2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canımm ya okurken gözlerim doldu ne güzel bir mutluluk allah kucağına almayı nasip etsin yavrunu.seni hatırlar gibiyim diğer topiklerden.problem neydi sizin ve ilk tüp denemen mi?

Âmin canım , ilk denememiz kimyasal gebelikler sonuçlandı, test sonucum 29 du ve artmadı , 2 adet sonrası dondurulmuş embriyolarla denedik, Allah' ım da yüzümüzü güldürdü şükürler olsun ,bu ay deneyecek bütün arkadaşların Allahım yardımcısı olsun

kızlar bu tek embriyo yerleştirme zorunluluğunu drunzla görüştünüzmü .hem şansımız düşücek hem de ikiz olma durumu yok:KK43:

Âmin canım , ilk denememiz kimyasal gebelikler sonuçlandı, test sonucum 29 du ve artmadı , 2 adet sonrası dondurulmuş embriyolarla denedik, Allah' ım da yüzümüzü güldürdü şükürler olsun ,bu ay deneyecek bütün arkadaşların Allahım yardımcısı olsun

çok şükür.. rabbim bizlere de nasip etsin.tek embriyomuydu?

kızlar bu tek embriyo yerleştirme zorunluluğunu drunzla görüştünüzmü .hem şansımız düşücek hem de ikiz olma durumu yok:KK43:

benim dr. da yasal olan 1 demişti ama bana 2 tana embriyo yerleştirmişti malesef olmadı ama :KK43: inş. kasımda dondurulmuşlarımla deneyecez inş. buradaki herkes bebişine kavuşur

merhaba arkadaşlar, ben de varım; hem de yaşamının güz mevsiminde biri olarak. Yaşım 41 hatta şubatta 42 olacak. 2 yıllık evliyim. Problemler o kadar çok ki.... Nereden başlasam anlatmaya bilmiyorum. Bugün tedaviye başladım. İlk ve son tüp denemem. yumurta azlığı nedeniyle direk tüp bebekle başladık. aynı zamanda sperm problemimizde var. başladık diyorum ama tek atış hakkım var. Eşimi bunun için bile o kadar zor ikna ettim ki. 1 yıldır birgün kabul edip ertesi gün hep vazgeçti. Eşim 58 yaşında ve önceki evliliğinden bir kızı var. evlat hasreti çekmiyor, aynı zamanda kızı da çocuğumuz olmasını istemiyor. Bizim aramız onunla çok iyi, ben onu zaten kızım gibi seviyorum ama ne yazık ki onun annesi değilim. ve ben de anne olmak istiyorum. Bu arada kızımız bizim tüp bebek işine başladığımızı bilmiyor. Asla da bilmeyecek.
Velhasıl geçen ay tedaviye başladım 2 yumurtam vardı ancak yine tedaviye başlayamadık.ve doğum kontrol hapı kullandım. bugün tekrar muayene oldum. ne yazık ki 1 yumurtam bulundu.doktorum gelecek ay hiç bulamayabiliriz bu senin kararın dedi. geçen yıl 5 yumurtam vardı. her ay azalıyor anlayacağınız. önce kararsız kaldım ama tedaviye başlamasam eşim yine vazgeçer diye korktum. ve gonal-f 450 ile ilk iğnemi bu akşam oldum. hem bunları yazıyorum hem de ağlıyorum.. inanın yaşadıklarım.... neyse anadolu sağlık merkezinde tedavi oluyorum.

beni de listeye alıp dualarınızdan eksik etmeyin ne olur. hep aklımda şu var... TEK HAKKIM VAR.

2 tane kondu biri tutundu çok şükür , hayırlısıyla sizlere de göstersin inşallah Rabbim

Allah kucagına almayı nasip etsin inş. nasıl geçirdin günlerini test gününe kadar yattın mı yoksa normal hayata devam mı ettin bide nerde yaptırdın sakıncası yoksa anlatabilirmisin ?

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonatarezerv azlığı
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.deneme
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
41guzbaharyumurta azlığı sperm problemitek denemeanadolu sağlık merkezi

selam canım, hadi hayırlı olsun inşallah....[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar, ben de varım; hem de yaşamının güz mevsiminde biri olarak. Yaşım 41 hatta şubatta 42 olacak. 2 yıllık evliyim. Problemler o kadar çok ki.... Nereden başlasam anlatmaya bilmiyorum. Bugün tedaviye başladım. İlk ve son tüp denemem. yumurta azlığı nedeniyle direk tüp bebekle başladık. aynı zamanda sperm problemimizde var. başladık diyorum ama tek atış hakkım var. Eşimi bunun için bile o kadar zor ikna ettim ki. 1 yıldır birgün kabul edip ertesi gün hep vazgeçti. Eşim 58 yaşında ve önceki evliliğinden bir kızı var. evlat hasreti çekmiyor, aynı zamanda kızı da çocuğumuz olmasını istemiyor. Bizim aramız onunla çok iyi, ben onu zaten kızım gibi seviyorum ama ne yazık ki onun annesi değilim. ve ben de anne olmak istiyorum. Bu arada kızımız bizim tüp bebek işine başladığımızı bilmiyor. Asla da bilmeyecek.
Velhasıl geçen ay tedaviye başladım 2 yumurtam vardı ancak yine tedaviye başlayamadık.ve doğum kontrol hapı kullandım. bugün tekrar muayene oldum. ne yazık ki 1 yumurtam bulundu.doktorum gelecek ay hiç bulamayabiliriz bu senin kararın dedi. geçen yıl 5 yumurtam vardı. her ay azalıyor anlayacağınız. önce kararsız kaldım ama tedaviye başlamasam eşim yine vazgeçer diye korktum. ve gonal-f 450 ile ilk iğnemi bu akşam oldum. hem bunları yazıyorum hem de ağlıyorum.. inanın yaşadıklarım.... neyse anadolu sağlık merkezinde tedavi oluyorum.

beni de listeye alıp dualarınızdan eksik etmeyin ne olur. hep aklımda şu var... TEK HAKKIM VAR.

Allahtan asla ümit kesilmez. Şöyle düşün Eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa bebeğin mutlaka seni bulacak. Rabbim inşallah yüzünü güldürsün. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım bu topikteki tüm arkadaşlarımla ve isteyen herkesle...

Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun güzel sonuclansin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsun :KK49:

Allah kucagına almayı nasip etsin inş. nasıl geçirdin günlerini test gününe kadar yattın mı yoksa normal hayata devam mı ettin bide nerde yaptırdın sakıncası yoksa anlatabilirmisin ?

Âmin canım sağolasın, darısı sizlerin başınıza inşallah,transfer günü ve ertesi gün yattım, sonraki gün normal hayatıma geri döndüm , çok fazla kendimi yormadan hareket ettim, uzanmadım, ağır kaldırmadım, Beylikdüzü Medicana Selman Laçin di doktorum, herkese tavsiye ederim.

Allah'ım inşallah yüzünü güldürsün ve yardımcın olsun inşallah

Bende bugün uzun protukol ile basliyorum hayırlısı.3.denemem bu arada 1.tuttu ama olmadi.2.hic tutmadi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

ben de varımmmm :KK70:

kasım 17-20 gibi daha adet olcam da, iğne vuruncam da, yumurta büyütcem de ooooohhhhooooooo
daha çok var yani :KK70:

bu ay vitamin ve f.asit alıyorum

bizim 1.deneme olacak inş
istanbul umut tüp bebekte
sebep: sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği

eklerseniz sevinirim

kızlarrr bu arada bende de çikolata kisti var:KK43:

evet ben görüştüm özellikle bu tedavime karar verdiğimde, ancak merkezim bu konuda oldukça katı. 3 olumsuzdan önce veya 35 yaşından küçükseniz malesef tek deniliyor. cezaları çok ağır, sebebi de bu. kim şikayet edecekse artık :KK43:(((

canım benim, sakın umutsuzluğa düşme, Rabbim "Ol" dedikten sonra ne imkansız denilenler oluyor.... inşallah sana da bana da isteyen herkese de tattırır anneliği....

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonatarezerv azlığı
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.deneme
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29

tek hakkım diye düşünmemelisin bence en iyi örnek demet akalın 2 başarısız tüp bebek tedavisinden hemen sonra drların hiç ihtimal vermediği halde doğal yoldan hamile kaldı oda 41 yaşında.neden olmasın.rabbim yeterki ol desin.Hem zaten ikinci ihtimali düşünmemeliyiz ilkinde olacak diye kazımalıyız beynimize.negatif düşünce inan olumsuzluk getiriyor.umutla sabırla beklicez.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

evet ben görüştüm özellikle bu tedavime karar verdiğimde, ancak merkezim bu konuda oldukça katı. 3 olumsuzdan önce veya 35 yaşından küçükseniz malesef tek deniliyor. cezaları çok ağır, sebebi de bu. kim şikayet edecekse artık :KK43:(((

