2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Oyyy kuzumm ağlattın beni yaaa :KK43: Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah. Sonuçların tertemiz çıkar bir an önce ayaklanırsın inşallahh. İnan sürekli aklımdasın ve dualarımdasın. Tez zamanda o sarışın kuzunu kucağına alacaksın. Gönülden inanıyorum canımmmmm. Yanında sana bakan birileri var mı? Umarım yalnız değilsindir.

Aminnn canım dualarımız karşılıklı inan ...annem bakıyo saolsun kuzenlerim de bakıyo çok şükür yanlız değilim ...öpüyorummm

Aminnn canım dualarımız karşılıklı inan ...annem bakıyo saolsun kuzenlerim de bakıyo çok şükür yanlız değilim ...öpüyorummm
Yelizcim çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğine bir adım daha yaklasmissindir.rüyan çok etkiledi beni. Rabbim en kısa zamanda kollarında görmeyi nasip etsin. Dualarimiz karşılıklı. İnşallah güzel hayırlı haberler verebilecegiz birbirimize. Öpüyorum sağlıkla kal

Yelizcim çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğine bir adım daha yaklasmissindir.rüyan çok etkiledi beni. Rabbim en kısa zamanda kollarında görmeyi nasip etsin. Dualarimiz karşılıklı. İnşallah güzel hayırlı haberler verebilecegiz birbirimize. Öpüyorum sağlıkla kal

Çok saol canım bende halaaa rüyamın etkisindeyim unutamıyorum bitürlü nasıl etkilendiysem
Öptümmm bende canım

Merhaba arkadaşlar;
6. tüp bebek tedavime başladım. Geçen seferki gibi düşükle sonuçlanabilir diye boş yere sizi de oyalamak istemediğimden daha önceden haber vermedim. Transferden sonra 6. günü değerim 55,8'di. 15. gün ise test günümdü ve 1216 çıktı. Eveet Allah'ıma bin şükür hamileyim. :rolleyes::rolleyes:Tek dileğim bu seferkinin mutlu sona ulaşması. :KK37:

Şu an kaç kişi kaldık ve kaçımız takip ediyoruz bilmiyorum ama dualarınızı esirgemeyin. llylzll llylzll amayaa amayaa N nihan_16 G guzbahar melindam3535 melindam3535 ve adını şu an yazamadıklarım. Hep aklımda ve dualarımdasınız. Ayın 22'sine randevum var. İnşallah keseyi görebiliriz. Hepinize sımsıkı sarılıp koskocaman öpüyorum. :KK36::KK36::KK36:

llylzll llylzll 'cim sen nasıl oldun? Bir ses ver...

Merhaba arkadaşlar;
6. tüp bebek tedavime başladım. Geçen seferki gibi düşükle sonuçlanabilir diye boş yere sizi de oyalamak istemediğimden daha önceden haber vermedim. Transferden sonra 6. günü değerim 55,8'di. 15. gün ise test günümdü ve 1216 çıktı. Eveet Allah'ıma bin şükür hamileyim. :rolleyes::rolleyes:Tek dileğim bu seferkinin mutlu sona ulaşması. :KK37:

Şu an kaç kişi kaldık ve kaçımız takip ediyoruz bilmiyorum ama dualarınızı esirgemeyin. llylzll llylzll amayaa amayaa N nihan_16 G guzbahar melindam3535 melindam3535 ve adını şu an yazamadıklarım. Hep aklımda ve dualarımdasınız. Ayın 22'sine randevum var. İnşallah keseyi görebiliriz. Hepinize sımsıkı sarılıp koskocaman öpüyorum. :KK36::KK36::KK36:

Ayy canım benim çok sevindim :KK73:
Rabbim güzel haberler almanı ve kucağına almayi nasip etsinn.benimde cuma transferim oldu. Bakalim sonuç ne olacak. İnşallah bende hayırlı güzel haberler verebilirim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Saol canım şuanda iyim ...pzrtsi ameliyat oldum maalesef göğüs kemiği ni kesmek zorunda kalmışlar 5 ssat sürmüş ameliyat aşşğı doğru büyüyen troid bexi ayrı bi kitle gibi girmiş oraya yukardakilere bağlı olmadığı için yukardan çekememişler 1 gün yoğun bakımda 2 günde hastanede yattım şimdi iyim evimdeyim ama kolumu bile zor kaldırıyom normal troid ameliyatı olsa hiç bişi yok çok kolaymış o ama beni yoran kemik kesisi işte
Allahım çok şükür kurtuldum bide o parçalar temiz çıkarsa iyice rahatlıyacam inşlh dualarınıza ihtiyacım var
Ameliyat olduktan sonraki gün bi rüya gördüm çok gerçekti sarışım sürekli bana gülenbi erkek bebek ti ben onu sen nie benim değilsin diye ağlıyarak seviyorum oda bana gülüyodu allahımmm inşlhh o benim bebeğim olur diyerek uyandım

Güzel haberlerde buluşalım inşlahhh sevgiler
Canım geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın İnsallah rüyandaki bebişi kucağına aldırsın Allah'a emanet...

