ben de az önce yaptım iğneleri..
hadi hayırlısı arkadaşım,yarın için allah yardımcın olsun,bizle de paylaş sonra neler olduğunu,heyecan yaptım!!
Allah rast getirsin
Sağol canım, merhabalar
eveeet bugün saat 11 gibi yumurtalar toplandı. İlk defa yaptıracaklar için şunları söyleyebilirim. İçeriye almadan önce hazırlıyor hemşireler.işte sadece üst çamaşırın kalacak şekilde bir önlük veriyorlar.sonra ben sıra bekledim.bekleme yerine aldılar içeri bir girdim kurbanlık koyun gibi hanımlar bekliyorlar:) bende aralarına katıldım. ne hikayeler dinledim. Allah hepsinin yardımcısı olsun.daha sonra işlemin yapılacağı yere aldılar.sedyeye uzandım. damar yolu açıldı ve uyutuldum. uyandığımda oda bomboştu ve ağrım vardı.hemşireye söyledim ağrı kesici iğne yaptılar.10 dk kadar sonra ağrı hafiflemeye başladı.yaklaşık 1 saat yatakta kaldım çünkü başım dönüyordu. birşeyler yiyebilirsiniz dedi hemşire hanım (baktı kalkacağım yok belki bişeyler yerse kendine gelir mi dedi acaba:))) bişeyler atıştırdım baş dönmelerimde geçti. yavaş yavaş ilaçlarımı öğrenip eve geldim. gelir gelmez hemen uyudum. şuan hala ağrım var çok çok az da kanamam var. Bir an önce toparlanıp yarın okula bile gitmeyi düşünüyorum
korkulacak hiçbir şey yok, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın güzel şeyler düşünün.nasıl olduğunu anlamıyorsunuz bile. Allah kolaylık versin hepinize inşallah.