Selam kızlar;
yeni yılın ilk operasyonunu başarıyla atlatmış bulunmaktayım.Doktor adet olunca gel hemen başlayalım dondurulmuşlarla dedi. Ben de ama değerim çok yükselmişti, en az 3 ay beklemem daha doğru değil mi dedim. O da çok önemli değil o zaman sen karar ver dedi. Ben bekleyeceğim büyük ihtimalle arkadaşlar. Vücudumun biraz toparlanması gerekiyor diye düşünüyorum.
Hadi bakalım yeni yıl, yeni umutlar... Hepimizin dileklerinin hayırlısıyla kabul olduğu bir yıl olur inşallah!!
Koskocaman öpüyorum hepinizi!!!
Selam canim, Cd56 icin rahimden doku ornegi aliyorlar. Rahimde natural killer dedigimiz bağışıklık sistemi icerisinde savasan hücrelerden var mi diye bakiliyor. Normalde bu hücreler kanda olurmus. Ancak kadinlarin %2sinde rahhimde normalden fazla olabiliyormus. Genel anestezi ile yapıldığından bir sey anlamiyorsun. 10dklik bir sey. Umarim hayirli sonuclar alirsin.Arkadaşim ne operasyonu yaptirdigini ögrenebilirmiyim bana da doktorum cd56 yapicam dedi ama nasilboldugunu bilemedim o yuzden sordum
Selam canim, Cd56 icin rahimden doku ornegi aliyorlar. Rahimde natural killer dedigimiz bağışıklık sistemi icerisinde savasan hücrelerden var mi diye bakiliyor. Normalde bu hücreler kanda olurmus. Ancak kadinlarin %2sinde rahhimde normalden fazla olabiliyormus. Genel anestezi ile yapıldığından bir sey anlamiyorsun. 10dklik bir sey. Umarim hayirli sonuclar alirsin.
Simdiden gecmis olsun canim...
Selam canim, Cd56 icin rahimden doku ornegi aliyorlar. Rahimde natural killer dedigimiz bağışıklık sistemi icerisinde savasan hücrelerden var mi diye bakiliyor. Normalde bu hücreler kanda olurmus. Ancak kadinlarin %2sinde rahhimde normalden fazla olabiliyormus. Genel anestezi ile yapıldığından bir sey anlamiyorsun. 10dklik bir sey. Umarim hayirli sonuclar alirsin.
Simdiden gecmis olsun canim...
Selam canım, embriyolarını sağlıklı bir şekilde teslim almışsındır umarım. Ben de inşallah en kısa sürede 6. tedavime başlayacağım. ÖpüyorumKendi derdimden seni sormadim canim ne asamadasin sen tedavinde,umarim saglikli evlatlarimiz olsun hepimizin...
Selam canım, embriyolarını sağlıklı bir şekilde teslim almışsındır umarım. Ben de inşallah en kısa sürede 6. tedavime başlayacağım. Öpüyorum
N nazan.e canım çok sevindim. Rabbim kucağına almayi nasip etsin. Son zamanlarda foruma girip yazan arkadaşlar ummadiklari anda hamile kalanlar :-DKizlar merhaba,
Nasilsiniz?foruma cok sik giremesemde gene arada sadece girip okuyup takip ediyorum.aysegul,sahra,yeliz, sezer ve aklima gelmeyen diger arkadaslarima en kisa zamanda allah hayirli evlat nasip etsin... .
oglum 13 aylik oldu.gecen ay gununu kutladik ve meger kardesiyle kutlamisiz
Evet, 9 haftalik hamileyim. Hic dusunmuyorduk, olacagini da sanmiyorduk demek ki gercekten kafada bitiyor..aralari 20 ay olacak.insallah zorluk cekmeden buyutebilirim.biraz korkuyorum cunku. Benden haberler boyle..siz de arada girip biseyler yazin..hepinizi,bebeklerinizi opuyorum
Cok tesekkurler ederim..Canim senin adini unutmusum ama inan hepiniz icin diliyorum.isteyen,bebek ozlemi ceken herkese dilerim en tez vakitte allahim nasip etsin.dualarim sizinle..insanin kafasinda bebek yapma istegi olmayinca oluyormus gercekten..ilk gittigim dr demisti bana...sevgiler...
Kizlar merhaba,
Nasilsiniz?foruma cok sik giremesemde gene arada sadece girip okuyup takip ediyorum.aysegul,sahra,yeliz, sezer ve aklima gelmeyen diger arkadaslarima en kisa zamanda allah hayirli evlat nasip etsin... .