Merhaba arkadaşlar;

Canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın bende dua ediyorum Rabbim tedavidekileride bekleyenleride Mutlu sona ulaştırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hoşçakal :)

Canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın bende dua ediyorum Rabbim tedavidekileride bekleyenleride Mutlu sona ulaştırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hoşçakal :)
Canimm senin son denemende tutmamis miydi, yanlis hatirlamiyorum degil mi? Sen nasilsin ne durumdasin simdi? Yakin zamanda yazdiysan kusuruma bakma lutfen gormemisim

Canimm senin son denemende tutmamis miydi, yanlis hatirlamiyorum degil mi? Sen nasilsin ne durumdasin simdi? Yakin zamanda yazdiysan kusuruma bakma lutfen gormemisim

Estağfirullah Canım bugün yazdım geçen sene kimyasal olmuştu bekliyoruz şimdilik bakalım eşimin işi dolayısıyla şehir değişikliği yasiyoruz su ara karışık durumlar hayırlısı artık :) sağol sorduğun için

Merhaba arkadaşlar;

kızzz ne zman yaptın :KK73::KK73:
maşalah subhanallahh rabbim bu üç aylar hürmetine sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
çok çok çokk sevindim :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben iyim toparlandım biraz allahıma bin şükür alınan parçalarda da temiz çıktı rahatladım diyebilirim artık..narkozdan dolayı sanırım 40 gün oldu daha adet olmadım hemen düzene giriyim de bende başlıyacam inşalah çalışmalara

N nihan_16 senden de güzel haberler alırız inşlah sanırım tedavidesin hadi hadi bize umut olun

kızlaaaaar hepinize sevgiler :KK200::KK200:

Estağfirullah Canım bugün yazdım geçen sene kimyasal olmuştu bekliyoruz şimdilik bakalım eşimin işi dolayısıyla şehir değişikliği yasiyoruz su ara karışık durumlar hayırlısı artık :) sağol sorduğun için
Ben 4 kez yasadim kimyasal gebeligi :KK43: Doktorlar hep bunun iyi bir sey oldugunu, en azindan hamile kalabildigimizin gostergesi oldugunu soyluyorlar. Gelip bir de bize sorsunlar :) Hakkında hayirlisi olsun canim, bebisin gidecegin sehirde seni bekliyordur inşallah :KK36::KK36::KK36:

Merhaba arkadaşlar;

Allahım nası güzel bi haber olduuuu :KK37::KK37::KK37: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:KK36::KK36: bennnn napıyorummmm... hiç bi şey yapmıyorum. bi süre kendimi rahat bırakasım var... güzelim bahar yaz aylarını takviye almadan, ilaç kullanmadan, iğne saati takip etmeden geçirmek istiyorum....

Ayy canım benim çok sevindim :KK73:
Rabbim güzel haberler almanı ve kucağına almayi nasip etsinn.benimde cuma transferim oldu. Bakalim sonuç ne olacak. İnşallah bende hayırlı güzel haberler verebilirim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İnşallahhh çok çok güzel haberler alırız senden de.... hadi bakalım.... 3 aylar, bahar ayları... doğa yeniden doğdu :)))) uğurlu gelsin hepimizeee:KK36::KK36:
inşallah tebdili mekan sana da ferahlık verir tatlım. senden de güzel haberler alırız...

ya kızlar bişi sorcam tüp bebekte devlet 3ncü tedaviyi ödüyormu ..geçen sene torba yasada 3.tüp bebek hakkı çıktı mıktı bişiler vardı acaba hayata geçti mi ki ? internette bütürlü sağlıklı bilgi bulamadım sgk nın sitesinde hala 2 deneme yazıyor

ya kızlar bişi sorcam tüp bebekte devlet 3ncü tedaviyi ödüyormu ..geçen sene torba yasada 3.tüp bebek hakkı çıktı mıktı bişiler vardı acaba hayata geçti mi ki ? internette bütürlü sağlıklı bilgi bulamadım sgk nın sitesinde hala 2 deneme yazıyor
ben 3. hakkımı kullandım tatlım... var yani :)

hatta kimyasal oldu ve bana da bunun ne kadar güzel bir şey olduğu ve hamile kalabildiğimiz için sevinmemiz gerektiği söylendi.... acıyan gülümseme smile :)(

Kizlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum .ignelerim bitmek uzere carsamba gunu anestezi ile yumurtalarim toplanacakmis.cumartesi de emriyo transferi gerceklesevekmis . ilk deneyimim yasayanlar anlatabilirmi bende korku var yumurta toplama isleminden korkmuyorum anestezi ile olacak zaten benim korkum tup bebegin yerlesecegi gun yani embriyonun trasfer edilecegi gun aciyormu neler yasadiniz bana anlatirmisiniz :KK43:

hatta kimyasal oldu ve bana da bunun ne kadar güzel bir şey olduğu ve hamile kalabildiğimiz için sevinmemiz gerektiği söylendi.... acıyan gülümseme smile :)(
ya evet en azından hamile kalabildiğimiz için sevindik çok şükür napalım..inşalahhh bahar da bebeklerimiz kendiliğinden gelir canım ne diyim bütün dualarım bu yönde hepimiz için ..:KK68:

annem kesinlikle tüp bebek yaptırmamı istemiyor ...bebek bebek diye kendini mahvettin yeter istemiyorum kendine zarar verme artık diyo bana bu bende çıkan sağlık sorunlarının tüp bebek ilaçlarının yaptığını düşünüyor ...o kadar hormon aldık üst üste 5 defa doktora sordum gerçekten bunlar etkilemişmidir diye ama kesin bişi demiyor tabiki ne ondandır ne de değildir diyemem demişti ..
ama yaşım malum eylülde 37 olucam kendiliğinden olsun diye bekliyemem gibi ..maddi olarak da zaten bittik de hiç değilse devlet bi hak daha veriyosa onuda kullanıyım diyorum hayırlısııııııııııııı:KK25::KK25:

Kizlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum .ignelerim bitmek uzere carsamba gunu anestezi ile yumurtalarim toplanacakmis.cumartesi de emriyo transferi gerceklesevekmis . ilk deneyimim yasayanlar anlatabilirmi bende korku var yumurta toplama isleminden korkmuyorum anestezi ile olacak zaten benim korkum tup bebegin yerlesecegi gun yani embriyonun trasfer edilecegi gun aciyormu neler yasadiniz bana anlatirmisiniz :KK43:
korkma canım çok basit bi işlem muayene olur gibi sen anlamıyosun bile koyulduğunu ..sadece çok su içirip sıkışık bi vaziyette bekliyosun o biraz zor oluyor ama dayanamassan bırak gitsin hiç bişi olmuyor :) :) :)
rabbim yardımcın olsun bebeğine kavuşmanı dilerim ilk tedavinde

ya evet en azından hamile kalabildiğimiz için sevindik çok şükür napalım..inşalahhh bahar da bebeklerimiz kendiliğinden gelir canım ne diyim bütün dualarım bu yönde hepimiz için ..:KK68:

annem kesinlikle tüp bebek yaptırmamı istemiyor ...bebek bebek diye kendini mahvettin yeter istemiyorum kendine zarar verme artık diyo bana bu bende çıkan sağlık sorunlarının tüp bebek ilaçlarının yaptığını düşünüyor ...o kadar hormon aldık üst üste 5 defa doktora sordum gerçekten bunlar etkilemişmidir diye ama kesin bişi demiyor tabiki ne ondandır ne de değildir diyemem demişti ..
ama yaşım malum eylülde 37 olucam kendiliğinden olsun diye bekliyemem gibi ..maddi olarak da zaten bittik de hiç değilse devlet bi hak daha veriyosa onuda kullanıyım diyorum hayırlısııııııııııııı:KK25::KK25:
valla şekerim ben de evlenmeden önceki zamanlarda lazer epilasyon yaptırmıştım bikini bölgesi dahil :) ablam çok kızıyodu zaten fazla bi şeyin yok neyin derdindesin ya zararı varsa yarın öbürgün evlenirsin çocuğun olmaz falan derdi ya yok ne alakası var onunla onun dedim.... benim bile aklıma geldiğine göre ablamında geliyodur yani yaptırma dedim yaptırdı bak noldu diye :KK70::KK70: zaten kullanılan ilaç sonrasında eski halinden beter de oldu, lazer de boşa gitti

X