canımmmmmm benimmmm inşallahhhh kucağına alıp eve getirir :) dualarımız onunla ve minik bebişlerle :) kaç haftalık doğdular canım :) allahım yardıcısı olsun :)evet canım doğum yaptı, kendisi iyi ama bebişler küvezdeymiş.... bol dua edelim bir an önce sağlıkla evlerine dönsünler.... kalbimdesin de süt götürmesi gerekiyormuş ancak başarılı olamadım henüz o konuda dedi. inşallah hepsi çok daha iyi günler görürler, son ayrılıkları bu olur....
Neee kalbimdesin dogummu yapmisss ayy cok sevindim insallah bebecikler bir an evvel annelerine kavusurlarrr...darisi diger canim arkadaslarimin basina olsunnn yelizcim amayacim 43 umm wshduygu sezercim ve simdi aklima gelmeyenlerr insallah tez zamanda ingalarla basijiz sissin 2 dk uyumaya can atin emicok fena dua ettim tutar bu dua bu gece :) taze anneler huuu siz nasilsunuz? Romacim kafunder az kaldi sizinde heyecan doruktadir guzel haberlerle gelin saglicakla bir avazdaa..biz iyiyiz kuzum 73 gunluk oldu hepinuzu mis kokulu operizzx
Canim masalah size,kocaman olmus seninki:)Neee kalbimdesin dogummu yapmisss ayy cok sevindim insallah bebecikler bir an evvel annelerine kavusurlarrr...darisi diger canim arkadaslarimin basina olsunnn yelizcim amayacim 43 umm wshduygu sezercim ve simdi aklima gelmeyenlerr insallah tez zamanda ingalarla basijiz sissin 2 dk uyumaya can atin emicok fena dua ettim tutar bu dua bu gece :) taze anneler huuu siz nasilsunuz? Romacim kafunder az kaldi sizinde heyecan doruktadir guzel haberlerle gelin saglicakla bir avazdaa..biz iyiyiz kuzum 73 gunluk oldu hepinuzu mis kokulu operizzx
Sevgili arkadasim,inşaALLAH canım
caım benim yaaaa.... neleri hatırlıyo :)))))
hamileliğinin son günlerinde yeğenim, bugün yarın bekliyoruz artık. hala ismine karar veremediklerinden bebiş demekle idare ediyoruz:))
sınavım da en az 70 almak gerekiyodu, beceremedimama cumartesi günü başka bi sınava gircem....
yoğun bikaç gün var önümde. cuma kontrol cumartesi sınav pazartesi opubundan da pek umutlu değilim, hiç bi şeye bakmadım çünkü....
kalbimdesinin tam haftasını bilmiyorum. 31 di galiba... belkide 32..... kendisiyle görüşmedim, güzbahar söyledi. çok yakında o da başlayacak.... kalbimdesine de şimdi mesaj attım selamlarınızı ilettim...
canım kaçıncı tedavidi ki 3 tane koydu ve sana sormadanilginç bir kere drum bana da 3 tane koydu ama kaliteleri iyi değil belki biri tutar diye koydu rahminde şans verelim demişti ama benim ve eşimin onayını aldı hiç biri tutmamıştı
ben eskişehirdeyim canım drumda buradaki acıbademde ahmet fatih öğüç :) allahım yardımcın olsun :) inşallah yeni bebk sevinci ile bu acılarını hafifletsin :)
Aminnn canim. Benim 3. denememdi. Yumurtalar A+ blastokistti. Benim doktorum son anda transfere gelmeyince tutma olasiligini arttirmak icin koymuslar. Bana verdikleri kagitta ikiz yaziyordu. Embriyo kendisi bolunmus dediler. Reduksiyondan sonrasina kadar gercegi soylemediler. Cinsiyetleri belli olunca dr ilk anda biri kiz biri erkek gordu. Ben de nasil olur hani tek yumurta ikizlerini birakmistiniz da tek olani almistiniz deyince dr. artik gercegi soyleyebilirim. Ben transfere gelmeyince sana 3 tane koymuslar. Strese kapilma diye de sakladim senden dedi. Eger basta soyleseydi Reduksiyon islemi icin para alamayacakti tabii. Allaha havale ediyorum. Benim doguma gidince gobegim mosmor olmustu. Dogum yaptiran dr. ikize indirgeme operasyonu sonucunda verilen cok fazla zehir seni zehirlemis olabilir dedi. Nedeni tam olarak bu mu bilmiyorum ama icimden bir ses tek embriyo konulmus olsaydi bunlarin hicbiri olmayacakti diyor.