Evet, 9 haftalik hamileyim. Hic dusunmuyorduk, olacagini da sanmiyorduk demek ki gercekten kafada bitiyor..aralari 20 ay olacak.insallah zorluk cekmeden buyutebilirim.biraz korkuyorum cunku. Benden haberler boyle..siz de arada girip biseyler yazin..hepinizi,bebeklerinizi opuyorum
Yelizcim gecmis olsun..ameliyattan sonra hersey Daha iyi olacak eminim..iyi dileklerin icin tesekkurleraaa ne güzel bi haber çok sevindim rabbim kucağında almayı nasip etsin oğlunun kardeşinide :) ne cabuk zaman geçmiş demek 1 yaşına girdi maşalahh size
bu arada bende haftaya nodül ameliyatımı olucam troid bezlerimin tamamı alınacak bi daha sorun olmasın diye
doktor ameliyatını ol ondan sonra bebek düşün artık dedi geç kalmışsın büyümüş iyice dedi amaaaaaaan
hayırlısı hepimiz için ..öpüyorum hepinizi sevgilerr
Kizlar merhaba,
aaa ne güzel bi haber çok sevindim rabbim kucağında almayı nasip etsin oğlunun kardeşinide :) ne cabuk zaman geçmiş demek 1 yaşına girdi maşalahh size
bu arada bende haftaya nodül ameliyatımı olucam troid bezlerimin tamamı alınacak bi daha sorun olmasın diye
doktor ameliyatını ol ondan sonra bebek düşün artık dedi geç kalmışsın büyümüş iyice dedi amaaaaaaan
hayırlısı hepimiz için ..öpüyorum hepinizi sevgilerr
meraba canım..nasıl oluyum işte maalesef ameliyat olamadım büsürü bişiler çıktı ömründen bi 10 sene daha gitti bu hafta valla sorma...geçen çarşamba ameliyat olucaktım salı günü son kontrollere girerken son anda göğüs cerrahı eski tomografiyi incelerken timus diye bi bölgede bişi gördüğünü söledi incelememiz lazım dendi eğer gerekirse timusu da alırız dediler allahımm altı üstü bi troid ameliyatı olucaktım bu nerden çıktı derken beni yeniden daha detaylı bi tomografiye soktular sonuç çıkana kadar aklıma neler neler geliyor timus ameliyatı daha zor göğüs kemiklerini keserek alınıyo falan filan bişiler allahıma çok şükür mü diyim ne diyim bilmiyom artık meğer o şüphelendikleri şey yokmuşta benim troid bezi göğüs kemiğinden içeri doğru büyümüş ...bakalım allahın izniyle başka bişi çıkmassa pazartesi ameliyat olucamYelizcim nasilsin, ameliyat oldun mu? Iyi haberlerini bekliyoruz canım
meraba canım..nasıl oluyum işte maalesef ameliyat olamadım büsürü bişiler çıktı ömründen bi 10 sene daha gitti bu hafta valla sorma...geçen çarşamba ameliyat olucaktım salı günü son kontrollere girerken son anda göğüs cerrahı eski tomografiyi incelerken timus diye bi bölgede bişi gördüğünü söledi incelememiz lazım dendi eğer gerekirse timusu da alırız dediler allahımm altı üstü bi troid ameliyatı olucaktım bu nerden çıktı derken beni yeniden daha detaylı bi tomografiye soktular sonuç çıkana kadar aklıma neler neler geliyor timus ameliyatı daha zor göğüs kemiklerini keserek alınıyo falan filan bişiler allahıma çok şükür mü diyim ne diyim bilmiyom artık meğer o şüphelendikleri şey yokmuşta benim troid bezi göğüs kemiğinden içeri doğru büyümüş ...bakalım allahın izniyle başka bişi çıkmassa pazartesi ameliyat olucam
inanamıyorum ya nasıl oldu nasıl okadar büyüdü taa aşşağılara kadar indi niye şimdiye kadar fark edilmedi doktor da diyor ya farketmemişler yada birden büyümüştür diyor ..hayırlısı
Canimm benim yaa coook gecmis olsun. Allahim beterinden korusun insallah. Moralini yuksek tutmaya calis lütfen. Cok yalniz kalmamaya calis bu aralar. Aksi halde dusuncelerden kurtulamiyor insan. Kendi adima ben boyle asmaya calisiyorum stresimi Dualarim seninle tatlim. Rabbim bu gunlerimizi aratmasin. Az kaldi kiz biz de güleceğiz yakinda inaniyorum benHabersiz bırakma bizi tatlim
evet bende inanıyorum az kaldı bizde güleceğiz
Yelizcimm nasılsın???
Oyyy kuzumm ağlattın beni yaaaSaol canım şuanda iyim ...pzrtsi ameliyat oldum maalesef göğüs kemiği ni kesmek zorunda kalmışlar 5 ssat sürmüş ameliyat aşşğı doğru büyüyen troid bexi ayrı bi kitle gibi girmiş oraya yukardakilere bağlı olmadığı için yukardan çekememişler 1 gün yoğun bakımda 2 günde hastanede yattım şimdi iyim evimdeyim ama kolumu bile zor kaldırıyom normal troid ameliyatı olsa hiç bişi yok çok kolaymış o ama beni yoran kemik kesisi işte
Allahım çok şükür kurtuldum bide o parçalar temiz çıkarsa iyice rahatlıyacam inşlh dualarınıza ihtiyacım var
Ameliyat olduktan sonraki gün bi rüya gördüm çok gerçekti sarışım sürekli bana gülenbi erkek bebek ti ben onu sen nie benim değilsin diye ağlıyarak seviyorum oda bana gülüyodu allahımmm inşlhh o benim bebeğim olur diyerek uyandım
Güzel haberlerde buluşalım inşlahhh sevgiler