Cok tesekkurler canim benim inan rahatladim :)korkma canım çok basit bi işlem muayene olur gibi sen anlamıyosun bile koyulduğunu ..sadece çok su içirip sıkışık bi vaziyette bekliyosun o biraz zor oluyor ama dayanamassan bırak gitsin hiç bişi olmuyor :) :) :)
rabbim yardımcın olsun bebeğine kavuşmanı dilerim ilk tedavinde
Merhaba arkadaşlar;
6. tüp bebek tedavime başladım. Geçen seferki gibi düşükle sonuçlanabilir diye boş yere sizi de oyalamak istemediğimden daha önceden haber vermedim. Transferden sonra 6. günü değerim 55,8'di. 15. gün ise test günümdü ve 1216 çıktı. Eveet Allah'ıma bin şükür hamileyim.Tek dileğim bu seferkinin mutlu sona ulaşması.
Şu an kaç kişi kaldık ve kaçımız takip ediyoruz bilmiyorum ama dualarınızı esirgemeyin.llylzll amayaa N nihan_16 @guzbahar melindam3535 ve adını şu an yazamadıklarım. Hep aklımda ve dualarımdasınız. Ayın 22'sine randevum var. İnşallah keseyi görebiliriz. Hepinize sımsıkı sarılıp koskocaman öpüyorum.
llylzll 'cim sen nasıl oldun? Bir ses ver...
kızzz ne zman yaptın
maşalah subhanallahh rabbim bu üç aylar hürmetine sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
çok çok çokk sevindim
ben iyim toparlandım biraz allahıma bin şükür alınan parçalarda da temiz çıktı rahatladım diyebilirim artık..narkozdan dolayı sanırım 40 gün oldu daha adet olmadım hemen düzene giriyim de bende başlıyacam inşalah çalışmalara
N nihan_16 senden de güzel haberler alırız inşlah sanırım tedavidesin hadi hadi bize umut olun
kızlaaaaar hepinize sevgiler
Allahım nası güzel bi haber olduuuuRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh bennnn napıyorummmm... hiç bi şey yapmıyorum. bi süre kendimi rahat bırakasım var... güzelim bahar yaz aylarını takviye almadan, ilaç kullanmadan, iğne saati takip etmeden geçirmek istiyorum....
İnşallahhh çok çok güzel haberler alırız senden de.... hadi bakalım.... 3 aylar, bahar ayları... doğa yeniden doğdu :)))) uğurlu gelsin hepimizeee
inşallah tebdili mekan sana da ferahlık verir tatlım. senden de güzel haberler alırız...
Çooook teşekkür ederim canım. Bugüne kadar elimden geldiğince hep iyi bakmaya çalıştım tüm bebişlerime ama sıpalar beğenmedi beni.canım benim tebrik ederim Rabbim kucağına almayi nasip etsin bende durumlar aynı beklemedeyim bebise ve kendine iyi bak öpüyorum
Ben de komple yaptırmıştım. Benim de aklıma gelmiyor değil. Offf offffvalla şekerim ben de evlenmeden önceki zamanlarda lazer epilasyon yaptırmıştım bikini bölgesi dahil :) ablam çok kızıyodu zaten fazla bi şeyin yok neyin derdindesin ya zararı varsa yarın öbürgün evlenirsin çocuğun olmaz falan derdi ya yok ne alakası var onunla onun dedim.... benim bile aklıma geldiğine göre ablamında geliyodur yani yaptırma dedim yaptırdı bak noldu diyezaten kullanılan ilaç sonrasında eski halinden beter de oldu, lazer de boşa gitti
5. Günün sonuna geldim. Neler oluyor içeride meraktan ölüyorum. Benimde 5.deneme allahım bu kez yüzümü güldür.herkeste farklı belirtiler olduğunu bildiğim halde sana sormaktan kendimi alikoyamiyorum.Yelizcim iyi olmana ve sonuçların güzel çıkmasına çoooook sevindim. Rabbime binlerce şükür. Benim bu tedavimde diğerlerinden farklı olarak transferden bir hafta öncesinden başlayarak ve her hafta bir kez olacak şekilde smoflipid denilen soya yağı içeren bir serum takılıyor. Bu rahimdeki cd56 denilen natural killer hücrelerini engellemek içinmiş. Benim rahimdeki sonuçlar temiz çıkmıştı ancak sürekli düşük olduğundan belki yine de faydası olur diye doktor önerdi. Ayrıca diğer tedavilerimde progesteronu fitil ya da hap alarak almıştım. Bu kez günde 2 tane olacak şekilde enjeksiyon olarak verdiler. Okuduğum yabancı kaynaklarda da acısına katlanabilirseniz progesteronu iğne olarak alın tutunmada çok daha etkili diye yazıyordu. Cuma günü randevum var. Sonuçları yazarım. İnşallah güzel haberler veririm
Yelizcim iyi olmana ve sonuçların güzel çıkmasına çoooook sevindim. Rabbime binlerce şükür. Benim bu tedavimde diğerlerinden farklı olarak transferden bir hafta öncesinden başlayarak ve her hafta bir kez olacak şekilde smoflipid denilen soya yağı içeren bir serum takılıyor. Bu rahimdeki cd56 denilen natural killer hücrelerini engellemek içinmiş. Benim rahimdeki sonuçlar temiz çıkmıştı ancak sürekli düşük olduğundan belki yine de faydası olur diye doktor önerdi. Ayrıca diğer tedavilerimde progesteronu fitil ya da hap alarak almıştım. Bu kez günde 2 tane olacak şekilde enjeksiyon olarak verdiler. Okuduğum yabancı kaynaklarda da acısına katlanabilirseniz progesteronu iğne olarak alın tutunmada çok daha etkili diye yazıyordu. Cuma günü randevum var. Sonuçları yazarım. İnşallah güzel haberler veririm
5. Günün sonuna geldim. Neler oluyor içeride meraktan ölüyorum. Benimde 5.deneme allahım bu kez yüzümü güldür.herkeste farklı belirtiler olduğunu bildiğim halde sana sormaktan kendimi alikoyamiyorum.
