2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

2 bebikomu aldım.. 10 hücreli idiler... diğer birinin gelişimi yavaşlamıştı, sonrasında da durdu zaten
Kuzm benim annelerini Insallah tutunsunlar senin adına cook heycanliyim ggusel haberlini bekliyoz cokkk az kaldi benimde yarin randevum var Igne yapcaklar sonra adetle insallah baslicaz, ilk sen arkandan bis insallah Olucak

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah. Bebişlerin sımsıkı tutunsun annesine bu kez olur inşallah canım benim

Kuzum sen tedavini nerde olmustun. Rabbim insallah senin yavrunuda saglikla sihhatle eline aldirsin hayirli dogumlar nasip etsin insallah bislerde sizlerin arkasindan gelir ve gun saydigimiz gunleride goruruz insallah sen tranferden sonra extra bisey yaptinmi canim benim hersey gonlunuze gore versin sevgiler

Aminnn inşallah.. Düsseldorf..
Transferden sonra extra birşey derken! biliyorsun buradakiler hiçbirşey yapmanıza gerek yok diyorlar. Ama ilk üç gün dikkat ettim ben tabii, mesela duş almadım, sürekli yatmadım ama dışarıda çıkmadım, mümkünse elektronikten uzak kalmaya çalıştım, eşim bile telefonunu yatak odasına koymadı. Şimdi elimde iPad le gezer oldum ama kısmet cnm bu işler ama transferi yapan doktorun çok önemli olduğunu öğrendik. Inşallah iyi bir doktor seçmişsinizdir. Sen eski yerindei devam edecektin?

Aaa senin doktorun turkmuydu selma hanim oeger oysa bende gitmistim ona ben simdi essene gidiyorum insallah hayirli haberletle so'n tedavim olur Evet Burda transferden sonra turkiyedeki gibi bisey yapmiyola hersey nasip Rabbim insallah Nasip Eder sevgoler opuldunnnnn

Özelden uzun uzun yazdım cnm sana

Selamun aleykum can kardeslerim ne var ne yok bir bakayim dedim ve okuduklari beni cok duygulandirdi oncelikle KALBIMDESIN benim canim kardesim gozunaydin ogluslarimiz gelmisler dunyaya cok sevindim maasallah subhanallah birazcik erken olmus ama sen hic dert etme onlar gayet guzel toparlayacaklar bak goreceksin AKSU kardesi hatirlarmisin bilmem temmuz agustos topiginden oda erken dogum yapmisti kizi 1200 oglu 720 gr dogmustu onunla gorusuyoruz netten maasallah kocaman oldu bebisleri ve cok sukur sagliklari yerinde seninkilerin maasallahi var sen yeter ki moralini yuksek tut ki bol bol sutun olsun hurma incir kuru uzum dereotu yesil uzum bol su guzel sut yapan seylerden ...
AMAYA MM benim guclu kardesim seninle gurur duyuyorum insallah senin guzel haberinide nasip edecek Rabbim suan annem diger odada kur'an okuyo rabbim okunan kur'anin hurmetine insallah dualarini kabul eder...
Hepinizi cok ozledim insallah diger tuk kardeslerde iyidir...
bizi sorarsaniz 5 aylik olduk yaramaz mi yaramaz sebek mi sebek bi oglum var her gecen gun yeni biseyler ogreniyo onu buyurken izlemek cok guzel hepiniI cok cok opuyoru daha sonra daha uzun gorusmek dılegimle

Canim benim uzun bi aradan sonra seni gormekl cok gusel Rabbim oglunuzla birlikte uzum saglikli yillar gecirmeni dolerim Gule gule buyut evladini insallah bisde hayirlisiyla ogunleri goriruz sevgoler

güüüünaaayyyyydınnnlaaarrrr.... hepinize tek tek teşekkür ederim, Allah bin kere razı olsun, dualarınızı kalpten hissediyorum. iyi ki varsınızzzz hepinizi çok çok çok seviyorummmm

bende şimdiye kadar aynen öyle tedavi gördüm canım. ilkinde yine az bişey odada bekletmişlerdi, ikincisinde aynen dediğin gibi oldu kalkabilirsin dediler.... tabi ki nasip kısmet ben de ona inanıyorum.

Kuzm benim annelerini Insallah tutunsunlar senin adına cook heycanliyim ggusel haberlini bekliyoz cokkk az kaldi benimde yarin randevum var Igne yapcaklar sonra adetle insallah baslicaz, ilk sen arkandan bis insallah Olucak
inşallahhhhh canım benim, inşallah gebe kalmayan kalmasınnnnn

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah. Bebişlerin sımsıkı tutunsun annesine bu kez olur inşallah canım benim
inşallahhhhh Rabbim senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

ayyy hadi bakalım Rabbim hayırlısıyla güzel haberler nasip etsin bize:) heyecanla bekliyoruz. dua ediyoruz çoook
cansınız yaaa... Allah razı olsun her birinizden, Allah güzel yüreğiniz gibi güzellikler nasip etsin her birinizeeeeee

Canim hayırlı olsun transferin bebiklerin 9 ay sımsıkı tutunsunlar sana inşallah sonrada pacalarini hic birakmasinlaaarr Aaamiiinnn inşallah dikkat et kendine öpüyorum
amiiinnn

canım yaaaa, AKSU düşmüştü aklıma geçen gün... demek aldı kucağına, çok çok çok sevindim....
Allah razı olsun, dua eden gönlünüz ferahlıkla dolsun inşallah... paşanı sosyal medyadan takipteyim zaten, maşallah nası da büyüdüüü

canııımmmm senin moral vermeni nasilda özlemişim erken geldi teyzesi bizim paşalar bende diğer yaşanılanları gördükçe şükürdeyim ama yinede belirsizlik insanı endişelendiriyor... Rabbim ömür verdiyse hiç bir şey engel değil ama araya hasret girdi gün sayıyoruz inşaALLAH hayırlı,sağlıklı ve çabuk geçer Aksyuyu hatırlıyorum ama detayları bilmiyordum onun adına çok sevindim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin ve bizlere bağışlasın inşaALLAH
Muhammed e maaşaALLAH annesi çok tatlı çok

canımm kıyamamm yaa zaman cabuk cabuk geçsin hasretlik bitsin sağlıkla kucağına al oğullarını inşalahh dualarım sizinle

Bitanemmm gozun aydinnn bebekten girip bakamiyorum Hamdolsun cok uğraştım oldu ama hic kolay degilmis bebek bakmak resmen hayat zindan oldu ne bisey yiyorum ne içiyorum devamli aglayan kolik ebegime bakiyorum uyanik kaldigi an sadece agliyo sesi kisilana kadar.gaz sancisi alerjisi isilikleri kabizligi mama dersi uyku derdi allahim ssabirversin hepimize ama bidr sen iki taneyle ugrascan :)

kalbimdesin Ne zaman cikacak bebisler hastaneden, soylediler mi? Sen daha iyisindir umarm :)
sen emzirebiliyormusun yoksa Mama takviyesimi yapiyorlar?
canım hastaneden çıkış tarihleri belli değil ben de fena değilim ama üşütmüşüm galiba burun akıntısı ve hapşuruk başladı dün emzirmeye calıştık ama olmadı göğüs ucum yok birde bebekler çok çabuk yoruluyor bugün tekrar deneyeceğiz
süt sağıp götürüyorum mideden hortumla besleniyorlar süt yetmediği için mama takviyesi yapılıyor...

sağol HaticimALLAH C.C sanada banada hepimize kolaylık versin inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…