2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Evet cnm haklısın herkesin herşey hakkinda bilgisi ve konuşma hakki var yaaa bi biz bilmiyoruz ne diyeyim Allah ıslah etsin ....

Canim benim Allah kolaylık versin evet bazi insanlar karsilarindakini dusumeden konuşuyorlar Iste Allahın adaleti şasmiyo onların sınavı bizimkinden buyuk oluyo Rabbim bizm yuzumuzude güldürecek Insallah

Ne denir ki böyle insanlara, bence insan denmez sinirim bozuldu walla, çünkü emin ol kendimi senin yerine koydum. Hiç kimseden hiç kimseye fayda yok, eşine bişey diyemicem onu en iyi sen tanıyorsun, ama onun için en değerlisi sen olmalıydın, o yada bu değil !! Öfff kafaya takmamak lazım dicem ama olmuyor, her insan bir değil, ben de kafamda herşeyi büyütür de büyütürüm, aman banane diyemem.
Okuduğum kadarıyla sen kendin için güzel şeyler yapmışsın ve başarmışsın, çalışıyor olman emin ol çook artı böyle durumlarda. İnşallah daha başarılı olursun veee allahım sana meleğini hiiç bekletmeden versin. Yüzün gülsün bir an önce, hepimizi güldürsün Rabbim. Hadii gülümse

Ne güzel anlatmışsın, keşke bunları yapabilsek, söyleyebilsek, içimize atmasak

Biz anlıyoruz cnm, önemli olan eşinin seni anlaması! Ama bazen anlamak istemiyorlar..
Benim de kendi ailem bilmiyor, ama eşimin anne- babası biliyor. Ben söylemek istemiştim, anlayışlı olsunlar diye. Biz de sorun eşimden kaynaklı gözüküyor, ama onlar yeri gelince kem küm edip, yok şuna da öyle demişlerdi de sorun kadında çıktıda falan filan, yani aynen dediğin gibi top bizde kalıyor. Bir sürü şeyy

Doğru cnm top bizde kaliyor hep ilk başta bnm çikolata kistim vardi ama hep kaliteli embriyo oluyor rezervim iyi dendi olmadı olmadı sonra esimde sayı ve kalitede sorun çıktı Varikosel ameliyati oldu düzeldi biraz eşimle ben takmadik sorun onda ya da bende ama evet dediğin gibi aileler garip neresinden tutarsan tut suç bizde kadında oluyor Allahim

Canım erken doğumun sebebini buldular mı sende? Bu hamileliğinde ekstra bir şeye dikkat ettin mi? Dikiş falan attılar mı? Beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Canim yazdiklarini okuyunca kizimi kaybettigim zamanlar geldi aklima malesef insanlar bencil dusuncesiz ... daha soylenecek o kadar soz varki... kizimi kaybettim sanki onemsiz birseyi kaybetmisim gibi amaaaan gene olur gibi soylemler lohusa oldugunu umursamayanlar can acini gormeyenler agladiginda susturanlar o kadar cok icime aktiki o gozyaslarim bogazim dugum dugum nefes alamamalar ... cok yoruldum etraftaki cogu insandan hep kactim kimse ile gorusmedim uzun sure benim senden avantajli yanim esimin destegi o kaldirdi ayaga yeniden oyle sıkı tuttuki ellerimden...
Allahim yardimcin olsun bu donemi ancak esin ile atlatabilirsiniz birbirinize sıkı sıkı sarilin icini bosalt asla icine atma karsindaki insanlara cevap ver icini bosalt bencil insanlarla gorusme kendini rahat hissedecegin insanlarla gorus burada anlat seni anlayacak bir suru arkadasimiz var istedigin zaman ozelden de yazabilirsin :)
Erken dogum icin sebep bulamadilar ben o gunlerde yoemustum kendimi malesef Ben kizimi kaybettikten sonra ne yapacagimi sasirdim tekrar olacagi umidi ile yasattim kendimi drum hep destek oldu kizimdan 5ay sonra ocakta donmus tedavisi yaptik titmadi sonra martta sifirdan denedik tutmadi yikildim psikologa gittim arkadaslarimla gorusmeye basladim ama sadece istediklerimle :) gezdim rahatlamaya calistim temmuzda deneme yapacakken birden haziranda kendimi tedavide buldum cok yumim olmamasina ragmen kaliteli oldu drum hep guven verdi inandim dua ettim hayirlisi sagliklisi uzun omurlusunu nasip et diye allahim kaybedeceksem nasip etme dedim 5. Gune 7 embriyomdan 5 tanesi gitti ben iki tane tramsger istedim drum reddetti tutavaksa 1 tane dedi ikiz olmasini istemiyorum seni bebekle eve gondermek istiyorum dedi ve ona guvenip tek embriyo ile gebe kaldim drum 12. Haftada kontrol etti rahme dikis atmaya gerek gormedi her hafta proluton vuruldum dikkat ettim biraz stresli gecti hep korktum allaha sukur 36 lara geldim canim umut etmekten istemekten vazgecme tatlim bol bol kendin icin dua et :)
Tatlim o insanlari allaha havale et sen onemlisin bunu asla unutma :)
Seni opuyorum dualarim seninle :) senin erken dogum sebebin ne idi normal mi dogurdun?