Gunaydin canim benim benim cuma kontrolum vardi Nasip olursa 3 ayin adetiyle baslicaz Doktor simdilik proplem gosukmuyo dedi insallah doktorunda dedigi gibi gelecek ay hamile kalirim Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle yakmaz insallah sende tez zamanda mujdeli haberi verirsin Allahim herseyi gonlune gore versin kuzum
ah be ah!!!!! daha bugün güzbahar ile konuştuk seni de andık... doktorunu daaaaAminnn canim. Benim 3. denememdi. Yumurtalar A+ blastokistti. Benim doktorum son anda transfere gelmeyince tutma olasiligini arttirmak icin koymuslar. Bana verdikleri kagitta ikiz yaziyordu. Embriyo kendisi bolunmus dediler. Reduksiyondan sonrasina kadar gercegi soylemediler. Cinsiyetleri belli olunca dr ilk anda biri kiz biri erkek gordu. Ben de nasil olur hani tek yumurta ikizlerini birakmistiniz da tek olani almistiniz deyince dr. artik gercegi soyleyebilirim. Ben transfere gelmeyince sana 3 tane koymuslar. Strese kapilma diye de sakladim senden dedi. Eger basta soyleseydi Reduksiyon islemi icin para alamayacakti tabii. Allaha havale ediyorum. Benim doguma gidince gobegim mosmor olmustu. Dogum yaptiran dr. ikize indirgeme operasyonu sonucunda verilen cok fazla zehir seni zehirlemis olabilir dedi. Nedeni tam olarak bu mu bilmiyorum ama icimden bir ses tek embriyo konulmus olsaydi bunlarin hicbiri olmayacakti diyor.
Gunaydin canim benim benim cuma kontrolum vardi Nasip olursa 3 ayin adetiyle baslicaz Doktor simdilik proplem gosukmuyo dedi insallah doktorunda dedigi gibi gelecek ay hamile kalirim Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle yakmaz insallah sende tez zamanda mujdeli haberi verirsin Allahim herseyi gonlune gore versin kuzum
Canimm hadi insallah guzel seyler basliyor bizim icin de. Once isinde yukseleceksin, sonra da bebisini kucagina alacaksin bu kez. Benim de yar. Doc kadrom yokten gelmis. Bakalim 15 gun sonra sinavim olacak. Kadroya kac kisi basvuracak? Eskiden olsa daha panik olurdum. Simdi cook fani geliyor bu olaylar. Nasipten otesi olmuyor. Insallah emeklerimizin karsiligini aliriz. G guzbahar canimcim keske arada ugrayabilse onu da coook ozledim. Inanin o doktoru zihnimde anmadigim bir gun bile yokyok canım benimki ünvan değişikliği sınavıydı. teknik kadroya geçebilmek için... şaşırtıcı şekilde iyi geçti..... en az 35 doğruya ihtiyacım var, 33 emin olduğum yanıt var....
