ahh bi anlasam bekliyecez dedi
napsam yaa başka bi doktora mı gitsem acaba gerçi bu doktorum iyide bide kan verdiğim yerdeki doktorada soruyom o da aynı şeyleri diyo bekliyecez diyo neysee pzartesi ola hayr ola zaten lekeler gelmeye başladı belki düşer gider kendi
allahımm kimseleri belirsizliklerde bırakmasın ne zormuş yawww
Rabbim bir kez daha gösterdi, "Ol!" der oluverir....tekrar meraba kızlar kaç günlerdir neler yaşadım yaaaaa inanamıyorum hala
maalesef bugün kanama gelmeye başladı dayanamadım gittim kan verdim yarıya düşmüş ne diyim bilmiyomki
sevinsem miiiii üzülsemmiiiiiiii vallahi bilemedim belirsizlik en kötüsüydü delirecektim galiba
bitti gitti ohhh be
yada wayyy be ne oldu bana ya
tekrar meraba kızlar kaç günlerdir neler yaşadım yaaaaa inanamıyorum hala
maalesef bugün kanama gelmeye başladı dayanamadım gittim kan verdim yarıya düşmüş ne diyim bilmiyomki
sevinsem miiiii üzülsemmiiiiiiii vallahi bilemedim belirsizlik en kötüsüydü delirecektim galiba
bitti gitti ohhh be
canım merakla izledim yaşadıklarını Allahım ol dedi oldu normal hamiş kalabildiğini anladın inş en kısa zamanda tekrar normal hamiş kalıp sağlıklı kucağınada alırsın...benimde çook olumsuz transferlerim var sonra merkez değiştirdim 1 senede zorla üç emriyom oldu donduruldu sağlık nedenleri yüzünden bir türlü transfer olamadım..bu sayfayı takipteyim inş en kısa zmanda bizde kavuşuruz meleklerimize..
canım merakla izledim yaşadıklarını Allahım ol dedi oldu normal hamiş kalabildiğini anladın inş en kısa zamanda tekrar normal hamiş kalıp sağlıklı kucağınada alırsın...benimde çook olumsuz transferlerim var sonra merkez değiştirdim 1 senede zorla üç emriyom oldu donduruldu sağlık nedenleri yüzünden bir türlü transfer olamadım..bu sayfayı takipteyim inş en kısa zmanda bizde kavuşuruz meleklerimize..tekrar meraba kızlar kaç günlerdir neler yaşadım yaaaaa inanamıyorum hala
bitti gitti ohhh be
canım merakla izledim yaşadıklarını Allahım ol dedi oldu normal hamiş kalabildiğini anladın inş en kısa zamanda tekrar normal hamiş kalıp sağlıklı kucağınada alırsın...benimde çook olumsuz transferlerim var sonra merkez değiştirdim 1 senede zorla üç emriyom oldu donduruldu sağlık nedenleri yüzünden bir türlü transfer olamadım..bu sayfayı takipteyim inş en kısa zmanda bizde kavuşuruz meleklerimize..
tekrar meraba kızlar kaç günlerdir neler yaşadım yaaaaa inanamıyorum hala
bitti gitti ohhh be
Valla cnm oyle degisik bir ruh haliki degilmi seninki.Yaa evet bi çok insana umut olmak isterdim ama keseyi göremeden bitti
Gerçi bu 5 negatiften sonra doğal olması bile herkese umut olabilir yeter ki rabbimden ümit kesmeyelim
İnşlhh doğru zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz hep beraber
Yaa evet bi çok insana umut olmak isterdim ama keseyi göremeden bitti
Gerçi bu 5 negatiften sonra doğal olması bile herkese umut olabilir yeter ki rabbimden ümit kesmeyelim
İnşlhh doğru zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz hep beraber
Kalbimdesinnnn seni görmek ne güzel canım ikizlerin nasıl artık iyice büyümüşlerdir öpüyorum sizicanım ben de hem sevindim hem de üzüldüm doğal gebe kalabilmen çok güzel önceki tedavilerde bu aşamaya bile gelememiştin demek ki hamile kalabiliyorsun inşaALLAH en kısa zamanda 40 haftayı tamamlayacağın bir hamilelik yaşarsın
canım seni ve diğer kızları hiç kalbimden çıkarmadımKalbimdesinnnn seni görmek ne güzel canım ikizlerin nasıl artık iyice büyümüşlerdir öpüyorum sizi
Evet canım buda bi imtihan oldu bana hem mutluyum hemde bi garibim nebilim çok şükür bugünümüze inşlah sizinde dualarınızla şurda 3 5 kişi kaldık bizde kavuşuruz bebiklerimize....
canım çok sağolYelizcim 1 haftadır annemin evindeydim internet çok az çekiyordu. Gelişmeleri takip ettim ama yazamadım. Sana zarar vermeden düşmesi iyi. Rabbim birdaha gönderecek inşallah bebeğini sana. Bu sefer sıkı sıkı tutunacak annesine ve mutlu sonla bitecek.
Kalbimdesin seni görmek çok güzel. Umarım sen ve bebislerin Iyisiniz dir. Merak ediyordum seni.
Dua ve sevgiyle kalın.
Oncelikle Kandiliniiz mübarek olsun arkadaşlar.canım çok sağolikizlerin erken doğumdan kaynaklı ufak tefek sorunları var ilk 6 ay nerdeyse hergün hastanelerdeydik bazı bölümlerde 2 yaşına kadar takipleri zorunlu yine sık sık dr.yollarındayız yine ikizlerin birinde erken doğumdan kaynaklı gözlerinde sorun var iyileşmesi için dua ediyoruz ben de idare ediyorum canım bugünümüze ELHAMDÜLİLLAH diyoruz
sen nasılsın topiğe çok uzak kaldım sizleri de çok merak ediyorum.yanlış anlamadıysam 4343 de hamileRABBİM hepimizi evlat yokluğu ve varlığı ile imtihan etmesin inşaALLAH
hepinize hayırlı kandiller kardeşlerim
canım seni ve diğer kızları hiç kalbimden çıkarmadımdualarımdasınız fakat vakit bulup giremiyorum.Sana özelden yazacaktım topiğe bir bakayım dedim önce anlamadım tedavi oldun sandım son durum şekillenince spontan olduğunu gördüm negatif sonuçlanması kötü oldu fakat hamile kaldığını bilmek doktorlara ve tedavilere gerek kalmadan bebeğinin olacağını bilmek muhteşem bişey inşaALLAH yakın zamanda senin, amayaanın, melindanın, sahranın, güzbaharın, nihanın,sezerkösenin mutlu haberlerini alacağız biraz daha sabır az kaldı kızlar sizleride uykusuz geceler bekliyor
sağol canım seninde kandilin mübarek olsunOncelikle Kandiliniiz mübarek olsun arkadaşlar.
Kalbimdesin şu mübarek kandil gecesi hurmetine ikizlerine şifa versin. Biran önce sagliklarina kavussunlar inşallah.
Bende durumlar aynı mücadeleye devam. İstanbul tüp bebek merkezi ne gidiyorum. Bende git gel istanbullu oldum. Bahar ayına doğru dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacağım nasip olursa. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
hepinize hayırlı kandiller kardeşlerim