Geçenlerde eşim bir tüp bebek profesörü ile tanışmış, anlatmış ona bizde yaptık böyle böyle gelişti, nerde kime yaptırdınız vb sorular?
Biz picsi yaptırdık, doktorumuzun tavsiyesi değildi ama araştırmalarımızdan en
İyisinin o olduğuna karar verdik. Doktorum siz bilirsiniz dedi, diğer yöntemlerden biraz daha pahalı.. Opuyu kendi doktorum yaptı, fakat transfer zamanı tatilde olduğundan, başka doktor yaptı transferimi. Doktor transfer sırasında eşimle iddaya girdi, 9 ay sonra görüşürüz diye, kendinden çok emindi. Tutmama şansı neredeyse vermemişti.
Eşim o akşam geldi bana sana müjdem var diyor, tanıştığı doktorun açıklamalarına şaşırmış. Çok yetenekli bir kızınız olacak o zaman demiş, picsi yöntemiyle en kalitelisi seçiliyormuş ve bizimki a++ du. Ama bunun medyada yada hastalara açıklama yapılması yasakmış. Herkes bu yöntemle hamile kalmak istermiş. Ve transferi yapan doktorun ismini duyuncada çok doğru bir karar demiş, bizim kararımız değildi, sadece tesadüf olmuştu. Çünkü doktora göre herşeyden önemlisi labaratuarda ki seçim ve transferin kimin yapacağı imiş. Opu vs her doktor yapabilirmiş.
Ne bilim paylaşmak istedim, tabi yine Allah'a kalmış ama umut dünyası işte. Ya tutarsa

günaydın kızlarrr...bebikleriyle uğraşan annelerr,tedaviyle uğraşan anneadayları , bebikleri karnında olan anne adayları hepinize sevgilerrr

kalbimdesin herşey yolundadır umarım ne zamandır yazmadığını farkettim de yine amayaa 4 4343 merakla ve heycanla tedavilerinizden güzel haberlerinizi bekliyorum
ben de toparlanmaya çalışıyorum eşime bu seferde merionel iğne verdiler bakalım bide onu deneyelim bana da büsürü vitamin ilaç vb iç dediler yolladılar para bulunca 5nci tedaviye başlarmıyım yoksa bırakmalımıyım artık bilmiyom vala zaten nereye gidicem ki doktor değiştire değiştire bi hal oldum
bakalım rabbim bi kapı açar bize inşalahh

Canim benim nasilsin ben İyim Allaha sukur benimde cuma randevum var hayırlısı artik Insallah Seninde tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin Allahdan umit kesilmes duamizi bol bol edelim kuzum Rabbim bizimde yüzümüzü guldursun sevgiler

günaydın kızlarr. topik biraz sessiZleşmiş. tedavide olanlar ve başlayacaklar Rabbim tez zamanda güzel sonuçlar aldırsın inşallah. bebek bekleyenler inşallah sorunsuz ve sağlıklı hamilelikleriniz olur ve ayırşısıyla sağlıkla bebekleri kucağımıza alırız. bebeişleri doğanlara da Allah mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah.

günaydın kızlaaarrr

dün kontrolüm vardı, 3 tane boyut olarak birbirine yakın yumim varmış. iki tane de geriden gelen var ama onları saymıyoruz dedi.... herşey normal olması gerektiği gibi ilerliyor....cuma saat 15 kontrol, muhtemelen cumartesi çatliyyyyciiimmmm ve pazartesi de toplatıciiiimmmmmm :))))))

bu arada kızlar sabah güzle konuştum, onun da çok yakında tedavisi olacak....

veeeee kalbimdesin... kalbimdesin doğum yapmış arkadaşlar, çok çok çok dua edin, küvezdeymiş yavrular.....

canım senin adına çooook sevindim inşallah sonu çok güzel olur tedavinin. kalbimdesin içîn de dualar edicem Rabbim beekleri tez zamnada evlerîne gitmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah.

inşaALLAH hersey güzel ilerler ve sende pıtırcıgına kavuşursun.kalbimdesinle görüsürsen gözüaydın olsun RABBIM kuzularını hayirla bûyütmeyi nasip etsin dedigimi ilet

Canim Merhaba çok sevindim yumiler için Opu.icin simdiden en hayirli sekilde atlat sonu mutlu olsun inşallah :)
Guzbahar icinde çok sevindim Allah utandirmasin selam söyle
Kalbimdesin Allahim yavrularini sana bagislasin tez zamanda sağlıkla mutlu mutlu al bebislerini evine git inşallah :)
Cok selamimi da ilet amayaacim :)

Insallah tedavisini sonu 9 ay sonra bebisin olsun :) hersey istediginiz gibi olsun.
Kalbimdesin.. Icin cook sevindim, umarm hersey yolundadir. Gorusursen cok merakda oldugumuzu soyle, bir an Once bebislerini kucagina alir insallah

AMayacimmm yumilerin kaliteli olsunlar gobusunei tutunsunlar müjdeli haberi bverirsin Insallah Allahdan dileğim sonu bebisli bi tedavi olur Insallah
Kalbimdesin icinde cook sevindim Insallah sağlıklı sihhatli anasına babasına hayırlı evlatlar olurlar sağlıkla yaşasınlar
Guzbah sonra tedavisi hayırlı bebisli olsun insallah

Yaaaa inanmıyorum çook sevindim üçünüz içinde ....yumoşların hayırlı olsun amayamm
Kalbimdesin rabbiimm sağlıkla yavrularınla evine dön güzel haberler bekliyorumm
Güzbahara selamlar

Canimmmm yazini okudum simdi..
Ne olur umudunu kaybetme.
Olacak insallah
Rabbim maddi manevi guc versin insallahh

Canimmmm yazini okudum simdi..
Ne olur umudunu kaybetme.
Olacak insallah
Rabbim maddi manevi guc versin insallahh
Saoll canım hepimize bu yolda güç versin rabbim ...bana bakma sen arada umutsuz olurum arada çokk umutlu olurum bu topikteki arkadaşlarım la 2013 den beri neler neler yaşadık çoğu bebişini aldı kucağına 4 5 kişi kaldık hayırlısıyla hepimizin yüzü gülücek inşlahhh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…