inşallah canım benimmmm inşallahhh... durumları iyiymiş bölünmeleri devam etmekte ve yarın saat 12 de hastane de olcam... alıp gelcem yavrularımııııamayaa yumoşların ne alemde umarım hepsi iyidir ve tombik tombik hücreleri olmuştur ..transfer gününü heycanla bekliyorum bende.... allah yüzünü güldürsün inşalhh bu sefer de
ne alemdesiniz neler yapıyosun paşaların durumu nasıl.... aklımda deli sorular...canım arkadaşımALLAH razı olsun senden güzel dualarına canı gönülden amin diyorum Rabbim cümlemizin yavrularını korusun inşaALLAH
idare ediyoruz canım bugün yine görüş saatinde küçük olan yavruyu kusarken gördüm ağzından burnundan geliyordu çok kötü oldum gözünde akıntı olmuş damla tedavisine başlamışlar küçücük gözleri kırmızı kırmızıne alemdesiniz neler yapıyosun paşaların durumu nasıl.... aklımda deli sorular...
bu arada güzbaharın hepinize selamı var... girip yazabileceği uygun zamanı iple çekiyo... 15 martta donmuş tedavisine başlayacak
canım arkadaşlarım hepinize merhaba
malumunuz 31+4 günlükken 23 Şubat 2015 Pazartesi günü sezeryan ile doğum yaptım 2000kg ve 1500 kg olarak yavrularım dünyaya geldi10 gündür mapustalar (küvezdeler )hergün görüş saatini iple çekip ziyerete gidiyoruz onları hastanede bırakıp eve gelmek çok zor oluyor ama Yüce Yaradana şükrediyorum yavrularım bazı sorunlarla boğuşsalarda diğer küvezdeki bebeklere göre çok şanslılar elhamdülillah bende yatıp dinlenemediğim için hala sağlık sorunları ile uğraşıyorum ameliyattan sonra şekerim çok yükseldi tansiyonda ona eşlik etti şimdi şekerim daha iyi durumda ama tansiyonum çok düşüyor 8/4 yada 7/3 oluyor stresten olabilir diye düşünüyorum benden haberler bu kadar dualarınızı her daim yanımda hissettim bende doğum sancısı çekerken isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle bilmediklerime nickleri ile dua ettim Rabbim kabul buyurur inşaALLAH hepinizi öpüyorum ve sarılıyorum ALLAH a emanet olun
malumunuz 31+4 günlükken 23 Şubat 2015 Pazartesi günü sezeryan ile doğum yaptım 2000kg ve 1500 kg olarak yavrularım dünyaya geldi10 gündür mapustalar (küvezdeler )hergün görüş saatini iple çekip ziyerete gidiyoruz onları hastanede bırakıp eve gelmek çok zor oluyor ama Yüce Yaradana şükrediyorum yavrularım bazı sorunlarla boğuşsalarda diğer küvezdeki bebeklere göre çok şanslılar elhamdülillah bende yatıp dinlenemediğim için hala sağlık sorunları ile uğraşıyorum ameliyattan sonra şekerim çok yükseldi tansiyonda ona eşlik etti şimdi şekerim daha iyi durumda ama tansiyonum çok düşüyor 8/4 yada 7/3 oluyor stresten olabilir diye düşünüyorum benden haberler bu kadar dualarınızı her daim yanımda hissettim bende doğum sancısı çekerken isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle bilmediklerime nickleri ile dua ettim Rabbim kabul buyurur inşaALLAH hepinizi öpüyorum ve sarılıyorum ALLAH a emanet olun
canımmmmm gözün aydın :) allahım bebişlerinizi kucağınıza alıp eve getirmeyi nasip etsinnnnnn inşallah :) tansiyonunun düşük olması normal üzülüyorsun streslisin yorgunsun :) lütfen kendine de dikkat et :) yakında iki bebişe bakacaksın :)canım arkadaşlarım hepinize merhaba
canım çok sağol inşaALLAH o güzel günleride hep beraber göreceğizSenden haber almak harikaÖncelikle geçmiş olsun veeee gözünüzaydın olsun. Allah analı babalı, sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde bebişlerinizi büyütmeyi nasip etsin. Yaramazlar sıralarını beklemediler ama olsun bence kiloları çok iyi, sakın üzülme. Bir an önce toparlar onlar kendini. Sütün geliyor mu bu arada? Zamanın olunca lütfen uzun uzun yaz, merakta bırakma bizi. Haklısın dualarımız seninleydi, birini tanımak gerekmiyormuş güzel dileklerde bulunmak için Umarım en kısa zamanda eşinle beraber oğluşlarını alıp evinize gidersiniz. Kendine ii bak
canım çok sağol evet çok haklısın stres ve uykusuzluk ayrılık acısı beni yordu ama bu günlerde geçecek inşaALLAH diyorum çok öpüyorum seni ve bebişini seninde çok az günün kaldı hayırlı sağlıklı kolay doğum olsun inşaALLAHcanımmmmm gözün aydın :) allahım bebişlerinizi kucağınıza alıp eve getirmeyi nasip etsinnnnnn inşallah :) tansiyonunun düşük olması normal üzülüyorsun streslisin yorgunsun :) lütfen kendine de dikkat et :) yakında iki bebişe bakacaksın :)
