2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

annesi severiz biz senin o sevimli koalanı maaşaALLAH seninde nasibinde safra keseni feda etmek varmış ALLAH C.C şifa versin canım sana eşine minik yavruya başka dertler gelmesin ALLAH'a emanet olun öpüldünüz

canım bugün senin için kolay geçsin şimdiden geçmiş olsun inşaALLAH sonu bebişli olsun

sana ve koalana muaahhhh asıl haberlerini almıştım, sen de yazınca pek bi sevindim tatlım.....

Kizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim (

Kizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim (
çok çok çok geçmiş olsun canım.... bir an evvel sağlığına kavuşsun inşallah...

Geçmiş olsun kuzuyaaa en kısa zamanda çıksın pıtırcık inşallah... Ne yapmak gerekiyomuş doktorlar söyledi mi çapaklanınca? Pamuk ve saf su ile temizlesek?

Geçmiş olsun kuzuyaaa en kısa zamanda çıksın pıtırcık inşallah... Ne yapmak gerekiyomuş doktorlar söyledi mi çapaklanınca? Pamuk ve saf su ile temizlesek?

EVet canim ilik su ile pansuman ama en önemlisi ya misafir kabul etmiceksin yada bebegin odası olacak oraya kimseyi almicaksin bebege her dokundugunda elini yikayacaksin

Olmadı kızlar yine olmadı yine olmadı. ....
Gecmis olsun canim benim yaaa.Rabbim ol demeyince olmuyo Rabbim dualarimizi insallah Kabul Eder ve Bisde o kervana katiliriz Allshim izniyle canim benim senin kacinci denemen ve hitroskopi oldunmueher olmadiysan istersen yaptir Rabbim gonlune gore versin bebisin kendiluginden tedaviye gerek kalmadan gelir insallah sevgilet

Canim benim Cook sagol Allah razi olsun ben bugun gittim kurtaj oldun Sukur Allahima iyim polipi aldilar gorusmek Icon tekrar doktora girdim bir Ader sonra tedaviye baslayabilecegimi ama kurtaj yaparken yumurtaliklarida bakmis sag tarafta cikolata kistleti olusmus ameliyar etmemus gerekiyo dedi ama ilk once doktorunusla konusun dedi tedaviye Engel teskil ederse yapariz eher engellemesse yapmayiz dedi bilmiyorum artik sastim iyice hayirlusi Allahdan daha fasla Bu yollarda eylemesin Rabbim sizletide hayyirli dogumlat nasip etsin saglikla sevgilet canlar kuzularim

Kuzum benim bebisine Allahdan acil sifalar dileimm hayirlisiyla tez zamanda iylesir evinize donersin sevgiler

canım bugün senin için kolay geçsin şimdiden geçmiş olsun inşaALLAH sonu bebişli olsun
Tesekkur ederim canim benim Allah razi olsun iyim sukur polipi aldilar Biras oncedeyazdim ama yumurtaaliklarda cikolata kusti varmis hwrr gittigimde biseyler duyyorum Hayirlisi Allahdan artik kuzum sende insallah saglikla bebislerini vakti zamaninda kucallarsin sevgiler

Geçmiş olsun cnm, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…