- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
annesi severiz biz senin o sevimli koalanı maaşaALLAHSlm canlarr
giremiyorum cik sik ama aklimda ve dualarimdasinizzz
annemler tr dondu bebisle kaldik bas basa voksukur cok aglak bi bebek degil ama surekli olgi alaka istiyor dun anca 1 gibi yapabildim kahvsltimi dusunun..ama tabiki cok sukur bugunumuzeee ..tefabiye bsdlayavaklar umutla metakla guzel haberlerinizi bekliyorummm doguracak hatunlarimizzz sakin kirkmayin hicccc bisi hissetmiyosunuzz sonra bi ingaaaaa ve hayatiniz degisiyir :) suanda benim koala omzumda uyuyor besige kotunca uyaniyor hemenn :)vyaxim hatalari affolaa.. insallah bu duyguyu tatmayan kalmayacak bi tpoikteee..bu arafa 2 hafta oncede safra kesem alindi..hamislik hirminlarisafra tasi yapabiliyormus bide benjmki up yzun bi protokoldu 'e 12. Haftaya kadar progestetone ignesi vurunmustum bence onlaryapti..beyse gecti gitti bunada sukur...
Hepinixi opuyor guzel hsmislikler saglikli digumlar diliyorum. Muahhh
canım bugün senin için kolay geçsinKuzum benim iyi dilekleriniz Icin cokk sağolun Allahım dizide sağlıkla bir avazda kurtarsın hayırlı evlat olsun kuzucuklar doktor bana kürtaj oluncagi Icin ciziğe gerek yok oraya kazicaklar nasılsa dedi acaba tekrar doktora soylesemmi ki .ayusu gülmeyen anne adayı kalmasın beraber başladığımız bu yolculukta Insallah hepimizde dogum hkayelerimizi hayırlısıyla yazmak nasipnolur bebeklrini kucaklarna alan arkadslarimizida sağlıkla buyursunlarsevgiler
sana ve koalana muaahhhh asılSlm canlarr
giremiyorum cik sik ama aklimda ve dualarimdasinizzz
annemler tr dondu bebisle kaldik bas basa voksukur cok aglak bi bebek degil ama surekli olgi alaka istiyor dun anca 1 gibi yapabildim kahvsltimi dusunun..ama tabiki cok sukur bugunumuzeee ..tefabiye bsdlayavaklar umutla metakla guzel haberlerinizi bekliyorummm doguracak hatunlarimizzz sakin kirkmayin hicccc bisi hissetmiyosunuzz sonra bi ingaaaaa ve hayatiniz degisiyir :) suanda benim koala omzumda uyuyor besige kotunca uyaniyor hemenn :)vyaxim hatalari affolaa.. insallah bu duyguyu tatmayan kalmayacak bi tpoikteee..bu arafa 2 hafta oncede safra kesem alindi..hamislik hirminlarisafra tasi yapabiliyormus bide benjmki up yzun bi protokoldu 'e 12. Haftaya kadar progestetone ignesi vurunmustum bence onlaryapti..beyse gecti gitti bunada sukur...
Hepinixi opuyor guzel hsmislikler saglikli digumlar diliyorum. Muahhh
çok çok çok geçmiş olsun canım.... bir an evvel sağlığına kavuşsun inşallah...Kizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim(
Kizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim(
çok çok çok geçmiş olsun canım.... bir an evvel sağlığına kavuşsun inşallah...
Geçmiş olsun kuzuyaaaen kısa zamanda çıksın pıtırcık inşallah... Ne yapmak gerekiyomuş doktorlar söyledi mi çapaklanınca? Pamuk ve saf su ile temizlesek?
Olmadı kızlar yine olmadı yine olmadı. ....
Gecmis olsun canim benim yaaa.Rabbim ol demeyince olmuyo Rabbim dualarimizi insallah Kabul Eder ve Bisde o kervana katiliriz Allshim izniyle canim benim senin kacinci denemen ve hitroskopi oldunmueher olmadiysan istersen yaptir Rabbim gonlune gore versin bebisin kendiluginden tedaviye gerek kalmadan gelir insallah sevgiletOlmadı kızlar yine olmadı yine olmadı. ....
Canim benim Cook sagol Allah razi olsun ben bugun gittim kurtaj oldun Sukur Allahima iyim polipi aldilar gorusmek Icon tekrar doktora girdim bir Ader sonra tedaviye baslayabilecegimi ama kurtaj yaparken yumurtaliklarida bakmis sag tarafta cikolata kistleti olusmus ameliyar etmemus gerekiyo dedi ama ilk once doktorunusla konusun dedi tedaviye Engel teskil ederse yapariz eher engellemesse yapmayiz dedi bilmiyorum artik sastim iyice hayirlusi Allahdan daha fasla Bu yollarda eylemesin Rabbim sizletide hayyirli dogumlat nasip etsin saglikla sevgilet canlar kuzularimArkadasim,ayrica cizik atilmiyor zaten boyle islem yapilacagi zaman.bence konusmana gerek yok..benim de cizik atilmadi,polip alindi..polip yani et ben alininca orasi az da olsa yara oluyor,rahim kendini tamir ederken yerlestirilen embriyonun tutunmasi daha kolay olabiliyormus..
Kuzum benim bebisine Allahdan acil sifalar dileimm hayirlisiyla tez zamanda iylesir evinize donersin sevgilerKizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim(
Tesekkur ederim canim benim Allah razi olsun iyim sukur polipi aldilar Biras oncedeyazdim ama yumurtaaliklarda cikolata kusti varmis hwrr gittigimde biseyler duyyorum Hayirlisi Allahdan artik kuzum sende insallah saglikla bebislerini vakti zamaninda kucallarsin sevgilercanım bugün senin için kolay geçsinşimdiden geçmiş olsun inşaALLAH sonu bebişli olsun
Kizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim(