2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydınn dün gittim emsey hastanesine ve orada karar kıldım nesrin hnmbana çok cana yakın geldi ve tüp bebekte manevi destekte çok önemli olduğundan emseyi seçiyorum ayın 15 i gibi adetimle birlikte ilaçlara başlıcaz inş

Arkadaşlar günaydın, internette problem vardı bir kaç gündür giremedim geçmişe dönükte çok fazla sayfa okuyamadım o yüzden henüz gelişmeleri bilmiyorum.. Ama allah hepimize yardım etsin, bu muharrem ayını bize hayırlı etsin. Ben de akşam 3. iğnemi oldum. Gonal f 450, tek yumurtam olduğu için yüksek dozda başladı doktor. Yarın da kontrolüm var. Dün eşimin tahlilleri için arayacaklardı ama aramadılar umarım bir sorun çıkmamıştır.

Ben şu duaları okuyorum her gün sizlerle de paylaşmak istedim.
Hergün yasin, meryem ve fetih sürelerini okuyorum. Şu an hastayım başkasına okutuyorum ama bende yine internetten dinliyorum. Belki yumoşumda duyar ve sağlıklı bir şekilde büyür diye. Bununla birlikte hergün 2256 ya rahman çekiyorum. Aklıma geldikçe bunları sürekli tekrar etmeye çalışıyorum tesbih gibi.
Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete a’yunin vec’alna lil muttekine imama(Furkan/74)
(Ve o kullar: Rabbimiz!Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl derler)

Rabbi hebli milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua(Al'i İmran/38)
(Orada Zekeriyya,Rabbine dua etti:"Rabbim!Bana katından hayırlı bir nesil ver.Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi).. İnşallah olacak allah hepimize yardım etsin...

Akşam daha vakitli girmeye çalışacağım inşallah... hepinize hayırlı güzel haberli günler...

Bende varım arkadaşlar ,Allah'ın izniyle herşey gönlümüzce olur.Sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz💓💓

Kizlar beni neden listeden sildiniz.;(((( yas 28 ilk deneme.istanbul cerrahi.sperm azligi ve hareketsiLigi

silmek değil canım ya, hep son karşılaşılan listeye ilave ediliyo ya, yani ben öyle yapmaya çalışıyorum ki son kalandan devam edebilelim ancak işte her defasında kendi yazımdan liste alıntılamıyorum, eğer alıntıladığım listede adın yoksa, öyle devam etmiştir. yani kasti bir şey kesinlikle yok. kusura bakma şekerim hemen ekliyorum.... hatta listeyi ilk sayfaya ilave etmeye çalışıcam....

ayy ne güzel.ben şunu anlamadım aşılamada hadi yumurta çatlatılıyorda tüp bebekte niye çatlatılıyor.öylece yumurta toplanmıyormu??
yumurtalar hooop diye aynı anda çatlamıyolar tatlım ve bu süreci tamamlayabilecekleri en güvenilir yer anne karnı, çatlamış yumurtalar toplanıyo sonrası lab ortamı.....

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonata1.denemeankara başkent üni. hastanesirezerv azlığı26
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.deneme
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_841.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK29
41zelve1.denemeBornova Şifa Hastanesiyumurta rezerv azlığı
42emha1.denemeİstanbul cerrahisperm azlığı28

benim satta 26 ekimdi canım :) ve ilk iğne 28 ekim ama benimki uzun sürdü
üzülme şekerim önemli olan netice :) yumyumların belli bir büyüklüğe gelmesi gerek, belki senin ilaçların dozajı daha düşüktür, belki senin bünye benimki gibi mücadeleci çıkmıştır oluyo öyle şeyler.... takma şekerim. sonu güzel olsun bi kaç günün ne önemi var....

Cnm doktora gittin mi? Sebep neymis?

burda böyle fink attığıma bakma şekerim, işlerim çok aslında. o yüzden bugün gidicem saat 5 te. oradan da en yakın arkadaşıma yemeğe gidicez. sonrasında çok geç olmazsa gece dönünce yazarım. kanamam devam ediyo hala. gece 4-5 kez tuvalete kalktım. ama hiç de wc ye gitmek istemiyorum. ve sanki gaz sancısına benzer bi sancıyla uyanıyorum. çok kötü. ama tüm bunlara rağmen, evet bence de biraz fazla rahatım ben. yani şimdiye 5 kere gitmiş olmam gerekirdi... ya nette baktım azcık. şimdi bu kanama regl mi yoksa idrarda kan mı onu anlamadım. eğer idrarda kan şeklindeyse, idrar yolları iltahabı gibi basit bi sebep olabileceği gibi rahim kanseri bile olabilirmiş. bilmiyorum bakalım bugün öğrencez. ha dersen ki nası bu kadar rahatsız, ben birazcık kaderciyim şekerim. yapcak bi şey yok, 32 yıllık hayatımda öğrendiğim en temel kural bu: sen dön debelen dur, hayat bildiğini okuyo. ve sen ona ayak uyduruyosun. acaba noldu niye böyle oldu diye kendimi yesem de bi şey değişmiycek.

Cnm benim kalan bilgilerimide doldurabilirmisin 25 yaşındayım ilk tüp denemem emsey hastanesinde denicem endometrioma ve tüp tıkanıklığı

Selam,
Hiç SMear testi yaptıran oldu mu tüp bebek tedavisine başlamadan önce?
KEsinlikle yapılması lazım mı diye yazıyor internette ama bazı doktorlar uğraşmıyorlarmış sanırım?

Selam,
Hiç SMear testi yaptıran oldu mu tüp bebek tedavisine başlamadan önce?
KEsinlikle yapılması lazım mı diye yazıyor internette ama bazı doktorlar uğraşmıyorlarmış sanırım?

smear testini sadece tüp bebek için değil, normal kadın doğumcular bile yapıyor artık. yapılmasının zararı yok, KESİNLİKLE mi yapılmalı bilemiyorum tabi.

öyle tabi canım dediğin gibi ben iğnelere 3 gün sonra başladım ve düşük dozda sonuçlarımız iyi olu inş. dediğin gibi sen nasılsın nasıl oldun gelişme varmı durumunda

canım rahat olman çok iyi aslında ama şöyle düşün biran önce gitti adet kanaması ise ona göre tedavin şekillenir başlanır birşeylere yoksa sürec yine uzayacak tedbir senden takdir rabbimden.

canım rahat olman çok iyi aslında ama şöyle düşün biran önce gitti adet kanaması ise ona göre tedavin şekillenir başlanır birşeylere yoksa sürec yine uzayacak tedbir senden takdir rabbimden.
tabi öyle ama regl de olsam idrarda kanama da olsa, bi günde rayına girmiycek. ve sürecim muhtemelen uzayacak zaten. her iki durumda da.... zaten bugün randevum var diye dün gitmedim sadece, oyalandığım zaman bu kadar zaman yani.

doğurganlık ve gebe kalma rehberi diye bi kitaptan bahsetmiştim, onu aldım, az önce geldi kargo, öğlen olsa da azcık okusam diye bekliyorum :)

doğurganlık ve gebe kalma rehberi diye bi kitaptan bahsetmiştim, onu aldım, az önce geldi kargo, öğlen olsa da azcık okusam diye bekliyorum :)

canım öncelikle geçmiş olsun... herkes için dua ediyorum ama senin için ayrıca ediyorum.. inşallah bu durum tedavinde sıkıntı yaratmaz...

hepiniz allaha emanet olun...

Şimdi ben de baktım kitaba, çok ilgi çekici görünüyor. Bir yandan bulduğum her şeyi okumak istiyorum bu konuda, bir yandan da kafamı buna takıp fazla zorlamak ve hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
Bu arada doktor nedi diye merak edip bir sürü sayfa okudum, meğer hala gitmemişsin. :) Umarım kötü bir şey yoktur canım, bekliyoruz haberlerini.
Hafta sonu için Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezi'nden randevu aldım ben de. Kararımı vermeden önce bir doktorla daha konuşayım, belki orasıyla devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…