2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Nihancim Insallah tedavin yarıda kalmaz benim yumurtalarim azdı onlarda liste dönüşmüş dedi doktor bende korkuyorum simdi aynisi olurmu diye Insallah hayırlı tedaviler hayırlı sonuçlar olur beboslerimiz Allahım izniyle gelsinler artik artik tedaviye başlamak bile zorlaşıyor bugun eşe oyle dedim okuya girecek kadınları gordum Insallah Bisde bu asamalara geliriz ve tedavimiz olur hayırlısıyla bebisli dedim Allahım hakkımızda hayirlisini versin gusel günler bizim olcak Insallah

canımmmmmm benimmmm inşallahhhh kucağına alıp eve getirir :) dualarımız onunla ve minik bebişlerle :) kaç haftalık doğdular canım :) allahım yardıcısı olsun :)
aynı şekilde senin de :)

Evet canımcım az kaldı Güzel dileklerin, duaların için aminnnn diyoruz :)
Kalbimdesin sırasını beklemedi, hep dedim rahat durun erken gelmeyin diye ama anneciğini özlemişler :) . Kalbimdesin adına gerçekten çok mutluyum, inşallah bir önce sağlıcakla evlerine gitmek nasip olur.
Hepiciğimizin kucakları bebiş dolsun inşallah

Canim masalah size,kocaman olmus seninki:)
Benim oglan da 16 gunluk oldu, gaz ilaci saatini bekliyorum...gercekten uykusuzluk cok oluyormus.insallah tum arkadaslarim bu uykusuzlugu tadar..eskiden anne olan arkadas ve ablalarima laf ederdim bolca,niye kendinize bakmiyorsunuz diye...ama o is oyle olmuyormus meger ben suslu sayilir biriyim ama 2 haftadir tipimi gorseniz kacmasanz bile korkarsinz

inşaALLAH canım
Sevgili arkadasim,
Dogum yapmssin,amayadan aldik haberini,hayirli olsun oncelikle...senin ve bebislerin sagligi umarim iyidir..bebislerin bir an once kendilerini toparlayip,kuvozden cikmalarini diliyorum.cok icten diliyorum: saglikla,mutlulukla kucagina al insallah yavrularini,allah size bagislasin

Canimcim mali musavirlik sinavi mi? Ben de o sinavda gorevliyim. Basarilar sana :) Bu arada cuma gunku kontrolun nasil gecti. Sanirim 4 4343 un de kontrolu vardi. Yegenin saglikla kucagina alsin insalah bebisini. Darisi da tez zamanda bizlere olsun

Aminnn canim. Benim 3. denememdi. Yumurtalar A+ blastokistti. Benim doktorum son anda transfere gelmeyince tutma olasiligini arttirmak icin koymuslar. Bana verdikleri kagitta ikiz yaziyordu. Embriyo kendisi bolunmus dediler. Reduksiyondan sonrasina kadar gercegi soylemediler. Cinsiyetleri belli olunca dr ilk anda biri kiz biri erkek gordu. Ben de nasil olur hani tek yumurta ikizlerini birakmistiniz da tek olani almistiniz deyince dr. artik gercegi soyleyebilirim. Ben transfere gelmeyince sana 3 tane koymuslar. Strese kapilma diye de sakladim senden dedi. Eger basta soyleseydi Reduksiyon islemi icin para alamayacakti tabii. Allaha havale ediyorum. Benim doguma gidince gobegim mosmor olmustu. Dogum yaptiran dr. ikize indirgeme operasyonu sonucunda verilen cok fazla zehir seni zehirlemis olabilir dedi. Nedeni tam olarak bu mu bilmiyorum ama icimden bir ses tek embriyo konulmus olsaydi bunlarin hicbiri olmayacakti diyor.

canım allahım yardımcın olsun :) dediğin gibi belki tek olsa bebişin senle olacaktı ama malesef düşündüğümüz gibi olmuyor bende de kızımla ilgili keşkeler ama birsey değiştiremedim kendimi daha çok yıprattım yaraladım allhım bizi bebişlerimizle sınadı sen sağlıklısın eşin sağlıklı inşallah gene olacak ve acını hafifletecek :) ben bebişimi alacağım günü sayıyorum ama hala korku hala endişe

