamada inan korkulacak bisi yok.ben kurtajdan bildigim icin daha rahattim ama transferde oyle olamayacagim sanirim :-(

Arkadaşlar merhaba

benimde bugün adetimin 8.günü bugün doktorum diğer iğnelerin yanı sıra cetrotide başladı benimde ya cuma yada pzt toplanır dedi doktor ama pazartesiye kalcak gibi 2 gündür e2 hormon tahlilimi takkip ediyor acaba sizin nasıldı e2 ne çıktı

::)) inş hepimiz için sonuc güzel olur canım inş.

Arkadaslar bende varim.ilk tup bebek denemem.2 kez kendiliginden olan gebeligim var.birincisi 10 haftalik kalbi durdu.digeri kimyasal oldu.bursa art ye gidiyorum.cumartesi yumurtalar toplandi.persembe de transferim var hayirlisiyla.

tedavin mutlulukla sonuçlansın inş:) benim de cuma toplama olcak.yaa benim beyaz akıntım var sende de olmuşmuydu acaba yumurtalarım mı çatladı toplamadan

tedavin mutlulukla sonuçlansın inş:) benim de cuma toplama olcak.yaa benim beyaz akıntım var sende de olmuşmuydu acaba yumurtalarım mı çatladı toplamadan

Tesekkur ederim canim.seninde tedavin hayirli olur ins.evet bende de fazlasiyla akinti vardi ama doktorumada sormadim hic nedense.kontrollere heyecanla gidip donuyordum.

Bende cok merak ediyorum detaylari cileklimonata.ama yumurta toplamada inan korkulacak bisi yok.ben kurtajdan bildigim icin daha rahattim ama transferde oyle olamayacagim sanirim :-(
Senin de tedavin hayırlı olsun nihan inşallah güzel sonuçlansın..
Transferde korku degil de daha çok heyecan duyarız herhalde..işin duygusal tarafı o gün olacak..ayy çok meraktayım:18:

Senin de tedavin hayırlı olsun nihan inşallah güzel sonuçlansın..
Transferde korku degil de daha çok heyecan duyarız herhalde..işin duygusal tarafı o gün olacak..ayy çok meraktayım:18:

Vajinal her muayene beni gerdigi icin korkuyorym.heyecan var tabikide.Allah umutlarimizi bos cikartmasin.

Tesekkur ederim canim.seninde tedavin hayirli olur ins.evet bende de fazlasiyla akinti vardi ama doktorumada sormadim hic nedense.kontrollere heyecanla gidip donuyordum.

canım bişiy daha sorcam toplam kaç gün iğne vuruldun ve dozları neydi?

rabbim hepinize sabır versin arkadaşlarım inşallah güzel sonuçlar alırsınız yüzünüz güler..
aynı yollardan bende geçtim size umut olmak için yazmak istedim..ben 3 kez tüp bebek denedim ..
1. gebelik oluştu fakat 5 haftalık düşükle sonuçlandı..
2. dondurulmuş embriyo denedik malesef negatif..
3. çok şükür pozitif oldu ve yavrum hala benimle..
rabbim sizede yaşatsın inşallah..sakın yılmayın..
BÜTÜN KADINLAR BİR GÜN HAMİLELİĞİ TADACAK

moral olduysam ne güzel...inan masaya yattığımda korkudan titriyodum ama hiç gerek yokmuş hiç bişi anlamadım bile..
umarım seninde büsürü yumuoşların olur ..güzel haberlerini bekliyoruz :):)

topiğine girmek bugüne kısmet oldu bende bugün adet oldum ve kısmetse yarın ilk muaynem var dondurulmuş 2 bebişimizi alıcaz inşallah ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun beni tanımayan arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım

4.5 yıllık evliyim 1 kez normal yolla gebe kaldım ama malesef rahim içi gelişme geriliği oldu 28 haftalık sezeryanla doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.
doğum yapalı 2 yıl oldu normal yollardan ve bazı ilaç tedavilerinden sonuç alamayınca bu yıl haziran ayında tüpbebeğe başladık

sorun polikistik over merkez eurofertil istanbul.

1.deneme negatif....
2. deneme 1 adet dondurulmuş ile kimyasal gebelik...
3.denememiz için yarın ilk muaynem var inşallah 2 adet dondurulmuş blast embriyomuz var inşallah bebeişlerimiz bizimle kalırlar Allah'ın izniyle...

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...

Tebrik ederim canim.Allah kucagina almsyida nasip etsin.darisi bizkerin basina

Cok gecmis olsun canim.seninki de zor bi durum 28 haftalikken kaybetmek.Allah sabir versin ve tekrar yasatmasin.

teşekkür ederim canım, bunları öğrendiğim iyi oldu ben özel ankara t.b.merk de yaptırcam ilk denemeyi. ama şimdi arada kaldım raporsuz bile daha uyguna geliyo başkent, bizim merkeze göre. bizim de erkek faktoru, en azından rahim filmi vs istenmiyomuş sevindim buna. Allah yardımcınız olsun canım iyi haberlerini alırız inşallah

kızlar günaydınnnnn... öncelikle ben buralarda yokken beni merak edip soran herkese teşekkürler, iyiki varsınız :))) endişe edecek hiç bi şey yok kızlar, sadece yumurtluyomuşum :))) bazı kadınlarda böyle olabiliyomuş. tabi bende ender, nadide bi parça olduğumdan, bundan da kusur kalmıyım diye düşünmüş olmalıyım ama farkında değildim....daha önce demiştim benim bünye bi parça komünist.... primolut diye bi hap verdi doktorcum, ctesi yeniden görüşücez.

Çok geçmiş olsun canım Allaha emanet

teşekkürler canımmmmm

yelizcimmm, maşallah, demiştim ama dimi anlamıycaksın bile diye, bi sürü bi sürü bebişin var transferinde hayırlısıyla geçsin de güzel haberlerini alalım inşallah....

Son düzenleme:
selam bende eylul ayından berı baslayamadım tedavıye once hsg yaptırdık ertesı ay kıst cıktı sonrakı ay folıkulun bırı cok büyüdügü icin ertelendı..ınsallah kasım adetımle baslıycaz beklemek cok zor zaten bırde boyle sureklı ıptal olması can sıkıcı....bu arada dr um bulent tıras....ınsallah aralık ayında mujdelerım hamıle oldugumu....

amin allahım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…