2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Gecms olsun amayacim..
Boyle islem yapilip,bazi sorunlar kesfedip duzeltilince seviniyorum ben yaa.bundan sonrasi icin cok cok daha umut verici geliyor cunku bana.belki simdiye kadar olmamasinin en buyuk sebebi buydu..insallah hersey guzel devam edecek..ciziklerin de hayirli olsun:))
evet canım bence de öyledir inşallah :KK68::KK68::KK68:
çiziklerim :KK48::KK48::KK48: dr çizdi, kesti falan diyince kocam o ne be öyle diyo.... ama çizdi yalan mı yani :KK68::KK68: hani saça kaşa çizik atıyolardı ya, yeni trend rahme çizik :KK48::KK48::KK48::KK48: modayı yakınen takipteyim şekerimmmm

evet canım bence de öyledir inşallah :KK68::KK68::KK68:
çiziklerim :KK48::KK48::KK48: dr çizdi, kesti falan diyince kocam o ne be öyle diyo.... ama çizdi yalan mı yani :KK68::KK68: hani saça kaşa çizik atıyolardı ya, yeni trend rahme çizik :KK48::KK48::KK48::KK48: modayı yakınen takipteyim şekerimmmm
Hahhahaaa,gercekten nerdeyse hepimiz cizikliyiz ayol:KK45:

kizlar merhaba,
Bende cumartesi kontrole gittim,bebikim iyiymis,son 2haftada daha cok kilo alarak 3045gr olmus:emir_bebek:..dr dogum tarihi verdi, 16 subat pazartesi..heyecanliyim ve tirsmaktayim az biraz..hazirliklar son hizla tamamlanmakta...
:KK15::KK15:ben de opuyorum hepinizi :KK15::KK15:

Aaaaaaaaaa aynı gün doğuruyoruzzzzz :rolleyes::rolleyes::KK76::KK50: benimki saat 9'da :KK15:

Amayaacım geçmiş olsun, bu operasyon bebeğini kucaklamana vesile olsun inşallah.
Yelizcim, güzel haberlerini bekliyorum. Gönlünü ferah tut ve lütfen test gününü beklemeye çalış. Bak sonra arada derede bir değer görürsen beklemek çok daha zor olacak.
Bu sabah nstde sancım çıktı benim, 1 cm de açıklığım varmış. 1 haftaya kadar doğurma ihtimalim %70 miş. :) Çok heyecanlıyım. Öpüyorum hepinizi.

Ayyy,kiz benden once mi dogurcan:) cok heyecanli valla..hayirlisiyla kucagina al sekerim...

Aaaaaaaaaa aynı gün doğuruyoruzzzzz :rolleyes::rolleyes::KK76::KK50: benimki saat 9'da :KK15:

kızlarrrrr hepinize hayırlı doğumlar dilerim şimdiden ..merakla doğum hikayelerinizi bekliyorum :KK68::KK68:

Kızlar nedense üzerimde bir ağırlık var hicbisey yPmak canim istemiyo hani derler ya yağ ibrgi devrilse kaldırmay takatim yok Allahım bu tembelik ne bole şaştım iyice galiba Biras da moral bozukluğundan oluyo Insallah bu gunlerde geçecek

Kızlar nedense üzerimde bir ağırlık var hicbisey yPmak canim istemiyo hani derler ya yağ ibrgi devrilse kaldırmay takatim yok Allahım bu tembelik ne bole şaştım iyice galiba Biras da moral bozukluğundan oluyo Insallah bu gunlerde geçecek
Sagol canim,allah size de en kisa zamanda nasip etsin..moral bozmak yok demedim mi:)) bak ne guzel operasyonun var.ben boyle seyleri cok umutlu buluyorum..olacagina dair inancinin yuksek olmasini sagliyor bence...

kizlar merhaba,
Bende cumartesi kontrole gittim,bebikim iyiymis,son 2haftada daha cok kilo alarak 3045gr olmus:emir_bebek:..dr dogum tarihi verdi, 16 subat pazartesi..heyecanliyim ve tirsmaktayim az biraz..hazirliklar son hizla tamamlanmakta...
:KK15::KK15:ben de opuyorum hepinizi :KK15::KK15:
Nazan:KK19: senin adına çok sevindim:KK68: çok heyecanlı olmalısın:KK17: seninde oğluşun 16 Şubat olacak benim doğum günümle aynı flyingmom flyingmom da 16 Şubat sağımız solumuz kova burcu oleyyyyyy:KK71::KK71::KK71::KK71: bebeklerinizi şimdiden çoooooookkk sevdim:KK36::KK36::KK36::KK36: ALLAH ikinizede çok kolay sağlıklı doğum nasip etsin sonrasıda kolay olsun gazsız bol sütlü günler inşaALLAH:KK36::KK36::KK36:

Amayacim bende ciziklilikler arasına girecem çarşamba gunu senin tedavi nesaman baslicak ilk adettemi yoksa beklenen gerekiyomu Insallah bu sefer hepimizin yuzu güler can im benim sevgiler

canım arkadaşım:KK19: seninde çizik yarın atılacak ne güzel:KK68: tedavinin ilk ve önemli kısmını atlatacaksın sonra gelsin kaliteli yumiler dolsun göbüşler:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek: bazen insan tedaviden önce böyle negatif olabiliyor yıllarca bu anı bekliyorsun sonra içinden bir ses yaaa olmazsa diyor o sesi duymuyoruz:KK20: canım bu sefer olacak inşaALLAH:KK68: bismillah diyip başlıyoruz:KK68: sonu kucağına alacağın yavrularınla biten tedavin olur inşaALLAH:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Evet canim,kismetse ayni gun ayni saatlerde anne olacagiz:KK19::KK70::KK9::KK9::KK9:
Ameliyathaneden randevu aldi benim dr da 8.30 du galiba,net hatrlamiyorum.bu cmt,hatrim kirilmasin diye ilk kez bi nst ye sokcak,14subatta da anestezi uzmani ile gorusmeye gidecegim..
ayy canım ne güzel. sağlıkla inşallah. güzel hanerlerini bekliyoruz. Rabbim inşallah bize de yaşatır bu güzel günleri

Slm canlarr
giremiyorum cik sik ama aklimda ve dualarimdasinizzz
annemler tr dondu bebisle kaldik bas basa voksukur cok aglak bi bebek degil ama surekli olgi alaka istiyor dun anca 1 gibi yapabildim kahvsltimi dusunun..ama tabiki cok sukur bugunumuzeee ..tefabiye bsdlayavaklar umutla metakla guzel haberlerinizi bekliyorummm doguracak hatunlarimizzz sakin kirkmayin hicccc bisi hissetmiyosunuzz sonra bi ingaaaaa ve hayatiniz degisiyir :) suanda benim koala omzumda uyuyor besige kotunca uyaniyor hemenn :)vyaxim hatalari affolaa.. insallah bu duyguyu tatmayan kalmayacak bi tpoikteee..bu arafa 2 hafta oncede safra kesem alindi..hamislik hirminlarisafra tasi yapabiliyormus bide benjmki up yzun bi protokoldu 'e 12. Haftaya kadar progestetone ignesi vurunmustum bence onlaryapti..beyse gecti gitti bunada sukur...

Hepinixi opuyor guzel hsmislikler saglikli digumlar diliyorum. Muahhh

Sagol canim,allah size de en kisa zamanda nasip etsin..moral bozmak yok demedim mi:)) bak ne guzel operasyonun var.ben boyle seyleri cok umutlu buluyorum..olacagina dair inancinin yuksek olmasini sagliyor bence...
Kuzum benim iyi dilekleriniz Icin cokk sağolun Allahım dizide sağlıkla bir avazda kurtarsın hayırlı evlat olsun kuzucuklar doktor bana kürtaj oluncagi Icin ciziğe gerek yok oraya kazicaklar nasılsa dedi acaba tekrar doktora soylesemmi ki .ayusu gülmeyen anne adayı kalmasın beraber başladığımız bu yolculukta Insallah hepimizde dogum hkayelerimizi hayırlısıyla yazmak nasipnolur bebeklrini kucaklarna alan arkadslarimizida sağlıkla buyursunlarsevgiler

Kuzum benim iyi dilekleriniz Icin cokk sağolun Allahım dizide sağlıkla bir avazda kurtarsın hayırlı evlat olsun kuzucuklar doktor bana kürtaj oluncagi Icin ciziğe gerek yok oraya kazicaklar nasılsa dedi acaba tekrar doktora soylesemmi ki .ayusu gülmeyen anne adayı kalmasın beraber başladığımız bu yolculukta Insallah hepimizde dogum hkayelerimizi hayırlısıyla yazmak nasipnolur bebeklrini kucaklarna alan arkadslarimizida sağlıkla buyursunlarsevgiler
Arkadasim,ayrica cizik atilmiyor zaten boyle islem yapilacagi zaman.bence konusmana gerek yok..benim de cizik atilmadi,polip alindi..polip yani et ben alininca orasi az da olsa yara oluyor,rahim kendini tamir ederken yerlestirilen embriyonun tutunmasi daha kolay olabiliyormus..

X