O serumdan transfer günü bana da taktilar.ama sadece bir kez.hayirli haberlerini bekliyorum.
Arkadaşim ne güzel allah dogumunu da saglikla yapmayi bebisini kucaklamayi ve elbette buyutmeyi nasip etsin,bu tedavini nerde yaptirdin arkadasim sen,bizde eger genetikten saglikli gelen olsaydi bu testi yaptircaktik ancak 5 blast embriyo genetik taramadan gecemedi malesef,umarim hersey yolunda gider
Geçen seferki denemem de hiçbirşey hissetmiyordum.ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı. Ama bu farklı sanki. İnşallah meleklerim benimledir.Nihancım çok yoğun bir haftaydı ancak girebildim kusura bakma. Şu an 7. günündesin herhalde :) Canım ben 6. gün test yaptırdım zaten. 55,8 çıkmıştı. Ben biraz zayıf olduğumdan diğer tüm gebeliklerimde de tuttuğunu hissetmiştim canım. Gögüsler vs ilaçlardan kaynaklı ağrıyabiliyor ancak bende rahimde iğne batması gibi belirtiler oluyor. Tabii senin de dediğin gibi herkeste farklı oluyor. Bir de çok fazla deneyince vücudunu tanıyorsun sanırım :) Senin de çok sayıda denemen olmuş. İnşallahhhh bu son denememiz olur tatlım
İnşallahhhh canımmGeçen seferki denemem de hiçbirşey hissetmiyordum.ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı. Ama bu farklı sanki. İnşallah meleklerim benimledir.
Sana gelince herşey çok güzel olacak kafana takma bence daha erken. Allah yar ve yardımcımız olsun. Dualar hepimiz için inşallah.
canım kanamayla bebiş gitmez hemen kadın doğumcuya git merkeze ulaşamasan..benim bir arkadaşım düşük gib yoğun i kanamsı geldi yinede gitmedi bebek..Allah korusun canım mutlaka doktora git bekleme..Kızlar an itibariyle kanamam başladı. Yine olmadı
canım kanamayla bebiş gitmez hemen kadın doğumcuya git merkeze ulaşamasan..benim bir arkadaşım düşük gib yoğun i kanamsı geldi yinede gitmedi bebek..Allah korusun canım mutlaka doktora git bekleme..
Cok sagol canim. Gittim kese duruyor ancak hala yolk kesesini goremediler. Bugun SATa gore 5+5im. Muhtemelen boş genelik olacak. Kimyasal, dis, cogul derken simdi de bos. Hayırlısı bakalim
mesajlarını tek tek heycanla okurken sona doğru üzüldüm yine ama hala bi umut var demi sezercim tamamen bitti diye bişi yok belki geç oluşur allah büyüktür.
eğer senin için hayırlısı olucaksa devam etsin gebeliğin biliyosun daha ileride kaybetmekde zor ..güzel haberlerde buluşalım inşalahh
Genetik testlerimiz temiz canim ama saglikli degilmis embriyolar rabbim bilr insallah nasibimizde vardir...Çook teşekkür ederim Elifcim. Ben son 3 tedavimi de Bahçeci Fulya'da yaptırdım. Mustafa Bahçeci'ye. Eşin ve sana genetik test yapılmış mıydı canım? Yoksa direkt olarak mı embriyoları gönderdiler? Bize testlere bakmadan göndermeyelim dediler. Çünkü giden embriyolardan çoğu eleniyormuş. İnşallahh tedaviye gerek kalmadan sen de tez zamanda kuzunu kucağına alırsın canımm
Yelizcim teorik olarak umit var. Ilaclara devam ediyorum su an. Ancak tum belirtiler bos gebelik oldugu yonunde. Hep Allahim hayırsızsa olmayacaksa bastan negatif olsun diye dua ediyorum. Sonrasi cok daha zor oluyor her seferinde cunku. Bu duam bile tutmuyor :) Kaderin isi gucu yok oynuyor valla :) Sanirim en gec 1 hafta icerisinde sonuclanir. Merkezde en son 2 denemelik toplam 6 tane embriyom kaldi. Ancak 6 gunluk. Yani 5 gunde blastokist asamasina ulasamayip 6. Gune kalanlar. Sanirim onlari da kullanmayacagim. En iyileri kullanildi zaten. Bir daha bu süreçleri tekrar yasamayi aklimdan geciremiyorum su an. 4 yildir sadece 3 embriyomuz varmis saglikli. Onu da bizden gizli ucunu birden transfer etmisler ki cogul gebelikten kaybedelim diye. Hakikaten bunlarin hepsini dusununce denememem gerektigine dair mesaj olduğuna da inanmiyor degilim.
Surecten haberdar ederim tatlim. Umarim sen iyisindir. Opuyorum