2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim iyi dileklerin için çok sağol bütün dualarına amin canım senin ve diğer arkadaşlarında müjdeli haberlerini alacağız inşaALLAH

canım adaşım çok sağol dualarımdasın

canım gözyaşlarımla okudum yazdıklarını bu aralar zaten bir hoşum mutluluk hepimizin hakkı zamanı geldikçe Rabbim hepimize yaşatacak inşaALLAH bana ettiğin duaları Rabbim sana en güzelini en kolay şekliyle yaşatsın inşaALLAH AMİNNNN canım güzel kalpli arkadaşım

MIRA38 canım benim çok sağol desteğin için inşaALLAH bizimde hastanedeki günlerimiz çabuk biter evimize sağlıklı bir şekilde döneriz

Son düzenleme:
canım çok haklısın kilo çok önemli değil önemli olan sağlıklı ve haftalarıyla uyumlu olmaları inşaALLAH bu günleride geride bırakacağız annesi sen prensesini sütünle besleyip pufidik yanaklı yaparsın inşaALLAH sende doğumdan sonra eski haline dönersin desteğin ve duaların için ALLAH razı olsun canım

Canım maşallah subhanallah paşalara. Kiloları gayet iyi zaten az da kalmış küvezden çıkmalarına. Kavuşup evinize çıkacaksınız inşallah. Kucağına aldığında mis kokularını benim yerime de içine çek annesi. Rabbim yardımcın olsun sütün bol bol olsun ki kuzucuklar tosun gibi olsun inşallah çok öptüm sizleri Allah a emanet olun

MIRA38 canım benim çok sağol desteğin için inşaALLAH bizimde hastanedeki günlerimiz çabuk biter evimize sağlıklı bir şekilde döneriz

hersey daha da güzel olacak ALLAHın izniyle saglıklı olduktan sonra kilolarını sakın dert etme.bizim son muayenemizde dr gelişimi normal dedi dogum kilosu 2380 ve boyu 46 cm deyince gülümsedi.harika gelismis ne yapıyorsan aynen devam dedi.dolu dolu geçen 6 ayın sonunda benim bogazlı minik devim 7500 ve 67 cm.ic cekisini duyar gibiyim evet senin ogluslarinda bu günleri görecek

Kalbimdesin canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah. Biran önce evlatlarinla birlikte yuvaniza donmenizi cani gönülden istiyor ve dua ediyorum. bizleri habersiz bırakma. Kendine çok iui bak çünkü kuzucuklarin sana ihtiyaci var

canım arkadaşım Adel maaşaALLAH arayı kapatmış ALLAH sağlıklı hayırlı kader versin inşaALLAH insan yaşadığı sıkıntılı günlerin hiç geçmeyeceğini sanıyor ama senin gibi aynı zorlukları yaşamış dostlardan destek alınca ooooohhhh buda geçecek birgün diyorum ALLAH razı olsun canım ALLAH a emanet olun

canııımmmm çok sağol dün minik adamları kucağıma aldım, kokladım, dua ettim herkes size dua ediyor dedim hadi biran önce toparlanında eve gidelim dedim duyduklarına eminim sayılı gün inşaALLAH çabuk geçer
ammiiiiinnn canım bizde sizi öpüyoruzsana vaktinde bol sütlü kolay doğum diliyorum

Nihan sağol canım ALLAH razı olsun dualar karşılıklı canım Rabbim hepsini kabul etsin bende evimizdeki telaşlı ve mutlu günlerin biran önce hayırlı gelmesini diliyorum
senin tedavin ne aşamada canım malum uzun zamandır topikten bihaberim

inşallah canım benimmmm inşallahhh... durumları iyiymiş bölünmeleri devam etmekte ve yarın saat 12 de hastane de olcam... alıp gelcem yavrularımıııı
merabaaaaa amayaa tranferini oldun sanırım bebişlerinle aran nasıl bakalım herşey yolundadır umarım sana sıkı sıkı tutunmaları için canı gönüldenn dua ediyorum güzel haberler bekliyoruz

Amayacimmmm nasilsin transferin hayırlısıyla gerçekleşmiştir sana sımsıki sarsilsinlar kuzum Insallah en yakın zamanda müjdeli haberi verirsin arkandada hayırlısıyla bizler gelelim Allahim gonlune gore versin

merabaaaaa amayaa tranferini oldun sanırım bebişlerinle aran nasıl bakalım herşey yolundadır umarım sana sıkı sıkı tutunmaları için canı gönüldenn dua ediyorum güzel haberler bekliyoruz

Amayacimmmm nasilsin transferin hayırlısıyla gerçekleşmiştir sana sımsıki sarsilsinlar kuzum Insallah en yakın zamanda müjdeli haberi verirsin arkandada hayırlısıyla bizler gelelim Allahim gonlune gore versin

aydın günlerimiz olsun kızlaaarrrr

bugün bebitolarımla ilk iş günüm

perşembe saat 13:37 de çıktım odamdan, geri döndüğümde saat 14:35'ti... önce transfer yapıldı sonra sonda taktı rahatlatalım anneyi dedi dr sonrasında da en az yarım saat burda kalıp daha sonra odaya geçeceksin dedi... odaya gidince bi 15 yada en fazla 17 dk sonra çok sıkıştığımdan kocama hemşirelerden sürgü istemesini söyledim. yok yok biraz daha bekleyelim dedi (beni bırakan hasta bakıcı bi saat hareketsiz yatın dedi de) sonuçta tüp bebek bölümünü aradım ve wc için izin istedim sürgü kullanabilir miyim dedim gerçi ben kocamı ikna edebilmek için ama onlar wc ye yürüyerek gidebilirsin sorun yok dediler. ve saat 16 gibi de hastaneden çıktık... ilk kez transfer sonrası yattım

dr ağır kaldırma ve iki gün kadar duş alma onun dışında normal hayatına dönebilirsin dedi. eve geldim, kv bendeydi bi kaç gün. perşembe ve cuma için rapor yazmıştı dr um. fazlasını ben de istemedim zaten. ve ilk kez yaşasın pazartesi diyerek işe geldim evde zaman geçmek bilmiyor.

hepiniziiiii

stressiz bir hafta dilerim inşaALLAH 17 Mart dan itibaren hamilelik günlüğünü okuruz

Kuzum benimmm gunaydinlar Insallah bebisirlerin seni bırakmazlar en yakin zamanda müjdeli haberi verirsin bu arada Kactane transfer ettiler Allahim gonlune gore versin kuzum

Inşallah anneciğine sımsıkı bağlanırlar ve ömür boyu bırakmazlar.
Bizim burda transferden sonra hiç yatırmıyorlar, sanki normal kontrolmüş gibi, tamamdır diyorlar :) transferden sonra 50 km de yol yaptık eve gelene kadar :) kısmet herşey..
Pozitif haberlerini heyecanla bekliyoruz, inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…