- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.710
Çok üzüldüm canim Rabbim tez zaman da gonderir Inşallah yavrunu
Olmadı kızlar yine olmadı yine olmadı. ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadı kızlar yine olmadı yine olmadı. ....
canım ALLAH C.C şifa versin tez zamanda iyileşir inşaALLAHKizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim (
canım yaaa ne kadar üzüldüğümü söyleyecek kelime buluamıyorum imtihan dünyasindayız Yelizcim ALLAH C.C sabır versin inşaALLAH en kısa zamanda yüzünü güldürsünOlmadı kızlar yine olmadı yine olmadı. ....
çok geçmiş olsun canım bunlar tedavi edilebilecek pürüzler canını sıkma hamileliğe giden yoldaki bütün engeller birer birer kalkıyor inşaALLAHTesekkur ederim canim benim Allah razi olsun iyim sukur polipi aldilar Biras oncedeyazdim ama yumurtaaliklarda cikolata kusti varmis hwrr gittigimde biseyler duyyorum Hayirlisi Allahdan artik kuzum sende insallah saglikla bebislerini vakti zamaninda kucallarsin sevgiler
canım Rabbim tez zamanda bebiğne kavuştursun inşallah. ümidini kaybetmek yok. Rabbim yar ve yardımcın olsunOlmadı kızlar yine olmadı yine olmadı. ....
cok geçmiş olsun canımTesekkur ederim canim benim Allah razi olsun iyim sukur polipi aldilar Biras oncedeyazdim ama yumurtaaliklarda cikolata kusti varmis hwrr gittigimde biseyler duyyorum Hayirlisi Allahdan artik kuzum sende insallah saglikla bebislerini vakti zamaninda kucallarsin sevgiler
canım inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk. çok geçmiş olsunKizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim (
Gunaydin canim benim sagol kuzum insallah ogunleri hayorlusiyla gorurus hwrseyde vardir Hayir senin dedigin gibi canim benimçok geçmiş olsun canım bunlar tedavi edilebilecek pürüzler canını sıkma hamileliğe giden yoldaki bütün engeller birer birer kalkıyor inşaALLAH
Allah razi olsun kuzum benm sagolun Rabbim gonlunuze gore versin canim benimcok geçmiş olsun canım
canım gelmiş geçmiş olsun.... benimde bugün kontrolüm var... gidicem öğleden sonra....Canim benim Cook sagol Allah razi olsun ben bugun gittim kurtaj oldun Sukur Allahima iyim polipi aldilar gorusmek Icon tekrar doktora girdim bir Ader sonra tedaviye baslayabilecegimi ama kurtaj yaparken yumurtaliklarida bakmis sag tarafta cikolata kistleti olusmus ameliyar etmemus gerekiyo dedi ama ilk once doktorunusla konusun dedi tedaviye Engel teskil ederse yapariz eher engellemesse yapmayiz dedi bilmiyorum artik sastim iyice hayirlusi Allahdan daha fasla Bu yollarda eylemesin Rabbim sizletide hayyirli dogumlat nasip etsin saglikla sevgilet canlar kuzularim
inşallah tedavisiz göndersin Rabbim meleğini tatlım.... denecek çok da bi şey yok maalesef ki....Amaaaaaaan poooff
iyiyim canım en azından iyiyim diyelim iyi olalım yarın tüp doktoru ve endokrin doktoruyla randevum var bakalım nasıl geçecekGunaydin canim benim sagol kuzum insallah ogunleri hayorlusiyla gorurus hwrseyde vardir Hayir senin dedigin gibi canim benim
Sen nasilsin iyimisin kuzum Allshim izniyle Seninde as kaliyo kuzum Rabbim kolayliklae versin sag salim kavusursun bebisleruni sevfiler
canım gözün aydın ALLAH C.C analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşaALLAHAmayaacım geçmiş olsun, bu operasyon bebeğini kucaklamana vesile olsun inşallah.
Yelizcim, güzel haberlerini bekliyorum. Gönlünü ferah tut ve lütfen test gününü beklemeye çalış. Bak sonra arada derede bir değer görürsen beklemek çok daha zor olacak.
Bu sabah nstde sancım çıktı benim, 1 cm de açıklığım varmış. 1 haftaya kadar doğurma ihtimalim %70 miş. :) Çok heyecanlıyım. Öpüyorum hepinizi.
amin canim amincanım gelmiş geçmiş olsun.... benimde bugün kontrolüm var... gidicem öğleden sonra....
inşallah tedavisiz göndersin Rabbim meleğini tatlım.... denecek çok da bi şey yok maalesef ki....
yüreğinin sısızı geçsin inşallah bir an evvel...
bu arada kızlar Monica mercanına kavuşmuş.... Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu kılsın ömürlerini inşallahh
Kuzum benim hayirli haberlerini bekliyoruz bekliyozcanım gelmiş geçmiş olsun.... benimde bugün kontrolüm var... gidicem öğleden sonra....
inşallah tedavisiz göndersin Rabbim meleğini tatlım.... denecek çok da bi şey yok maalesef ki....
bu arada kızlar Monica mercanına kavuşmuş.... Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu kılsın ömürlerini inşallahh
Canim benim insallah sende Gusel haberlerlw gel hersey yolunda gider insallahiyiyim canım en azından iyiyim diyelim iyi olalım yarın tüp doktoru ve endokrin doktoruyla randevum var bakalım nasıl geçecek
Tesekkur ederim canim benim Allah razi olsun iyim sukur polipi aldilar Biras oncedeyazdim ama yumurtaaliklarda cikolata kusti varmis hwrr gittigimde biseyler duyyorum Hayirlisi Allahdan artik kuzum sende insallah saglikla bebislerini vakti zamaninda kucallarsin sevgiler
canım gelmiş geçmiş olsun.... benimde bugün kontrolüm var... gidicem öğleden sonra....
iyiyim canım en azından iyiyim diyelim iyi olalım yarın tüp doktoru ve endokrin doktoruyla randevum var bakalım nasıl geçecek
canım gelmiş geçmiş olsun.... benimde bugün kontrolüm var... gidicem öğleden sonra....