canımmmm Yelizimcanım arkadaşımm çok mutlu oldum seni gördüğüme ve iyi olduğunuza maşalahhh size allah nazarlardan koruusn yavrularını da tez zamanda kucağına alıp evine yerleşmeniz için dualarımdasın öpüyorumm canı gönüldennn
canım bol su iç azıcık da olsa dinlenmeye çalış sütün artar böylece :) sıcak su çok işe yarıyor dediğin gibi ben banyoda sıcak su tutuyordum epeyi artmıştı :) kiloları iyi maşallah benim kız 31 . haftada doğmuştu 1098grdı :) maşallahları var annesi :) hersey güzel olacak o şeker kuzuları kucağında seveceksin allahın izni ile :) ben de öpüyorum seni :) sana ve kuzularına dua ediyorum :) allahım yardımcınız olsun :)canım çok sağol inşaALLAH o güzel günleride hep beraber göreceğizaslında erken doğuma göre çok iyiler kiloları ekside ama çok ciddi hayati sıkıntıları yok maaşaALLAH dr.lar çok pozitif 35.haftaya kadar küvezde kalacaklar inşaALLAH sorunsuz günlerini tamamlarlar
canım sütüm ilk 4 gün gelmedi sonra yavaş yavaş gelmeye başladı sıcak su çok işime yaradı süt sağmadan önce gögüslerime yandan sıcak su torbası koyup ısıttım makineyle sağıyorum sütüm az ama hiç yoktan iyidir hemşireler süt ve mama ile besliyoruz dediler seni çok öpüyorum ALLAH a emanetsiniz
amin canım çok sağol desteğin için hamileliğimin 25.haftasından itibaren şekerden kaynaklı diyetisyene gitmiştim diyetisyenin verdiği liste sayesinde bebeklerin kilosunun arttığına inanıyorum şuan kiloları ekside yeni doğan dr.u 10. günden sonra kilo alacaklar dedi inşaALLAH çabuk toparlanırlar...canım bol su iç azıcık da olsa dinlenmeye çalış sütün artar böylece :) sıcak su çok işe yarıyor dediğin gibi ben banyoda sıcak su tutuyordum epeyi artmıştı :) kiloları iyi maşallah benim kız 31 . haftada doğmuştu 1098grdı :) maşallahları var annesi :) hersey güzel olacak o şeker kuzuları kucağında seveceksin allahın izni ile :) ben de öpüyorum seni :) sana ve kuzularına dua ediyorum :) allahım yardımcınız olsun :)
inşallah canım benimmmm inşallahhh... durumları iyiymiş bölünmeleri devam etmekte ve yarın saat 12 de hastane de olcam... alıp gelcem yavrularımıııı
idare ediyoruz canım bugün yine görüş saatinde küçük olan yavruyu kusarken gördüm ağzından burnundan geliyordu çok kötü oldum gözünde akıntı olmuş damla tedavisine başlamışlar küçücük gözleri kırmızı kırmızıALLAH şifa versin inşaALLAH
ve aleykümselam canıminşaALLAH Güzbahardan güzel haberler alacağız
senin transfer günün belli oldu mu?senin içinde inşaALLAH Mart ayı uğurlu olur yavrularına kavuşursun canımben yazdıktan sonra gördüm transfer günün belli olmuş inşaALLAH yavruların 9 aylık olana kadar göbüşünde rahat rahat dinlenip seni üzmezler annesi
canım sütü hiç gelmiyorsa bol bol duşa girsin kürek kemiklerinin arasina ve boyunla gogus bolgesi arasina dayanabilecegi kadar sicak su tutsun masaj yaptirsin.sutu azsa inciri kaynatip yesin suyunu icsin,bulgur corbasi bide galaktago diye bi damla var onu kullansin.benimkide erken geldi bunlarin faydasini gördüm.
canım amayam söylediginde yazmistim alinti yaptim yeniden.RABBİM kuzularini hayirla büyutmeyi nasip etsin.kilolari iyi masaALLAH.aden 37. haftada 2380 dogmustucanım çok sağol inşaALLAH o güzel günleride hep beraber göreceğizaslında erken doğuma göre çok iyiler kiloları ekside ama çok ciddi hayati sıkıntıları yok maaşaALLAH dr.lar çok pozitif 35.haftaya kadar küvezde kalacaklar inşaALLAH sorunsuz günlerini tamamlarlar
canım sütüm ilk 4 gün gelmedi sonra yavaş yavaş gelmeye başladı sıcak su çok işime yaradı süt sağmadan önce gögüslerime yandan sıcak su torbası koyup ısıttım makineyle sağıyorum sütüm az ama hiç yoktan iyidir hemşireler süt ve mama ile besliyoruz dediler seni çok öpüyorum ALLAH a emanetsiniz
hadi hayırlısı olsun canım. güzel sonuçlar bekliyoruz dört gözleinşallah canım benimmmm inşallahhh... durumları iyiymiş bölünmeleri devam etmekte ve yarın saat 12 de hastane de olcam... alıp gelcem yavrularımıııı
canım Allahın izniyle tez zamanda evlerine dönecekler inşallah. sen de kendini ancak o zaman tam anlamıyla toplayabilirsin bence.kiloları da çok güzel maşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.canım arkadaşlarım hepinize merhaba
canım çok sağol inşaALLAH o güzel günleride hep beraber göreceğizaslında erken doğuma göre çok iyiler kiloları ekside ama çok ciddi hayati sıkıntıları yok maaşaALLAH dr.lar çok pozitif 35.haftaya kadar küvezde kalacaklar inşaALLAH sorunsuz günlerini tamamlarlar