yapanlar yapıyor çok yakın bir arkadaşımın dru geçen ay arkadaşım ısrarı üzerine çift embriyo yerleştirdi ki burada da var bu şekilde arkadaşlar.bakalım pazartesi şansımı denicem şakayla karışık ben ikiz istiyorum demiştim yaşın genç ikiz olmaz demişti ama diretmeyi düşünüyorum

yapanlar yapıyor çok yakın bir arkadaşımın dru geçen ay arkadaşım ısrarı üzerine çift embriyo yerleştirdi ki burada da var bu şekilde arkadaşlar.bakalım pazartesi şansımı denicem şakayla karışık ben ikiz istiyorum demiştim yaşın genç ikiz olmaz demişti ama diretmeyi düşünüyorum

var evet ama dediğim gibi benim merkezim bu konuda katı. ben de takdir Allah'ın, eğer nasibimde varsa tek ile de olur diye düşünmeye çalışıyorum canım. napiyim... doktoruma çok güveniyorum. ayrıca işin biraz da maddi boyutu var, yeni merkez demek benim 1500-2000 tl daha fazla ödeme yapmam demek. hiç istemiyorum ama malesef ki bunu da düşünmek zorundayım. daha 1 yıllık evliyiz, düğün kredileri bitmedi henüz, ki 4. ayımızdan beri bi de bunlarla uğraşıyoruz. eşiminde benim de babalarımız vefat etti. ailelerimizin durumu da çok iyi olmadığından iğnesine ipliğine varana kadar kendimiz aldık eşyalarımızı, kendimiz yaptık düğünümüzü. takıların büyük kısmını her aile kendi yaptı tabi :))) zaten malesef sıra onlara geldi.... ilkinde ablamdan borç aldım. bir yıldan önce onu da ödeyemeyeceğimden ikincisini borç alamam... :)))) yine de bana bi yanım "bunlar küçük mevzular, amaaaannn boşver diyo" zaten yapacak da bi şey yok, taksit taksit ödencek ve öyle bitecek.... piyango bana vurmazsa tabi, bi de bilet almak lazım vursun diye dimiiii :))))) onu atlıyorum galiba ya

var evet ama dediğim gibi benim merkezim bu konuda katı. ben de takdir Allah'ın, eğer nasibimde varsa tek ile de olur diye düşünmeye çalışıyorum canım. napiyim... doktoruma çok güveniyorum. ayrıca işin biraz da maddi boyutu var, yeni merkez demek benim 1500-2000 tl daha fazla ödeme yapmam demek. hiç istemiyorum ama malesef ki bunu da düşünmek zorundayım. daha 1 yıllık evliyiz, düğün kredileri bitmedi henüz, ki 4. ayımızdan beri bi de bunlarla uğraşıyoruz. eşiminde benim de babalarımız vefat etti. ailelerimizin durumu da çok iyi olmadığından iğnesine ipliğine varana kadar kendimiz aldık eşyalarımızı, kendimiz yaptık düğünümüzü. takıların büyük kısmını her aile kendi yaptı tabi :))) zaten malesef sıra onlara geldi.... ilkinde ablamdan borç aldım. bir yıldan önce onu da ödeyemeyeceğimden ikincisini borç alamam... :)))) yine de bana bi yanım "bunlar küçük mevzular, amaaaannn boşver diyo" zaten yapacak da bi şey yok, taksit taksit ödencek ve öyle bitecek.... piyango bana vurmazsa tabi, bi de bilet almak lazım vursun diye dimiiii :))))) onu atlıyorum galiba ya

ah ahhh canım bizde aynı düğün borçları dedik bitirdik kira ödemeyelim dedik ev aldık krediyle uğraşıyoruz bebişin parasını sağdan soldan borç harç denkleştirmeye çalışıoz işte napalım:) anneler babalar çok şükür sağ onlar yardım ediyolar tabi.valla seni bilmem ama ben amortiyi bile görmedim havadan para gelmiyo bana :)

ah ahhh canım bizde aynı düğün borçları dedik bitirdik kira ödemeyelim dedik ev aldık krediyle uğraşıyoruz bebişin parasını sağdan soldan borç harç denkleştirmeye çalışıoz işte napalım:) anneler babalar çok şükür sağ onlar yardım ediyolar tabi.valla seni bilmem ama ben amortiyi bile görmedim havadan para gelmiyo bana :)

ay sen çok yaşa emiii :) aynen şekerim, amortinin bi altı bi üstü bile denk gelmez :KK43:

X