2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar bebegimin bir gozu sulanip capaklandi acamadi hic.sonra kanlandi.hastaneye götürdük mikrop kapmis kuveze koydular iki gündür mahvolduk.nolur dua edin hayırlısı ile oglum iyilessin ve evimize donelim (
canım ALLAH C.C şifa versin tez zamanda iyileşir inşaALLAH

çok geçmiş olsun canım bunlar tedavi edilebilecek pürüzler canını sıkma hamileliğe giden yoldaki bütün engeller birer birer kalkıyor inşaALLAH

cok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım bunlar tedavi edilebilecek pürüzler canını sıkma hamileliğe giden yoldaki bütün engeller birer birer kalkıyor inşaALLAH
Gunaydin canim benim sagol kuzum insallah ogunleri hayorlusiyla gorurus hwrseyde vardir Hayir senin dedigin gibi canim benim
Sen nasilsin iyimisin kuzum Allshim izniyle Seninde as kaliyo kuzum Rabbim kolayliklae versin sag salim kavusursun bebisleruni sevfiler

canım gelmiş geçmiş olsun.... benimde bugün kontrolüm var... gidicem öğleden sonra....
Amaaaaaaan poooff
inşallah tedavisiz göndersin Rabbim meleğini tatlım.... denecek çok da bi şey yok maalesef ki....

yüreğinin sısızı geçsin inşallah bir an evvel...

bu arada kızlar Monica mercanına kavuşmuş.... Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu kılsın ömürlerini inşallahh

iyiyim canım en azından iyiyim diyelim iyi olalım yarın tüp doktoru ve endokrin doktoruyla randevum var bakalım nasıl geçecek

canım gözün aydın ALLAH C.C analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşaALLAH

amin canim amin

Kuzum benim hayirli haberlerini bekliyoruz bekliyoz

Amayacim telden yazdigim Icin Bazen sıkinti yapiyo Rabbim gonlune gore versin tatlim insallah guzel haberlerle gelirsin sevgiler

Canim dün görmemişim sana da çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bebeğine kavustursun inşallah

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoook sevindimmmm Normal doğum oldu demek Darısı başımızaaaa

M monicagaller canımmmm benim Allah analı babalı büyütsünn

Canim doktor kontrolün güzel geçsin inşallah hayırlı haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…