Gunaydin canim benim benim cuma kontrolum vardi Nasip olursa 3 ayin adetiyle baslicaz Doktor simdilik proplem gosukmuyo dedi insallah doktorunda dedigi gibi gelecek ay hamile kalirim Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle yakmaz insallah sende tez zamanda mujdeli haberi verirsin Allahim herseyi gonlune gore versin kuzum

yok canım benimki ünvan değişikliği sınavıydı. teknik kadroya geçebilmek için... şaşırtıcı şekilde iyi geçti..... en az 35 doğruya ihtiyacım var, 33 emin olduğum yanıt var....
bugün OPU oldum. 4 folikül toplandı, 3 ünde yumurta vardı ve olgundu. gayet iyi olduklarını söyledi doktorum. eşimin sperm durumu da iyiymiş srorun görünmemiş.... yarına döllenme ile ilgili bilgi alacağım. muhtemelen perşembe transferim olacak.... ne yalan söyliyim içimden geçen de o.... ilkinde 2., ikinci tedavi de5. gün transferi oldum... bu da 3 olsun diyodum.... belki 5. gün de olabilir ama 3 daha olası, sanırım sayıdan ötürü... yeğenim muhtemelen ayın 7 sine kadar doğuracak.... inşallah sağlıkla kucağına alır.... bi de isim belirleselerdi iyiydi

ah be ah!!!!! daha bugün güzbahar ile konuştuk seni de andık... doktorunu daaaa diyecek bir şey olsa keşke.... Rabbim tez vakitte doğal yoldan gebe kalmanı nasip etsin inşallah

Canimmm dua edecek cok az kisi kaldik walla. Insallah insallah sizler onden arkanizdan da ben gelecegim. Allahtan umit kesilmez. Bebisimizi kucagimiza alana kadar o kadar asama var ki... Allah sabir, saglik ve dayanma gucu versin hepimize

Canimm hadi insallah guzel seyler basliyor bizim icin de. Once isinde yukseleceksin, sonra da bebisini kucagina alacaksin bu kez. Benim de yar. Doc kadrom yokten gelmis. Bakalim 15 gun sonra sinavim olacak. Kadroya kac kisi basvuracak? Eskiden olsa daha panik olurdum. Simdi cook fani geliyor bu olaylar. Nasipten otesi olmuyor. Insallah emeklerimizin karsiligini aliriz. G guzbahar canimcim keske arada ugrayabilse onu da coook ozledim. Inanin o doktoru zihnimde anmadigim bir gun bile yok
Artik heyecanla yumurtalarinin haberlerini bekliyorum. Bizi habersiz birakma. Dualarim seninle canimcim

hadi hayırlısı canım ya, inşallah önce kadrona sonra bebişine kavuşursun.... aynen dediğin gibi o kadar relaks girdim ki sınava şaşarsın....
ama opu komediydi... başıma bi şey gelmese şaşarım denetim varmış. hem de tam benim saatimde, ne tesadüf diyimiiiii.... sedyedeyim asansöre götürüyolar takım elbiseli bi ağbi geldi, önce hemşireme tansiyonumu ölçüp ölçmediğini, belgeleri falan sordu, asansöre bindik... bana bilgilendirme yapıldı mı, o söylendi mi, bu bilmem ne... en son dayanamadım artık, susmuyo durduk yere gerilcem ne gerek var dedim o gerilsin şirince gülümsedim.... sonra da "kan damarlarımın hasar görebileceğini, ciğerlerimin su toplayabileceğini ve hatta ölebileceğimi biliyorum. tıpkı işimizin zamanlı olduğunu bildiğim gibi.... izin verirseniz yumurtalarımı toplatmam lazım. 22.30 da iğnemi oldum, saat 10:15 farkındaysanız" dedimşoföre de (sedyeyi kullanan) lütfen hızlanalım dedim... ameliyathanede bile takım elbiseli amcalar vardı.... bana geldiler mi bilmiyorum

güzbahara bu sözünü ileticem, uğrasın tabi arasıra...

canım hayırlı olacak inşallah tedavin.güzel haberlerini bekliyoruz

:) değişik bi OPU olmuş canım. hayırlısı inşallah. güzell güzel embriyolar olur inşallah

Canimmm dua edecek cok az kisi kaldik walla. Insallah insallah sizler onden arkanizdan da ben gelecegim. Allahtan umit kesilmez. Bebisimizi kucagimiza alana kadar o kadar asama var ki... Allah sabir, saglik ve dayanma gucu versin hepimize
olur mu canım öyle şey. bizler hep dua ediyoruz sizler için de... zaman ne gösterir hiç belli olmaz.Rabbim en doğru zamanı bekliyor bizim için. Allahım tez zamnada herkesi bebeklerine kavuştursun inşallah.

amayaa yumoşların ne alemde umarım hepsi iyidir ve tombik tombik hücreleri olmuştur ..transfer gününü heycanla bekliyorum bende.... allah yüzünü güldürsün inşalhh bu sefer de

canım arkadaşım ALLAH razı olsun senden güzel dualarına canı gönülden amin diyorum Rabbim cümlemizin yavrularını korusun inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…