bugün OPU oldum. 4 folikül toplandı, 3 ünde yumurta vardı ve olgundu. gayet iyi olduklarını söyledi doktorum. eşimin sperm durumu da iyiymiş srorun görünmemiş.... yarına döllenme ile ilgili bilgi alacağım. muhtemelen perşembe transferim olacak.... ne yalan söyliyim içimden geçen de o.... ilkinde 2., ikinci tedavi de5. gün transferi oldum... bu da 3 olsun diyodum.... belki 5. gün de olabilir ama 3 daha olası, sanırım sayıdan ötürü... yeğenim muhtemelen ayın 7 sine kadar doğuracak.... inşallah sağlıkla kucağına alır.... bi de isim belirleselerdi iyiydi
ah be ah!!!!! daha bugün güzbahar ile konuştuk seni de andık... doktorunu daaaadiyecek bir şey olsa keşke.... Rabbim tez vakitte doğal yoldan gebe kalmanı nasip etsin inşallah
hadi hayırlısı canım ya, inşallah önce kadrona sonra bebişine kavuşursun.... aynen dediğin gibi o kadar relaks girdim ki sınava şaşarsın....Canimm hadi insallah guzel seyler basliyor bizim icin de. Once isinde yukseleceksin, sonra da bebisini kucagina alacaksin bu kez. Benim de yar. Doc kadrom yokten gelmis. Bakalim 15 gun sonra sinavim olacak. Kadroya kac kisi basvuracak? Eskiden olsa daha panik olurdum. Simdi cook fani geliyor bu olaylar. Nasipten otesi olmuyor. Insallah emeklerimizin karsiligini aliriz. G guzbahar canimcim keske arada ugrayabilse onu da coook ozledim. Inanin o doktoru zihnimde anmadigim bir gun bile yok
Artik heyecanla yumurtalarinin haberlerini bekliyorum. Bizi habersiz birakma. Dualarim seninle canimcim
canım hayırlı olacak inşallah tedavin.güzel haberlerini bekliyoruzGunaydin canim benim benim cuma kontrolum vardi Nasip olursa 3 ayin adetiyle baslicaz Doktor simdilik proplem gosukmuyo dedi insallah doktorunda dedigi gibi gelecek ay hamile kalirim Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle yakmaz insallah sende tez zamanda mujdeli haberi verirsin Allahim herseyi gonlune gore versin kuzum
:) değişik bi OPU olmuş canım. hayırlısı inşallah. güzell güzel embriyolar olur inşallahhadi hayırlısı canım ya, inşallah önce kadrona sonra bebişine kavuşursun.... aynen dediğin gibi o kadar relaks girdim ki sınava şaşarsın....
ama opu komediydi... başıma bi şey gelmese şaşarımdenetim varmış. hem de tam benim saatimde, ne tesadüf diyimiiiii.... sedyedeyim asansöre götürüyolar takım elbiseli bi ağbi geldi, önce hemşireme tansiyonumu ölçüp ölçmediğini, belgeleri falan sordu, asansöre bindik... bana bilgilendirme yapıldı mı, o söylendi mi, bu bilmem ne... en son dayanamadım artık, susmuyo durduk yere gerilcem ne gerek var dedim o gerilsin şirince gülümsedim.... sonra da "kan damarlarımın hasar görebileceğini, ciğerlerimin su toplayabileceğini ve hatta ölebileceğimi biliyorum. tıpkı işimizin zamanlı olduğunu bildiğim gibi.... izin verirseniz yumurtalarımı toplatmam lazım. 22.30 da iğnemi oldum, saat 10:15 farkındaysanız" dedim şoföre de (sedyeyi kullanan) lütfen hızlanalım dedim... ameliyathanede bile takım elbiseli amcalar vardı.... bana geldiler mi bilmiyorum
güzbahara bu sözünü ileticem, uğrasın tabi arasıra...
olur mu canım öyle şey. bizler hep dua ediyoruz sizler için de... zaman ne gösterir hiç belli olmaz.Rabbim en doğru zamanı bekliyor bizim için. Allahım tez zamnada herkesi bebeklerine kavuştursun inşallah.Canimmm dua edecek cok az kisi kaldik walla. Insallah insallah sizler onden arkanizdan da ben gelecegim. Allahtan umit kesilmez. Bebisimizi kucagimiza alana kadar o kadar asama var ki... Allah sabir, saglik ve dayanma gucu versin hepimize
Canimmm dua edecek cok az kisi kaldik walla. Insallah insallah sizler onden arkanizdan da ben gelecegim. Allahtan umit kesilmez. Bebisimizi kucagimiza alana kadar o kadar asama var ki... Allah sabir, saglik ve dayanma gucu versin hepimize
Gunaydin canim benim dualarda bulusalim Rabbim insallah dualarimizi Kabul Eder sende insallah en kisa zamanda bebisini kollarina alirsin canim hepimizin insallah gun gelecek mutluluk gisyaslari dokecegiz Allahima emanet olun sevgilet
Insallah canim benim butun kalbimle Amin diyorum sezercim cevap alintinin icinde yaziyo kuzum Oyle gitmus sevgiler canlarimcanım hayırlı olacak inşallah tedavin.güzel haberlerini bekliyoruz
canım arkadaşımSevgili arkadasim,
Dogum yapmssin,amayadan aldik haberini,hayirli olsun oncelikle...senin ve bebislerin sagligi umarim iyidir..bebislerin bir an once kendilerini toparlayip,kuvozden cikmalarini diliyorum.cok icten diliyorum: saglikla,mutlulukla kucagina al insallah yavrularini,allah size bagislasin